De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 23.460.B zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ingridbr68 28-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Qua duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar de koffie is heerlijk. Apparaat is ook heel gemakkelijk te bedienen. Erg blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DrPhone 19-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

10,0
Zeer mooi en handig in gebruik! We gebruiken het nu weken en vinden dat het zeer goed bonen maalt. We zijn tevreden!

Pluspunten

  • Zeer mooi en luxe!

Minpunten

  • geen

Reageer

Maarten 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Magisch Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
Top machine, in de desgewenste afstelling voor elke koffieliefhebber wat wils. van klein tot grote bakjes koffie.
De melkopschuimer is fantastisch. Het is net of je een bak cappuccino of latte macchiato bij een duur restaurant hebt besteld.
Na gebruik de melkkan in de koelkast en bij opnieuw gebruiken aansluiten en gaan met die banaan.
Machine is volledig naar wens in te stellen van milde tot sterke koffie en van lauw tot heet water. (ideaal)

Wij houden van koffie en zijn van een senseo naar deze vol-automatische machine overgestapt. "dit hadden we veel eerder moeten doen".

Al met al een dikke aanrader voor elke koffie liefhebber. Wij zijn er heel erg blij mee.

Pluspunten

  • instelbaar voor ieder bakje koffie
  • Heerlijke schuimvorming van de melk

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rover 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, complete machine voor leuke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen machine waar alles naar wens kan worden ingesteld. Mooie schuimlaag van de melk-opschuimer die makkelijk is los en aan te koppelen zodat deze in de koelkast kan worden gezet als je deze niet gebruikt. Waterreservoir gaat er via de voorkant uit zodat de machine ook tegen een zijwand kan worden geplaatst zonder dat deze verplaatst moet worden om het water bij te vullen. .

Pluspunten

  • Waterreservoir er via de voorkant uit te halen
  • Melkopschuimer is makkelijk los en aan te koppelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joop T. 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiebonen apparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
Na jarenlang naar alle tevredenheid een de'longhi koffiebonen apparaat te hebben gehad was het tijd voor een nieuwe. Natuurlijk weer gezocht en vergeleken maar terug bij de vertrouwde leverancier. Het nieuwe apparaat nu vier dagen in huis, even wennen aan de nieuwe mogelijkheden maar weer heerlijke koffie.

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Compact

Minpunten

  • Nog geen
  • jjtimmermans12@gmail.com

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 31-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Model top en de melkopschuimer is ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

10,0
was een kerstcadeau voor mijn vrouw, en die is blij.
We hadden altijd een dolce gusto maar dat is gewoon poeder in een bakje.
Zelf drink ik geen koffie maar weet gewoon dat een echte bonen machine van DeLonghi de beste zijn, ik was dan ook snel klaar met beslissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De' Longhi ECAM 23.460.B volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

8,0
Na veel reviews te hebben gelezen over de mogelijkheid van volautomaten, gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak ben ik uiteindelijk (door ook een mooie aanbieding van BCC en een Caschbackactie van de De' Longhi) ben ik uiteindelijk bij deze auotmaat terecht gekomen.

Het eerste gebruik is makkelijk en de handleiding is duidelijk. Het apparaat is snel te gebruiken en biedt na enkele slechte bakken koffie aan het begin (dit staat ook in de handleiding) goeie koffie. Ook de melkopschuimer werkt makkelijk en goed.

De eerste dagen van bezit maken mij in ieder geval bij!

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Apparaat is snel opgestart.

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

MB 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet, compact én heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
Erg tevreden over eerdere Delonghi espresso volautomatische machines. Beste prijs/kwaliteitverhouding. (H)eerlijke verschillende koffies uit een prachtig compact en compleet apparaat!

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Prijs kwaliteit is top!

Minpunten

  • Warmhoudplaatje werkt amper

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chilluuuh 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding waren goed. Fijne reviews gelezen hierover.
Tevens smaakt de koffie naar behoren.

Pluspunten

  • Goede koffie

Minpunten

  • Handleiding voor diverse koffie aan te maken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wilbert 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving, vele mogelijkheden voor diverse soorten koffie in combinatie met een eenvoudige bediening en makkelijk te onderhouden.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Vele mogelijkheden en toch compact

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EDW 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

8,0
Na veel gelezen te hebben over deze koffiemachine en de goede beoordelingen ook gekocht. Ik begrijp niet dat de mensen dit apparaat moeilijk of complex vinden. Aansluiten, even paar keer koffiezetten om systeem te spoelen en klaar. Apparaat met menu geeft alles netjes aan en is simpel te gebruiken. En lekkere hete koffie.

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Simpele bediening

Minpunten

  • Draaiknop hapert soms in menu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald en Katja 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie machine met een heerlijk resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
Mooie machine met diverse mogelijkheden en nog nooit z,n lekkere koffie gehad. Installatie is even wennen, maar goed te doen ( ook voor een leek ).

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Pronkstuk in de keuken

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerard 20-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, lekkere koffie en cappuccino en het ziet er ook nog heel goed uit !! Snelle levering, duidelijk instructie en ook een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, zet heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
Wij zijn al langer op zoek naar een goede koffiemachine, uiteindelijk is om oog op dit model gevallen. Hij zet lekkere koffie en is makkelijk te bedienen. Door zijn compacte uitvoering is hij makkelijk in de keuken te plaatsen.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C. Schuurman 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat om te zien. Doet zijn werk. Heerlijk koffie eruit. Handig dat er een gemakkelijker cappuccino knop op zit!

Pluspunten

  • Mooi
  • Doet zijn werking
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lydia 17-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie/zelf clearing/ beker lampje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen omdat de prijs kwaliteit verhouding wrg goed is. Voor zo een bedrag met ook nog eens cashback vind je bijna nergens terug. Je kan latte/cappuccino maken en zelf hoeveelheid melk bepalen. Een lampje op de beker schijnt zodat je je kopje goed ziet staan in het donker.

Pluspunten

  • Lampje
  • Zelf hoeveelheid melk bepalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Dijkstra 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

8,0
Het apparaat is van eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop krijg je een heerlijke cappuccino. Tevens reinigt de machine zich automatisch waardoor er geen resten van koffie achterblijven.

Al met al voor een vrij lage prijs een goede machine die van alle makken voorzien is aangeschaft.

Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte cappucinomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met veel instelmogelijkheden. Bijvoorbeeld voor temperatuur en hoeveelheid schuim op de cappucino. Je maakt met één druk op de knop heerlijke cappucino met zijdezacht schuim. Het losse melkreservoir werkt prima.

Pluspunten

  • Cappucino maken
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Cappucino is het enige instelbare melkproduct

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top uitziende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

8,0
Mooi en goed werkend apparaat alleen jammer dat je bij de voorgeprogrammeerde koffie recepten niet de hoeveelheid kunt instellen dit kan alleen bij je eigen recept "mijn koffie". Voor de rest een mooie aanwinst op het aanrecht waar we van gaan genieten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie display, lekkere warme koffie en cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B zwart

Algemene score

9,0
de koffie is lekker warm, wij wilden een apparaat dat ook cappuccino maakt en dat doet hij goed. Onze vorige apparaat had alleen een stoompijpje, dit apparaat is beter en ook makkelijker te bedienen

Pluspunten

  • warme koffie
  • makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews