De'Longhi Magnifica Evo zwart, titanium

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica Evo zwart, titanium op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**e@g**l.com 01-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na advies van de verkoper deze volautomaat besteld. Het is even wennen maar de koffie is beter dan een senseo

Reageer

Familie Baars 27-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het gemak van het maken van een goede cappuccino, expressie, latte, koffie en thee, hebben we gekozen om de Delongi te kopen. Eenmaal geïnstalleerd heb je goede koffie die goed op temperatuur is.
Gemakkelijk is automatische melkschuimer.
Kortom een goede prijs kwaliteit voor een lekker bakje koffie.

Pluspunten

  • Alles in een
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Het is even zoeken naar de juiste smaak bonen
  • Schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m**g@g**l.com 18-05-2022
  • Product gekocht

Aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Via het internet gekeken , kwam ik hier op uit.
Ik ga het uitproberen.
Het zal vast voor mijn budget, vast een goede koop zijn

Reageer

't is bar 30-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude De'Longhi heeft het 10 jaar uitgehouden, dan is de keus voor
weer zo'n prachtig apparaat van De'Longhi niet moeilijk.
Iedereen die wil geniet van de lekkere koffie of espresso.

Pluspunten

  • goede koffie of espresso
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**1@k**t.nl 03-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk de juiste koffiemachine !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine, uitleg voor in gebruikname is keurig beschreven.
Even een paar keer koffie zetten voor dat ik mijn lekkerste bakkie had. Fijn dat je zo zelf kunt instellen hoe dat je je lekkerste koffie drinkt.
Erg blij mee, de aroma die van je kopje afkomt geeft je even een heerlijk koffie moment.

Pluspunten

  • Heerlijk warme koffie
  • Snel gezet
  • Geluid valt heel erg mee

Minpunten

  • Geen quick guide bij de meegeleverde boekjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Toen mijn espresso machine kapot ging die overigens heerlijke koffie maakte toch gekozen voor een koffie apparaat met bonen die ook melk producten kon maken.

Ik drink niet vaak koffie maar als ik dan koffie maak wil ik ook lekkere koffie. Zat te twijfelen tussen delonghi of de Philips lattego. Maar vanwege de vele problemen wat ik las bij de Philips toch voor delonghi gekozen. Tot op heden geen spijt. Deze maakt met 1 druk op de knop heerlijke cappuccino. Ook latte is mogelijk.

Ook het geluid wat het malen maakt vind ik zeker niet storend. Wel een grote nadeel vind ik dat voor mij de schuimlaag van het melk wel iets meer mag. Althans de dikte van de schuim. Diverse melk producten geprobeerd half of holle kroel maar ze geven hetzelfde resultaat

Ondanks dat smaakt de cappuccino prima en zou ik het apparaat iedereen aanraden

Pluspunten

  • Met 1 druk cappuccino
  • Lekker koffie te maken

Minpunten

  • Melkschuim mag iets meer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

g**t@h**l.com 31-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima bakkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
buitengewoon bakkie koffie ,smaakt heerlijk even in het begin zoeken naar instellingen maar dan werkt het apparaat zonder problemen .

Pluspunten

  • groot reservoir
  • mooi design

Minpunten

  • geen display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter 29-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine met lekkere koffie. Vandaag in gebruik genomen. Lijkt te doen wat hij moet doen.

Pluspunten

  • goeie temperatuur
  • fijne melkopschuimer

Minpunten

  • filter zit vrij los in waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

l**r@h**l.com 21-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Na 3 weken al storing ben benieuwd hoe ze het oplossen

Algemene score

7,0
Na 3 weken geeft hij geen schuim meer maar alleen warme melk en vraagt al om ontkalken wat me sterk lijkt na 3 weken en nog geen 50 bakjes koffie verder

Nu bezig met de longhi

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

a**t@h**t.nl 20-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Vooral voor de cappuccino gekocht. Toch nog wel een dingetje voor je weet hoe de machine werkt. Maakt heel eerlijk ook best nog wel lawaai. Hadden we niet verwacht.
Voor deze gekozen omdat het stabiel en stevig was tegenover anderen machines.
Hopelijk gaan we er veel plezier van hebben.
Gr Fam ter Horst

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Best hard geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

w**n@h**t.nl 15-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een top Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de machine nog maar kort, maar er zijn er super tevreden over en genieten iedere dag van een heerlijk vers bakje koffie, of een cappuccino. Een echte aanrader! Heerlijk om de dag hiermee te starten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t**7@h**l.com 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

niet voor de tweede keer

Algemene score

7,0
Waar het machien voor gekocht is voldoet ie goed, maaaaaar als je de gebruiksaanwijzing leest hoe het machien werkt, daar kom je echt niet uit, er staat maar heel semier wat je er mee kunt en op you tube kun je met dit type ook niet veel wijzer van worden, bijv. ik heb de machine ontkalkt ( je moet er zelf achter komen hoe dat moet) maar nu doet er niets meer, ook niet nadat ik hem gereset hebt

Pluspunten

  • heerlijke koffie

Minpunten

  • geen goede uitleg
  • valt in een keer uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Broerse 16-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanwege de eenvoud van de bediening hebt je hem zo geïnstalleerd en is de koffie in een handomdraai gezet.

Pluspunten

  • eenvoud van de bediening
  • meerdere koffie varianten te zetten
  • apart heet water voor Thee

Minpunten

  • handleiding niet bij alles heel erg duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer