TELESTAR Dabman i200 zwart

Specificaties
Ondersteunde frequentiebanden
FM, DAB, DAB+
Fabrikant kleur(en)
zwart
Soort tuner
digitaal
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de TELESTAR Dabman i200 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sidonius 20-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

valt tegen

Geschreven voor: TELESTAR Dabman i200 zwart

Algemene score

4,0
Portable toestel verliest zijn tijdsinstellingen als je hem verplaatst naar ander stopcontact en het toestel heeft maar 5 voorkeuzezenders in plaats van vermelde tien. Kan de laatste 5 met geen mogelijkheid in de afstandsbediening krijgen. Lijkt gewoon geen mogelijkheid voor

Pluspunten

  • geluid

Minpunten

  • verliest tijdsinstellingen na verplaatsing
  • Te weinig voorkeuzezenders

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
jarooij 17-06-2017

Je kunt meer voorkeuzezenders (max. 25) programmeren via een app Airmusic. Deze maakt, mits je in het zelfde wifi netwerk zit, verbinding met je radio. Daar is dus ook een mogelijkheid om een voorkeuzelijst aan te maken. Alle voorkeuzezenders > 5 kan je dan alleen aankiezen via je afstandbediening of via FAV.

Reageer

Johan Emmeloord 05-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi geluid en mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TELESTAR Dabman i200 zwart

Algemene score

9,0
Nu 2 weken in gebruik. Je kunt met "mode" schakelen naar FM, DAB of Internet, waar je per keuze 5 voorkeurszenders kunt instellen. Het is ook makkelijk om de zenders op te zoeken. Ik gebruik de Dabman hoofdzakelijk als Internet-radio, maar als je verder dan 7 meter af zit van de router, dan heb je een wifiversterker nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Luistervink 10-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Imperial ® Dabman i200 (internet radio)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TELESTAR Dabman i200 zwart

Algemene score

8,0
Na veel overwegingen en beraad uiteindelijk gekocht. Eenmaal thuis de handleiding door gelezen en de radio voor gebruik geïnstalleerd. Zowel gewone ether frequenties als internet radio was niet moeilijk geïnstalleerd te krijgen. Verder heeft de radio een duidelijk menu waarmee men makkelijk vooruit komt. Voor zover deze tot nu toe is ingesteld, doet het precies wat ik ervan verlangde en de klank van de boxen valt me voor 100% mee ... een fijn radiootje ... ben er blij mee.

Minpunten

  • nog geen minpunten gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Scholten 18-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

werk perfect

Geschreven voor: TELESTAR Dabman i200 zwart

Algemene score

9,0
Perfect apparaat. alles te ontvangen DAB, internetradia etc. maar ook alles van de NAS af te spelen. Geluid wat er uitkomst is ook prima!

Pluspunten

  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bernhardus Annen 29-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geweldige prestaties voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TELESTAR Dabman i200 zwart

Algemene score

8,0
Ik zocht naar een 1000 dingen-doekje. Een DAB radio die ook al wekker kan fungeren met een behoorlijke geluidskwaliteit. Niet gevonden totdat Aldi deze radio in de actie had. Gekocht, maar met het idee dat het vast tegen zou vallen. Nou, niet dus. Heel behoorlijke geluidskwaliteit, mooi scherm wat qua felheid instelbaar is, dus geschikt voor de slaapkamer, DAB, maar ook internet radio , alles met Nederlandse interface. Ook via een app op afstand te bedienen, functies in de wekker die een 'normale' wekker niet heeft. Het enige is dat de wifi verbinding niet heel krachtig is, maar je kunt hem ook bekabeld aansluiten. Er zit ook een afstandsbediening bij waarvan ik dacht die niet nodig te hebben. Toch blijkt deze heel handig om door de menu's te manoeuvreren.

Pluspunten

  • geluid
  • mogelijkheden
  • afstandsbediening
  • de app
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • minder sterke wifi ontvangst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Agila2003 26-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie retro radio

Geschreven voor: TELESTAR Dabman i200 zwart

Algemene score

9,0
Ben er zeer tevreden over.Het geluid is van klankkleur warm.Equilizer instelbaar ook met hand maar ook voor keur instellingen.Goede WiFi ontvangst.Weer aanduiding.Dus erg tevreden mee!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Veel instellingen mogelijkheden

Minpunten

  • Misschien display iets licht voor slaapkamer
  • Geen verder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 27-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TELESTAR Dabman i200 zwart

Algemene score

9,0
Je kunt met deze radio alle kanten op: DAB*, FM, Internetradio, USB-aansluiting en LAN. En nog een mooi geluid ook, dat eenvoudig af te stemmen is op je persoonlijke voorkeur. Erg leuke tafelradio.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Goed geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer