Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 80 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 plus rvs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. v. Loon 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sierraad voor de keuken en top genieten van alle keuzes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een volautomatisch koffiemachine die perfecte cappuccino maakte met schuim waar een suikerklontje op bleef liggen en er ook nog mooi uit ziet. In alle opzichten een perfecte aankoop.

Pluspunten

  • Digitaal display met favorieten snelkeuzen
  • Volautomatisch en mooi design
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 17-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke hete, naar ieders smaak, koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

9,0
Na even zoeken en reviews lezen kochten wij dit topapparaat. De koffie die je hiermee zet is DE ultieme koffie. De smaak is zo in te stellen dat het kopje koffie precies is zoals de drinker dit wenst. Zelfs bezit dit apparaat een apart bakje voor bijvoorbeeld cafeïne vrije koffie. Dit biedt de mogelijkheid om een hele kamer vol visite te voorzien van de heerlijke bonen koffie en daarnaast een kopje cafeïne vrije koffie te serveren. Het schoonmaken is ook vrij simpel en het slangetje voor de melk werkt hygiënisch. Wij hebben de versie met een verlichte achtergrond, Dit zorgt voor een professionele uitstraling. Kortom het is een behoorlijke uitgave, maar dan zet je wel een professioneel waardig kopje koffie neer. Een barista zou er trots op zijn!

Pluspunten

  • hete koffie
  • van sterk, minder sterk tot mild
  • test om waterhardheid te testen
  • keuze uit grote mok of klein
  • geeft aan wanneer je moet ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo Logister 01-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker en veel koffievariaties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

9,0
Uitpakken van de Siemens gaat vlot, netjes verpakt en snel mee aan de slag.
Alles ziet degelijk en luxe uit, en binnen no time de eerste kop koffie. Lekker!
Daarna even de details nalopen en per koffie variant is de optie voor kleine, middel of grote kop. Deze zijn qua inhoud ook netjes aan te passen op je eigen kopjes.
Ook de varianten met melk gaan soepel. Er zit een mooie dubbelwandige RVS melkkan bij, maar slangetje in melkpak hangen gaat net zo goed.
Schoonspoelen van melksysteem gaat ook easy.

Ervaring nu na 2 weken in gebruik:
Nog steeds erg positief! Fijne koffiemachine en heerlijke koffie variaties.
Zaken die mij wel opvallen:
Zodra water bijna op is, kan het koffiezetten op de helft onderbroken worden. Maakt na vullen niet de sessie af en is dus ook niet zo slim om eerder de watermelding te geven, zodat kopje afgemaakt kan worden.
Het legen van water en restkoffie bak gaat eenvoudig en is dan ook niet extreem vol. Geeft dus wel best vaak een melding om even leeg te maken.

Conclusie: Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lekkere koffie
  • Degelijk

Minpunten

  • Lekbak vaak legen
  • koffiezetten breekt af bij watermelding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexis1982 26-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een blijvertje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
Na ontvangst het apparaat snel en eenvoudig kunnen installeren. Het apparaat wijst zich in principe van zelf. Het apparaat ziet er ook niet alleen heel fraai uit, hij heeft ook heel veel keuzemogelijkheden. Je kunt gaan voor 1 of 2 kopjes of kan-functie voor koffie, alleen heet water en verschillende koffie/melkspecialiteiten. Deze kun je ook allemaal nog weer naar smaak (sterkte) en hoeveelheid aanpassen. Nog handiger is als je je favoriete(n) gevonden hebt, deze ook nog eens op kunt slaan in het apparaat. Er zit ook een handige melkkan bijgeleverd, welke je tussendoor af kan koppelen en in de koelkast plaatsen. Het apparaat reinigt zich veelal zelf. Kortom een hele fijne gebruiksvriendelijke machine, welke naar onze mening heerlijke koffie(specialiteiten) kan maken.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk in gebruik
  • goede smaak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

En te gek apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
Ik heb na lang zoeken en vooral reviews te lezen bij Kieskeurig .
Telkens kwam deze espressomachine als goed uit de testen.
Enige is hij duur in onderhoud. Ontkalken en reinigen.
Maar de koffie is fantastisch wat hij maakt.
Een topper.
Soms komen vrienden nu een bakkie doen!

Pluspunten

  • Alles is instelbaar

Minpunten

  • Duur zijn de ontkalking en reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KarinM 27-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen service van Siemens na aankoop

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

1,0
Wij hebben op in oktober 2016 een Siemens EQ 6 700 aangeschaft voor €787,-. Tot december 2020 heeft deze goed gefunctioneerd. Het apparaat staat bij ons thuis en ons huishouden bestaat uit 2 personen. In december 2020 maalde hij geen koffie meer en is hij ter reparatie aangeboden bij Siemens. Deze reparatie heeft ons €249,- gekost, een derde van de aanschafwaarde.
Nog geen jaar later, oktober 2021, lekt de machine water aan de onderzijde als er koffie gezet wordt. Contact opgenomen met de reparatieafdeling en het laten repareren zou opnieuw €249,- gaan kosten. Het apparaat is net 5 jaar oud en is altijd onderhouden volgens het onderhoudsprogramma dat het apparaat aangeeft. We vinden deze kosten buitensporig hoog voor een apparaat van deze prijs en deze leeftijd. Daar het vertrouwen in het bestaande apparaat inmiddels behoorlijk geslonken is, hebben we Siemens gevraagd of zij tegemoet kunnen komen bij de aanschaf van een nieuwe machine. De ‘tegemoetkoming’ van Siemens is zij een aantal koffiemachines voorstellen tegen een prijs die gelijk of hoger ligt dan waar de machines voor worden aangeboden in de winkel.
Verwacht dus geen after sale service bij Siemens!

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Twee reparaties van 249,- in 5 jaar
  • Geen service van Siemens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

e**s@g**l.com 30-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

9,0
De Siemens EQ6 Plus extra klasse espresso machine bevalt heel goed. Het zet onder andere heerlijke koffie, espresso en cappuccino in verschillende sterktes en goed heet. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk schoon te maken . Kortom, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • vele variaties lekkere koffie, goed heet
  • eenvoudig te bedienen
  • gemakkelijk te reinigen melkopschuimer

Minpunten

  • lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 30-07-2021

Koffie prof.

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Top koffie apparaat, makelijk te bedienen, veel mogelijkheden, geruisloos, echt een koffiezetapparaat voor de professional en koffie liefhebber.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Reina Br. 21-07-2021

Perfecte Koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koffie is heerlijk en als je de melkvariant neemt heb je ook nog een heerlijke schuimkraag.
Vele variaties in koffie en je kan ook thee tappen. Plus niet te vergeten een kanfunctie. Ik heb de hele dag door een lekker bakkie koffie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

g**s@g**l.com 09-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, uitgebreide keuze en makelijk te bedienen. Apparaat is geruisloos. Makelijk te instaleren , website voor registratie mag iets duidelijker, daarom een 9. Moet altijd ruimte voor verbetering zijn alleen op deze koffiezetter geloof ik niet dat dit nog kan.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makelijk te bedienen
  • Lekkere koffie
  • Grote variatie aan koffie mogelijk
  • Makelijk 1e in gebruik instructie

Minpunten

  • Website registratie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieleut69 29-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
Een geweldig koffieautomaat,wat de titel ook is.Ik heb iedereen zijn advies in de wind geslagen en eerst een andere merk koffieautomaat genomen(omdat ie goedkoper was)Na een paar dagen was ik die koffieautomaat al goed zat het werkte niet naar behoren……. Machine retour gestuurd en na een tijdje gekeken en vergeleken met de verschillende Siemens EQ app hebben we uiteindelijk de EQ6plus extraklasse genomen.Echt alle koffie’s die je maar kan bedenken staan er op,ook alleen warme melk kan je kiezen….Na het eerste bakkie waren we verkocht,dit was het:de perfecte koffie/ cappuccino/ latte machiatto met een mooie stevige schuimkraag. Weet nu wel,deze machine blijft komt geen ander merk meer.Afgelopen zaterdag een bbq gehad en na de bbq iedereen heerlijk een koppie eigen koffiekeuze gegeven.
Ik wens ieder zo’n app toe die van een lekker bakkie houd. (zijn wel prijzig,maar je hebt wel wat)
Veel koffieleutplezier groet RB

Pluspunten

  • Vele koffiekeuzes
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eileen 10-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super lekker en eenvoudig een kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

9,0
Door het gemak vd display vooraan de koffie machine, duidelijk wat je gekozen hebt, en goed aan te passen in ml en koffie sterkte. Ook vanuit de rolstoel een gebruikersvriendelijk kopje koffie zetten!
Zetgroep makkelijk te verwijderen en te reinigen.
Boekje erbij geleverd, duidelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Zeer veel keuze
  • Eigen voorkeuren in te stellen
  • Display aan de voorzijde
  • Makkelijk te verwijderen water reservoir

Minpunten

  • Best duur apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert66 24-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
Wij hebben deze gekocht tvv van een ouder model van Siemens.
Alle mogelijkheden die wij wensen zitten hierop, instellen was eenvoudig en de koffie / cappuccino / melkschuim subliem!

Pluspunten

  • Super koffie en melkspecialiteiten
  • Zeer degelijk
  • Handig melkreservoir
  • Duidelijke instructies voor installatie en gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stroombergen 19-05-2021
  • Product gekocht

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

8,0
Mooi , duidelijk apparaat.
Erg makkelijk te bedienen en héérlijke koffie.
Met 1 druk op de knop een heerlijke kop koffie

Pluspunten

  • Duidelijjk
  • Makkelijk
  • Mooi apparaat
  • Niet te groot

Minpunten

  • Waterreservoir zou iets groter mogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EQ-6 Plus 10-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Fully Automatic Espresso Mchine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
De Siemens EQ-6 Plus (Fully Automated Espresso Machine) is Snel, Makkelijk en een All-In-One product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 17-04-2021

Perfect

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ten opzichte van de vorige versie verder verbeterd.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

hvs 29-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

8,0
Goed apparaat, stil en lekkere koffie, cappuccino, espresso enz..
Het is eenvoudig te bedienen, dus veel gebruikersgemak, en daarna kunt u genieten van een heerlijke verse kop met warme koffie zoals het hoort..

Pluspunten

  • stil
  • warme koffie
  • goed naar smaak te regelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I-Know 27-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon Siemens met een smaakje!

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

6,0
Soms kun je maanden uitkijken naar iets wat je heel graag wil hebben, ook in mijn geval waren onze ogen gevallen op deze ongelooflijk mooie machine van Siemens. Zeer mooie kwaliteit veel RVS in deze 'extraKLASSE' en tevens ledverlichting wat het geheel nog veel fraaier maakt. Er zijn een klein dingentje die ik graag anders zou hebben gezien. namelijk het omvouwen van RVS bij de twee hoeken van de wateruitloop daar zit iets ruimte wat toch jammer is omdat de rest wel zo perfect is afgewerkt.
De smaak is hier zeker niet minder om want die is perfect en heerlijk heet van temperatuur!
Lekker veel keuzes en het wekelijkse onderhoud is eigenlijk en soort van dank voor het goede presteren van deze machine ;-)
Toch zit mij iets dwars: Er is voor ons het welbekend waterfilter bijgeleverd plus antikalk en schoonmaak pil voor de maler. De Brita Intenza Waterfilter past echter niet goed in het waterreservoir. Het installatie en principe is voor ons meer dan duidelijk, maar het is maar net aan dat deze in de aanvoerbus van de waterfilter past. Ik schat 1 t/m 1.5 mm en dat is kenbaar te weinig voor een goede grip omdat bij het fluctueren van het waterniveau het waterfilter los laat en gaat dobberen in het waterreservoir. Heb een nieuwe set filters gekocht (TZ70003), maar ook die blijft heleaas niet goed vast zitten. Heb daarom contact opgenomen met de klantenservice van Siemens. En om een heel lang verhaal beknopt te houden. Ze konden mij niet helpen en wist het ook niet. Kon wel heel mijn machine opsturen voor reparatie voor alleen een waterreservoir lijk mij dit een tikkeltje overdreven! Even Googlen en ik kom filmjes tegen en forums waarin precies hetzelfde probleem wordt aangegeven. Het lijk mij dus onwaarschijnlijk dat dit bij Siemens niet bekend is??!

Jammer, omdat ik toch wel een grote fan ben van dit merk, heb zowat alles van Siemens omdat deze mij ook nooit in de steek heeft gelaten tot aan vandaag helaas, en dat voelt niet goed. Ben oprecht wel teleurgesteld. Want ik ben best wel technisch en wil automatisch het beste uit mijn product halen. Nu zit ik met een dobberende waterfilter dit doet heel erg goedkoop aan. En ik denk dat in de top van Siemens men dit echt niet wil. Ik hoop dat ook voor een gepaste oplossing.
Daarom een 6, ik hoop dat Siemens contact met mij opneemt voor een goede oplossing.

Pluspunten

  • Design
  • Smaak
  • Veel keuzes
  • Hete koffie
  • Duurzaam

Minpunten

  • Service / aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 20-01-2021

Ik hou van koffie!!!

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Als je espresso apparaat je teleurstelt en/of in de steek laat en de koffie steeds minder lekker is, of als dat t apparaat kuren begint te vertonen en al na 2½ jaar moet worden vervangen, dan wordt het tijd voor Siemens!
Wij hebben gekozen voor de Siemens espresso volautomaat eq.6 plus extraklasse rvs te657f03de en dat blijkt een verdomd goeie keuze te zijn geweest. Allereerst straalt de kwaliteit van het apparaat zelf er na te zijn uitgepakt direct van af door materiaalgebruik en design, een eyecatcher in de keuken. Vervolgens is de installatie en ingebruikname een fluitje van een cent en t word je wel heel gemakkelijk gemaakt met de display en de keuze-toetsen. Het reinigen gebeurt automatisch en een kind kan de was doen. Dit alles gebeurt fluisterstil.
Maar waar t om gaat: de koffie ► een genot en goed warm om niet te zeggen heet! En dat voor alle varianten. Chapeau en zeer zeker zijn geld waard!
Bedankt Siemens dat ik een koffieliefhebber blijf!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dekker 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening en een geweldig resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus rvs

Algemene score

10,0
Na lang zoeken het juiste apparaat gevonden, eenvoudige bediening, weinig lawaai en heel veel keuze mogelijkheden. Nu een bakkie zoals je op dat moment wenst en dan in eigen keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews