De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, metallic, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Toine 15-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Had hier meer van verwacht

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

5,0
Mooi, met opwarmplaatje voor kopjes aan de bovenzijde. Jammer dat het apparaat zich binnen 15 minuten uitschakelt, zodat het een volledig overbodig accesoire is. Meegeleverde maatschap is iets te ruim. Volledig gevuld? Dan gaat een wel erg stroef in de bajonetsluiting (of in het geheel niet).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Officiële reactie van De'Longhi Group 18-02-2019

Beste Toine,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl. Graag wil ik u nog wel laten weten dat u de tijd van de automatische inschakeling zelf kunt aanpassen. In de handleiding bij punt 4.3 staat precies uitgelegd hoe u dit kunt wijzigen naar bijvoorbeeld een half uur of 3 uur. De maatschep afgestreken gebruiken, dat moet precies voldoende zijn voor in het filter van de pistonhouder. Hopelijk helpen deze tips u om nog meer tevreden te zijn met uw apparaat.
Geniet van de koffie.

Met vriendelijke groet,

serviceteam De'Longhi

Reageer

Martijn 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

8,0
Het apparaat zet goede koffie en is daarnaast makkelijk in gebruik. Wat ik vooral belangrijk vind is dat het weinig ruimte in beslag neemt. Voor de installatie moet je even met de gebruiksaanwijzing gaan zitten, het apparaat is helemaal te personaliseren naar je eigen smaak. Zo kun je bijvoorbeeld de waterhardheid en de temperatuur instellen. Al met al een mooi en goed apparaat met lekkere koffie.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel keuzemogelijkheden

Minpunten

  • Installatie

Reageer

Toine 52 05-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersgemak: leg de handleiding ernaast

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

5,0
Niet direct het meest gebruikersvriendelijk apparaat dat er bestaat. Vergt veel schoonmaakwerkzaamheden. Waterreservoir leeg? Instellingen weg. Schakelt veel te snel uit. Hierdoor de waterkoker gebruiken om de kopjes op temperatuur te krijgen.
Kortom: valt me tegen

Minpunten

  • Bewerkelijk om schoon te maken
  • Schakelt te snel uit.
  • Reservoir leeg. Instellingen weg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Officiële reactie van De'Longhi Group 06-06-2019

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw review op de website van kieskeurig.
Helaas kan ik het schoonmaken niet voor u wijzigen, ook het reservoir vullen moet voordat u koffie gaat zetten.
Wel wil ik u aangeven dat u de tijd van de automatische uitschakeling zeer makkelijk zelf kunt wijzigen.
Deze staat standaard op 9 minuten, echter kan ook ingesteld worden op 30 minuten of 3 uur.
Hopelijk kan deze tip u weer tevreden maken over de werking van uw apparaat.
Geniet van de heerlijke koffie.

Met vriendelijke groet,

Team Service De'Longhi Group.

Reageer

Yolande 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact en mooi om te zien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

7,0
De sterkte en de temperatuur van de koffie aanpassen was even zoeken, ben nu redelijk tevreden.
Waar ik echter veel moeite mee had, was het ontkalken van de machine. Ik vind de aanwijzingen niet echt duidelijk en de machine deed ook niet was hij verondersteld werd te doen. Bovendien blijft het lampje oranje knipperen, irritant!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Officiële reactie van De'Longhi Group 06-03-2019

Beste Yolande,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl. Van het ontkalken bestaat er ook een demo video.
Wellicht dat deze video het ontkalken van uw EC685 pompdruk espresso machine makkelijker maakt voor u.
Deze video kunt u via de volgende link vinden:

https://www.youtube.com/watch?v=t-AjNGFF16M

Hopelijk helpt deze tip u om nog meer tevreden te zijn met uw apparaat.
Geniet van de koffie.

Met vriendelijke groet,

serviceteam De'Longhi

Reageer

Szilvid 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

9,0
Voor een espressoapparaat is dit een handige afmeting en gelukkig niet zo groot als vele andere apparaten.

De kopjeswarmer aan de bovenkant voegt wat ons betreft niets toe want we zetten het apparaat aan wanneer we het willen gebruiken en voordat daar iets warm wordt zijn we al klaar.

Het schuimt melk makkelijk en goed op voor een cappuccino en doordat het voldoende druk heeft makt het echt lekkere koffie.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Afmeting (klein en handzaam voor een espressoapp.)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cynthia 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke koffie, makkelijk in gebruik en voelt stevig aan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

9,0
Onlangs deze piston machine in gebruik, en tot nu toe ben ik er erg blij mee! De machine is makkelijk in gebruik, en zet heerlijke koffie. Daarnaast ziet hij er prachtig uit.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik & voelt stevig aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ioannis 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good Price, Looks good, Nice quality

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

8,0
good price and good quality. Looks nice and the grey color is very neat. For me, it is a decent coffee maker

Pluspunten

  • quality
  • size

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jochem 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie uit mooie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

8,0
Werkt goed. Lekkere koffie. Instellingen bepalen is wat ingewikkeld. Daarnaast beweegt de machine mee als je de piston er weer in doet

Pluspunten

  • Smaak
  • Looks

Minpunten

  • Instellingen bepalen
  • Meebewegen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joyce 01-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuk experimenteren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

8,0
Goed en degelijk. Leuke start om te experimenteren met het zetten van koffie. Stoer en retro design. Twijfel tussen de delonghi dedica en nespresso met cups. Met enige twijfel toch voor het dedica apparaat gegaan. Goede keus en geen spijt van! Hartstikke leuk voor de onervaren barista die toch meer wil dan een cupjesapparaat.

Pluspunten

  • Zelf koffiesterkte bepalen
  • Kan gewoon met filterkoffie
  • Koffie is goed heet

Minpunten

  • Duurt even voordat je stoompijpje doorhebt
  • RVS is vingervlek gevoelig
  • Voor grote getalen onhandig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sabine 31-12-2018
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

8,0
Mooi model, oogt heel luxe. Koffie is zeer lekker en snel gezet. Top formaat voor op een keukenblok. Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Slecht

Reageer

Koffie123 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Dedica

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

7,0
Prima machine, temperatuur is in te stellen, ziet er mooi uit. Stoompijpje doet het prima voor een simpele koffie thuis, goed genoeg voor de prijs!

Pluspunten

  • Temperatuur
  • Mooi
  • Goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jelle 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

8,0
Zeer eenvoudige bediening. Maakt goede koffie en is zeer mooi van vormgeving ik zou dit apparaat aan iedereen die op zoek is naar een espresso machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Italiaanse koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

10,0
De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Het apparaat functioneert heel goed en is na de handleiding te hebben geraadpleegd zeer eenvoudig te bedienen. Door het gebruik van Italiaanse espressobonen van bijvoorbeeld Illy of LaVazza waan je jezelf in Italië.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Heerlijke koffie met een cremelaag

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooi & compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

8,0
We hebben dit cadeau gekregen en kunnen niet wachten om dit uit te proberen. Espresso-apparaat staat mooi op een kleine aanrecht, waardoor je aanrecht niet meteen vol is.

Pluspunten

  • compact
  • veel functies
  • goede prijs en kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Haaye 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

8,0
Al jaren een enorme koffieliefhebber maar nog altijd een simpele koffiezetapparaat thuis. Nu voor het eerst een pistonmachine gekocht en er gaat een wereld voor je open. zoveel mogelijkheden om een kopje espresso of cappuccino te zetten. heerlijke verse koffie malen en zetten in een handomdraai. Het is iets meer werk dan met een senseo of filterkoffie apparaat maar zoveel lekkerder.

Pluspunten

  • verse goede espresso
  • compact en past daarom makkelijk in de keuken

Minpunten

  • panarello maakt wel veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Saskia 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb een kleine keuken, dus het is voor mij belangrijk dat er niet teveel ruimte in beslag wordt genomen. Dat is bij deze Dedica niet het geval. Het is een mooi compact apparaat en maakt ook nog eens heerlijke koffie. Ik ben zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Compact apparaat
  • Heeft alles wat een groot apparaat ook heeft

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jeroen 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima startersvariant

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

7,0
prima appararaat. doet wat het moet doen. Beetje licht, waardoor je het apparaat moet vasthouden als je de piston erin doet.

Pluspunten

  • ook geschikt voor grote/lange mokken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

PA 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb deze geweldige delonghi gekocht omdat je nu zelf thuis en meest lekkere bakje koffie kan zetten.Het duurt even voordat je alles onder de knie hebt zoals opschuimen en temperatuur van het water maar het is echt een geweldige machine.Maak nu thuis de meest lekkere cappuccino's.

Pluspunten

  • Binnen no time een bakje koffie
  • Opwarmplaat voor kopjes bovenop
  • Verschillende hoogtes voor grote bakjes

Minpunten

  • Warmte water
  • Opschuimer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi smal design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat het mooi smal en de perfecte kop koffie naar eigen keuze kan zetten

Pluspunten

  • Smal design
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Kleine water tank

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SB 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wil jij een lekker bakkie?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M zwart, metallic, zilver

Algemene score

7,0
Gisteren heb ik de DeLonghi Dedica EC 685 M opnieuw aangeschaft bij de Mediamarkt in Rotterdam-Alexander. Helaas was de vorige binnen 1 dag stuk, een probleempje met de pompdruk na 5 bakjes koffie. Hierdoor liep er geen koffie door de filter. Gisteren omgeruild (complimenten voor de Mediamarkt). De koffie is echter wel heerlijk en het apparaat werkt relatief eenvoudig.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Meerdere filters meegeleverd

Minpunten

  • Snel stuk
  • Schoonmaken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews