De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fons van Tilborg 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Algemene score

5,0
Dit is mijn 2e koffiemachine van DeLonghi en ook dit apparaat zorgt voor een prima koffie smaak en eenvoudige bediening. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde en ik verwacht een zelfde lange levensduur van dit apparaat als mijn vorige.

Pluspunten

  • Voortreffelijke smaak
  • Eenvoudige bediening
  • Zeer mooie vormgeving

Minpunten

  • Kwetsbaar lekbakdekseltje

Reageer

Hans 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk, uitgebreide mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na slechtere ervaring met en Philips apparaat, weer terug naar DeLonghi. Dit apparaat ziet er mooi uit en is mede gekozen vanwege zijn uitgebreide mogelijkheden en het grote koffie reservoir. Het installeren ging makkelijk en de eerste kopjes smaken voortreffelijk

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden
  • Ruim water en koffie reservoir

Reageer

RL 29-07-2017 Product paar weken in bezit

Mooie en goed werkende machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt perfect, zachte volle smaak en fijn dat er een normale koffiestand op zit. Ik beveel deze van harte aan!!

Reageer

Daniel 12-07-2017 Product paar weken in bezit

Moderne Vol automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een week of 2 dit mooie apparaat in huis. kleur; roomwit, erg modern.
veel opties en ook een functie om je wensen te onthouden. vrij stil. temperatuur prima. doet wat het moet doen. zorg wel voor een goede kwaliteit boon.

Pluspunten

  • design / kleur
  • temperatuur
  • scherm
  • geluidsniveau

Minpunten

  • tot op heden nog niets.

Reageer

Anna 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi strakke machine die een goede kop koffie geeft!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze eerste machine was ook een DeLonghi, na 5 jaar overleden en meteen dezelfde dag een nieuwe gekocht. Makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te houden en in te stellen naar je eigen smaak. Strak design zonder overbodige toeters en bellen. degelijke kwaliteit

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud en gebruik
  • prijs-kwaliteit

Reageer

Hans 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

Delonghi ECAM 350.35W

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een erg fijn en compacte machine met super prijs-kwaliteitsverhouding voor een brede variatie van koffiespecialiteiten.
Mijn ervaring is gebaseerd op dit apparaat en mijn vorige Delonghi volautomaat (ECAM 23.450; 6 jaar in huis gehad).

Pluspunten

  • compact
  • hete koffie
  • eigen instelmogelijkheden

Reageer

Arno 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

Snel en eenvoudig een heerlijke koffie tot je beschikking.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine heeft een mooie uitsraling, duidelijk display en is eenvoudig in gebruik. Groot voordeel is de mogelijkheid de koffie in het Mykoffie menu te personaliseren. De machine is snel bedrijfsklaar.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • niet zo lawaaierig
  • machine mag gezien worden
  • snel gebruiksklaar

Reageer

Yvonne 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prachtig ontwerp met veel mogelijkheden, het waterreservoir is aan de kleine kant, de temperatuur erg goed. Ik had verwacht enkele namen in te kunnen voeren bij de aan onze smaak aangepaste koffie, maar dat kan niet, of ik heb het nog niet gevonden

Pluspunten

  • instel mogelijkheden
  • temperatuur
  • ontwerp

Minpunten

  • klein waterreservoir

Reageer

Anoniempje 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

DeLonghi Dinamica

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prachtig ontwerp en de koffie is lekker en vooral goed op temperatuur.
Reservoir is veruit te klein. Na vijf koppen koffie is het waterreservoir helemaal leeg. Dit is nogal vervelend wanneer je vervend koffiedrinker bent.

Pluspunten

  • temperatuur
  • goed instelbaar

Minpunten

  • waterreservoir

Reageer

Chiel 26-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi modern apparaat, met display. Veel instelmogelijkheden (hoeveelheid, sterkte, temperatuur) en op te slaan als favoriete instelling.

Pluspunten

  • Design
  • Display
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Niet twee kopjes koffie tegelijk (wel espresso)

Reageer

delonghi dinamica ecam 350.35.w 24-04-2017 Product paar weken in bezit

snelle en goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
omdat het kwalitatief en praktisch in gebruik is. de koffie is geurig en snel bereid. de machine is makkelijk onderhouden en fijn om te gebruiken.

Pluspunten

  • makkelijk om schoon te maken
  • je kan de koffie personaliseren naar jou smaak

Minpunten

  • machine spoelt erg vaak
  • niet zuinig met de koffie bonen

Reageer

Clara 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

ziet er strak uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat net gekocht. Koffie is lekker. Apparaat ziet er strak uit. Bediening is eenvoudig. Vraag me wel af of wit wit blijft..

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • misschien witte kleur

Reageer

Rippie 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net in huis en nog niet alle mogelijkheden ontdekt maar tot nu toe erg tevreden. Temperatuur goed, sterkte goed instelbaar. Ook lekker compact dus past goed in mijn keuken

Reageer

RvanBart 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen en meer, het apparaat ziet er geweldig uit en kan zoveel.
Van filterkoffie tot een overheerlijke ristretto met wat opschuimde melk, alles kan en smaakt perfect

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Redelijk aan de prijs

Reageer

jant 04-03-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een genot om met dit apparaat koffie te zetten, de vele mogelijkheden nog niet allemaal uitgeprobeerd.
is nog even puzzelen om de juiste instellingen te krijgen, maar geniet van elk bakkie koffie wat er mee gezet word.

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Volledige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een machine voor alles. Heel veel verschillende keuze mogelijkheden voor de koffie maar ook middels stomen melk en chocomelk kunnen verwarmen.

Pluspunten

  • compleetheid
  • makkelijk reinigbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect apart voor wat wij willen. Prachtig design. En oh ja, bijna vergeten. De koffie is perfect met goede bonen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer