De'Longhi ECAM370.95.T titanium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 288 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM370.95.T titanium op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilma 09-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Waarom hebben we de De 'Longhi 370.95.T gekocht:
de handige watertank, makkelijk te plaatsen
geen gedoe voor het melk opschuimen
mooie strakke uitvoering
stoere kleur: titanium
touch screen
personaliseren mogelijk
super goede recensies

Pluspunten

  • handige watertank / stil
  • touch screen
  • geen gedoe met melk opschuimen
  • personaliseren mogelijk
  • strakke uitvoering in mooie kleur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael tolhuisen 08-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor dit product gekozen omdat deze de perfecte schuim geeft voor bijv cappuccino
We zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • Perfecte schuim
  • Heet

Minpunten

  • Waterreservoir snel leeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**3@g**l.com 06-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie machine
Veel opties en makkelijk in gebruik
Zeer degelijk ook
Staat mooi in de keuken

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijk
  • Makkelijk te onderhouden
  • Hele warme koffie

Minpunten

  • Instellen wat lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

p**4@i**d.com 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi Ecam 370.95.T Dinamica Plus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hadden al een Delonghi machine, die het nog steeds perfect doet na 5 jaar, maar we wilden een machine met meer mogelijkheden. En ja dan is er maar een optie: een nieuwe Delonghi.
Het werd de Delonghi Dinamica Plus Ecam 370.95.T
En wij zijn er echt blij met onze nieuwe Delonghi, de eerste kopjes zijn inmiddels gezet.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Kwaliteit
  • Design

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter B. 05-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Is een erg goed apparaat, zegt wat hij doet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gekochte apparaat werkt uitstekend! 2 weken in bezit en is heel goed en eenvoudig in te stellen naar persoonlijke behoefte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

a**m@g**l.com 03-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie strak vormgegeven machine. Gekocht na alle positieve reviews. Nog maar kort in huis dus nog veel uit te proberen. Snel geleverd en dus goede service. Ik ga genieten van mijn nieuwe machine

Pluspunten

  • Mooie vormgeving.
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

n**n@t**s.nl 02-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie koffie machine
Veel mogelijkheden voor het zetten van diverse koffie dranken en op sterkte in te stellen.
Warmte van de koffie in te stellen
Kan met bonen en gemalen koffie
Zelf reinigende melk reservoir
Alleen jammer dat de Chrome lekbakplaat snel krast

Over het geheel dus goede koffie machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Soof 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere koffie, eenvoudige bediening, en een mooi strak design. Echt 100% tevreden! Vooral het instellen van verschillende profielen is een verademing, want mijn vrouw drinkt heel anders koffie dan ik ;-).

De prijs is het echt waard. Ik ben alleen nog benieuwd hoe het met onderhoud zal zijn, want ik heb hem nog niet zo lang. Maar als ik daar reviews over lees is dat een ook een koud kunstje.

Kortom: aanrader voor de echte koffie liefhebber!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vooralsnog een Prima product....Zonder al teveel moeite zet het apparaat vanaf het begin lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Claudia 08-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische volautomaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze De'Longhi Magnifica was na 12 jaar wel aan vervanging toe. Wat een fijn gebruiksvriendelijk apparaat! De hoeveelheid normale koffie was teveel voor onze kopjes. Geen probleem met dit apparaat, even een aanpassing gedaan met behulp van de app.

Pluspunten

  • Veel soorten koffie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Aanpasbaar via app
  • Goede melkschuim
  • Ook heet water voor thee

Minpunten

  • Ik drink teveel koffie nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koffieliefhebber 01-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed. Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top apparaat. Werkt uitstekend. Veel mogelijkheden. Hiervoor jarenlang de Magnifica gehad van Delonghi beviel ook uitstekend. Maar het melksysteem is weer een hele verrijking

Pluspunten

  • Voor mij alleen maar plussen

Minpunten

  • Kan er geen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**h@z**o.nl 27-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na uitgebreid online ingelezen te hebben deze machine gekozen, pas een paar uur in bezit maar top koffie! had wat stiller gemogen maar als dat alles is. app is ook erg handig.

Pluspunten

  • koffie smaak
  • melkschuim

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Franciscus 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie en zeer mooi uiterlijk in Titanium uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste in gebruik name voor deze machine is super makkelijk verlopen.
Gebruiksaanwijzing zeer duidelijk, het meeste wijst zich eigenlijk vanzelf.
Eerste kop koffie was gelijk al lekker, na wat fijn afstellingen ( wat overigens makkelijk te doen is) is de koffie heerlijk.
Lang getwijfeld of ik deze nu wel moest kopen, maar vanaf dag 1 alleen maar positief.
Wij zijn in elk geval zeer happy met deze Delonghi!

Pluspunten

  • Koffie heet
  • makkelijk schoon te houden
  • volledig automatisch

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a**l@z**o.nl 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ziet er prachtig uit. Mooie vormgeving.Veel keuze. Stil in gebruik.Producten zijn heerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**n@h**l.nl 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tevreden met de koffie uit deze machine.
Gebruikshandleiding is goed uit te voeren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

g**r@h**l.com 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt tot nu toe goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb vandaag de machine gekocht zeer mooi maar de werking dat weet ik of niet maar zal wel goed komen hoop ik

Pluspunten

  • Geen iedee

Minpunten

  • Geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groesbeek 06-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit apparaat vanwege de afmeting, mogelijkheden en de goede reviews.
Koffie en cappuccino smaakt heerlijk. Bij het gebruik maakt het wel herrie.
Verder prima apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

d**e@h**l.com 27-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne volautomatische koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, hiervoor de deLonghi Autentica, deels automatisch, gehad.
De nieuwe is volautomatisch, dat is erg prettig, geen geknoei met melk voor bijv. de cappucino.
Waterreservoir zit nu aan de voorzijde, veel praktischer dan aan de achterkant.
Het malen van de koffie blijft wel een rumoerig gebeuren, maar dat is slechts een paar seconden.
Het display is zeer intuïtief en eenvoudig te bedienen.
Wij hebben een waterontharder, dus geen gedoe met ontkalken, kan daar voor deze 370.95 dan ook niets over vertellen.
Pas aangeschaft, hoe de machine zich houdt op de langere termijn zal de tijd leren.

Pluspunten

  • Volautomatisch
  • Handige melkopschuimer
  • Heerlijke cappucino

Minpunten

  • Koffiemalen blijft wat rumoerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kris 25-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit apparaat vanwege de afmetingen, de recepten en de goede reviews.
Koffie smaakt heerlijk. Wel maakt het apparaat veel herrie.

Pluspunten

  • afmetingen
  • recepten
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

a**0@h**l.com 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel en smaakvol

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Simpel om te gebruiken, koffie is super lekker en warm, beetje aan dure kant

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • lekker warme koffie

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews