De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 144 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marden 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Geweldige machine met een variëteit aan heerlijke koffie. Makkelijk bedienbaar en automatisch reinigbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willem 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ik heb deze de longhi gekocht om zijn veelheid en keuze mogelijkheden van koffiezetten. Je zet hem aan, kiest je koffie en GO, alleen je warme kopje eronder zetten als de koffie erin zit het kopje weer wegnemen en genieten.Een leuk triggertje is ook dat (via Bluetooth) je via een app je koffievoorkeur kan instellen en downloaden in (een van de 3 ) profielen.
Het melk reservoir is fantastisch en cleaning wordt je constant vanzelf aangeboden, heel hygienisch.
Voor mij het beste resultaat als ik de koffie temperatuur op high zet (een na hoogste stand) en de koffiekop voorverwarm met heet water.

Pluspunten

  • heerlijke koffie mogelijkheden
  • mooie machine, met een speciale App

Minpunten

  • geen tot nu toe, prijzig, maar kwaliteit kost wat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B. Leeuw 09-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden. Koffie goed en lekker. Latte Machiatio is lekker. En koffie en Latte Machiatio blijft lekker lang warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MT 05-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie en een mooi apparaat!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Een geweldige machine, veel koffie opties en ideaal in te stellen naar je eigen wensen. Je kunt handige profielen aanmaken en heerlijk genieten van je kopje koffie.

Pluspunten

  • Mooi
  • Lekker
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Mooie luxe machine die erg gebruiksvriendelijk is en veel verschillende koffies kan bereiden je kunt hem zelfs bedienen met een app haha zal ik wel nooit doen maar het kan

Pluspunten

  • uiterlijk
  • compact
  • veel keuzes
  • mooi display
  • goed heet

Minpunten

  • druppel rooster krast zeer snel
  • cappuccino producten spetteren
  • uitloop koffie en melk niet handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja 02-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
We wilde graag een alles in 1 machine zowel voor thee als cappuccino of een pot koffie.
Echter was het niet heel duidelijk of er nu een koffiepot bij zat bij de aankoop.Deze was wel te zien bij de afbeeldingen maar dus niet erbij geleverd, die gaan we nog aanschaffen wel handig voor een verjaardag of om een thermoskan mee te vullen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kersten 30-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

7,0
Na dat wij jaren een longhi magnifica hebben met plezier wilde weer een nieuwe longhi ik hoop dat we met deze net zoveel lekkere bakkie’s kunnen drinken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Mooi design, geluidsarm, eenvoudig in gebruik en heerlijke koffie. Het losse melkreservoir is zeer handig en eenvoudig schoon te maken

Pluspunten

  • mooi
  • geluidsarm
  • eenvoudig in gebruik
  • los melkreservoir, eenvoudig te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jurgen 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie heerlijk naar smaak in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Vandaag binnen gekregen en na instellen van de juiste koffie hoeveelheid, heerlijke koffie, echt genieten.
Heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Mooi product, eenvoudige bediening, handige app. En natuurlijk heerlijke espresso. Nu alleen nog even de lekkerste koffiebonen vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte Koot-Jansen 19-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
We hebben dit apparaat nu een maandje. Zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat heeft veel voorgeprogrammeerde koffie varianties maar ook allemaal te personaliseren. Er zitten zelfs gebruikersprofielen op voor 3 personen en een gast profiel. Hierin kun je jouw eigen voorkeuren vastleggen. Via de app op je telefoon kun je als het apparaat aan staat (en het kopje er onder staat) jouw koffie zetten. De koffie is lekker warm en in sterkte in te stellen. Ook de hoeveelheid en de grootte van het kopje is in te stellen. Bij de koffievarianten met melk kun je ook de hoeveelheid melk regelen. De melk koelt de koffie niet af.
Wij genieten van de vele verschillende soorten koffie die je makkelijk en snel kunt zetten! Water bijvullen of het afvalcontainertje legen gaat makkelijk. Het afspoelen van de zetgroep en melkreservoir is eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Amber 02-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn scherm, goede koffie, lekker opgeschuimde melk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een volautomatische espressomachine, die ook goed havermelk opschuimd. Dit apparaat doet dat perfect! Erg makkelijk en fijn om te personalizeren. Aan de dure kant, maar je haalt het geld er zeker uit :)

Pluspunten

  • goede koffie
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Koffieleut 27-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Mooi apparaat makkelijk en overzichtelijk om te bedienen, veel keuzes om een overheerlijk kopje koffie te kiezen.
De cappuccino heeft een mooi glanzende schuimlaag.
We hebben hem net maar zijn nu al super tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

EJS 26-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi espresso apparaat waar ik weer jaren mee vooruit kan.

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
sinds een paar dagen deze espresso machine in huis, erg bij mee.
Hij is zeer makkelijk te bedienen en de koffie die ik tot nu toe heb geprobeerd is zeer goed en erg heet.
Nog geen ervaring met het reinigen maar het lijkt erg simpel.
De app is een leuke bijkomstigheid.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk bedienbaar
  • Lekkere en warme koffie

Minpunten

  • Aan de dure kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rens 20-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede machine, aan de dure kant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over onze koffie machine. Wij hebben deze nog niet zo lang maar zijn hier zeer tevreden mee en drinken nog meer koffie dan voorheen. Vooral de vrouw vind de separate melk houder ideaal t.o.v. andere apparaten die met losse slangetjes werken. Zelf vind ik het fijn dat ik de sterkte en hoeveelheid kan instellen en het belangrijkste, de koffie is heet! Niet gewoon warm, maar echt heet! Ik hoef niet meer eerst mijn beker met kokend water op temperatuur te brengen om een goede kop koffie te krijgen. Gewoon koude mok onder het apparaat en dan nog is de koffie heet.

Pluspunten

  • Veel koffie varianten
  • Sterkte en hoeveelheid instelbaar
  • Hete koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 16-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een heel fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ik heb de koffiemachine nu net een paar dagen en ben zeer tevreden. Hiervoor had ik een Senseo dat is natuurlijk niet te vergelijken! Ik moet nu oppassen dat ik niet te veel koffie drink, maar dat is lastig met dit geweldige apparaat. Wat heel fijn is dat je verschillende profielen kunt aanmaken met elk hun favoriete smaken. Je kunt zelfs drankjes creëren wat op zich wel grappig is. De app is een handige tool om gemakkelijk wijzigingen te maken in je instellingen. De melkschuim is perfect en kun je kunt ook de hoeveelheid melkschuim instellen. Eigenlijk kun je alles wel naar eigen smaak instellen. Kortom een fijn apparaat met eenvoudige installatie en bediening en een fraai design.
Ik kan iedereen dit apparaat aanbevelen! Wat ik vergeet te vermelden is dat je ook kan koffie kunt zetten! Hartstikke handig als je visite hebt! Twijfel je? Twijfel dan niet meer en koop dit apparaat! Je zult er zeker geen spijt van hebben!

Pluspunten

  • Vele instelmogelijkheden
  • App
  • Kan koffie
  • Perfecte melkschuim
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herbert 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

machtig mooie volautomaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
doet wat het moet doen, hoop mogelijkheden qua instellingen. nog niet alles geprobeerd maar de koffie is overheerlijk. en goed warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dawid 06-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Verschillende koffiemogelijkheden/ melkspecialiteiten. Maakt echt lekkere koffie. Verbruikt wel veel water (heel vaak spoelen). Melksysteem werkt goed. Stand 3 voor cappuccino is aanbevolen, echter met stand 2 wordt de melk beter opgeklopt. Geen idee waar het aan ligt. Sterkte en hoeveelheid zelf in te stellen, werkt prima. App wat mij betreft geen toegevoegde waarde. Touch- kleurenscherm werkt heel goed. Al bij al tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sito 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk en groot gebruikers gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Gewoon goede machine, snel ook trouwens en strak. Even gepuzzel met de juiste bonen, maar dat is ook leuk om te doen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Ziet er degelijk uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ola 05-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk coffee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Veel koffie soorten, heel handig melk container, snelle koffie voorbereiding, makkelijk om schoon te maken, de beste aankoop van dit jaar!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews