Bosch Serie 6 DWK97JM60

Specificaties
Soort afzuigkap
muurmontage
Afzuigcapaciteit
722 m³/h
Aansluitwaarde
143 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 DWK97JM60 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aukje 15-10-2020

Slecht!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

2,0
Hij ziet er prachtig uit mar de werking is onder de maat. Als hij op de hoogte stand staat lopen er nog allemaal druppen vanaf. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

David Jack 24-08-2020

wat een stilte

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

8,0
niet aanwezig door de stilte maar wel mooi te zien [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Aljo 10-07-2020

Afzuigkap

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Een zeer stille en goede afzuigkap in het gebruik [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jenny 24-05-2020

Mooi vormgegeven afzuigkap

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
De afzuigkap bevalt prima. Geeft goede resultaten en is een aanwinst voor de keuken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gero 16-05-2020

Stijlvol functioneel juweel

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen in relatieve stilte! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rick 31-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap model schuin

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
mer goede afzuigkap die alle damp en luchtjes netjes afvoert. De moderne uitstraling en de donkere look maken het een genot voor het oog. Ook de schuine opstelling geeft veel ruimte tijdens het koken terwijl de afzuiging optimaal is.

Pluspunten

  • mooi design
  • krachtig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop81 21-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige vorm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

9,0
schitterende afzuigkap, door het schuine gedeelte erg goed zicht op de pannen (ben vrij lang). afzuigen gaat heel goed en is best stil. schoonmaken is erg eenvoudig.

Pluspunten

  • zit niet in de weg
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • communiceert niet met kookplaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne afzuigkap, ideaal om je hoofd niet te stoten.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

8,0
Fijne afzuigkap. Door de diverse standen kan je goed bepalen hoe hard dit apparaat moet afzuigen. Standje 1 is bijna fluisterstil en de overige standen zijn nog redelijk hard. Ook stoot je nooit je hoofd. Als ik een minpuntje moet geven is dat wanneer je aardappels kookt, je goed de deksel erop moet doen zodat de warme lucht direct opgezogen wordt. Als de deksel er niet correct op zit, ontstaat er behoorlijk wat condens.

Pluspunten

  • Stil
  • Vieze luchtjes zijn zo verdwenen
  • Door de schuine kant, stoot je nooit je hoofd

Minpunten

  • Er ontstaat snel condens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arend 29-11-2019

Heel tevreden!!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Wat zijn we blij met deze afzuiger.

Mooi design!
Weinig lawaai en werkt prima. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 23-11-2019

Eeen sieraad aan de keukenwand

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Deze afzuigkap is niet alleen zeer efficient, geluidsarm en energiezunig, maar is zeker een blikvanger un de keuken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 23-11-2019

Een kunstwerk aan de keukenwand

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Deze afzuigkap voldoet aan alle voorwaarden. Een mooi design, geluidsarm en energiezuinig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 23-11-2019

Een kunstwerk aan de keukenwand

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Deze afzuigkap voldoet aan alle voorwaarden. Een mooi design, geluidsarm en energiezuinig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 08-11-2019

Mooie Afzuigkap

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

6,0
Wij hebben deze nu 1,5 jaar in gebruik en het is een mooie kap voor aan de muur.
Echter doordat de afvoer te klein is (125mm) maakt de kap veel lawaai.
Speciaal voordien nagevraagd wat de afvoer moest zijn, volgens de gegevens van Bosch tussen 120 en 150mm afvoer.
Afzuiging boven de achterste koogzones is goed, bij de voorste kookzones gaat er veel voor de kap langs, dit kan ook komen doordat de afvoer te klein is en de kap zijn vermogen niet kwijt kan.
Het zou een stille kap zijn maar door de (te kleine)afvoer maakt hij veel lawaai.
Mijn advies is maak de afvoerleiding zo groot mogelijk dan zal de kap waarschijnlijk beter presteren. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rob Braber 22-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

schitterend design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Wij vielen gelijk voor het design . De opgegeven specificaties beloofde veel goeds . De Afzuigkap voldoet aan alle onze eisen en de specificaties kloppen precies !

Pluspunten

  • Filter makkelijk uitneembaar
  • stil op laagste stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paddenburg 28-06-2019

Een eyecatcher in de keuken

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Zuigt uitstekend af, op de lagere snelheden is hrt geluid zeer laag. Zelfs op de hoogste afxuigstand is het niveau nog acceptabel. Meerdere nensen dachten dat er een tv aan de muur hing.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Judith 22-03-2019

Top design. Werkt goed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Heerlijk dat je nu kan koken zonder je hoofd te stoten of te moeten bukken. Daarnaast erg mooi vormgegeven en goede afzuiging.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

DJ 01-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stille sterke afzuigkap

Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Dit apparaat is ondanks zijn hoge afzuigcapaciteit stil. Design is prachtig, afzuigvermogen geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ismael 17-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige Eyecatcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, met krachtige zuigfunctie. Leek in eerste instantie erg groot te zijn, maar na 1 week wennen paste deze prima in de keuken en bleek onopvallend de stille kracht te zijn.

Pluspunten

  • krachtig
  • mooi design

Minpunten

  • schouw was wat aan de lange kant
  • vette vingers zie je snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

9,0
zeer mooie vormgeving en goedwerkende afzuigkap.meerdere standen met verlichting.
heb hem zelf aangesloten op 10cm afvoer maar beter is 16cm \.capaciteit genoeg.

Pluspunten

  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maggie 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, erg stil, zuigt goed af.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 DWK97JM60

Algemene score

10,0
Fijne afzuigkap. Heel handig in bediening en zuigt goed af. Natuurlijk ook een pareltje in de keuken!

Pluspunten

  • stil
  • mooi vorm gegeven
  • handig in bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews