De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
platina
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 86 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marden 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Geweldige machine met een variëteit aan heerlijke koffie. Makkelijk bedienbaar en automatisch reinigbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivo 17-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koffie machine, heel stil en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat. Heerlijk stil en lekkere koffie. De bediening is heel simpel ook met de app bediening. Hij is wat aan de prijs maar is het absoluut waard.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corinne 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi Dinamica Plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
1e volautomatische koffieapparaat. Nu een paar dagen in ons bezit. Koffie prima. Latte en cappuccino heerlijk. Melkschuim helemaal super. Nu nog in de onderzoeksfase qua persoonlijke instellingen en het soort bonen. Je kan per profiel (aantal 3) persoonlijke instellingen programmeren. Ideaal! Mijn man drinkt zijn koffie heel veel sterker dan ik.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak display
  • Hoeveelheid keuzes soorten koffie
  • Persoonlijke prof (aroma, melk, hoeveelheid)

Minpunten

  • Prijs
  • Handmatig instellen van hoeveelheid schuim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian69 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft een mooi design en is zeer veelzijdig. Het display is duidelijk, mede daardoor zeer makkelijk te bedienen en te onderhouden.

Pluspunten

  • Display
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alen 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great look

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Fully automatic with app. All functions can be memorized and that is great. Only cleaning every time when switch off or on is little to much.

Pluspunten

  • Automatic
  • App

Minpunten

  • watering every time when switched on or off

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LouLou 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
volautomaat, veel keuze van de koffie en instelling voor persoonlijk profiel , makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • veel keuzes
  • Profielen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

William 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk een fijn apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
We hebben weer voor een Delonghi volautomaat gekozen, omdat we met de vorige ook veel plezier hebben beleeft. De smaak is goed, zolang je de juiste koffiebonen hanteerd.

Pluspunten

  • Keuze aanverschillende smaken
  • Is persoonlijk in te stellen via APP(Bluetooth)
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurre 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sper koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Heerlijke versgemalen koffie, die je makkelijk persoonlijk kunt opslaan. Koffie specialiteiten met melk zijn ook super eenvoudig te maken.

Pluspunten

  • Heerlijke smaak
  • Makkelijk te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjoerd Wierda 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie machine Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Mooie koffie machine die gezien mag worden. Eenvoudige bediening en lekkere koffie. De koffie machine is een stuk stiller dan mijn vorige. De 3 persoonlijke voorkeurs instellingen is een prettige functie.

Pluspunten

  • compacte koffie machine
  • goed naar eigen wens in te stellen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MrManuzz 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stiller dan mijn vorige machine ECAM4500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

7,0
Machine net in gebruik dus kan nog niet veel zeggen. Wat wel jammer is, is dat maar 1 persoon tegelijkertijd verbinding kan maken via bluethooth om je persoonlijke bakkie te zetten. Ben je met z'n 3-en met ieder zijn eigen voorkeuren qua koffie zal je na elkaar je bluetooth aan en uit moeten zetten anders kan de ander er niet bij.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • De app blijkt minder handig dan verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bas de Jong 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine,

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Mooie machine die goede koffie zet. Met veel mogelijkheden zoals blutooth.
Handig melk reservoir wat in de koelkast kan staan.

Mogelijkheid decafe bonen te stoppen in aparte reservoir.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maureen 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Na veel gezocht te hebben naar volautomaten op internet, kwamen we bij de De'Longhi Dinamica Plus xxx platina uit. Mooi design, makkelijk in gebruik, touch screen, veel keuzes aan verschillende koffies (koffie, espresso, cappucino, Latte macchiato, longcoffee, heet water etc). Voor elk wat wils. Nu sinds een week in gebruik en wat een geweldig apparaat. Je hoort het malen van de bonen wel, maar dat hoort er bij. Koffies zijn snel klaar en smaken heerlijk. De melkschuimer werkt perfect, je krijgt mooie cappucino's en latte Machiato's. Je nkunt ook je persoonlijke voorkeuren instellen (tot 4 personen).

Pluspunten

  • Design
  • Veel keuze aan koffie soorten
  • Touch scren
  • Persoonlijke instellingen mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joespeedboot 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden met de automaat. Heb na veel vergelijken deze gekozen op basis van de functie-prijs verhouding. Cappuccino is heerlijk, schuimt de melk goed op.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening en toch veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

6,0
Mooi design, veel soorten koffie mogelijk met lekkere smaak.
Bediening is eenvoudig. Geluidsniveau is ook redelijk.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk te bedienen door instructies display

Minpunten

  • Bonenreservoir niet heel makkelijk te vullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

7,0
Goede prijs/kwaliteit.
Lekkere koffie.
Goede melkschuim.
Veel mogelijkheden om koffie aan persoonlijke wensen aan te passen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jaap meinders 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de longhi dinamica 370.95.t

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
machine pas in mijn bezit, veel mogelijkheden, mooi uiterlijk en het belangrijkste hele goede koffie! goed op temperatuur en de geur van echte koffie kortom een top machine voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • uiterlijk en bediening
  • mogelijkheden
  • alles instelbaar zoals maalgraad
  • weinig geluid

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit. De eerste ervaringen zijn uitstekend. Koffiesterkte, hoeveelheid en temperatuur aangepast, het werkt perfect. Ik ben afgestapt van de Nespresso vanwege de kosten. Het lijkt een goede keus te zijn geweest.

Pluspunten

  • Design
  • Mogelijkheden
  • persoonlijke profiel is erg handig

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact,stil en handig in gebruik, met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Mooi uitziend apparaat en compact formaat.Is stil in gebruik en heeft veel keuze mogelijkheden in soorten koffie, en in de persoonlijke voorkeuren per koffie soort.
Daarnaast is de melk opschuimer heel handig en werkt fijn.

Pluspunten

  • stil
  • compact
  • mooie stijling
  • niet zwaar
  • maakt lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

André 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Nog niet alle opties geprobeerd, maar de cappucino en de koffie is heerlijk. Apparaat is gemakkelijk te bedienen via het duidelijk en overzichtelijke scherm.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Heerlijke smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 06-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Fijn apparaat met veel instel mogelijkheden en heerlijke koffie.
Makkelijk in te stellen en handig in gebruik
Is zijn prijs zeker waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews