De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Beste deals -1% prijsdaling
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

IkKiesKeurig 18-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helaas tegenvallende koffie

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

5,0
Ik heb deze koffie automaat 6 maanden in gebruik. Helaas ben ik er niet tevreden over. Bij het gebruik van melk programma's is de koffie niet warm ook al is de maximale temperatuur ingesteld. In de handleiding staat dat je het kopje dan op moet warmen, dit vindt ik een beetje vreemde oplossing. Apparaat geeft ook (te) vaak aan dat het "droesbakje" geleegd moet worden, ook al heb ik het apparaat 1 dag ervoor geleegd en schoongemaakt. Ook is de koffie waterig en enkel sterk te krijgen door 5-8 sterkte bonen te kopen + sterkte op maximaal te zetten. De monteur die een goede service deed kreeg dit ook niet goed afgesteld helaas. Ik stap denk ik over op een apparaat met cups.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Zowel bonen als filter koffie

Minpunten

  • Klein water reservoir
  • Koffie niet warm
  • Waterige koffie
  • Veel onderhoud nodig

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SMvdW 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

10,0
Mooi compact apparaat, zet heerlijke koffie en het melkmenu is ideaal met alle opties. De warme melk is ook favoriet bij de kinderen...ik wil niet meer zonder!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Zijp 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Spijt!

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

2,0
Wij hebben sinds een week dit apparaat, via mijn koffie is bij 1 kopje de temperatuur goed heet en goede sterkte, bij 2 kopjes is het beduidend minder heet én slapper
Vandaag de klantenservice gebeld voor advies. Medewerker vertelde dat dit normaal was, want zei hij 1 kopje is 7 gram koffie, 2 kopjes is 12 gram koffie
Hij vertelde dat 14 gram niet in het persbakje kan??! Wat betreft de temperatuur zei hij dat de ene persoon hetere koffie lekkerder vindt dan de ander....
Wij hebben toch niet zóveel geld betaalt om dan slappe/ lauwere koffie te moeten drinken als wij beiden koffie willen?! Medewerker zei dat je ook per kopje beter kunt zetten. Daarom zijn wij zeer ontevreden over dit apparaat én over de medewerker van de klantenservice. Hij was bepaald níet vriendelijk, ik kon mijn verhaal amper doen, hij interrumpeerde mij steeds als ik hem iets wou uitleggen

Minpunten

  • Bij 2 kopjes minder niet op temperatuur
  • Bij twee kopjes slappere koffie
Officiële reactie van De'Longhi Group 16-08-2019

Beste,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl. Spijtig om te vernemen dat de temperatuur en sterkte bij 2 kopjes espresso niet in orde lijkt te zijn van uw espresso volautomaat. Uiteraard is het mogelijk dat een erkend De'Longhi monteur uw machine technisch beoordeeld Mogen wij u verzoeken om via de volgende link uw gegevens aan ons door te geven zodat wij dit voor u kunnen organiseren ? :

https://www.delonghi.com/nl-nl/klantenservice-delonghi/contact

Met vriendelijke groet,

serviceteam De'Longhi

Reageer

Tjeerd 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffie, zelf reinigend, beperkt formaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

9,0
Fijne en goede koffie. Perfecte cappuccino. Zelf reinigend. Beperkt in omvang. Werkt ook met gemalen koffiebonen. Ziet er mooi uit. Melkreservoir kan in de koelkast.

Pluspunten

  • Formaat
  • Koffie

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 02-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

8,0
Product is compact, mooi design. Delonghi altijd veel plezier van gehad. Erg gebruiksvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Kwaliteit
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K.N 27-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

10,0
Alles is prima tot nu toe. De apparat is niet te groot. Past perfect in de keuken. Zeer brede keuze aan instellingen en mogelijkheden.

Pluspunten

  • Zowel bonen als filter koffie
  • Mooie vormgeving
  • Veel verschillende koffie opties en sterkten
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Klein water reservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 27-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ESPRESSOMACHINE AUTENTICA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

9,0
Via collega kennis gemaakt met een Delonghi espressomachine. Omdat de koffie goed smaakte en de ervaringen van mijn collega lovend waren, hebben wij besloten ook een apparaat aan te schaffen.
Het bevalt heel erg goed!

Pluspunten

  • Goede klantenservice, ook aan huis
  • Veel verschillende koffie opties en sterkten
  • Mijn koffie voorkeur kunnen instellen
  • makkelijk te reinigen
  • formaat is perfect voor in gewone keuken

Minpunten

  • legen van koffiebakje geeft rommel
  • waterreservoir is wat aan de kleine kant
  • tuit melkschuimer is wat kort, lekt dan naast kop
  • legen wateropvangbak is onhandig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.T. 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Autentica Cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

9,0
Machine ziet er mooi uit en is mooi smal. Past dus mooi op een aanrechtblad.
Zet goede koffie. Zeer brede keuze aan instellingen en mogelijkheden.

Pluspunten

  • Smal
  • Ziet er mooi uit.
  • Zet goede koffie!

Minpunten

  • Water tank aan de achterkant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ontzorg 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi, overzichtelijk apparaat, lekkere hete koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

8,0
het is een mooi, slank apparaat dat prima koffie bereidt tegen een alleszins redelijke prijs. De koffie is goed van temperatuur, goed van smaak en eenvoudig in te stellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Paulina 30-12-2018
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

5,0
Alles is prima. De apparat is niet te groot .... hij maakt lakker koffie en is makkelijk in gebruik.

Reageer

Lina 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi smal apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

9,0
Heerlijk koffie. Ben blij dat ik deze koffie apparaat heb aangeschaft. Enige minpunt is de melk schuimer waar koffie uit komt zit niet gelijk waar melk uit komt dus je moet er echt bij blijven staan andere zit je vloer ook onder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Haring 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

10,0
Deze machine bevalt mij erg goed, zet in een handomdraai een lekkere bak koffie of cuppuccino. Apparaat is ook makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Dulmen 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

10,0
Lekkere koffie & luxe apparaat.
de melkopschuimer is ook een extra luxe en super lekker
ik raad iedereen deze koffiemachine aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oksana 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

10,0
Mooi elegant apparaat. Past perfect in de keuken. Lekkere zelfgemaakte cappuccino. Eenvoudig te gebruiken.

Pluspunten

  • Maat
  • Snelheid
  • Verschijning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-José 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een heel fijn apparaat lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

10,0
Zoals boven een fijn apparaat met heerli jk e koffie en latte cappuccino melk schuimt lekker op lekker compact apparaat het enigste klein minpuntje vind ik dat het waterreservoir aan de achterzijde zit

Pluspunten

  • Variatie
  • Gwbruikersgemak

Minpunten

  • Water reservoir achter

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Annabel 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espressomachine, de Longhi,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

9,0
Product nog maar 3 dagen in gebruik, maar de cappuccino is geweldig, mijn man vind de doppio ook geweldig.
Qua onderhoud lijkt dit allemaal automatisch te gaan, maar daar komen we tezijner tijd wel achter.

Pluspunten

  • Geweldige cappuccino.
  • Super doppio

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harrie 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

9,0
dit apparaat heeft een mooi uiterlijk. is uitermate makkelijk te bedienen en heeft een ruime keuze voor veel verschillende heerlijke koppen koffie

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • klein water reservior

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maddie Swanborn 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super espressoapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

9,0
Eenvoudige, logische bediening. Lekkere koffie, mooie crèmelaag, duidelijke instructie op display en mooi slank vormgegeven apparaat

Pluspunten

  • Lekkere koffie,mooie crèmelaag.
  • Duidelijke instructie op display
  • Eenvoudige,logische bediening
  • Mooi slank vormgegeven apparaat
  • Veel koffievariaties

Minpunten

  • klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Puravida81 05-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine hoeveelheden koffie, jammer!

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

3,0
Mooi apparaat maar de hoeveelheden koffie zijn zeer minimaal, vooral bij het gebruik van de melk programma's zoals cappuccino. Zelf bij het programma "grote kop" is een klein glas maar voor 3 cm gevuld. Hiervoor is 2 keer een monteur geweest maar die gaf aan dat dit normaal is. Bij espresso ben ik dit gewend maar dit is wel een groot nadeel. Dit is aan te passen door "mijn koffie" in te stellen, helaas wordt de koffie hierdoor weer erg waterig. Ik gebruik de goede bonen (100% arabica).

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Zeer kleine hoeveelheden koffie
  • Ruimte bij maken cappuccino / melk te krap

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van De’Longhi 08-05-2018

Geachte ontvanger,

Heel jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent.
Wij hebben de beheerder van deze website gevraagd om uw mailadres, zodat we u meer informatie kunnen geven en hier dieper op in kunnen gaan.
Helaas heeft u aangegeven dat u geen mailadres wenst door te geven, waardoor wij u momenteel niet anders kunnen berichten.
Mocht u problemen ondervinden, horen wij het graag van u, u mag altijd bellen naar onze consumentendienst: 076-5233600.

Met vriendelijke groet,

De'Longhi Group Nederland

Reageer

Yolande 12-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke latte macchiato

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB zwart, zilver

Algemene score

8,0
Speciaal gekocht voor cappuccino en latte macchiato en dat werkt perfect. Heel veel keuzes qua sterkte, temperatuur, hoeveelheid, schuim. Je moet zorgen dat het apparaat regelmatig schoon wordt gemaakt maar op zich valt het onderhoud mee.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Melkkan na gebruik in de koelkast te plaatsen

Minpunten

  • Tuigje van de melk had iets langer gekund

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews