Tetrax Xway Houder - Zwart - Universeel - Metaal - Auto - Rooster

Tetrax Xway Houder - Zwart - Universeel - Metaal - Auto - Rooster

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 20,16Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tetrax Xway Houder - Zwart - Universeel - Metaal - Auto - Rooster op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
Bladerunner9930-05-2013
10.0
Ik was al in bezit van de kleine (knop Tetrax) en was daar al tevreden over , daarmee ik deze Tetrax Xway heb aangekocht . Nu na het installeren van deze nieuwe Xway , is deze nog veel beter dan de kleintjes, trekkracht + stabilisatie is veel beter. Houdt zowel een gps als zware smartphone perfect vast. En je moet ook niets kleven op dashboard enkel met het gepatenteerd bekje vastdraaien op ventilator roostertje. Een aanrader , heb er 3 gekocht voor in de firmawagen , privewagens en mij nog geen cent beklaagd.
proeleveld30-05-2013
9.0
9.0
Makkelijk in gebruik. Ik heb hem op het ventilatie rooster in de auto geplakt. De 2 schijfjes heb ik op mijn telefoon en die van mijn vrouw geplakt en nu hebben we een universele houder voor beide telefoons. De telefoons zitten beide zeer stevig in de houder en vallen er niet uit. Al met al zeer tevreden. Hiervoor had ik een TomTom houder, maar die is enkel te gebruiken zonder hoesjes. Deze is een stuk makkelijker.
burgkop11-05-2013
8.0
8.0
Heb er 2 van, zijn erg handig. Ik heb er alleen meer plakkers bij zitten dan de 2 die hierbij zitten, dacht een stuk of 5 dus 3 kleinere meer. Daarbij nog een klein plak profieltje wat je overal kunt op plakken, ben je niet afhankelijk van het rooster. Ik heb ook 2 andere lichtere versies. Mijn ervaring is dat het wat veiliger aan voelt als je 20 gram onder het toegestane gewicht blijft. De bobbel waar sommigen last van schijnen te hebben is bij mij 2 mm. Op een harde ondergrond licht hij dan te wiebelen als je hem wilt gebruiken. Dit is eenvoudig op te lossen door bijv. het stroomkabeltje aan de bovenkant onder het toestel door te leggen, of een elastiekje. Ik heb siliconen hoesjes om de telefoons, hecht de plakker perfect op, ik zal absoluut niet beweren dat dit altijd zo is, het ene hoesje is nu eenmaal anders dan het andere. Op de telefoon zelf zal het meestal wel plakken. Wel goed schoonmaken, bij mij zat er een doekje bij. Mocht de stikker er weer af moeten, wat ik een keer heb gehad, zat scheef, kon ik hem langzaam eraf trekken, wel opletten dat het blikje niet verbuigt, is dun. Ik kon hem weer opnieuw opplakken en zit nog muurvast na bijna een jaar. Mocht het niet meer (goed) plakken, kun je dubbel plakkers van 3M kopen, die plakken ook goed. Altijd naar boven/onder of naar rechts/links eraf schuiven, dus niet naar voren trekken, dan komt er teveel kracht op de plakker en op het klemsysteem. De adviesprijs is hoog, maar dat kosten die dingen nu eenmaal, ik vind ze ook belachelijk duur, maar aan de andere kant is het een ingenieus stukje techniek. Er zijn wel een paar nadelen: Je moet hem telkens verwijderen als je uit de auto gaat, want het is natuurlijk wel diefstal gevoelig. Het “gouden” magneetje valt wel erg op. Kun je ook een zwart blikje tegenaan drukken als hij niet gebruikt wordt. Of beter een soort hoesje van een niet opvallende kleur stof met eventueel een ingeplakt recht blikje wat over de X schuift. Wordt de telefoon meestal rechtop gebruikt, plak dan het blikje net iets boven het midden, uit te vissen met een potlood of zo dan zit het zwaartepunt iets onderin. Gebruik je hem dan ook als breedbeeld, dan kantelt hij minder snel dan wanneer de bevestiging verder van het midden - zwaartepunt - vandaan ligt. Precies in het midden kan natuurlijk ook. Wel altijd goed kijken of de telefoon goed op de magneet zit, is niet altijd goed te zien/voelen. Het rubber geeft niet veel weerstandtegen draaien, is meer om de telefoon – ik hang er ook wel eens een pda aan – recht te houden als je op het scherm moet drukken. Bij mijn Mio navigatie moet je aardig hard op het scherm drukken, daar is de Xway minder geschikt voor, heb je toch 2 handen nodig. Ik ben er over het algemeen dik tevreden over. Het is mij niet gebleken dat het magnetische veld door het blikje heen gaat, dus in de telefoon komt. Bij mij wil een 2e blikje niet meer plakken, dus stopt het bij de plaklaag.
JVH1312710-05-2013
10.0
Ik gebruik de Tetrax Xway nu al meer dan een jaar en ondertussen al gehad in 2 auto's en verschillende telefoons (Iphones). Een ideale manier om je telefoon in je auto te bevestigen en gebruiken.