Siemens EQ600 iAroma

Siemens EQ600 iAroma

9.2(5)
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 906,46Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling
9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ600 iAroma op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
EmBee27-08-2026

Veel keuze en kwaliteit

9.0
Ik heb deze machine nu drie weken in gebruik en ben heel tevreden. Dat zit ‘m vooral in het gebruiksgemak en de smaak van de koffie. De nuance die je kunt brengen in de maling en aroma maken echt verschil (handig om even te kijken wat er bij jouw bonen past, is de moeite waard). De temperatuur is goed, niets vervelender dan lauwe koffie en dat is hier gelukkig niet het geval. Het scherm toont allemaal opties (alle standaard koffies, maar ook latte/americano/flat white). Als dat niet genoeg is kun je extra koffie-inspiratie via de Siemens app opzoeken. Ik vind het ook handig dat je een kan koffie kunt zetten, wanneer je grotere groepen op bezoek hebt. Ik had hiervoor nog zo’n oud koffieapparaat en die kan nu weg. Al met al zou ik de machine aanraden als je gewoon een goede machine met veel opties voor kwalitatieve koffie zoekt.
Pluspunten
  • Goed design
  • Apart melkpijpje
  • Veel keuze
  • Op afstand bedienen
Minpunten
  • Relatief klein lekbakje
s********@h**********20-08-2026
10.0
Sinds enkele weken gebruiken we de Siemens EQ600 iaroma en zijn we als gezin erg verrast en tevreden. De touchscreen is eenvoudig en de koffie smaakt heerlijk. Van espresso en cappuccino tot koffie verkeerd en babyccino: voor iedereen wat wils. Kinderen drinken vaker melk :) Ook het schoonmaken is eenvoudig. De lekbak is makkelijk uit te nemen en schoon te maken. Wel is deze vrij snel vol en moet je hem ongeveer iedere twee dagen legen. De machine ziet er mooi en degelijk uit en de automatische reiniging is ideaal. Enig minpunt vind ik de prijs, maar daar krijg je wel een fijne en complete koffiemachine voor terug. Met juiste bonen maak je het wel compleet. Buren zijn ook enthousiast. Al met al een aanrader.
r******@g********15-08-2026
8.0

Veel keuze en makkelijk in gebruik

8.0
Ik vertrouw op Siemens en dit apparaat is een perfecte toevoeging in mijn keuken. Met dit apparaat kunnen we twee kopjes koffie tegelijk zetten en snel aanpassen wat nodig is. Sterkte, hoeveelheid, smaak. Mooi design en duidelijk display en gemak. Ik drink veel koffie, hij is snel en ik kan veel kopjes zetten voordat ik het reservoir moet vullen. Dat is voor mij een plus. Voor gasten snel een cappuccino is ook geregeld. De onderdelen maak ik met de hand schoon , ook al kunnen ze in de vaatwasser. Hij past mooi in onze keuken en neemt een goed stukje in beslag, maar je hebt er een rijke goeie koffie plek voor terug.
Pluspunten
  • Twee kopjes tegelijk
  • Stevig en mooi design
lindawater10-08-2026
10.0

Makkelijk in gebruik en snel goede koffie

10.0
Na een paar dagen gebruiken merk je pas welke functies je echt nodig hebt, en bij deze Siemens zijn dat voor mij vooral de makkelijke bediening en de mogelijkheid om snel te wisselen tussen verschillende koffies. Zelf drink ik meestal espresso of een grote zwarte koffie, mijn partner kiest vaker cappuccino. Via het touchscreen pas je sterkte en hoeveelheid zonder gedoe aan, en de XL-optie komt bij mijn grote mok goed van pas. De koffie is goed warm en het melkschuim heeft een fijne structuur. Minder handig vind ik dat de lekbak door het automatische spoelen vrij snel volloopt. Het melksysteem vraagt ook wat aandacht bij het schoonmaken. Dat zijn geen grote minpunten, maar je merkt ze wel als je de machine vaak gebruikt. Verder doet hij precies wat ik ervan verwacht en vooral ’s ochtends scheelt het gewoon tijd.
Pluspunten
  • makkelijke touchscreen
  • xl optie
Minpunten
  • lekbak snel vol
j************@h**********10-08-2026
9.0

Zeer fijne machine, ook voor op een klein kantoor

9.0
Ik gebruik inmiddels al enkele weken de volautomatische espressomachine van Siemens en ik ben er erg tevreden over. Omdat vrijwel al mijn keukenapparatuur van Siemens is, van de oven tot de vaatwasser, sluit deze machine daar perfect op aan. Een groot voordeel is de Home Connect-app van Siemens. Via deze app kun je al je apparaten eenvoudig beheren en instellen, waaronder uiteraard ook de koffiemachine. Daarnaast is het touchscreen zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs mijn ouders kunnen zonder uitleg gemakkelijk een kop koffie zetten wanneer ze bij mij op bezoek zijn. Wat ik ook prettig vind, is de grote capaciteit van het apparaat. Daardoor is de machine niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook ideaal voor een kleiner kantoor. Daar kunnen collega's genieten van verse koffie van bonen en echte melk, wat de koffiebeleving aanzienlijk verbetert. Kortom, een uitstekende koffiemachine die gebruiksgemak, kwaliteit en slimme connectiviteit perfect combineert.
Pluspunten
  • hygiënisch
  • stil