Informatie over elektrische voetenzakken

Heb je last van koude voeten of zoek je gewoon een makkelijke manier om wat warmer te worden, dan kan een elektrische voetenzak uitkomst bieden. Wil je een elektrische voetenzak kopen, of verschillende elektrische voetenzakken vergelijken? Hieronder lees je meer informatie over elektrische voetenzakken.

voetenzak

Bekijk alle Elektrische voetenzakken

Draagbaar

Eén van de grote voordelen van een elektrische voetenzak is de draagbaarheid. Of je hem nu wilt gebruiken terwijl je op de bank tv kijkt, aan de etenstafel dineert of in bed ligt, de voetenzak kun je overal mee naartoe nemen.

Vermogen

Elektrische voetenzakken onderscheiden zich in een aantal opzichten. Het vermogen bijvoorbeeld, wat wordt uitgedrukt in Watt. Hoe hoger het wattage, hoe meer warmte de voetenzak kan afgeven en hoe sneller hij op temperatuur is. Er zijn elektrische voetenzakken met een vermogen van 15 Watt, maar ook van 100 Watt.

Schakelaar

Een elektrische voetenzak beschikt altijd over een schakelaar om de voetenzak aan en uit te zetten. Vaak zit er op de schakelaar ook een knopje voor het apart instellen van de voetenwarmte. Wil je de elektrische voetenzak in het donker gebruiken, dan is het goed om te weten dat er voetenzakken zijn met een verlichte schakelaar. Ook zijn er exemplaren verkrijgbaar waarbij de schakelaar afneembaar is.
Wil je de elektrische voetenzak in het donker gebruiken, dan is het goed om te weten dat er voetenzakken zijn met een verlichte schakelaar. Ook zijn er exemplaren verkrijgbaar waarbij de schakelaar afneembaar is.

Massage

Sommige elektrische voetenzakken beschikken over een massagestand die vaak ook in intensiteit verstelbaar is. Naast een prettig gevoel stimuleert dit ook nog de bloedsomloop.

Reinigen

Niet elke elektrische voetenzak is geschikt om in de wasmachine te reinigen. Staat dit er niet specifiek bij vermeld, dan kun je er van uitgaan dat het niet mogelijk is. Handmatig wassen is meestal wel mogelijk, maar uiteraard alleen als de voetenzak niet op het lichtnet is aangesloten. Kijk in de gebruiksaanwijzing naar de veiligheidsvoorschriften.

Voering

Teddy is een veelgebruikt materiaal als voering van een elektrische voetenzak. Ook katoen en polyester worden vaak gebruikt. Het is aan te raden om bij aanschaf te controleren of de binnenvoering uitneembaar is in verband met schoonhouden.

Beste elektrische voetenzakken
Populairste elektrische voetenzakken