De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.SB - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Renee 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Delonghi koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermachine, koffie heerlijk en ook goed heet! Erg mooi en makkelijk on gebruik. Staat perfect ook in onze keuken.

Reageer

Doesborg 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een mooi en compact apparaat! Lekker stil gewoon perfect het mooiste hier aan is dat je niet lang hoeft te wachten op de koffie

Reageer

Temmy 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede koffie

Algemene score

10,0
Mooi design, gebruiksvriendelijk, relatief stil (in vergelijking met vorig apparaat) zet lekkere en hete koffie, sterkte makkelijk instelbaar, ook voor cappucino

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design

Minpunten

  • Geen

Reageer

JMGA Pelt-Kalkhoven 06-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige uitstraling. Makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een Saeco. Beviel wel maar nadat deze stuk ging wilden wij direct al een DeLonghi. Het staat al heel bekend als een zeer degelijk product. Mooie uitstraling en duidelijke bediening. Ook de goede service van DeLonghi is voor ons belangrijk. Wij zijn heel blij dat dit prachtige espresso apparaat nu in onze keuken staat.

Pluspunten

  • goed en degelijk merk
  • uitstraling apparaat
  • geluidsniveau tijdens de werking
  • makkelijke en duidelijke bediening

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Reageer

John 15-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding . En een mooi design .
Lekker makkelijk in het gebruik, en heerlijke koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wingrider 07-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Vreemd . 1 kooje of 2 kopjes

Algemene score

6,2
Stel in voor 1 kopje geen probleem. Stel in voor 2 kopje geen probleem. Alleen als je vaak wisseld tussen 1 en 2 kpojes blijf je aan het bijstellen. Zeer slecht bedacht. Als je dan niet oplet kost het je menig kopje koffie wat niet te drinken is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

jose.deug 03-03-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Mooie aanwinst op ons aanrechtblad. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en de koffie smaakt naar ieders wens. Ik heb hem nu 2 weken en wil hem niet meer kwijt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Johanj. 01-02-2016

mogelijkheden een 6 waarom??
hoe is het geluid?

Reageer

Retry1978 04-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Machine zet heerlijke koffie. Makkelijk schoon te maken. Helaas binnen een jaar al defect. Wij zetten slechts een paar kopjes per dag en dat zou echt niet mogen. Storing op storing en apparaat loopt dan vast. Meer klanten dit probleem? APparaat is nu bij Delonghi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer