Remington D5706

Best Reviewed 2 keer jun 2020 Remington D5706
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington D5706 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fien 04-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Deze föhn heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en kwam met veel accessoires die erg handig zijn. Ik heb niet meer last van enorm pluizig haar en kan volume creëren en mooie golven met de ronde borstel. Daarnaast ziet de föhn er ook mooi uit.

Pluspunten

  • Minder last van pluizig haar
  • Veel en handige accessoires

Minpunten

  • Het koord had langer kunnen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dew 04-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Door het opzetstuk dat rond de ronde borstel aansluit vind ik dat mijn haar sneller in model te krijgen is. Ze noemen dit in het boekje de krultang, dat is mij nog niet gelukt. Maar een slag onderaan mijn haar lukt mij hiermee makkelijker dan met het normale rechte opzetstuk en een ronde borstel.

Pluspunten

  • Snel drooghaar
  • Makkelijk glad te krijgen

Minpunten

  • Iets zwaarder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Laura 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
De configuratie van de kapsalon is erg handig in gebruik.De wind is sterk en het geluid is niet groot. Ik zal het blijven gebruiken om het effect te observeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Denice de Bruijn 03-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

D5076 Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
De föhn heeft meerdere opzetstukken en is dus veelzijdig. Daarnaast ook meerdere settingen. Plus heel makkelijk op te hangen en of oppaken. Overal een hele goede föhn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele fohn voor thuisgebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Mooie fohn met handige (draai-klik) koppelstukken zoals diffuser en ronde-borstel-kop. Fohn blaast krachtig met meerdere standen/ hittes en heeft extra cool en hitte boost knop. Aankoopprijs van €33 is prima, zeker in verhouding tot 4 jaar garantie.
Een aanrader om jezelf kado te geven of kado te krijgen!

Pluspunten

  • Blaaskracht met meerdere standen
  • (draai-klik) Koppelstukken oa Diffuser
  • Professioneel uiterlijk
  • Lang snoer
  • Aankoopprijs

Minpunten

  • Geen bewaartasje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linssen 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige föhn mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

10,0
Gekocht voor mijn dochter. Ze vindt de föhn prachtig. Snel droog zonder pluizig haar voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Droogt snel
  • Mooi design
  • Goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kathleen 29-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voor lang haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

7,0
Op zich een goede föhn en niet duur. Je haar is zo droog. Ronde borstel en extra blaasmonden zijn alleen handig voor mensen met lang haar. Als je kort haar hebt (zoals ik) heb je daar niets aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sam 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sam

Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

10,0
Een hele goede haardroger! Het heeft een licht gewicht maar is toch zeer krachtig! Mijn haar pluist niet en voelt zacht aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AZ 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne föhn met goede diffuser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

10,0
Deze föhn heb ik uitgezocht vanwege zijn diffuser. De diffuser werkt echt goed dankzij de pennen die bijna even lang zijn als de "kap". Daardoor worden mijn krullen niet uit elkaar geblazen en komt de warmte ook ónder mijn krullen zodat niet alleen de buitenkant droogt. Daarna de krullen nog even opschudden en klaar! Voor het eerst krijg ik mijn krullen net zoals de kapper. Ik ben heel erg blij met dit product.

Pluspunten

  • Het haar droogt snel
  • Mooie föhn om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soumia 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Efficiënt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over mijn haardroger hij is krachtig en licht gewicht, en de prijs ook is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Julie 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Haardroger heeft een leuk design. Hij is krachtig en droogt mijn haar snel. De prijs is ok. Hij is zeker niet klein of licht (geen haardroger om gemakkelijk mee op reis te nemen) maar dat hoefde ook niet.

Pluspunten

  • mooi
  • krachtig
  • accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remington curl and straight fohn 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik toe was aan een vervanging! Je kan binnen enkele minuten je haren mooi droog föhnen zonder deze statisch wordt. En je kan er veel mee, zowel krullen als stijl föhnen! Ideaal!

Pluspunten

  • Snel
  • Pluisvrij

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 21-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Haardroger D5706

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Zeker aanraden! je krijgt veel waar voor je geld... de meegeleverde borstel is heel handig en leuk in gebruik. Ik heb hem voor de eerste keer gebruikt om "krullen" te maken... ik moet duidelijk mijn techniek nog wat verbeteren... heb niet echt krullen gemaakt maar had wel volume en wat speelsheid in mijn haar..top! Normaal is mijn haar altijd wat pluizig nadat ik een haardroger gebruik maar met deze was het stukken beter

Pluspunten

  • droogt snel
  • verschillende toebehoren
  • haar is achteraf niet zo pluizig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bakker 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
De föhn droogt mijn haar snel, ook als ik niet de warmste stand gebruik. De mondstukken die erbij geleverd zijn kan je gemakkelijk op de föhn plaatsen en gebruiken, maar het kan ook zonder. De föhn ziet er ook oprecht mooi uit!

Pluspunten

  • droogt snel
  • relatief licht en geluidsarm

Minpunten

  • meedraaiend snoer was prettig geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nel 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi resultaat. En licht in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht naar aanleiding van de referenties. Erg licht kwa gewicht dit was voor mij belangrijk ivm artrose in mijn handen. Het resultaat met de diffuser is net als bij de kapper. Ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Mooie diffuser
  • Veel hulpstukken

Minpunten

  • Wel lang in combinatie met diffuser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marie 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lichter dan mijn vorige maar even krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Dit model is lichter maar even krachtig als mijn vorige Remington haardroger. Het haakje maakt ook dat ik hem gemakkelijk kan weghangen in de badkamer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed licht gewicht föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Mijn "oude" Remington AC8820 vond ik nogal zwaar en deze is een super goed alternatief gebleken. De droger ligt perfect in de hand voor wat ik wil doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

selena 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Remington Curl & straight confidence hairdryer!

Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Al een hele tijd was ik aan het zoeken naar een goede fohn voor mijn haar. Ik heb krullen en maak dagelijks mijn haar nat en daarna doe ik er producten in. Dit duurt dan meestal 2 tot 3 uur voordat mijn haar droog is en zeg nou heel eerlijk wie wil er nou met nat haar op zijn werk/school zitten, ik in ieder geval niet meer! Toen zag ik een advertentie over een Remington fohn, de naam kwam me bekend voor. Nadat ik goed had nagedacht, kocht ik de fohn. Het eerste wat me opviel was het uiterlijk van de fohn, echt heel mooi dus. Toen zag ik de diffuser en die was echt goed. Geen nat haar meer en mooie krullen (in mijn geval) of stijl haar! Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Heeft cool shot en turbo boost
  • Mooi uiterlijk
  • Veel standen

Minpunten

  • universele diffusers kunnen er niet op

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

honderdgulden 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede fohn voor goede prijs! Haar voelt beter dan ooit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Na onderzoek bleek dat er een hoop mensen zeer tevreden waren over deze fohn!!!
En ze hebben gelijk door ionisator en juiste temperatuur haar beter dan met mijn oude fohn!!!

Pluspunten

  • Ionisator
  • Juiste temperatuur
  • 3plus1 jaar garantie na registratie
  • goede prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tata 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great hair dryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
It is light and it has many tools. Light pink color looks also nice. There is also a hairbrush inside.

Pluspunten

  • Light
  • Low noise, except the max speed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews