De'Longhi ECAM 44.660.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

andrezx9r 05-08-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat nu bijna 1 jaar in huis en ben hier zeer tevreden over.

Voordelen:
- Grote watertank (2 liter)
- Groot bonen reservoir (400 gram bonen reservoir met vele maalstanden)
- Temperatuur instelbaar (ideaal aangezien ik mijn koffie graag erg heet heb)
- Het melkreservoir is erg handig aangezien deze er af kan en in de koelkast gezet kan worden voor later (blijft de melk langer goed). Ook zit er een erg handig intern reiniging systeem in waardoor je na het zetten van een cappuccino niet veel werk daarna hebt met schoonmaken.
- Ook erg handig is dat je je eigen koffie kan instellen ("mijn koffie") vwb sterkte en hoeveelheid
- Garantie van DeLonghi is super. Ik heb deze zelf gelukkig nog niet nodig gehad maar een vriend van mij heeft exact dezelfde aangeschaft en had na 6 maanden problemen met de pomp. Na contact gehad te hebben met DeLonghi kwamen zij de volgende dag thuis langs om deze kosteloos te repareren. Dit is zoals garantie bedoeld is !!

Nadelen
- De machine is redelijk groot
- Hij maakt redelijk veel herrie, maar weer niet meer dan de gemiddelde andere espresso machine
- Hij is behoorlijk prijzig
- Het opstarten duurt relatief lang (Hij warmt eerst op en spoelt zijn systeem door zodat oude koffie/waterresten verdwenen zijn)

Al met al dus een goed apparaat die zijn geld meer dan waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jvanmiddeldaar 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben naar de winkel geweest en ze bleven maar praten over delonghi hoe top de producten zijn, gekocht en geen seconde spijt, raad het iedereen aan.

Pluspunten

  • Scherm
  • Smaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Heel mooi koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige en overzichtelijke voorzijde. Waterkan is gemakkelijk via de voorzijde te wisselen. Bedieningsknoppen snel en vlot te bedienen. Duidelijk scherm als het eenmaal goed is ingesteld. Voor de rest moet het apparaat instellen naar smaak en dat moet ik nog verder ervaren. De eerste kennismaking is heel goed.

Pluspunten

  • Overzichtelijke voorzijde
  • snel en vlot te bedienen

Minpunten

  • Instellen menu, stond Italiaans ingesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie niet heet genoeg, melkpan niet zo makkelijk.

Algemene score

7,0
De bediening is makkelijk, maar met name het in uit zetten van de melkpan is twee handen werk, en kost eventueel mooie nagels. Ik had mede een nieuw delonghi gekocht omdat de vorige niet meer warm genoeg was. Dat valt tegen bij dit apparaat vooral de eerst kopjes. Eerst spoelen en kopjes warmen is niet echt handig.

Pluspunten

  • Bediening toetsen
  • Groot water reservoir
  • Vormgeving

Minpunten

  • Uitvoer meld
  • Temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

M. Schoenmaker 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag deze espressomachine ontvangen. Eerste indruk van smaak van koffie is goed. Zo ook het bedieningsgemak, makkelijk in te stellen naar ieders smaak/sterkte door een simpele druk op de knop. Zo ook de hoeveelheid koffie (grote / kleine kop en alles ertussen in). Ik zie ons een hele mooie tijd tegemoet gaan met dit apparaat. Bewust gekozen voor bonen / gemalen koffie zodat we ook caféïnevrije koffie kunnen gebruiken indien nodig.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • naar ieders smaak in te stellen
  • mooie uitstraling
  • waterreservoir is aan voorzijde eruit te halen
  • dus geen last bij bovenkastjes

Minpunten

  • heet water en melk is via zelfde kraantje, zonde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappuccino, lekkere warme koffie

Algemene score

9,0
Het is een prachtig apparaat, veel keuze mogelijkheden, makkelijk in te stellen, en gewoon lekkere warme koffie!

Pluspunten

  • warme koffie
  • makkelijke te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex Manders 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

All in one

Algemene score

9,0
WIj wilden graag een apparaat waarmee we alles konden zetten. Dat kunnen we nu! Ik vind het nog te vroeg om te bepalen of alles volledig naar wens is. Ik ben nog zoekende naar de juiste koffie- en cappucinosmaak. Daarnaast is het irritant dat alle standaard cappucino en latté's op een klein kopje staan.

DIent vervolgd te worden......

Pluspunten

  • All in one
  • Snelheid is naar tevredenheid
  • Koffiesmaak overal is goed
  • Opwarming in de ochtend via een timer
  • druk op de knop cappucino

Minpunten

  • Melk moet op de juiste stand staan
  • Standaard klein kopje cappucino en latté

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjon 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een luxe!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een fijn apparaat! Pas net in huis, dus kan er nog niet te veel over zeggen bij lang gebruik. Eerste indruk: snel en makkelijk te installeren! Fijn dat de instellingen van hoeveelheid koffie en melk aangepast kunnen worden. Een echte luxe om meerdere melkbereidingen met een druk op de knop te kunnen zetten.
Ik ben er helemaal blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Meerdere melkbereidingen
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • (Nog) geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal Hendrix 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stylist apparaat met heerlijke koffie

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, past perfect in onze keuken.
Snelle installatie, stekker erin, taal kiezen en koffie drinken.
Koffie is heerlijk en een cappuccino of latte is ook zo gemaakt.
Kortom ik zou nu al niet meer zonder kunnen

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Heerlijke koffie
  • Temperatuur kun je instellen naar wens

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Hout 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen en makkelijk te onderhouden.
Goede gebruiksaanwijzing bijgeleverd. Al bij al nog geen slechte dingen kunnen vinden om dit apparaat iemand af te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

De jong 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk onderhoud, grote water resoire heerlijke koffie.
Wel groot en zwaar. Ideaal apparaat. Veel keuzes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Raam 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal reviews te hebben gelezen gekozen voor De Longhi ecam 44.660
Mooi apparaat, veel keuze mogelijkheden en erg lekkere koffie (soort bonen speelt natuurlijk een belangrijke rol)
Apparaat is makkelijk in bediening en redelijk stil in verhouding met mijn oude senseo. Groot bonen- en waterreservoir wat erg handig is.
Gekozen voor een melkreservoir ivm maken van cappuchino
Al met al een goede investering.
Duurzaamheid kan ik nog niet over oordelen, te kort in bezit

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Groot bonen- en waterreservoir
  • Prima cappuchino
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Marco 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie, veel beter dan de senseo welke we jaren hadden.
Na lang zoeken op internet, ging uiteindelijk tussen de Longhi en Saeco, kwamen we op deze machine uit.

Pluspunten

  • Gebruikgemak
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Lust nu geen andere koffie meer

Reageer

Jan 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening, net uit de doos en snel een heerlijke kop koffie.
Voor dit product gekozen vanwege de goede recensies en deze worden waargemaakt.

Pluspunten

  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Overzichtelijke bediening
  • Mooi uiterlijk
  • Groot waterreservoir en aan de zijkant

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Peter 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedieningsmenu met goede en lekkere producten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alles wat je van een volautomaat mag verwachten. Een aanrader als je snel van een lekkere koffievariatie wilt genieten. Het bedieningsgemak nodigt je snel uit voor een lekker kopje koffie, espresso of cappuccino.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Temperatuur

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Reageer

Bianca 19-11-2017
  • Product gekocht

Mooi apaae

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Voor hete koffie en hoeveelheid water en bonen
En de soorten koffie
De smaak is goed en verder een mooi aparaat

Reageer

Silvia 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke goed warme koffie, ook met opgeschuimde melk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze oude DeLonghi na ruim 8 jaar stuk was weer voor dit merk gekozen. Ditmaal met melkfuncties wat prima bevalt. Makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden kiezen dmv duidelijk display.
  • Warmte instelbaar.

Reageer

M.Oudenaarden 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte volautomaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn zoon had begin dit jaar dezelfde van mij gehad, omdat ie een nieuw huis had. De koffie was dermate lekker dat ik mijn oude volautomaat heeft ingeruild voor deze DeLonghi. En ik moet zeggen wat een verbetering.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Groot waterreservoir
  • Grote boneninhoud.

Minpunten

  • Jammer dat je het snoer niet weg kan stoppen.

Reageer

JK 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en robuust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste indruk is super, ik ken de kwaliteiten van het hart (maler en zetunit worden in alle topsegment-automaten gebruikt. Goede koffie met een mooie crema laag.

Pluspunten

  • geen overbodige knoppen
  • handige bediening
  • eenvoudig schoonhouden

Minpunten

  • kleur
  • niet direct op de waterleiding aan te sluiten,
  • maar dat hebben vergelijkbare machines ook niet

Reageer

Ad van Erp 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en goede machine lekkere koffie en ook alle variante met melk zijn prima
Het melkkannetje is ideaal kan zo in de koelkast als het nog niet leeg is
Ook de temperatuur van het water is goed
Kortom een top machine voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • Keuze mogelijkheden
  • Gebruiks gemak
  • Mooi dessin

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews