ETNA AO761WIT

Specificaties
Soort afzuigkap
onderbouw
Afzuigcapaciteit
350 m³/h
Aansluitwaarde
148 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO761WIT op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul65Rdam 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

8,0
Vandaag de nieuwe afzuigkap binnen gekregen, een eerste indicatie is als volgt. De kap ziet er mooi uit het bijbestelde koolstof filter is zo geplaatst, de afzuigkap ophangen is ook fluitje van een cent dankzij het meegeleverde sjabloon. De afzuigkap produceert in standje 2 en 3 best veel herrie dus daar moet je tegen kunnen of aan wennen.
Wat ik wel een groot minpunt vind is het feit dat de meegeleverde bevestiging schroeven geen normale schroeven zijn maar z.g. torq schroeven, nu heeft niet iedereen torq sleutels in huis dus zou dit aangepast moeten worden door Etna naar normale bevestiging schroeven, dan doe je een heleboel mensen een groot plezier

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • 3 standen
  • mooi helder licht

Minpunten

  • veel lawaai in stand 2 en 3
  • torq bevestiging materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-08-2020

Beste Paul,

Bedankt voor deze uitgebreide review. Jouw mening is belangrijk voor ons om te blijven verbeteren. Wij gaan daarom jouw feedback binnen de afdelingen communiceren. We wensen je veel plezier toe van je aankoop.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcare team ETNA

Reageer

Rutt 23-05-2020
  • Product gekocht

ETNA AO761WITex

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
Ik heb de afzuigkap nu een aantal maanden en voldoet geweldig.
Alles, van wat je van een afzuigkap verwacht, te moeten doen. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs .

Pluspunten

  • Alleen maar..
  • Goede verlichting.
  • sterke motor , 3 standen

Minpunten

  • Gehorig maar niet hinderlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-05-2020

Beste Rutt,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat het aan je verwachtingen voldoet.
Veel gemak gewenst, tijdens het koken, van deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Rutt 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle en functionele afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
Mooi en degelijk afgewerkt design.
Makkelijk te bevestigen en te bedienen afzuigkap.
De vetfilters zijn makkelijk te verwijderen en vaatwasbestendig.
Verlichting is een mooi heldere ledverlichting .
Moter is in de stand 1 al krachtig genoeg, stand 2 en 3 is voor het gebruik van alle kookplaatsen ruim voldoende.
Motergeluid is dan wel wat aanwezig.

Pluspunten

  • Hierboven benoemd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-02-2020

Beste Rutt,

Bedankt voor deze mooie en duidelijke review. Fijn dat je zo tevreden bent.
Wensen je veel plezier van deze afzuigkap tijdens het koken.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Dhr G Horstman 06-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
ziet er goed uit was degelijk verpakt Nedelandse beschrijving en voldoet aan onze wensen heeft voldoende standen en de roosters zijn makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • led verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-01-2020

Beste heer Horstman,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat deze afzuigkap zo goed bevalt.
Veel plezier ervan.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer