De'Longhi ECAM 44.660.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart
Kastontwerp
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

andrezx9r 05-08-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat nu bijna 1 jaar in huis en ben hier zeer tevreden over.

Voordelen:
- Grote watertank (2 liter)
- Groot bonen reservoir (400 gram bonen reservoir met vele maalstanden)
- Temperatuur instelbaar (ideaal aangezien ik mijn koffie graag erg heet heb)
- Het melkreservoir is erg handig aangezien deze er af kan en in de koelkast gezet kan worden voor later (blijft de melk langer goed). Ook zit er een erg handig intern reiniging systeem in waardoor je na het zetten van een cappuccino niet veel werk daarna hebt met schoonmaken.
- Ook erg handig is dat je je eigen koffie kan instellen ("mijn koffie") vwb sterkte en hoeveelheid
- Garantie van DeLonghi is super. Ik heb deze zelf gelukkig nog niet nodig gehad maar een vriend van mij heeft exact dezelfde aangeschaft en had na 6 maanden problemen met de pomp. Na contact gehad te hebben met DeLonghi kwamen zij de volgende dag thuis langs om deze kosteloos te repareren. Dit is zoals garantie bedoeld is !!

Nadelen
- De machine is redelijk groot
- Hij maakt redelijk veel herrie, maar weer niet meer dan de gemiddelde andere espresso machine
- Hij is behoorlijk prijzig
- Het opstarten duurt relatief lang (Hij warmt eerst op en spoelt zijn systeem door zodat oude koffie/waterresten verdwenen zijn)

Al met al dus een goed apparaat die zijn geld meer dan waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raam 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal reviews te hebben gelezen gekozen voor De Longhi ecam 44.660
Mooi apparaat, veel keuze mogelijkheden en erg lekkere koffie (soort bonen speelt natuurlijk een belangrijke rol)
Apparaat is makkelijk in bediening en redelijk stil in verhouding met mijn oude senseo. Groot bonen- en waterreservoir wat erg handig is.
Gekozen voor een melkreservoir ivm maken van cappuchino
Al met al een goede investering.
Duurzaamheid kan ik nog niet over oordelen, te kort in bezit

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Groot bonen- en waterreservoir
  • Prima cappuchino
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Marco 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie, veel beter dan de senseo welke we jaren hadden.
Na lang zoeken op internet, ging uiteindelijk tussen de Longhi en Saeco, kwamen we op deze machine uit.

Pluspunten

  • Gebruikgemak
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Lust nu geen andere koffie meer

Reageer

Jan 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening, net uit de doos en snel een heerlijke kop koffie.
Voor dit product gekozen vanwege de goede recensies en deze worden waargemaakt.

Pluspunten

  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Overzichtelijke bediening
  • Mooi uiterlijk
  • Groot waterreservoir en aan de zijkant

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Peter 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedieningsmenu met goede en lekkere producten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alles wat je van een volautomaat mag verwachten. Een aanrader als je snel van een lekkere koffievariatie wilt genieten. Het bedieningsgemak nodigt je snel uit voor een lekker kopje koffie, espresso of cappuccino.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Temperatuur

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Reageer

Bianca 19-11-2017
  • Product gekocht

Mooi apaae

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Voor hete koffie en hoeveelheid water en bonen
En de soorten koffie
De smaak is goed en verder een mooi aparaat

Reageer

Silvia 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke goed warme koffie, ook met opgeschuimde melk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze oude DeLonghi na ruim 8 jaar stuk was weer voor dit merk gekozen. Ditmaal met melkfuncties wat prima bevalt. Makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden kiezen dmv duidelijk display.
  • Warmte instelbaar.

Reageer

M.Oudenaarden 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte volautomaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn zoon had begin dit jaar dezelfde van mij gehad, omdat ie een nieuw huis had. De koffie was dermate lekker dat ik mijn oude volautomaat heeft ingeruild voor deze DeLonghi. En ik moet zeggen wat een verbetering.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Groot waterreservoir
  • Grote boneninhoud.

Minpunten

  • Jammer dat je het snoer niet weg kan stoppen.

Reageer

JK 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en robuust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste indruk is super, ik ken de kwaliteiten van het hart (maler en zetunit worden in alle topsegment-automaten gebruikt. Goede koffie met een mooie crema laag.

Pluspunten

  • geen overbodige knoppen
  • handige bediening
  • eenvoudig schoonhouden

Minpunten

  • kleur
  • niet direct op de waterleiding aan te sluiten,
  • maar dat hebben vergelijkbare machines ook niet

Reageer

Ad van Erp 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en goede machine lekkere koffie en ook alle variante met melk zijn prima
Het melkkannetje is ideaal kan zo in de koelkast als het nog niet leeg is
Ook de temperatuur van het water is goed
Kortom een top machine voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • Keuze mogelijkheden
  • Gebruiks gemak
  • Mooi dessin

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Erp 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en goede machine lekkere koffie en ook alle variante met melk zijn prima
Het melkkannetje is ideaal kan zo in de koelkast als het nog niet leeg is
Ook de temperatuur van het water is goed
Kortom een top machine voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • Keuze mogelijkheden
  • Gebruiks gemak
  • Mooi dessin

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel67 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi werkend Espresso apparaat met melkschuimmogelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi espresso apparaat dat makkelijk te installeren is. De eerste kopjes koffie waren heerlijk, ook het maken van Cappuccino is er makkelijk en het smaakt prima.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Prijzig

Reageer

Bert 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere diverse koffie

Algemene score

9,0
snel klaar alle soorten koffie zijn lekker
alles zit erop wat we nodig hebben heel eenvoudig maar zeker zijn geld waard

Pluspunten

  • snel
  • weinig geluid

Reageer

Raymond 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi 44.660.B volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
DeLonghi Ecam44.660.B (Eletta Cappuccino) aangeschaft. Perfecte warme, sterke koffie met mooie schuimlaag (kn nog warmer en sterker!). Vol vertrouwen de melk mogelijkheden uitproberen (CaffeLatte, Latte Macchiato, Cappuccino, Flat White) en natuurlijk nog een expresso. Vorige was een Siemens EQ7 die goed was maar niet tipt aan de DeLonghi deze is echt uitstekend!

Pluspunten

  • Volautomatisch
  • Vele koffiezet mogelijkheden
  • bedienings- onderhouds gemak

Minpunten

  • Alleen in het zwart niet in het zilver

Reageer

Timppa 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Italiaanse allure!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en twijfelen overgegaan tot de aanschaf van een DeLonghi. Prima kwaliteit en heerlijke koffie die in een bar in Italië niet zou misstaan.

Pluspunten

  • Complete machine
  • Perfecte kwaliteit apparaat
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • Groot

Reageer

go4it 16-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een heel luxe en stijlvol espresso- en cappucino apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hadden al twee Delonghi Magnifico's gehad; die hebben altijd heel goed dienst gedaan en geven heerlijke en hete koffie. Vandaar dat we nu weer bij Delonghi zijn uitgekomen. Dit keer wel een luxe apparaat, maar wat een heerlijke cappucino! En wat een gebruiksgemak; met de aparte melkbeker en het automatisch schoonmaken. Heet tot zeer hete koffie, en alles instelbaar naar wens: de sterkte, de hoeveelheid koffie, de maling, het melkschuim, etc etc. Zijn geld dubbel en dwars waard. Morgen gaan de we latte en flat white uitproberen. Maar eerst nog even een dubbele espresso!

Pluspunten

  • hete koffie
  • handige melkbeker met reinigingsfunctie
  • alles instelbaar
  • mooie vormgeving

Reageer

Bert huijts 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, lekker kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerder kennis gemaakt met apparaat bij familie, deed mij besluiten om het zelfde type apparaat aan te schaffen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Prima kop koffie

Minpunten

  • Nog niet hebben kunnen ontdekken

Reageer

Ricardo SC 10-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie binnen enkele stappen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van diverse Phillips apparaten hebben we besloten om een ander merk in huis te nemen. Vanuit meerdere hoeken werden we gewezen op de DeLonghi volautomaten en daar is na veel research op koffiediscounter.nl de keuze gevallen op de Eletta Cappucino 44.660.B. We hebben dit apparaat inmiddels een week in huis, niets meer dan lof voor dit fantastische apparaat! De installatie is binnen enkele minuten geregeld dus er kon al snel genoten worden van lekkere hete koffie! Van Ristretto tot Café Latte we hebben ze inmiddels allemaal geprobeerd en goedgekeurd! We gaan hier nog lang van genieten.. nu is het zaak om de juiste bonen te vinden die aansluiten op onze voorkeuren maar dat is een kwestie van tijd!

Pluspunten

  • Lekkere koffie binnen enkele stappen!
  • Groot bonenreservoir + waterreservoir
  • Weinig tot geen herrie
  • Makkelijk te reinigen

Reageer

DJP 10-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Professionele kwaliteitsapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van de gewone koffie die we gewend zijn van ons vorig apparaat, in ieder geval geen De'Loghi, naar een hele bijzondere beleving van uitstekende koffie! Zeker de Flat White functionaliteit doet mij duizelen van enthousiasme. Ik hoef in ieder geval niet meer naar de Starbucks voor een bijzonder(!) bakje koffie. Het apparaat werkte na ingebruikname al prima! Al wordt er gezegd dat er na 4 tot 5 bakken pas het beste resultaat wordt behaald was de koffie bij de eerste bak al lekker genoeg.

Pluspunten

  • Snel
  • Bijzondere kwaliteit
  • Stiller dan verwacht
  • Persoonlijk profiel
  • Automatische inschakel timer

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontedekken

Reageer

lwolders 05-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie met juiste temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffie is heerlijk en de warmte precies goed. Alles is te regelen wat erg prettig is.
Mooi design

Pluspunten

  • design
  • aroma
  • warnet

Minpunten

  • geen

Reageer

Toon meer reviews