De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob B 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie en geur

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie en geur en alles voelt stevig aan en een sieraad voor op de aanrecht! wel goede bonen gebruiken

Pluspunten

  • smaak
  • uiterlijk

Minpunten

  • veel schoonmaken
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EppoM 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Algemene score

7,0
Oude apparaat was versleten en was toe aan een nieuw apparaat en daarom nu een DeLonghi. Waarom moet ik 100 karakters schrijven voor mijn cashback?

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Goede koffiesmaak

Minpunten

  • Aluminium plaatje krast snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Algemene score

9,0
Vorige machine van ander merk was al snel defect. Deze keer vanwege de goede recensies voor een De'Longhi gekozen. Het uiterlijk is voor ons ook heel belangrijk. Deze machine is niet al te groot en staat mooi in onze keuken.
Hebben hem slechts één dag dus over de levensduur kunnen wij niets zeggen.
Het instellen kost wat tijd maar dan heb je ook heerlijke koffie.
Vergeleken bij onze vorige machine zijn er minder functies maar die gebruik uiteindelijk maar weinig. Deze machine heeft voor ons voldoende mogelijkheden.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Koffie en waterreservoir zijn royaal
  • Compacte en mooie machine

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jan 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling, lekkere koffie, snel geleverd door Bol.com.
Hopelijk kunnen we lange genieten van dit mooie apparaat.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin uit Varik 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, goed te doseren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Algemene score

10,0
De prijs—prestatie verhouding is werkelijk prima. Makkelijk onderhoud en goede service van de verkoper.

Pluspunten

  • Instellingen bsaic maar zeer efficiënt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arts 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Algemene score

8,0
We hebben dit product een paar dagen in huis en zijn nu al super tevreden. Het apparaat is heel gemakkelijk te bedienen. Binnen een half uur is alles ingesteld. De smaak van de koffie is prima. Daarnaast ziet het apparaat er heel mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Algemene score

8,0
Gekocht bij lokale winkel die ook het onderhoud verzorgd en goede tips geeft. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zetgroep en waterreservoir zijn bij vervanging veel goedkoper dan bij vergelijkbare modellen van andere merken.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Stil
  • goedkope onderdelen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Raca 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Algemene score

9,0
De eerste resultaten waren goed van een heerlijk gezet kopje koffie.Overzichtelijk display.Goede handleiding en vooral heel wat instel mogelijkheden

Pluspunten

  • display,symbolen
  • bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer