De'Longhi PrimaDonna ECAM610.55.SB metallic

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 73 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna ECAM610.55.SB metallic op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**n@w**e.nl 27-06-2022
  • Product gekocht

De'Longhi PrimaDonna ECAM610.55.SB review

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ervaring met mijn vorige koffieautomaat van DeLonghi is de reden geweest om een nieuwe aan te schaffen.
Veel gemakkelijker en veel meer mogelijkheden dan met de oude. Ook de smaak is zeer goed. Tot nu toe heel tevreden

Reageer

Richard 26-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer mooie machine.
Makelijk te installeren.
Koffie smaakt perfect door de bean adapt technology

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**3@g**l.com 20-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi Primadonna

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
DeLonghi Prima Donna gekocht. Machine nu een week in bezit. Eerste indruk is zeer goed. Goede koffie en lekker heet. Machine is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Lekkere Koffie
  • Koffie is lekker heet

Minpunten

  • Nog geen
  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

a**8@h**l.com 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!!! koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk koffie maken en direct je gasten aanbieden met druk op de knop, super blij

Reageer

a**1@g**l.com 31-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koffiemachine voldoet aan de verwachtingen. Koffie is goed warm. Variant ‘ koffie’ is wat te waterig, ondanks bijstellen aroma.Melkrecepten en koffie zijn goed.

Pluspunten

  • Koffie is warm
  • Melkvarianten zijn goed vwo smaak en melkschuim

Minpunten

  • Variant koffie is te waterig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mona 27-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vind het een prachtige machine om te zien en zeer gebruiksvriendelijk.
Enorme keuze aan variaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwvangestel@ziggo.nl 17-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dhr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze heeft mijn zus ook en hij heeft vele mogelijkheden en de koffie die je gebruikt komt goed tot smaak dus vindt ik de machine een uitkomst voor ons gezin

Pluspunten

  • Geeft alles aan in display

Minpunten

  • Zou geen minpunt kunnen bedenken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

l**s@v**m.org 12-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een geweldig apparaat, zorgt voor geweldig koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Via via hoorden wij van De 'Longhi. Een heerlijk apparaat, maar vooral de koffie is geweldig.

Een aanrader!

Pluspunten

  • Comfort en smaak
  • Geruisloos
  • Gemak

Minpunten

  • Niet zo goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie uit een fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine gekocht na veel andere Delonghi koffiemachines hiervoor. Maar deze is echt wel de mooiste en fijnste machine. Hij heeft de looks met zijn kleurendisplay maar nog veel belangrijker, de koffie uit deze machine smaakt nog veel beter, ondanks dat we exact dezelfde boon gebruiken. Deze machine perst door zijn hogere druk meer smaak uit de boon en dat proef je terug in je kopje. Wat we ook super handig vinden is het melkreservoir. Ook onze dochters zijn hier erg blij mee :)

Pluspunten

  • Design
  • Kleuren touchscreen
  • Heerlijke koffie
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rajesh 05-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader voor de echte koffieliefhebber

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima apparaat die voldoet aan de prijs/kwaliteit verhouding. Het is een behoorlijke uitgave, maar dan heb je een mooi, trendy en goed werkende volautomatische espressomachine die zorgt dat je koffiebonen goed op smaak komen voor steeds een perfecte kop koffie, of een van de andere variaties.
Door de heldere en duidelijke kleurendisplay is het zeer gebruiksvriendelijk en geeft het apparaat zelf aan wanneer welke onderhoud uitgevoerd moet worden.
Goed om te weten: de metalen plaat aan de bovenzijde suggereert dat het warmhoudplaat is. Dat is het echter niet.
De app-functie werkt niet zoals het hoort. Voortdurende verbindingsfouten. Hopelijk zal dit veranderen met een upgrade.

Pluspunten

  • mooie, strakke vormgeving
  • heldere kleurendisplay
  • gebruiksvriendelijk
  • weinig ouderhoud
  • veel koffievariaties met persoonlijke voorkeuren

Minpunten

  • geen warmhoudplaat
  • app functioneert niet naar behoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dre 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi strak apparaat en doet wat ie hoort te doen 👍
Instellingen en bediening lekker duidelijk, makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Gebruik
  • Gemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**l@g**l.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig lekkere koffie en uitstekend naar persoonlijke smaak in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**n@j**n.nl 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, stiller dan de vorige

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hadden een Delonghi Ecam automaat die het bijna 10 jaar heeft volgehouden, deze machine kwam bij de Consumentenbondtest uit 2021 prima uit de test waardoor we weer voor dit merk hebben gekozen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede temperatuur

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**y@g**l.com 18-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie drinken met veel plezier!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DēLonghi Koffiemachine type ECAM610.55.SB aangeschaft, wat een fantastisch apparaat. Bediening zeer eenvoudig en zet heerlijke koffie die naar ieder zijn eigenwens in het geheugen is vast teleggen!
Jaren lang gewerkt met een Siemens maar deze kan lang niet vergeleken worden met deze DēLonghi.
Ook het onderhoud van de DēLonghi is een wereld van verschil. Top Klasse!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie naar smaak in testellen.
  • Makkelijk in onderhoud.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lekkere koffie 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een siemens espresso machine die ging stuk. een nieuwe gekocht delonghi en die bevalt veel beter. geluid is wel harder maar de machine geeft warmer drankjes af. maakt makkelijk schoon. en het voornaamste hij geeft heerlijke koffie enz.
tot zo ver zeer tevreden.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • goed warm
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

koffiedrinker 04-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat voldoet aan onze verwachtingen. Gemakkelijk te bedienen. Heldere instructies.
Bij sommige variaties mag de koffie iets warmer zijn.

Pluspunten

  • voldoende variatie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

mdk000 03-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooie automaat met lekkere melkopschuimer en koffie. Zeker een aanrader voor iedereen die graag goede koffie drinkt. Dit is echt een A klasse machine!

Pluspunten

  • Goede melkopschuimer
  • melkopschuimer kan in de koelkast
  • mooi uiterlijk
  • past goed in keuken

Minpunten

  • geen minpunt
  • geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

e**k@h**l.nl 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blije klant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling/design, veel keuzes wat je kunt maken, overzichtelijk en daardoor makkelijk te bedienen, fijne gebruiksaanwijzing, goede temperatuur. Nu nog even leren kennen in alles wat mogelijk is. Geluidproductie vindt ik ontzettend meevallen. Op dit moment super blij en heel erg tevreden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel keuzes
  • Goede instructies

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel 27-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch Koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na zorgvuldig onderzoek online en gedegen advies in de speciaalzaak deze fantastische machine aangeschaft. Het melkopschuimsysteem werkt feilloos. De koffie smaakt echt zeer goed. De keuze via het eenvoudige menu van alle recepten is echt een verrijking van de keuken. De app werkt nog niet zo goed, helaas maar dat zal hopelijk met een update worden verholpen. Pas op door deze machine is koffie elders vaak niet meer te drinken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 26-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe mooi apparaat makkelijk in gebruik echt top de eerste 2 bakjes koffie mee gezet en deze waren al top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews