Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Inventum HN5211L

8,4 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Cresta KTS102

  • Geschikt voor 2 personen
  • Type deken onderdeken
  • Lengte 160 cm
Cresta KTS102
3,0 (1)

WELLCARE Elektrische deken WE167UBAHD ECO

  • Geschikt voor 1 persoon
  • Type deken onderdeken
  • Lengte 150 cm
WELLCARE Elektrische deken WE167UBAHD ECO

Cresta KTS 101 Elektrische Deken

  • Geschikt voor 1 persoon
  • Type deken onderdeken
  • Lengte 150 cm
Cresta KTS 101 Elektrische Deken

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D. ter Schure 29-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Super blij met deze elektrische deken. Vind het ook fijn dat je hem kunt wassen. En dat hij lekker groot is. Onze vorige deken was smaller en het hele bed werd toen niet warm. Nu wel. Geweldig !!!. Hij word ook lekker snel warm. Wij zijn erg tevreden over deze deken. TOP !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 12 07-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
eindelijk een deken wat aan de verwachting voldoet heerlijk warm goed regelbaar en betaalbaar
na div. andere dekens nu de echte gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IrisLars 10-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De deken wordt heerlijk en snel warm, is gemakkelijk in gebruik en als mijn man een iets minder warm bed wil dan zet hij hem gewoon lager.
Kortom een super elektrische 2 persoonsdeken....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanina 10-02-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Een fantastische en comfortabele elektrische deken.
Vandaag een nieuwe gekocht. Ik gebruik deze deken al jaren.ik ben zeer tevreden met dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cath64 04-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De elektrische deken is snel warm. Het fijne van deze 2-persoons deken is dat het afzonderlijk instelbaar is. Een aanrader voor iedereen die het niet erg vindt om in een koude slaapkamer te slapen maar wel in een te koud bed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imke Teerink 11-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
De verschillende temperaturen vind ik erg fijn, wanneer het kouder is, kan je hem warmer zetten. Ook heb ik een veilig gevoel wanneer ik de deken op stand 1 zet, durf ik rustig even de deur uit te gaan.
Een groot voordeel vind ik dat je alle twee kanten op verschillende temperaturen kunt instellen.
De duurzaamheid heb ik geen antwoord op, heb het nog niet vergeleken bij de vorige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommetjee1992 04-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Echt een geweldige aankoop vooral als je last hebt van je rug en niet in een koud bed wilt stappen! wel op stand 2 of hoger zetten, stand 1 merk je vrijwel niks van :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doeterniettoe 03-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De deken had in het midden een scherpe vouw die er niet uit wilde. Een tweede exemplaar had dat ook. Waarschijnlijk het gevolg van de manier van opvouwen en in doos drukken. Ligt niet prettig en daarom teruggebracht.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Dylona 12-02-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

1,8
Binnen een jaar 1 deed 1 kant het niet meer en van de andere kant was na 1 maand de schakelaar al stuk. Dan voel je de bedrading van de deken erg goed, niet echt comfortabel en de deken stroop op. Absoluut geen aan rader.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Elly2011 14-02-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Doet precies wat ik er van verwacht had. Is lekker warm en goed te regelen (3 standen).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam235 09-12-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Lekker warm (alleen op stand 3, stand 2 is lauwig, stand 1 is nutteloos).
Formaat is helaas wat krap: iets te smal en iets te kort voor de meeste bedden, dus koude tenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer