Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Best Reviewed 3 keer sep 2020 Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer
Best Reviewed - september 2020
Specificaties
Ergometer
Ja
Aantal weerstanden
32
Maximaal gebruikersgewicht
150 kg
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roger C 16-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer solide crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

10,0
Zeer solide en kwalitatief uitstekende crosstrainer. Relatief eenvoudig in elkaar te zetten. Doordat hij vrij zwaar is staat hij zeer stabiel mede ook door de dikke rubberen pootjes. Doet zijn werk vrijwel geruisloos. Had eerst een andere crosstrainer van een ander merk en goedkopere prijsklasse en dat merk je direct. Gelukkig deze nog terug kunnen sturen en gekozen voor de kwaliteit van Virtufit. Hij is geschikt voor intensief gebruik van zo’n vier uur per dag en voor een gewicht van 150kg. Dit geeft al aan dat je met een degelijk product te maken hebt. De crosstrainer geeft je een natuurlijk gevoel van stap bewegingen. Alles eenvoudig te bedienen met het mooie grote kleurenscherm. Werkt uitstekend samen met Iconsole+ en Kinomap waardoor je mogelijkheden oneindig zijn want je traint virtueel over de hele wereld. Zeer tevreden met dit product. In deze prijsklasse absoluut een van de beste.

Pluspunten

  • Solide
  • Afwerking
  • Gebruik
  • Iconsole
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris 01-10-2020
  • Product gekocht

Virtufit iconsole total fit crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over deze cross trainer. Goed verpakt thuis afgeleverd. Het in elkaar zetten is wel even een werkje maar goed te doen met de bijgeleverde instructie. Crosstrainer biedt veel trainingsmogelijkheden die eenvoudig in te stellen zijn.

Pluspunten

  • Goed stabiel apparaat
  • Veel trainingsmogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjorie 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede crosstrainer voor thuisgebruik

Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

8,0
Fijne crosstrainer voor thuis. Even de tijd nemen om hem in elkaar te zetten, maar goed te doen. Wel wat wankel, nog op zoek naar juiste afstelling.
IConsole+ met geen mogelijkheid te verbinden. Op de site staat dat je contact op moet nemen met de maker van de app, maar deze reageren niet.

Pluspunten

  • formaat
  • programma's

Minpunten

  • I console+
  • wankel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arin 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good Crosstrainer for home use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
I have the virtufit Total fit for a couple of weeks now. Assembly was easy. For most parts one person can assmeble the cross trainer. I chose this because I wanted a cross trainer with at least a 20kg fly wheel and the total fit was a match. So far happy with the purchase.

Pluspunten

  • 22kg flywheel

Minpunten

  • Only iConsole+ is free app
  • no connection to wear os smartwatch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Den ouden 16-09-2020
  • Product gekocht

Crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

7,0
Beetje lastig in elkaar te zetten. Crosstrainer voldoet echter prima met voldoende programma's. Onder harde ondergrond staat crosser redelijk stabiel maakt nauwelijks lawaai.

Pluspunten

  • Voor thuis gebruik betaalbare crosser.

Minpunten

  • Montage

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Milan 15-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat gekocht i.p.v met mijn slechte rug.
Elke dag ga ik erop en het is net als hardlopen een gezonde verslaving.
Mooi apparaat met een goed leesbaar scherm.
Ik ben er heel blij mee, en het gaat beter met mijn rug.

Dus top product met een mooi design

Pluspunten

  • Design
  • Goed zichtbaar scherm
  • Soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 14-09-2020
  • Product gekocht

Goede crosstrainer voor thuisgebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

8,0
Stevige crosstrainer met zwaar vliegwiel. Neemt wel wat werk in beslag om te monteren maar gaat eenvoudig.
Stabiel toestel en makkelijk te bedienen.
Connectie met de app nog niet uitgetest.
Weerstand zou nog zwaarder ingesteld moeten kunnen worden, dus eerder voor thuisgebruik.
Wel goede verbinding met de apart aangekochte hartslagmeter.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Weerstand mocht nog iets zwaarder zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide crosstrainer, voor een prima prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

8,0
Zijn tevreden over deze crosstrainer. Apparaat maakt een solide indruk en met alle opties (koppeling app) is het best leuk om te sporten ;-)

Eerste exemplaar werkte niet goed en deze is keurig door fitwinkel vervangen door een nieuw exemplaar.

Pluspunten

  • Solide
  • Service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerben 19-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

cros en tran je naar goed service

Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

10,0
een goed apparaat die geen onnodige herrie maakt. ook voor mensen met lange lengt geschikt degelijk en stevig. genoeg mogelijkheden om een uitdaging in te vinden,

Pluspunten

  • stil
  • geschikt voor mensen ook van 1,87

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nick 29-10-2019
  • Product gekocht

Total Fit Crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze crosstrainer. Naast dat je er heel fijn op kan staan en bewegen heeft die ook nog veel verschillende opties.

Reageer

Denzel 23-10-2019
  • Product gekocht

Total Fit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

10,0
Erg tevreden met crosstrainer. Beschikt over legio programma's en is stil tijdens gebruik. Met de tablethouder kijk ik Netflix ideaal. Het nadeel is dan wel dat je geen overzicht hebt van de training gegevens. Met de bijgekochte hartslagband had ik in het begin eerst wat problemen, maar dit is netjes opgelost door nieuwe op te sturen. Al met al zeker tevreden en echt een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Tablethouder

Minpunten

  • Tablet valt over scherm

Reageer

Yvonne Schaap-Heus 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en makkelijk in elkaar te zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Deze Crostrainer is voorzien van een Groot scherm. Heeft vele trainingsmogelijkheden. Je kan een tablet erop aansluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koen VA 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze kwalitatieve crosstrainer

Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Wij zijn beide groot (1m80) en hebben voor de totalfit gekozen van Virtufit. We zijn heel tevreden over het toestel. Het toestel is quasi geruisloos en biedt vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • stevig toestel
  • geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolien 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige en gebruiksvriendelijke crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Stevige en zeer gebruiksvriendelijke crosstrainer. Middels app te bedienen (verschillende trainingsprogramma's). Training verloopt soepel en de tablethouder is ideaal. Snel en zeer professioneel geadviseerd door de medewerkers van Fitwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alex 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Deze crosstrainer is echt een aanrader. Zachte prijs voor veel kwaliteit. We hebben het toestel zelf in elkaar gestoken, dat was wel even werk maar niet moeilijk. Het scherm is duidelijk leesbaar en zelf vind ik de afwerking mooi. Het computertje is makkelijk in gebruik als je het begrijpt, heb er zelf wel even over gedaan voor ik het computertje begreep.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Truus 26-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg blij mee...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

10,0
Super blij met deze crosstrainer. Vriendelijke jongeman die dit toestel in elkaar heeft gezet. Ook nog eens duidelijke instructies gekregen hoe het computer werkt.

Pluspunten

  • Prettige looppas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HulK1990 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote stabiele en stevige crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Wij hebben deze crosstrainer gekocht omdat we op internet een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding zagen. Eenmaal aangekomen in de winkel werd dit bevestigd door de kwalitatieve uitstraling en de beweging die voor ons beide zeer prettig voelde. De pedalen zijn instelbaar waardoor we beide er goed op kunnen trainen. Het LCD display is ook fijn te bedienen en verlicht en met handige ipadhouder.

Pluspunten

  • Prijs en kwaliteit
  • verschillende weerstanden
  • drinkfles houdertje
  • vele programma's
  • (gratis) App mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer