De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 80 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annemieke 30-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is mooi strak en staat erg mooi in een moderne strakke keuken.
Display is heel eenvoudig.
Veel mogelijkheden.
Reiniging is eenvoudig.

Pluspunten

  • Display
  • Eenvoudig
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Schuimpijpje geeft veel herrie
  • Schuimpijpje lijkt fragiel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Mooi model. Koffiebonen kunnen erin. Gemalen koffie kan erin. Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JGH 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koffiemachine na bezorging gelijk geinstaleerd en ben super tevreden over het gemak van de bediening en smaak van de koffie

Pluspunten

  • tiptoetsen
  • lekker compact
  • Snel geinstaleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

superapparaat 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Algemene score

9,0
Nadat onze Jura het had begeven zochten we een nieuw koffieapparaat. We zijn best verwend wat betreft onze koffie.
Na een grondig onderzoek zijn we voor de DeLonghi gegaan!
Een mooie prijs en in de winkel smaakte de koffie heel goed.
Eenmaal thuis ondervonden we wat een top apparaat het is!
Heel makkelijk schoon te maken en een mooie keuze wbt de verschillende koffie's.
Heel veel instellingen en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Veel keuze in de verschillende soorten koffie
  • themperatuur apart in te stellen.
  • kopjesverwarmer is erg fijn.
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geeft aan als je de melktoevoer moet schoonmaken.

Minpunten

  • Geeft niet aan als de bonen opraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ABC 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi apparaat. We hebben het net aangeschaft, dus zijn we nog aan het proberen. De eerste kopje koffie beviel ons wel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ben Snijder 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit zijn een van de betere en betaalbare espressomachines.
De vorige is helaas na vele jaren trouwe dienst toe aan vernieuwing.
Deze heeft minder onderhoud nodig dan zijn voorganger.

Pluspunten

  • betaalbaar
  • vertrouwde kwaliteit
  • zeer goede espresso

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Timo 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine. Doet wat beloofd is. Goede kop koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine doet wat beloofd is. Goede kop koffie en meer dan genoeg mogelijkheden. Prijs dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Duidelijke Nederlandstalige display
  • Voldoende instelmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monika 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Machine is looking beautifull. Also is working very well. You can choose one from few kind of drink, what is very important to me. Easy to keep it clean.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JK 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met dit product. Het is even een uitgave, maar in verhouding is het dit zeker waard. Ook de service is uitstekend!!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elzera 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en goede koffie

Algemene score

9,0
Mijn Delonghi volautomaat begint na 7 jaar een beetje te haperen, maar werkt nog steeds (na 28000 kopjes heerlijke koffie!). Hoop dat deze het ook zo goed doet en net zo lang meegaat.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Weinig geluid en mooie vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 10-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een aantal dagen in gebruik, omdat onze vorige apparaat na 10 jaar kapot ging. Het is een uitstekend product en volledig naar persoonlijke wensen in te stellen. Veel programma keuze en simpel de sterkte en hoeveelheid van een kopje koffie in te stellen. Enige nadeel dat ik momenteel kan bedenken is dat het lekbakje snel vol is.

Pluspunten

  • Verschillende programma's
  • makkelijk in te stellen en makkelijk in gebruik

Minpunten

  • lek bak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koffiefan 14-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat

Algemene score

9,0
Je zowel bonen als gemalen koffie gebruiken. Dus makkelijk variëren in smaken en decaf. Veel te variëren in smaak, grpote van de kop en sterkte.

Pluspunten

  • Meerdere sterktes
  • Bonen en gemalen kofiie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 12-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi ecam 350.35 w

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en geweldige koffie. Helemaal in te stellen naar je persoonlijke smaak. De koffie oliën kun je gewoon zien op de cremalaag. Mooie prestaties voor een volautomaat. Erg tevreden tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 29-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp aparte kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds enkela dagen in huis. Ruim waterreservoir, alleen jammer dat de machine nogal lawaaig is. Mogelijk dat dit na het inlopen vermindert.

Pluspunten

  • Compact
  • Ruim waterreservoir
  • Waterreservoir naar voren te verwijderen
  • Bonenreservoir ruim en eenvoudig te vullen
  • Gemalen decaf goed te gebruiken

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine makkelijk in gebruik. Minder lawaai dan de oude philips machine. Smaakt goed. Voldoende opties.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Kleine lekbak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ikkie 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke espressoapparaat. Handig in gebruik .lekkere koffie ook al was het even veel info maar stap voor stap gaat het goed.
Lawaai vindt ik meevallen, heb nog nooit eerder eentje gehad.

Pluspunten

  • duidelijk hoe te handelen bij problemen
  • display geeft duidelijke info/ aanwijzingen

Minpunten

  • blijft niet automatisch in ingestelde stand
  • kunststof is heel gevoelig
  • kopjesplaat snel onder de krassen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andreas 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

3de De`Longhi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Inmiddels onze 3de automaat in 15 jaar (verbruiken +/-2kg. koffie bonen per maand).
Altijd perfecte koffie.
Gemakkelijke bediening en onderhoud / schoonmaak.

Pluspunten

  • Altijd perfecte koffie.
  • Gemakkelijke bediening en onderhoud / schoonmaak
  • prijs/kwaliteit vverhouding

Minpunten

  • je krijgt niet genoeg van de koffie....hahahahaha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed, betrouwbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heerlijke koffie, diverse koffie.. goede aroma..
ziet er mooi uit (oog wil ook wat).. is een blikvanger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ran 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn, gemakkelijk te bedienen apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke bediening die snel een warm bakje koffie zet. Mooi en strak design. Makkelijk de instellingen naar jouw wensen in te stellen

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Mooi design
  • Snel in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rene 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mede aangeschaft om de kleur, de meeste machines zijn immers zwart. Neem de tijd om de koffie naar je eigen smaak in te stellen. Sterkte, temperatuur hoeveelheid etc. Dit kost de nodige kopjes, maar daarna leg je je perfecte kopje vast in het geheugen. Vervolgens heb je met een druk op de knop het perfecte kopje koffie.

Pluspunten

  • Veel instelmogelijkheden
  • Goede smaak
  • Vormgeving
  • Waterreservoir aan de voorzijde uitneembaar

Minpunten

  • Maakt wat geleuid bij malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews