Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yanet 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren, goed beeld en goede intercom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

10,0
Het product was makkelijk te installeren, en via het menu op het kleurendisplay is het vrij eenvoudig alles te vinden.
Het best kun je de bel schuin plaatsen, dan heb je goed overzicht ook het geluid is goed.
De gebruiksaanwijzing is niet helemaal duidelijk maar met even nadenken kom je er wel.
BV het groene lichtje knippert: er is iemand aan de deur geweest en er is een foto gemaakt toen je er even niet was.
Verder heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JePe 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed; makkelijk te installeren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

8,0
App. werkt goed. Gebruiksaanwijzing is onvolledig , de meer uitgebreide handleiding op de site ook . En de helpdesk is gebrekkig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Walter van den Oudenhoven 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig en snel te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

10,0
Zeer eenvoudig en snel te installeren
kleurenbeeldscherm zeer duidelijk ook bij duisternis
zeer goede geluidskwaliteit zowel op de binnenpost als de buitenunit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L.M.van Baal 19-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke heldere weergave op het beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

9,0
Wij hebben al jaren ervaring met de digitale deurbelintercom van Fysic,Voor de installatie zit er een duidelijke heldere beschrijving bij.Beeldscherm laat helder en scherp zien welk persoon er aanbelt.Toestel is éénvoudig te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan van B 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima helder scherm, keuze uit 3 soorten electrische voeding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

9,0
Dit product verhoogt de beveiliging van ons nieuwe appartement uitstekend. Wij kunnen nu zien wie er aanbelt en dan pas de deur openen.

Pluspunten

  • display kan je in de woning los bij je houdennemen

Minpunten

  • geen display bijkopen om in slaapkamer te laten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Max 26-04-2020
  • Product gekocht

Top deurbel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

10,0
Heel blij met deze deurbel. Makkelijk te installeren en het eindresultaat is perfect. Precies wat ik er van verwacht had. Thanks!

Pluspunten

  • Goed beeldkwaliteit
  • Snelle levering
  • Snel te installeren

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pol00727 26-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alecto ADI-250

Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

9,0
Na het aansluiten op de bestaande bedrading, werkte het toestel onmiddellijk en perfect.

Makkelijk te installeren. Uitleg is duidelijk en programmeren ook eenvoudig.

Een goede koop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wvbeveren 06-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Acceptabel scherm, fijne deurbelcamera, veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

7,0
Het is best een goede investering deze deurbel+camera+scherm. Jammer dat de service (nazorg nadat het apparaat gekocht is) te wensen over laat. Mijn bakje (waarin het scherm normaal gesproken op de kast staat) viel op de grond en was helemaal kapot. Alecto geschreven en gebeld, echter zonder enig resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kees 13-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

7,0
Nadat ik vrienden had geholpen bij de installatie van deze deurbel was ik meteen enthousiast en heb hem ook besteld. Installatie is zeer eenvoudig door hem op de bestaande beltrafo aan te sluiten. Voordat je hem vastschroeft even kijken welke positie hem beste beeld geeft.

Pluspunten

  • goed beeld
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • hbelvolume is zeer luid en niet zacht te zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kees 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

slechte service

Geschreven voor: Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel Veilig op afstand zien wie er voor de deur staat Wit / Zilver

Algemene score

1,0
De voedingsadapter die je nodig hebt om alle functies van het apparaat te kunnen gebruiken wordt standaard niet meegeleverd en is nergens te verkrijgen. En bij de Alecto-servicedienst is de boodschap: zoek het maar uit! Matig product, matige service!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer