De'Longhi DINAMICA ECAM 350.35.W - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

Snel en eenvoudig een heerlijke koffie tot je beschikking.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine heeft een mooie uitsraling, duidelijk display en is eenvoudig in gebruik. Groot voordeel is de mogelijkheid de koffie in het Mykoffie menu te personaliseren. De machine is snel bedrijfsklaar.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • niet zo lawaaierig
  • machine mag gezien worden
  • snel gebruiksklaar

Reageer

Yvonne 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prachtig ontwerp met veel mogelijkheden, het waterreservoir is aan de kleine kant, de temperatuur erg goed. Ik had verwacht enkele namen in te kunnen voeren bij de aan onze smaak aangepaste koffie, maar dat kan niet, of ik heb het nog niet gevonden

Pluspunten

  • instel mogelijkheden
  • temperatuur
  • ontwerp

Minpunten

  • klein waterreservoir

Reageer

Anoniempje 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

DeLonghi Dinamica

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prachtig ontwerp en de koffie is lekker en vooral goed op temperatuur.
Reservoir is veruit te klein. Na vijf koppen koffie is het waterreservoir helemaal leeg. Dit is nogal vervelend wanneer je vervend koffiedrinker bent.

Pluspunten

  • temperatuur
  • goed instelbaar

Minpunten

  • waterreservoir

Reageer

Chiel 26-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi modern apparaat, met display. Veel instelmogelijkheden (hoeveelheid, sterkte, temperatuur) en op te slaan als favoriete instelling.

Pluspunten

  • Design
  • Display
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Niet twee kopjes koffie tegelijk (wel espresso)

Reageer

delonghi dinamica ecam 350.35.w 24-04-2017 Product paar weken in bezit

snelle en goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
omdat het kwalitatief en praktisch in gebruik is. de koffie is geurig en snel bereid. de machine is makkelijk onderhouden en fijn om te gebruiken.

Pluspunten

  • makkelijk om schoon te maken
  • je kan de koffie personaliseren naar jou smaak

Minpunten

  • machine spoelt erg vaak
  • niet zuinig met de koffie bonen

Reageer

Clara 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

ziet er strak uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat net gekocht. Koffie is lekker. Apparaat ziet er strak uit. Bediening is eenvoudig. Vraag me wel af of wit wit blijft..

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • misschien witte kleur

Reageer

Rippie 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net in huis en nog niet alle mogelijkheden ontdekt maar tot nu toe erg tevreden. Temperatuur goed, sterkte goed instelbaar. Ook lekker compact dus past goed in mijn keuken

Reageer

RvanBart 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen en meer, het apparaat ziet er geweldig uit en kan zoveel.
Van filterkoffie tot een overheerlijke ristretto met wat opschuimde melk, alles kan en smaakt perfect

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Redelijk aan de prijs

Reageer

jant 04-03-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een genot om met dit apparaat koffie te zetten, de vele mogelijkheden nog niet allemaal uitgeprobeerd.
is nog even puzzelen om de juiste instellingen te krijgen, maar geniet van elk bakkie koffie wat er mee gezet word.

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Volledige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een machine voor alles. Heel veel verschillende keuze mogelijkheden voor de koffie maar ook middels stomen melk en chocomelk kunnen verwarmen.

Pluspunten

  • compleetheid
  • makkelijk reinigbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect apart voor wat wij willen. Prachtig design. En oh ja, bijna vergeten. De koffie is perfect met goede bonen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer