Imou Deurbel 2S Kit - Slimme Draadloze Video Deurbel

Imou Deurbel 2S Kit - Slimme Draadloze Video Deurbel

7.8(6)
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 49,99Bekijk alle aanbieders
sjong20-10-2024
Algemene score
8.0

Imou Deurbel 2S niet duur

Reviewscore
8.0
De installatie ging gemakkelijk doordat ik de Imou life app al op mijn Samsung smartphone had staan voor gebruik van de camera cruiser 2. Hierdoor kon ik door op het + teken in de app via de scan code de deurbel gemakkelijk toevoegen. Ik heb gekozen voor de batterij functie zonder voeding van de bedrading bestaande deurbel deze heb ik voor het gemak maar laten zitten. Wat wel fijn is dat er een pinnetje is toegevoegd zodat je de buiten unit weer van de houder af kunt halen. Deze deurbel is wel erg gemakkelijk eraf te halen is door een onbevoegd persoon (diefstal). Het installeren van de app is prima maar hoe je verder alle mogelijkheden van de deurbel kunt instellen blijft voor mij nog steeds een groot vraagteken, met een handleiding zou het gemakkelijker zijn. Het beeld is goed en scherp genoeg voor mij alleen vind ik de opname tijd aan de korte kant (misschien wel in te stellen?). Het geluid is ook duidelijk en hard genoeg. Beltonen zijn beperkt
Ja, ik beveel dit product aan