Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Elite FDR 2.5i op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**r@g**l.com 14-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Soepele stevige crosstrainer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite FDR 2.5i

Algemene score

6,0
We hebben gekozen voor een wat duurder apparaat omdat we een kwalitatief goede crosstrainer wilden kopen. Dat is het ook, alleen hebben we wel een beetje pech er mee. De eerste die we thuisgestuurd kregen had een constructie fout. De leverancier heeft zonder problemen een nieuwe geleverd, echt top. Maar nu zit er een hinderlijk probleem in de linker kant van het apparaat. Een soort harde knak die je goed voelt in de beweging. Dus nog maar een keer contact opnemen. Het is wel een fijne crosstrainer. Je kunt via Bluetooth contact maken met apps. Ik heb al op verschillende plaatsen in Europa getraind! Maar ook de programma’s die er inzitten zijn prima, zeker in combinatie met een hartslag band. Als die vervelende knak er niet is (soms is hij ineens weg) is het een stabiel, stil en soepel apparaat.

Pluspunten

  • Zware kwaliteit
  • Bluetooth
  • Programma’s met automatisch wisselende weerstand

Minpunten

  • Mechanisch probleem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Pepe Vera 11-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fair price but with a reason

Geschreven voor: Virtufit Elite FDR 2.5i

Algemene score

5,0
The good: price and flywheel mass. Price is really convenient and the mass is the flywheel allows for a really strong effort on your side. On this the trainer is like a professional one.
The bad: quality is so so. The instructions came with a bag with nuts and bolts but there were no match. I needed to guess a lot and the screen is not well fixed since the screw combination was so mistaken...
The worst is that after only 3 months is starting to make noises that make for a forgettable experience.

Pluspunten

  • Flywheel is really pro
  • Price

Minpunten

  • Reliability
  • Overall quality is poor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Nathalie 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige en stabiele crosstrainer

Geschreven voor: Virtufit Elite FDR 2.5i

Algemene score

9,0
Stevige en stabiele crosstrainer met veel verschillende trainingsmogelijkheden, we zijn zeer tevreden over onze aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 27-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Solide toestel dat doet wat moet

Geschreven voor: Virtufit Elite FDR 2.5i

Algemene score

9,0
Door het sluiten van de fitness op zoek gegaan naar een degelijke crosstrainer voor thuisgebruik en toen kwamen we deze tegen! Wat een zwaar, maar zeer stevig toestel. We zijn er super blij mee en hebben er al regelmatig op gesport, ook mijn partner met zijn lengte van 2 m, kan perfect het toestel gebruiken. De vormgeving van het toestel ziet er goed uit, enkel het scherm vind ik iets wat aan de verouderde en fragielere kant. Voor deze prijs had het toch iets solider en moderner mogen zijn.
Om het te installeren kan je best wel genoeg tijd vrij maken en zeker zien dat je met twee bent. Ik zou deze crosstrainer wel zeker aanraden!

Pluspunten

  • Stevig
  • Voor grote mensen
  • Voor zwaardere mensen
  • Fijne paslengte

Minpunten

  • Kwaliteit scherm
  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Betty 24-04-2021
  • Product gekocht

Geweldig apparaat, snelle service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite FDR 2.5i

Algemene score

9,0
Ik heb een probleem met een beenspieren, waardoor veel apparaten niet kunnen, dit apparaat helpt fantastisch bij mijn revalidatie en om conditioneel op peil te blijven of zelfs te verbeteren.

Pluspunten

  • Stil
  • Verschillende trainingsniveaus
  • Stabiel

Minpunten

  • Zwaar om te verplaatsen
  • Verder geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 23-08-2019
  • Product gekocht

Dikke 8

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite FDR 2.5i

Algemene score

8,0
De voorwiel aandrijving maakt de beweging erg prettig. Op advies deze crosstrainer geprobeerd en was gelijk om. De crosstrainer heeft niet al te veel poespas rondom het apparaat maar doet gewoon wat het moet doen. Hij is robuust, stil en voelt degelijk aan. De wieltjes over het rail lopen erg soepel en stil, wel is het verstandig deze te smeren voor een langere levensduur

Pluspunten

  • Stil
  • Robuust
  • Degelijk

Minpunten

  • Ietwat gedateerde uitstraling

Reageer

Basten 16-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grandioos toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite FDR 2.5i

Algemene score

10,0
Zwaar toestel, veel mogelijkheden en voel echt degelijk aan tijdens het trainen. Toen wij het pakket hadden ontvangen had ik er een zwaar hoofd in, veel onderdelen, echter was de montage vrij eenvoudig en een kwestie van tijd (met zijn 2en zeker wel 2 uur bezig geweest). Helaas werd het scherm defect geleverd (transportschade). Maar dit werd snel opgelost door de leverancier met een nieuwe. De computer heeft veel mogelijkheden en houdt alle belangrijk gegevens bij. Helaas heeft de computer geen geheugen en slaat hij dus geen trainingen op. Het toestel is stevig maar daardoor ook vrij zwaar en groot. Bij weinig ruimte is dit wel een aandachtspunt. Wij gebruiken hem dagelijks met veel plezier en hopen er nog een aantal jaartjes plezier van te hebben!

Pluspunten

  • Stevig
  • Computer

Minpunten

  • Groot en zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Knippenberg 09-08-2019
  • Product gekocht

Robuust en een prettige beweging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite FDR 2.5i

Algemene score

9,0
De FDR2.5i is erg robuust en makkelijk in gebruik. Hoewel het console wat gedateerd oogt, heeft deze wel vele functies zoals bluetooth en luidsprekers. Het apparaat heeft een prettige beweging en voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • Robuust
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer