Remington D5706

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 111 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington D5706 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anouk 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design, handige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
De functies van de föhn (de kracht en de warmte) zijn handig te bedienen, wat dit product erg gebruiksvriendelijk maakt. Bovendien werken deze functies erg goed en merk je duidelijk verschil tussen de verschillende standen. De föhn komt met meerdere opzetstukken en een krulborstel, dus je kan tijdens het föhnen je haar helemaal naar eigen wens in model brengen.

Pluspunten

  • mooi design van de föhn
  • handige functies
  • extra opzetstukken en krulborstel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blaast perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

10,0
Dit is me vierde hairdryer.
Ben er dol gelukkig mee doet alles wat ik wil.
Heb kleine handjes dus daar is het ideaal voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 26-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne fohn voor krullend haar. Pluist niet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Fijne fohn is erg fijn voor Krullend haar. Deze fohn word niet te heet en daardoor pluist je haar ook niet.
Erg fijn de ionic functie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lorraine 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verschillende standen mogelijk, geen haarbeschadiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Superfijne föhn, handige opzetstukken zodat je verschillende stijlen kunt maken. Ook geschikt voor kwetsbaar haar door de verschillende warmtestanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mieke 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
De fohn is iets groter dan gedacht. Hij is fijn in gebruik en hij droogt mijn haren snel. Dus ben tevreden.

Pluspunten

  • droogt snel
  • is mooi

Minpunten

  • is wel wat groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daph 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

10,0
Super fijne föhn. Fijn formaat. Heeft verschillende temperatuur en blaas standen. Ook erg fijn is dat je ook koude lucht kunt aanzetten door een knopje in te drukken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Roze fohn

Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke fohn. Met zijn roze achterkant is het een chique uitstraling. Leuk detail is dat de bijgeleverde krulborstel ook een roze kleur heeft. De fohn doet zijn werk en is prettig in gebruik. De bijgeleverde hulpstukken zijn er makkelijk op te zetten en af te halen. Kortom: een aanrader in iedere badkamer!

Pluspunten

  • prijs
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freezy 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt echt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen. Heeft een stevige motor waardoor het hard blaast. De extra koppen helpen ook heel goed bij het drogen van het haar (borstel, precisie kop, difuser).

Pluspunten

  • Sterke blaaskracht
  • Extra koppen en borstel
  • Coolshot
  • Easy clean grill
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Luid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Krachtige motor, lichtgewicht en leuk dat je er opzetstukjes en een borstel bij krijgt! En dat voor een klein prijsje!
Mijn vorige haardroger was ook een Remington en tbh wil ik niks anders meer.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, handzame föhn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Een lichte föhn die goed in de hand ligt. Wat ik vooral prettig vind zijn de warmtestanden, deze zijn zelf in te stellen van koel naar warm. De borstel en diffuser die je erbij krijgt zijn ook erg goed, ik ben blij!

Pluspunten

  • Warmtestanden
  • Extra's (borstel, diffuser)
  • Kleur
  • Handzaamheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lize 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke föhn voor een leuk prijsje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
De föhn heeft een luxe uitstraling. De set is helemaal compleet en alles werkt naar behoren. We hebben geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • goede uitstraling
  • diverse opzetstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en lichte fohn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Je krijgt waar voor je geld. Fijne fohn! Krachtig en licht in de hand. De opzetstukken zijn ook erg handig. Met de borstel nog even oefenen.

Pluspunten

  • licht
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • even oefenen met de borstel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Chandra 09-01-2021
  • Product gekocht

Was duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

7,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik op zoek was naar een fohn met verschillende mondstukken .
Ook 1 die kan krullen en straighten

Reageer

Sanne 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijne en mooie föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Het is een fijne föhn met handige opzetstukken voor verschillend gebruik. Precies wat ik zelf nodig had. Je kan nu makkelijk en snel verschillende haarstijlen creëren bij jezelf. Wel is het even wennen met het gebruik van de borstel als je er nog geen ervaring mee hebt. Verder maakt de föhn niet veel lawaai en werkt het snel voor dik haar. Naast dat de föhn heel fijn voor gebruik is, heeft het ook een mooie kleur.

Pluspunten

  • Fijn in gebruik
  • Veel verschillende opzetstukken

Minpunten

  • Even oefenen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 07-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede mooie föhn

Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

10,0
Ik kreeg deze föhn en was ook echt blij met de borstel die erbij zat.
Je moet even oefenen maar het is zeker de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dp 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel gekocht voor het design en de goede prijs/kwaliteit verhouding. De hulpstukken die erbij horen zijn goed en het is ook fijn om er een borstel bijgeleverd te krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EF 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Fijne fohn met veel standen. Ligt goed in de hand. Ziet er mooi uit. Drie verschillende opzetstukken die makkelijk te verwisselen zijn. Prima fohn voor dagelijkse gebruik. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Extra losse borstel
  • Veel standen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heidi 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Mooie vorm en kleuren.erg handig in gebruik en goede hulpstukken.

Pluspunten

  • Handzaam,
  • Design
  • Temperatuur
  • Hulpstukken

Minpunten

  • Nog niet opgevallen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sophie 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden met deze aankoop. Voorheen werkte geen ene föhn bij mij, omdat het dan nooit lang in model bleef. Deze föhn houdt mijn haar de hele dag in model, krullen of stijl. Echte aanrader!

Pluspunten

  • Meerdere warmtestanden
  • Fijne föhnborstel
  • Lekker licht in gewicht

Minpunten

  • Snoer is niet super lang, wel prima
  • Bij turbostand maakt de föhn een hard geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemiek 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker licht föhntje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Föhn is lekker licht. Heb het idee dat mijn haar minder pluist. Verschillende mogelijkheden voor het stijlen van je haar door de verschillende opzetstukken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews