Philips MoistureProtect HP8280 - Reviews

Best Reviewed aug 2014 Philips MoistureProtect HP8280
Best Reviewed augustus 2014
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
2300 watt
Aantal warmtestanden
6
Ionische functie
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lmc86 05-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Sinds 3 weken heb ik mijn goedkope föhn ingewisseld voor de hp8280 van Philips, en ik ben er enorm blij mee! Het is even een investering maar het verschil is enorm. Behalve het mooie design is mijn haar sneller droog dankzij de 3 verschillende warmte en blaasstanden. Daarnaast voelt het zelfs zachter en fijner aan na het föhnen. Dit komt doordat de hp8280 beschikt over ionen technologie, wat er ook voor zorgt dat je haar niet statisch wordt.

Het enige nadeel is dat de föhn vrij zwaar in de hand ligt, en vrij groot is. Ik ben hier echter ondertussen aan gewend en vind dit niet storend meer.

Al met al, een zeer goede föhn die ik iedereen aan zou raden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

yvonne3107 02-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Heb de fohn nu 2 weken in het gebruik en merk direct het verschil met andere fohns die ik voor heen gebruikte. De infrarood sensor die de vochtigheid van mijn haren meet doet echt wat het apparaat beloofd. Mijn haar voelt minder droog en pluizig aan. Mijn hoofdhuid wordt ook niet meer zo pijnlijk warm. Ik gebruik de fohn dagelijks omdat ik veel sport en mijn haar voelt na ieder gebruik erg zacht aan en valt soepel in model. Echt aanrader....... Er zit verder een lang snoer aan. Hij is misschien ietwat zwaar...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

vdleegtel 21-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Sinds twee weken gebruik ik deze föhn (HP8280/00) en het product bevalt mij erg goed! In de föhn zit een infraroodsensor die de vochtigheidsgraad meet in het haar en daar automatisch de temperatuur op aanpast waardoor het haar beter te stylen zou zijn. Gezien het feit dat ik over het algemeen erg droog en pluizig haar heb en al tig shampoos heb gebruikt die niet het gewenste resultaat leveren vond ik het zeker eens waard om dit te proberen en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Mijn haar pluist namelijk veel minder erg en glanst ook meer.

Klein minpuntje vind ik dat de föhn vrij zwaar is in verglijking met mijn vorige föhn (die wel dezelfde grootte had). Design maakt wel weer veel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

k.m. 18-08-2017 Product paar dagen in bezit

super goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben er erg blij mee. Mijn haar glanst veel meer en ziet er gezond uit.
Word niet warm aan de buitenkant, een makkelijke bediening.
Een super snelle levering!
Een aanrader voor elke vrouw met half lang haar tot lang haar.
Dus mannen verras je vrouw met deze style tang van Philips.
Of je mag jezelf ook eens verwennen, en jezelf dit gunnen! Dat heb ik gedaan!

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • ligt goed in de hand
  • makkelijk in gebruik
  • elegante uitstraling
  • snoer dat meedraaien erg handig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 6969 01-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
eerste indruk is positief maar net aangeschaft. Met betrekking tot duurzaamheid heb ik werkelijk geen idee.

Ben meestal tevreden over Philips producten dus ga ervan uit dat dit nu ook goed zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miakp 18-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Hoe ze het doen weet ik niet, maar het werkt. Van alles geprobeerd voor mijn pluizige, droge haar, niets werkt echt goed. Het leek me een onzinnig verkoop-verhaal: met ionen en vochtsensor, maar met deze fohn heb ik soepel, zacht en glanzend haar en toch droogt hij snel. Goede ervaringen in het verleden met fohn's van Philips qua duurzaamheid en gezien de prijs hoop ik dat deze ook lang meegaat. Ik had afgelopen voorjaar een goedkope Babybliss gekocht bij de Blokker maar die is nu al doorgebrand. Daarom toch maar weer een Philips.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

yvonnedL 02-08-2014

Ideale fohn!

Algemene score

10,0
Gebruik de fohn (Philips HP8280/00) nu sinds 2 weken en merk al direct het verschil. Doordat de infraroodsensor de vochtigheid meet in mijn haar voelt het minder droog en pluizig aan. Ik gebruik de fohn dagelijks en wat ook een pluspunt is, is dat mijn hoofdhuid niet meer zo warm (verbrand) gevoel heeft tijdens het fohnen. Mijn haar valt verder heel soepel in model en heeft een mooie glans. Zou de fohn iedereen aanraden.

De föhn is wat zwaar maar na een aantal keren te hebben gebruikt ben ik ook hier aan gewend.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

shabraken 17-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De Philips HP8280 fohn bevalt mij zeer goed. De eerste paar keer wel moeten wennen dat het een vrij grote fohn is, zeker omdat ik hiervoor een klein modelletje gewend was. Het is ook een wat zwaardere fohn, maar daardoor voelt hij ook wel heel degelijk en professioneel aan. Ik heb zelf behoorlijk lang haar en moet altijd erg lang fohnen voordat mijn haren droog zijn. Na het drogen met deze fohn lijkt het alsof mijn haren ook echt veel zachter zijn en soepeler vallen. Voorheen werd het toch wat droger en pluiziger. Het apparaat lijkt dus waar te maken wat het beloofd.

Daarnaast is het ook een zeer mooi apparaat qua design.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer