BaByliss Le Pro Digital - Reviews

Best Reviewed jul 2017 BaByliss Le Pro Digital
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Ionische functie
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tres0r 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

De föhn waar je altijd op gewacht hebt!

Algemene score

9,2
+ Lange snoer (ik loop het liefst de hele kamer door)
+ Koude functie is écht koud
+ Prachtige krul met de diffuser
+ Diffuser is van zacht materiaal, dus geen kans op irritatie op je hoofdhuid
+ Krachtige motor die niet snel oververhit raakt
+ Lichtgewicht, het snoer voelt zwaarder aan

- Het geluid is redelijk aan de luide kant. Als je je ogen sluit lijkt het alsof je bij de kapper zit (Luide stand lijkt meer op vliegveld).
- Dit is qua grote wel wat anders dan het kleine prulapparaat dat ik eerst had. Waar ga ik het opbergen? Keuzes... keuzes...

Ik ben niet echt een frequente gebruiker cq liefhebber van een föhn. Enerzijds vanwege gemak (ik ben het gewend mijn krullen au naturel te laten drogen), anderzijds omdat ik een goedkope prul föhn had die helemaal niets voorstelde. Dat veranderde allemaal toen ik de BaByliss Pro Digital cadeau kreeg! Er is werkelijk waar een wereld voor mij open gegaan. Mijn krullen pluizen soms vanwege de verschillende producten die ik erin gooi. Ik noem het "krul met een eigen leven", en het was altijd afwachten hoe ze er, eenmaal droog, uit zouden zien. Met deze föhn merk ik dat het niet uitmaakt wat ik erin gooi. In plaats van te pluizen, krult het per aparte krul op. Ik heb eindelijk weer een bol met herkenbare krul in plaats van pluis. Volgens mij komt het vooral door de "warm/koud" functie van de föhn. Waar andere apparaten altijd lauwwarm worden, krijg je hier namelijk echt koude lucht (ook erg fijn als je een heethoofd bent/hebt).

Het enige wat ik mis is een nét iets lagere blaasstand. Het lijkt alsof hier middel/hard de keuze is, terwijl zacht ontbreekt. Dit merk je vooral als je hem op warm hebt staan, maar het fijne is dat de koude stand binnen 2 seconden koel is.

Ik weet niet wat ik verder kan zeggen, ik ben onverwacht verrast door dit apparaat en ik wil hem niet meer kwijt. Oprecht je geld waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lori 21-03-2016
  • Product maand in bezit

Een comfortabele föhn!

Algemene score

8,5
Wat me als eerst opviel is dat de föhn erg licht is, wat met mijn lange dikke haar erg fijn is. Geen lamme armen meer. Daarnaast is mijn haar sneller droog en wordt de föhn niet te warm, dus geen droog stro haar als resultaat.
Het enige minpuntje vind ik dat er maar twee snelheden opzitten, ik had graag nog een lager standje erbij gehad om goed te kunnen modelleren met de borstel.
Verder een top product dus!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.akkerman 24-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne fohn

Algemene score

7,8
Deze fohn is echt heel fijn voor mijn dikke haar. Door de kracht, instellingen en opzetstukken kan ik van alles met mijn haar. Het is snel droog en lang in volume.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Angelique 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Professionele föhn

Algemene score

8,0
Heel prettig in het gebruik, warmte goed instelbaar. Haar glans echt. Föhnen met borstels gaat gemakkelijk.

Pluspunten

  • temp goed instelbaar
  • prettig in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leila 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudig en makkelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Lichte, fijne föhn en makkelijk te gebruiken. Zelf heb ik sterke krullen en met de deze föhn lukt het mij om mijn haar goed in model te föhnen zonder dat het te heet is. Daarnaast ben ik super blij met de diffuser. De diffuser zorgt echt voor 'bouncy' curls en maakt mijn haar niet pluizig! Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Lichte Föhn
  • Diffuser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w hoek 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

de perfecte fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
echt een perfecte fohn,heb hem ook door mijn kapster laten uitproberen en was er ook heel tevreden mee.je haar droogt niet zo uit omdat de lucht goed van temperatuur is.

Pluspunten

  • veel standen
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 05-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Waar voor je geld

Algemene score

9,0
Met deze föhn heb je waar voor je geld. De föhn ziet er al mooi en blits uit en het is licht van gewicht. Je haar droogt heel snel met deze föhn. Het heeft een contante temperatuur en het voelt niet te warm aan. Met de verschillende opzetstukken en de verschillende standen kun je het precies naar jouw wens gebruiken. De föhn heeft een lang snoer, voor mij wat te lang, maar voor anderen kan dat juist een positief punt zijn. Na het föhnen zit je haar direct goed en perfect in model.

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Haar droogt snel
  • Mooi ontwerp
  • Verschillende standen, voor elk wat wils

Minpunten

  • Voor mij is het snoer te lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Enise 04-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Beste fohn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het echt een top föhn, eerdere föhns die ik heb gehad beschadigde mijn puntjes en bij babyliss föhn krijg ik juist soepele zachte puntjes. En die standjes zijn ook echt ideaal.

Pluspunten

  • Droogt snel
  • Geen beschadigde puntjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Enthousiast gebruiker 03-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Perfecte fohn voor mensen met 'onhandelbaar' haar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat ik deze fohn enkele keren had geleend van een vriendin, was ik verkocht. Ik heb van nature krullend en ietwat pluizig haar en was nooit een grote fan van fohns aangezien ze mijn haar nog droger maakten en pluiziger. Deze fohn, met name voor mij de diffuser, zorgt ervoor dat je krullen mooi behouden blijven en niet pluizig worden. Door de verschillende standen, hitte regulatie en kracht van de blazer, werkt het perfect voor elk haartype. Sommige reviews geven aan dat de fohn lawaai maakt, maar doet dat niet elke fohn?

Voor een ieder die twijfelt, deze fohn is elke euro meer dan waard.

Pluspunten

  • Verschillende hitte en kracht standen
  • Voor elke haartype perfect
  • Lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een betere wereld 02-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

BABYLISS LE PRO DIGITAL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 21 jaar ! Ook Babyliss ! Er aan toe aan een nieuwe.
Net zo goed als het vorige, minder geluid vergelijking met andere haardrogers maar niet geruisloos, zuinig en krachtig. Licht gewicht. Makkelijk in gebruik. Als deze van Bamboe was of een ander duurzaam material ipv kustof zou ik hem een 10 geven

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • ergonomisch
  • weinig geluid
  • lang snoer
  • snel drogen niet beschadigd je haar

Minpunten

  • pvc/kunststof
  • niet geruisloos
  • geen milieu vriendelijk materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Caro 01-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Super snell föhn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Babyliss Le Pro Digital vond ik een dure föhn maar hij is elke cent waard. Je haar is 10x sneller droog dan bij andere föhns. Waar ik 's morgens zeker wel een kwartier moest föhnen om mijn haar echt goed droog te krijgen, kost het me nu 2 minuten! Echt onvoorstelbaar snel. Verder vind ik het een prettig idee dat je je haar niet per ongeluk te heet föhnt doordat hij niet warmer wordt dan de voor je haar veilige temperatuur van 70°C. Veilig én effectief, dus. Nu kan ik 's morgens wat langer in mijn bedje blijven liggen en alsnog mijn haar heerlijk schoon wassen en droog föhnen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van mijn haar. Ik vind het een aanrader! Enige minpuntje die ik zou kunnen noemen is dat de föhn er erg futuristisch uitziet, maar ach, dat vind ik geen probleem bij het geweldige resultaat.

Pluspunten

  • droog super snel, sneller dan andere föhns
  • veilige temperatuur van 70°C
  • veel krachtigere motor
  • licht in je hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Helmy 01-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

super fohn van top kwaliteit

Algemene score

10,0
ben zeer blij met deze fohn het erg lang gezocht naar zn product babyliss heeft er zeer goed over nagedacht
er zitten erg veel mogelijkheden op en het haar gaat er zeker niet van pluizen maar wel heel mooi glanzen en het is snel droog
ligt makkelijk in de hand

Pluspunten

  • makkelijk in de hand
  • veel instel mogelijkheden
  • droogt het haar snel
  • lang snoer
  • makkelijke accesoires erbij

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 29-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Beste fohn ooit

Algemene score

10,0
Ik ben zo ontzettend blij dat ik heb geinvesteerd in deze fohn van Babyliss. Het is even een flinke aankoop (voor een fohn), maar hij is absoluut zijn geld waard. Hij maakt niet overdreven veel geluid, ligt lekker in de hand, heeft een lang snoer, en veel standen.
Ik merk dat mijn haar een stuk "gezonder" aanvoelt dan bij gebruik van mijn oude fohn, die twee standen had en erg heet fonhde. Ik gebruik deze fohn voor zowel sluike kapsels als de difusers om mijn krullen een boost te geven. Nog nooit heb ik zulke resultaten gehaald met een fohn in vrij snelle tijd. Doet niet onder voor de fohn die ze bij de kapper gebruiken. Let op cashback acties om hem voor een fijnere prijs aan te schaffen.

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Ligt goed in de hand
  • Veel standen op het apparaat
  • Prima difuser als extra hulpstuk

Minpunten

  • Vrij hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnieszka 29-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Great dryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
It is really great dryer. Dry your hair in just a few minutes, is hot and cold air. Hair is well lifted or if we want to smooth.

Pluspunten

  • Quickly drought

Minpunten

  • a little heavy

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lai 29-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hele goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een top product.
De fohn bevat veel power waardoor het snel je haar droogt. Daarnaast bevat het een fijne diffuser wat je krullen pluisloos droogt en in model brengt.
Het enige nadeel is dat de fohn zwaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elise 29-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fijne fohn, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze fohn aangeschaft omdat ik erg dik haar heb en krullen. Met de diffuser blijven je krullen mooi en natuurlijk uitzien. Het voordeel van deze fohn is dat die een warmte maar ook een koude functie heeft. Het gewicht van de fohn is licht.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Licht gewicht
  • Warm/koude stand
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anniek 29-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

geweldig krachtige fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker veel power in deze föhn. Alle standen werken prettig. Haar voelt lekker glad aan, en met de de extra powerknop droogt mijn dikke haar een stuk sneller dan bij de vorige föhn. Degelijke lichtgewicht apparaat met een goede dikke lange snoer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shelly 23-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima Föhn voor dik haar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een föhn die dik haar makkelijker droog maakt. De droogtijd wordt zeker verkort en ook de pluis is minder. Let op dat je niet op de heetste stand droogt want dat voorkomt ook pluis. Kortom heel tevreden!

Pluspunten

  • Genoeg mogelijkheden
  • Normaal gewicht, goed te hanteren
  • Verkorte droogtijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.N.M. Verhaar 21-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede fohn

Algemene score

7,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik er de indruk van had, dat dit een veel betere zou zijn dan mijn eerdere fohn. Voor mij is dat maar gedeeltelijk zo. Daarom vindt ik de prijs te hoog.
Het apparaat werkt goed. Een voordeel is dat het apparaat aan de buitenzijde niet heet wordt.
Voor mij is een groot nadeel, dat het een lagere blaaskracht mist. Een traploos in te stellen blaaskracht zou ideaal zijn.
De blaasmonden zit stevig, maar is niet even snel te draaien.

Pluspunten

  • Buitenzijde wordt niet heet
  • Mooi en stevig utgevoerd.

Minpunten

  • Mist lage blaaskracht.
  • Niet makkelijk draaibare blaasmond.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ineke 20-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snel drogend, licht in gewicht, doet wat hij beloofd, lang snoer, heel gebruiksvriendelijk, goede hulpstukken.

Pluspunten

  • Professioneel
  • Lichtgewicht
  • Lang snoer
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews