Siemens iQ500 LR97CAQ50

Specificaties
Afzuigcapaciteit
760 m³/h
Aansluitwaarde
160 watt
Kleuren
zilver, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 LR97CAQ50 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bouk 09-09-2020

Mooi én handig!

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

8,0
De afzuigkap is weggewerkt in het plafond, waardoor je je hoofd echt niet meer kunt stoten. Ondanks die afstand, wordt de kooklucht goed afgezogen. Het licht in de kap is heel prettig tijdens koken, maar ook als bijverlichtibg in de keuken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan G 25-08-2020

Heel mooi vorm gegeven en stil’

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

10,0
Super mooi en stijviol. Handig met dimbaar licht! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 24-08-2020

Siemens afzuigunit

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

8,0
De Siemens IQ500 is nu 3 maanden geïnstalleerd en werkt perfect i.c.m. Het filter. In de basisstand is hij stil en werkt prima. Alle geurtjes zijn weg. Top [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 11-08-2020

Siemens IQ500 plafonunit

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

10,0
Een erg goed afzuiger die zo goed werkt dat we nu nooit meer last hebben van kook luchtjes die blijven hangen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Frank 08-08-2020

fijne afzuigkap

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

10,0
zeer fijne, makkelijk in te bouwen afzuigkap, maakt weinig geluid en toch een goede afzuiging. mooi design met makkelijke bediening met behulp van de afstandsbediening. goed licht wat ook te dimmen is. Het licht mocht wat warmer van kleur zijn nu lijken de producten wat flets [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hopman 06-08-2020

Afzuigkap plafond

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

10,0
Doet stil maar ook krachtig zijn werk.
Tevens voorzien van goede werkverlichting. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wilma 15-06-2020

Redelijk

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

6,0
Geeft constant aan dat de vetfilter moet schoongemaakt worden. Hoe wij hem ook schoonmaken het blijft benoemen dat het schoongemaakt moet worden. Erg frustrerend ..... [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kenan 31-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Plafondunit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

7,0
Mooi en design en een degelijk product. In vergelijking met andere merken produceert dit unit het minste decibel

Pluspunten

  • stil,
  • geeft ruimte in de keuken

Minpunten

  • montage is vakwerk
  • geen bedieningspaneel op apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. C 22-05-2020

Mooi maar behoorlijk meer geluid dan 43Db

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

6,0
Specifiek aangeschaft of lage Db waarde, echter maakt de plafondunit beduidend meer lawaai wanneer hij operationeel is maar ook bij het uitschakelen. Jammer, dit had ik niet verwacht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan Zijlmans 12-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

plafonfafzuigkap siemens

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

9,0
mooi design, makkelijke reiniging en uitname/inname van de stalen roosters dmv. van scharnierende stalen afdekplaat. bediening op afstand.

Pluspunten

  • Mooi design. Gemakkelijk te installeren .
  • Degelijk scharnier van afdekplaat.
  • Uitnemen en plaatsen roosters eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Groot Zevert 16-01-2020

Onze nieuwe afzuigunit

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

4,0
Wij zijn verminderd tevreden over onze afzuiging in onze keuken.
We vinden we dat we nog iets teveel geurtjes ruiken en vetspattertjes/druppeltjes op de plankjes zien....we hoopten daar niet helemal op..hij is absoluut goed aangesloten.
Mooi is ie zeker en via WiFi goed te bedienen..btw de filters worden vak schoon gemaakt [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 16-12-2019

Bijna tevreden

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

8,0
Fraaie, strakke vormgeving en een goede en vooral stille afzuiging. Enig vervelende minpunt is de automatische terugval van de afzuiging al na 6 minuten ! Alle hedendaagse argumenten door Siemens ten spijt. Dit is zeker niet door een kok verzonnen. Na 6 minuten zit je zeker nog midden in het kookproces en wil je graag zelf bepalen wanneer de zuigkracht mag verminderen. Bij navraag blijkt dat dit 'euvel' helaas niet uit te schakelen is. Jammer. Daarom: 'Bijna tevreden.' [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marieke 17-11-2019

Zuigt heel goed af

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

8,0
Zuigt heel goed af. Minpunt is meer een verbeterpunt, want natuurlijk zou het nog zachter kunnen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

André 11-11-2019

Stille afzuigkap

Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

10,0
Nieuwe afzuigkap werkt super ivm kookplaat ex877lyv5e, bediening is eenvoudig via de kookplaat of app. Bijgeleverde afstandsbediening wordt niet gebruikt. Afzuigkap is lekker stil en geeft veel licht aanzetten is niet nodig dit gaat automatisch tijdens het koken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Evi 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uitstraling, en goede afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 LR97CAQ50

Algemene score

9,0
Mooie goede afzuigkap, mooi disign, en goede afzuiging, ik raad deze afzuiging aan iedereen aan
Een TOP product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer