De'Longhi ECAM290.61SB Zilver/Zwart

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM290.61SB Zilver/Zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk: prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net uitgepakt en uitgeprobeerd. Wijst zichzelf en is uitgebreid in te stellen. Eerste espresso was lekker. De komende dagen andere koffiesoorten testen.

Pluspunten

  • smaak
  • instellingen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 08-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine maakt lekkere sterke koffie. Het is makkelijk te bedienen. De machine is goed te onderhouden.

Pluspunten

  • Bediening
  • Installatie
  • Onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 07-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfect voor mij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat en maakt lekkere cappucino
Super tevreden over de aankoop
Staat mooi in de keuken

Pluspunten

  • Mooie schuimlaag
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Melk reservoir klein

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

f**3@g**l.com 04-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Goede koffie,makkelijk te onderhouden en
Apparaat doet wat het hoort te doen

Reageer

n**1@h**l.com 30-04-2022
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
Goed apperaat ziet er goed uit werkt ook goed niet duur mooie kleur was niet moeilijk om begin in te stelen

Reageer

r**n@g**l.com 28-04-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Duidelijke hoogwaardige kwaliteit, veel mogelijkheden en verschillende instellingen. Kortom top machine!!

Reageer

Richard 26-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koffiemachine, geeft heerlijke koffie en cappuccino.
Degelijke kwaliteit voor een mooie prijs ik ben eer zeer blij mee.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a**t@p**t.nl 24-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kort in bezit maar bevalt prima.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine aan geschaft na lezen van reviews.Nog maar net in gebruikt,eerste resultaten prima.Moeten nog wat met de instellingen spelen.Lekkere koffie en cappuccino.

Pluspunten

  • Lekkere cappuccino
  • Lawaai stuk minder dan ons oude apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

z**n@k**t.nl 23-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vrienden hebben ook het zelfde apparaat werk makelijk het is een fijn koffie machine

Minpunten

  • 2geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

c**j@u**l.nl 16-04-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Nog maar een dag binnen, maar tot nu toe zeer tevreden. Makkelijk lekkere koffie!!

Reageer

b**s@h**l.com 13-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere volle koffie smaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super handig in gebruik en zeker lekkere koffie of cappuccino. Gezien dit nu mijn 2e DeLonghi machine is, wel met meer keuzes in de soorten koffie is dit zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Handige bediening
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet geveonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**r@y**o.com 02-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine makkelijk in gebruik en schoonmaken.
Heerlijke koffie en latte

Reageer

Richard K. 01-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige machine alleen al om te zien.
Het malen van de koffie is altijd hoorbaar, maar bij deze machine mild en zelfs aangenaam.
De cappuccino en koffie is perfect.
De machine is eenvoudig schoon te maken, zelfs het maalgedeelte kan onder de kraan.
Ook heel gemakkelijk dat het waterreservoir aan de voorkant kan worden aangebracht.
Bovendien kan er een half pak koffie in het koffie reservoir.
Ook geeft het apparaat aan als het waterpeil te laag word, als mede dat de koffie prut bak geleegd moet worden.
Zeer tevreden, heb een 9 gegeven maar eigenlijk een 9 1/2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**y@h**l.com 29-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere koffie, eenvoudig in gebruik. Voor dit apparaat gekozen ivm vele opties en prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design
  • Veel opties personaliseren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

d**f@g**l.com 11-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geeft fijne cappuccino, echter het antikalksysteem im omslachtig en neemt te veel tijd in beslag en is in zijn geheel niet te resetten

Pluspunten

  • Goede schuim
  • Goede smaak

Minpunten

  • Antikalk
  • Niet in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Fantastisch. 27-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine overtreft mijn verwachtingen. Ik had eerst een Philips apparaat gekocht maar die heb ik al na 3 dagen weer teruggebracht naar de winkel. Deze machine had al mijn aandacht maar ik vond het iets te duur. Nu toch dit apparaat gekocht en ben er super blij mee. Is geweldig en heerlijke koffie.

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken
  • goeie koffie

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**t@z**o.nl 27-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
...................................................................................

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

n**n@t**t.nl 19-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed en eenvoudig in een

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb uitgezocht wat de beste was voor die prijs en tot nu toe is die geweldig snel en heel lekker

Pluspunten

  • snel
  • lekker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**p@i**d.com 18-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang zoeken gekozen voor deze machine. Hoorde veel goede verhalen over Delonghi. We hebben hem net, dus nog een beetje zoeken naar de juiste sterkte en de juiste bonen. Maar tot nu toe bevalt de machine uitstekend! Makkelijk te bedienen en de koffie smaakt goed!!

Pluspunten

  • Niet te groot
  • Lekkere koffie en cappuccino

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 14-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk te bedienen en te onderhouden. Al voor een lange tijd een De'Longhi fan en nu ook van deze machine.

Pluspunten

  • Makkelijk te onderhouden
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews