De'Longhi ECAM 550.65.SB zwart, zilver

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 550.65.SB zwart, zilver op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Caffé lungo 20-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel te laat aangeschaft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super machine met zeer veel functies, nog geen tijd gehad om alles te proberen.
Minder is dat als je hem stand-by zet hij spoelt ook al weet je dat je nog een lekker bakkie neemt.

Pluspunten

  • Veel keuze
  • Fijn af te stellen bakkie koffie

Minpunten

  • Stand-by elke keer spoelen
  • Maal geluid toch vrij hoog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

s**i@h**l.com 27-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smaakvolle koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijn koffie apparaat, werkt heel makkelijk. Koffie is goed warm, ook met de melk varianten. We zijn erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Lekkere latte machiatto’s
  • Makkelijke te bedienen

Minpunten

  • Ik drink nu te veel koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rien 16-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale machine, en zeer snelle levering door Coolbleu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine gekocht omdat de vorige (ander merk) niet echt beviel, en na 2 jaar met de nodige irritaties o.a. veel herrie en lekkages, besloten om een nieuwe te kopen.
Nu hadden wij deze machine al gezien bij familie, en we vonden hem ook al gelijk mooi.
De dranken die er uit kwamen waren niet te vergelijken met onze machine, dus een zoektocht naar welke het zou moeten worden was niet meer nodig.
We hebben hem nu een ca. 1 week en ik wil hem al niet meer kwijt, meer dan genoeg keus uit de dranken en je kunt alles aanpassen aan je eigen smaak TOP.
Daarbij het verschil in herrie met de vorige is verbazingwekkend, deze is zo stil heerlijk.
Verder is het latte crema systeem uitstekend, heerlijk schuim op de Cappucino.
Kortom absoluut geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Kwaliteit
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Geen
  • Lichte krasjes in de lak te zien na schoonmaken.
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**d@h**t.nl 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel goed koffieapparaat, veel onderzoek geploegd naar welke machine wij moesten kopen, uitgekomen op deze machine heeft alles wat wij willen. Het is even wennen van een gewoon koffieapparaat naar een volautomaat maar dat went snel zeg maar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ulkaniedzwiecka@o2.pl 11-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Just love it

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I tried the coffee in my friend and I start to love this machine immediately. Easy to use. Just love it

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

boy4012 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1ste koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
heb hem helaas tekort om er oordeel over te geven maar 1ste bakkie was lekker

Reageer

R**x@k**l.nl 03-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Net uitgepakt ziet er super uit een mooi sieraad in de keuken. En de koffie zal ook heerlijk smaken. Daar zullen we veel plezier van gaan hebben.

Reageer

HM en NM 20-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk , wat een mooi stevig apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een feest vanmiddag met het ontvangen van een hele mooie Primadonna Class koffie machine.
Na een Saeco machine na 3,3 jaar te moeten weggooien doordat het apparaat ging lekken en te duur werd voor reparatie, is de Delonghi weer echt een feestje om koffie te zetten , veel warmer en heerlijke bak koffie.We hadden deze 3 jaar geleden aan moeten schaffen.
Spijt van de vorige die overigens nog veel duurder was.
Eerste indruk van de koffie is goed , moeten zeker nog wel wat uitproberen en testen met smaak en toevoer water etc. etc.
En als het goed is komt er ook een workshop , en leren we de machine nog veel beter.
Voor twijfelaars , ik zeg kopen deze machine.

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen.
  • Stevige machine en een mooi display

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**5@g**l.com 07-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

niet meer zelf malen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik was altijd aan het bonen malen en zelf zetten in een klein espresso machientje.
tot ik bij mijn zoon kennis maakte met een apparaat van De longhi .
wat een luxe en wat lekker.
gelijk zelf eentje aangeschaft.
heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d**t@h**l.nl 24-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in omgang. Doet wat het moet doen. Snelle service. Goede koffie

Reageer

cool 14-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na 26000 kopjes was ik toe aan nieuwe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is mijn 2e DeLongi. Na 26000 kopjes in 8 jaar was ik aan een nieuwe toe.
Weer een Primadonna gekocht omdat ik erg tevreden ben over het product
Koffie is lekker, kwalitatief goede machine en Delong biedt een goede service
Bij de nieuwe uitvoering mis ik de eenvoud van de knop voor 2 kopjes te kunnen zetten.
Het is wel in te regelen middels de profielen, maar dat is ietwat omslachtig.

Pluspunten

  • Kwaliteit en degelijkheid machine
  • Smaak koffie
  • Service
  • Kosten per kopje

Minpunten

  • Bediening voor 2 kopje is wat omslachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**0@g**l.com 06-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top volautomatische koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie degelijke volautomatische koffiemachine. Heerlijke koffie en cappuccino, de andere variaties gaan nog getest worden, met plezier.
Hiervoor jaren een siemens EQ500 gehad, goede machine maar melkschuim altijd lauw.
Bij deze heerlijk stevig en warm melkschuim!
Niet twijfelen, gewoon doen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**0@u**l.nl 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat goedkope volautomaten die het na twee jaar begaven. Nu eens wat meer geld uitgegeven. Maar wat een verschil zeg, dit is het geld waard. Werkelijk alles is aan te passen en ook kunnen er een aantal gebruikers profielen met ieder zijn eigen smaak. Nu ook gelijk goede koffiebonen direct van de brander (brandzaak) gekocht. Tjonge wat hebben wij de afgelopen jaren wat gemist. Dit is pas koffiedrinken en genieten.

Pluspunten

  • veel instellingen.
  • 4 gebruikers profielen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f**p@z**t.nl 25-07-2021
  • Product gekocht

De longhi ECAM 550.65.SB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zeer fijne koffiemachine met een simpel gebruik. En vele koffie keuzes mogelijk

Reageer

Bert en Anja 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na twee machines van Philips die na resp. 2 weken en de ander na 1 maand niet meer naar behoren werkten, nu een apparaat van De Longhi aangeschaft. Wat een verademing, alleen het geluidsniveau is al fantastisch!
Verder (nu na een aantal weken in gebruik) tappen wij heerlijke koffie in alle varianten, tot nu toe zijn wij dik tevreden met deze koffiemachine!

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Groot waterreservoir
  • Heerlijke koffie
  • Duidelijk display
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Tot nu toe niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anthony 29-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel erg makkelijk te bedienen ook door middel van de app

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een geweldig apparaat zeer gemakkelijk om snel een cappucino te zetten of latte macchiato echt een aanrader voor de lief hebber

Pluspunten

  • Keuze
  • Makkelijk in onderhoud
  • Mooi scherm

Minpunten

  • Dat ik hrm niet eerder heb gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 11-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige volautomaat van De'Longhi meer dan 7 jaar met volle tevredenheid gebruikt. Deze gaf helaas de geest en hebben geen moment getwijfeld om een nieuwe volautomaat van De'Longhi aan te schaffen. Deze nieuwe is nog mooier en makkelijker in gebruik. Al hebben we nog niet alles helemaal uitgevogeld. Leuk ook dat er een app bij zit waarin je meerdere koffiesoorten aan kan maken.

Pluspunten

  • Volautomaat
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • App-bediening

Minpunten

  • Nog geen 1 ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer