De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 353.75B zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

joske uit erp 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

volautomaat dinamica

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Algemene score

8,0
een heerlijk apparaat wat alle koffie soorten kan bereiden, en gemakkelijk, eenvoudig te bedienen. Zetgroep goed en snel schoon te maken

Pluspunten

  • lekker warme koffie
  • eenvoudige bedining

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marga van de Pol 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

delonghi volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Algemene score

8,0
eerst kennismaking met dit apparaat is goed. vandaag pas gekocht en de eerste kop koffie was al lekker. Ook de cappuccino is goed. Mag wel iets warmer zijn.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Veldmeijer 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, maakt zich zelf schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Algemene score

8,0
Kunnen we heerlijke koffie mee zetten, heel gebuiksvriendelijk en mooi design, past goed in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jos van de wijer 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Algemene score

9,0
vindt de Longhi Ecam35375.B een prima nieuwe aanwinst, lekker warm en heerlijke koffie. Altijd Jura gehad, maar ben zeer blij met de Longhi.

Pluspunten

  • goed warm
  • fijne bediening

Minpunten

  • schakelt zich wat snel uit
  • waterreservoir kon wat groter zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Algemene score

8,0
Machine is gemakkelijk in gebruik.
Gemakkelijk in te stellen naar eigen voorkeur
Helaas is door het toevoegen van de melk de cappuccino en cafe latte kouder dan verwacht.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Duidelijk scherm

Minpunten

  • Koudere cappucino en cafe latte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Algemene score

8,0
Mooie koffiemachine voor een heerlijke afwisselende kop koffie.
Makkelijk bedienbaar en super snel. Koffie is goed heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Schouwink 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat en makkelijk te bedienen. Cappuccino veel makkelijker te maken in vergelijking met mijn oude apparaat. Het apparaat ziet er mooi uit en is een aanwinst voor onze keuken

Pluspunten

  • Prima cappuccino
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 03-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat. makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Algemene score

10,0
Ons eerste apparaat was ook een DeLonghi. Fijne machine. Vandaar dat we weer gekozen hebben voor DeLonghi maar dan een uitgebreidere machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delonghi ECAM 353.75.B DINAMICA 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 353.75B zwart

Algemene score

9,0
Lekkere koffie .Veel keuze.Niet teveel lawaai.Mooi compact voor op het aanrecht.gemakkelijke bediening.Zou een nederlandse beschrijving bij moeten

Pluspunten

  • heel mooie uitstraling
  • grote keuze van koffie

Minpunten

  • in alle talen MAAR geen NEDERLANDSE beschrijving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer