Remington D5706

Best Reviewed nov 2019 Remington D5706
Best Reviewed - november 2019
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington D5706 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

VS 22-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
hele goede, krachtige haardroger voor een goede prijs.
Mijn haar pluist niet meer zoveel en is in een mum van tijd droog.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M 18-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt snel, ook op lage temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de prijs icm de meegeleverde accessoires. Prijs/kwaliteit verhouding is zo erg goed. Droogt mijn (korte) haar snel, ook op lagere temperatuurstanden.

Pluspunten

  • Droogt snel
  • Meegeleverde accessoires
  • Prijs

Minpunten

  • Zwaarder dan sommige andere föhns

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dominique 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goede werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

10,0
Ik vind het een erg fijne fohn. Mooi design en heeft een krachtige blaasfunctie. Ook zitten er een hoop opzetstukken bij die helpen bij het stylen van je haar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Silke 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Haardroger D5706

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Deze haardroger heeft een redelijk lange snoer en past mooi in je hand, niet te zwaar. Je krijgt er zelf een broche borstel bij en er zit ook een speciale kop voor deze te gebruiken. Super handig! Een haardroger voor weinig geld. Je ziet het moet daarom niet duur zijn om goed te zijn.

Pluspunten

  • lange snoer
  • niet te zwaar

Minpunten

  • in beging blaast hem koud en erna goed warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EVI 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik, doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Graag wilde ik een föhn met wat meer mogelijkheden en mijn oude föhn was wel aan vervanging toe. Ik ben super blij dat ik deze keus gemaakt hebt. De föhn is veel lichter dan mijn oude föhn, droogt mijn haar sneller en mijn haar glanst nu ook meer, niet meer zo dof en pluizerig echt super!:) Prima föhn niks op aan te merken.

Pluspunten

  • Droogt het haar snel
  • Glanzend haar
  • Geen pluizig haar meer
  • Verschillende opzet stukken

Minpunten

  • Geen oprolbare snoerfunctie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
met de verschillende opzetstukken kun je je haar op verschillende manieren stylen. Hij ziet er mooi uit en ligt makkelijk in de hand. Hij is wel vrij groot en kan je niet makkelijk mee op reis nemen.

Pluspunten

  • hij is licht
  • ziet er fancy uit

Minpunten

  • Hij is vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mary24 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Dit is echt een hele fijne, luxe föhn. Hij droogt veel sneller dan mijn oude föhn, terwijl hij niet eens zo heet is! Hij droogt heel efficiënt en is door de verschillende opzetstukken voor verschillende haarstijlen geschikt. Ik heb heel stijl haar dus ik gebruik de diffuser niet, maar ik föhn het keurig glad met het smalle opzetstuk, en kan er goed wat extra volume en slag in föhnen met de bijgeleverde borstel en het bijbehorende opzetstuk. Dat vergt wel even oefenen, maar werkt super als je er handigheid in krijgt! Hele fijne föhn voor een hele schappelijke prijs.

Pluspunten

  • verschillende standen en opzetstukken
  • droogt snel
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mary24 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Dit is echt een hele fijne, luxe föhn. Hij droogt veel sneller dan mijn oude föhn, terwijl hij niet eens zo heet is! Hij droogt heel efficiënt en is door de verschillende opzetstukken voor verschillende haarstijlen geschikt. Ik heb heel stijl haar dus ik gebruik de diffuser niet, maar ik föhn het keurig glad met het smalle opzetstuk, en kan er goed wat extra volume en slag in föhnen met de bijgeleverde borstel en het bijbehorende opzetstuk. Dat vergt wel even oefenen, maar werkt super als je er handigheid in krijgt! Hele fijne föhn voor een hele schappelijke prijs.

Pluspunten

  • verschillende standen en opzetstukken
  • droogt snel
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne Marie 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

haardrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
werkt perfekt,zeer goede prijs kwaliteit verhouding, niet teveel lawaai,zzer tevreden met de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Greet 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede haardroger, niets speciaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Hele fijne en mooie haardroger Is licht van gewicht en heeft een stijlvolle uitstraling. Mijn haar is snel droog en pluist daarna niet ! Met de bijgeleverde fohnborstel ook nog ideaal te combineren. Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteitverhouding zeer goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tineke 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Was benieuwd naar deze föhn maar ben na een keer gebruik al super enthousiast.
Een krachtige föhn met veel mogelijkheden, een super aankoop

Pluspunten

  • Krachtige luchtstroom
  • veel mogelijkheden
  • professionelefohn

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j janssen 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

haardroger Remington D5706

Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Toestel bevat complete fohn set, handig en betrouwbaar toestel licht in de hand . prijs - kwaliteit in orde.

Pluspunten

  • licht
  • Tobehoren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilse 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Ik heb de fohn nu enkele keren gebruikt.
Zonder stijltang is mn haar alsnog super glad, dit lukt niet met andere fohns.

Ik ben dus super enthausiast!

Pluspunten

  • weinig geluid
  • gewenst effect

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne Föhn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Super fijne föhn! Haar droogt snel en beschadigd niet.
Door de bijgeleverde borstel krijg je je haar snel en goed in model met glans.

Pluspunten

  • Droogt het haar snel
  • Pluist niet
  • bijgeleverde borstel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Skort 06-11-2019
  • Product getest

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Zeer krachtige fohn. Mijn haar is zo droog. Ideaal door de verschillende warmte standen en snelheden.
Er zit een opzet stuk bij, waar de bijgeleverde borstel precies in past. Hiermee krijg ik een mooie slag in mijn haar of krul mijn punten om.
Door het lange snoer is er voldoende bewegings vrijheid.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Lang snoer
  • Verschillende warmte standen

Reageer

Gabje10 03-11-2019
  • Product getest

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Dit is echt een aanrader voor iedereen die nog een föhn zoekt.
Ik heb vaak te weinig tijd om mijn haar droog te föhnen voordat ik de deur uitga, maar dat is nu anders.
Binnen 10 min is mijn haar droog en het pluist niet.
Deze föhn heeft 2 snelheden met 3 warmtestanden, dus je kunt zelf je warmte bepalen. Met de turboboost kan je het zelfs nog sneller drogen. Daarna gebruik ik altijd nog even de cool shot om mijn haar nog even in model te brengen.
Deze föhn word geleverd met een extra opzetstuk, dit vind ik erg handig omdat je haar gelijk mooi stijl kunt föhnen, en de stijltang daarna niet meer nodig hebt.
Deze föhn kun je ook gebruiken om krullen mee te creëren, dit door middel van een apart opzetstuk en een ronde meegeleverde borstel. Na een paar keer oefenen had ik het onder de knie. Erg leuk om eens een andere coup te creëeren met dezelfde föhn.
Hij is ook erg licht en maakt niet veel geluid.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Niet duur
  • geleverd met meerdere opzetstukken
  • Snel droog
  • Cool shot

Minpunten

  • Krullen maken kost even wat oefening
  • Geen opbergtas

Reageer

NvanW85 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

8,0
Een stijlvolle föhn. Vanwege mijn krullende haar is het lastig om een föhn te vinden die mijn haar niet te pluizig of statisch maakt. Het fijne van deze föhn is de makkelijke manier waarop je de temperatuur en de blaaskracht kan instellen. Er zit een diffuser opzet stuk bij die de lucht goed door het haar verdeeld. Als je erg lang haar hebt is het opzet stuk misschien net wat klein, maar tot iets over je schouders is het prima. Verder zit er een speciale knop op de föhn die ervoor zorgt dat je haar niet/veel minder statisch wordt. Er zit een lang snoer aan en de föhn is makkelijk in de hand te houden en niet zo zwaar. De opzetstukken zijn makkelijk te verwisselen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Meerder opzetstukken
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna90 02-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fan van de ronde borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Zelfs ík kan hiermee een mooie slag in mijn haar creëren! Ik gebruik hem vooral zonder opzetstuk om mijn haar te drogen (voordat ik met een krultang aan de slag ga), maar als ik wat meer tijd heb pak ik de ronde borstel erbij voor een slag en (als je er wat handigheid in krijgt) werkt dat perfect. Met alle opzetstukken heb je nog veel meer opties. Het lange snoer en het feit dat de föhn zo licht is zijn ook prettig. De föhn is nog serieus mooi ook.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Licht
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stephie3219 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5706

Algemene score

9,0
Super product! Ik heb zeer lang haar en was niet heel erg fan van föhnen. Dit met name omdat het altijd zoveel werk is en in mijn beleving toch niet werkt. Deze föhn heeft toch mijn verwachtingen overtroffen en heeft de fijne moderne technieken dat je haar niet statisch wordt. Het is even wennen om de Borstel met speciale borstel mond te gebruiken maar als je het handigheidje te pakken hebt gaat het super. De diversiteit aan modellen in je haar die je kan bereiken is super, stijl slag of krul alles is mogelijk. De föhn maakt relatief weinig geluid.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Handig ook bij lang haar

Minpunten

  • Even wennen aan de hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer