De'Longhi ECAM 44.660.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
cappuccino, espresso, hete melk, latte macchiato, lungo
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

andrezx9r 05-08-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat nu bijna 1 jaar in huis en ben hier zeer tevreden over.

Voordelen:
- Grote watertank (2 liter)
- Groot bonen reservoir (400 gram bonen reservoir met vele maalstanden)
- Temperatuur instelbaar (ideaal aangezien ik mijn koffie graag erg heet heb)
- Het melkreservoir is erg handig aangezien deze er af kan en in de koelkast gezet kan worden voor later (blijft de melk langer goed). Ook zit er een erg handig intern reiniging systeem in waardoor je na het zetten van een cappuccino niet veel werk daarna hebt met schoonmaken.
- Ook erg handig is dat je je eigen koffie kan instellen ("mijn koffie") vwb sterkte en hoeveelheid
- Garantie van DeLonghi is super. Ik heb deze zelf gelukkig nog niet nodig gehad maar een vriend van mij heeft exact dezelfde aangeschaft en had na 6 maanden problemen met de pomp. Na contact gehad te hebben met DeLonghi kwamen zij de volgende dag thuis langs om deze kosteloos te repareren. Dit is zoals garantie bedoeld is !!

Nadelen
- De machine is redelijk groot
- Hij maakt redelijk veel herrie, maar weer niet meer dan de gemiddelde andere espresso machine
- Hij is behoorlijk prijzig
- Het opstarten duurt relatief lang (Hij warmt eerst op en spoelt zijn systeem door zodat oude koffie/waterresten verdwenen zijn)

Al met al dus een goed apparaat die zijn geld meer dan waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DAvW 24-03-2017 Product paar dagen in bezit

Alles automatisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Product nu 1 week in bezit. Functioneert prima, koffie, espresso, cappucino. Zeer duidelijke bediening en eenvoudig in gebruik

Pluspunten

  • lekkere koofie en cappucino

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grunn 24-03-2017 Product paar dagen in bezit

Delonghi ecam44.660.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bewezen kwaliteit, energie zuinig, veel opties met diverse koffievarianten. Jammer dat je de maalhoeveelheid niet veel ruimer kan instellen

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Hete koffie

Minpunten

  • Slappe koffie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 22-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie compacte koffie-automaat

Algemene score

8,0
Elke koffie-keuze (espresso, longo, latte, cappucino) is mogelijk. Het apparaat is vrij gemakkelijk te programmeren.

Pluspunten

  • Goed leesbaar scherm
  • Groot waterreservoir
  • Groot koffiebonenreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 19-03-2017 Product paar dagen in bezit

Delonghi volautomatisch espressoapperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel kijken en vergelijken in de webshop hebben wij besloten de te kiezen voor de Delonghi volautomatische essprecomachine. Ik heb net mijn eerste kopje cappuccino gemaakt. Hij smaakt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

heerlijk 19-03-2017 Product paar dagen in bezit

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven machine die behoorlijk stil zijn werk doet, zeker in vergelijk met de 5 jaar oude voorganger. Uitstekende koffie afgifte met veel instelmogelijkheden, VOOR DE ECHTE KOFFIE FANAAT!

Pluspunten

  • stil
  • goede extractie van de koffie
  • melksysteem werkt goed
  • instelbaar van ristretto naar mild

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

Weer een DeLonghi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld en vandaag ontvangen, 1 uur geleden, via Coolblue. Gelijk de gebruiksaanwijzing gelezen en alles ingesteld. Ben bekend met DeLonghi's want dit is reeds de derde in een kleine 20 jaar. De oude werkt nog perfect maar wilde een nieuwe met cappuccino mogelijkheid. Nog niet getest, wel met espresso en die smaakt zoals ik gewend ben, wederom een goed apparaat.

Pluspunten

  • buona macchina

Minpunten

  • geen (pas 1 uur in bezit)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilco 08-03-2017 Product paar dagen in bezit

Super koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Eletta Cappuccino ECAM 44.660 B is een geweldige esppressomachine, biedt alle mogelijkheden op het gebied van koffie en maakt uitstekende koffie!!

Pluspunten

  • Alle koffiesoorten: espresso, cappucino etc.
  • Strak uiterlijk

Minpunten

  • Veel spoelen, is wel hygienisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Huffermann 06-01-2017 Product paar maanden in bezit

Compleet en goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat heeft alles wat je nodig hebt voor diverse koffie soorten, van lekkere cappuccino tot mooie expresso

Pluspunten

  • Alle koffie mogelijkheden
  • Warme melk

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke cappucino

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en vele mogelijkheden. Heel praktisch schoon te houden.
Moet het boekje wel even bestuderen.

Pluspunten

  • Melk apart

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Dekkers 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi machine en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door goed advies en mooi design+ bediening gemak is de keuze gevallen op deze machine. Apparaat is snel warm en het geluidsniveau valt mee.

Pluspunten

  • Bedienings gemak en waterbak aan de voorkant.
  • heerlijke melk schuim.

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Heel mooi koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige en overzichtelijke voorzijde. Waterkan is gemakkelijk via de voorzijde te wisselen. Bedieningsknoppen snel en vlot te bedienen. Duidelijk scherm als het eenmaal goed is ingesteld. Voor de rest moet het apparaat instellen naar smaak en dat moet ik nog verder ervaren. De eerste kennismaking is heel goed.

Pluspunten

  • Overzichtelijke voorzijde
  • snel en vlot te bedienen

Minpunten

  • Instellen menu, stond Italiaans ingesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nak 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang zoeken voor dit apparaat gekozen en bevalt prima ben blij met de aankoop. Kan het iedereen aanbevelen het schijnt alleen dat dit apparaat uit de roulatie gaat.

Pluspunten

  • Alleen maar

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jelle 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk verjaardagscadeau

Algemene score

9,0
Stijlvolle uitstraling, heerlijke koffie die je eenvoudig zelf kunt instellen, perfecte cappucino's en automatisch schoonmaakprogramma. Geweldig apparaat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, niet te groot en maakt weinig herrie, cappuccino is zo gemaakt en smaakt prima.

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • weinig herrie

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ivo B 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, lekkere koffie. Ik moet nog alle producten gaan proberen maar de eerste indrukken zijn goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Gijs 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

koffievolautomaat

Algemene score

8,0
Na lang studeren toch gekozen voor deze delonghi volautomaat mede vanwege de hoge temperatuur. Delonghi komt er heel goed uit in de testen van de Consumentenbond, Deze Ecam 4.660.B scoorde het beste v.w.b. prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • keuzemogelijkgeden
  • temperatuur van de koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima machine

Algemene score

8,0
Prima machine. Snel te gebruiken.
Makkelijk in te stellen.
Koffie smaakt heerlijk.
Geluid valt mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat we het probleem met de foutmelding circuit leeg hadden opgelost, was instalatie zo gebeurt en konde we ons heerlijk bakje koffie zetten.
Wat heb ik jaren bagger gedronken (senseo).

Probleem zelf opgelost daar het weekend was en we dus geen service konden bereiken. Opgelost door het melkresevoir aan de machine te koppelen en deze op inserts gezet en daarna de water afgifte blok erop weer gezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

03-12-2016 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jarenlang met de hand cappuccino te hebben gezet (ook een Delonghi apparaat) wilden we nu een vol automatische. We hebben gekozen voor dit apparaat vanwege de warme koffie, weinig schoonmaken en eenvoudige bediening. De koffie is idd lekker warm, het schoonmaken is makkelijk en de bediening eenvoudig. Al hebben we de eerste twee dagen wel even de tijd moeten nemen om alle mogelijkheden te doorlopen. De handleiding is erg duidelijk. Enig minpuntje is alleen de kromme Nederlandse tekst, is het nou echt zo moeilijk om dit een keer goed na te lezen voordat het gedrukt wordt?
Maar dat is dan ook het enige minpuntje en oh ja ook niet onbelangrijk de cappuccino en latte macchiato zijn erg lekker! Espresso drinken we niet dus daar hebben we geen oordeel over.
Kortom erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Bediening en instrucies op display
  • Makkelijk schoonmaken
  • Temperatuur koffie
  • Lekkere cappuccino

Minpunten

  • Krom Nederlands in handleding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews