Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de WMF Lono Glazen Broodrooster op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bren 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Praktisch en mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

9,0
De broodrooster mag dan groot zijn maar qua design misstaat het absoluut niet en wordt dagelijks gebruikt! Het is echt een fijn produkt met veel gebruikersgemak, heeft diverse functies en met lekker geroosterd brood als resultaat. Pluspunt vind ik de glazen wand! Hierdoor kan je het bruiningsproces in de gaten houden. Op zich niet nodig gezien je er verschillende standen zijn waarmee je dit kan instellen. Kortom; fijn produkt, wordt dagelijks gebruikt, goed resultaat.

Pluspunten

  • glazen wand
  • gebruikersgemak
  • diverse handige functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**8@h**t.nl 13-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn top broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

9,0
Heel blij ben ik mijn Lono broodrooster. Hij heeft een past plekje op de aanrecht bijblijven.
De Lono broodrooster is makkelijk in te stellen en geeft een signaal dan komt het geroosterde brood langzaam om hoog. Ik eet vaak stokbrood ook dat is heerlijk uit de rooster. Er is ook een ontdooi functie.
Bovendien is het een hele mooie rooster om mee te pronken in de keuken.

Pluspunten

  • Het zien van het roosteren van het brood,

Minpunten

  • Hij had iets kleiner gemogen van mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**8@h**t.nl 25-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

“Lono” design broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken ben ik in het bezit van een mooie design “Lono” broodrooster.
Ik ben super blij met deze broodrooster Hij is makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden Bovendien is hij geluidloos. Extra handig is dat je kan zien hoe bruin het brood kleurt.
Deze rooster zou ik een ieder aanbevelen.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Iets aan de grote kant
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Snowman 25-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

WMF Lono Glazen Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

9,0
Mijn eerste indruk toen ik de broodrooster doos vast hield was wat is hij zwaar en toen ik hem in het echt zag was hij is wel erg groot.
De broodrooster heeft voor en achter een glazen wanden waardoor je geen last meer van verbrande boterhammen.
Het heeft een zeer aantrekkelijk design en is van zeer goede kwaliteit.
Het voordeel van zijn formaat is dat je verschillende maten brood in één keer kan roosteren, zonder dat ik hem moet omdraaien zoals bij vele andere broodroosters.
Met een simpele druk op de knop schuift het brood zelf naar binnen en naar buiten.
Zo heb je dus ook niet meer dat je te hard drukt bij andere broodroosters.
Een pluspunt is dat door het glas je je toast goed in de gaten kan houden.
Het schoonmaken gaat ook zeer makkelijk, de kruimellade kan er uit gehaald worden en het glas kan ook aan beide kanten verwijderd worden.
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Stijlvol ontwerp
  • Bruining niveau goed in de gaten te houden.
  • Zeer makkelijk te bedienen .
  • Een ware attractie op tafel voor kinderen.

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 24-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Luxe broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

10,0
Mijn eerste indruk toen ik de broodrooster zag was: hij is erg groot! Maar ik ben meteen verliefd geworden.
Het heeft een aantrekkelijk design en is van zeer goede kwaliteit, zoals alle WMF-producten.
Er zijn veel details die het uniek maken: het maakt het veel gemakkelijker voor u om het brood precies op zijn punt te roosteren.
Door het formaat kan ik verschillende maten brood in één keer roosteren, zonder dat ik het moet omdraaien zoals bij andere broodroosters.
Met een simpele druk op de knop schuift de toast soepel het interieur in. Kwaliteitsdetails.
Voor mij is het zonder twijfel een pluspunt om door het glas te kunnen kijken.
Ik ben erg blij met mijn luxe broodrooster.
Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Functies
  • Design

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerdina 24-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super fijn en mooi broodrooster.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

10,0
Wij gebruiken dit broodrooster nu een aantal weken en zijn er zeer blij mee.
Erg makkelijk om te bedienen, ook voor de jeugd ;-)
De bruiningsgraad is instelbaar, het brood zakt automatisch naar beneden en als het klaar is komt het weer naar boven. Alles met tiptoetsen. Geen gehannes meer met brood wat halverwege blijft steken.
Wat wij toch wel het mooiste en prettigst vinden aan dit broodrooster zijn de glazen wanden, deze blijven koel als je aan het toasten bent en je kunt ze gemakkelijk verwijderen en schoonmaken. Daarnaast een handig laatje voor de broodkruimels onderin dus geen kruimels op tafel of aanrecht.
Doordat het glazen wanden zijn kun je de bruining van je boterham duidelijk zien en heb je dus nooit meer verbrande toast.
De kinderen vinden het geweldig om mee te kijken!
In het weekend staat het broodrooster gewoon op tafel, ideaal!
Croissantjes, stokbroodje, saucijzenbroodjes enz zijn allemaal makkelijk op te warmen op de speciale houder die je bovenop het apparaat plaatst en die echt stevig op de uitsparing blijft staan.
Daarnaast is er ook de functie om bevroren brood te ontdooien/toasten, erg handig als je net als wij je brood bewaard in de vriezer, zeker als je haast hebt een uitkomst.
Het broodrooster is een sieraad voor je keuken en je hoeft het dus niet meer op te bergen in je keukenkastjes. Gewoon lekker laten staan op het aanrecht en ermee pronken!

Pluspunten

  • De vormgeving
  • Het blijft koel van buiten
  • Handig in gebruik
  • Eenvoudig schoonmaken

Minpunten

  • De kinderen zijn nu dol op toast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 20-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Chique de friemel toasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

8,0
Dit is geen compacte broodrooster, maar een Amerikaans full size formaat. Niet erg als je er plek voor hebt, want hij is wel erg chique vormgegeven. Hij misstaat in geen enkele keuken en ik denk dat zelfs een B&B hiermee een eyecatcher in huis zou halen.
Nog nooit heb ik een broodrooster met glazen behuizing gezien. Dit is niet alleen fraai, maar ook praktisch. Je kunt precies zien hoe bruin het brood wordt. Toasten doet hij goed en hij katapulteert de sneetjes niet, maar begeleidt de toast mooi hydraulisch naar boven en geeft dan een subtiel piepje. Klaar!
Door de 7 verschillende standen om te toasten verbrandt je brood niet. Stand 4 is warm genoeg voor het meeste brood. Het opzetstuk (broodjeswarmer) heb ik ook geprobeerd om broodjes op te piepen. Dit gaf niet het gewenste effect zoals normaliter in de oven. Ik zie geen toegevoegde waarde in deze functie, want het werkt niet. Je mag de rooster dan maar op de laagste stand zetten en de afstand tot de broodjes is relatief groot.
Conclusie: wil je een royale broodrooster met fraaie looks die grote sneeën brood en bagels perfect kan toasten? Dan moet je zeker deze hebben!

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Subtiel, geen boterhammenkatapult

Minpunten

  • Prijzig
  • Groot, je moet er plek voor hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L**s@g**l.com 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Stijlvol broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

8,0
Dit is een broodrooster die alles doet wat een broodrooster zou moeten doen én die er daarnaast ook nog mooi uitziet.
Het is wel een groot broodrooster, dus daar moet je wel rekening mee houden.
Aan tafel brood roosteren is een groot succes met dit broodrooster. Kleine kinderen zijn mateloos geïnteresseerd in dit broodrooster, omdat ze precies kunnen zien hoe bruin hun boterham al geroosterd is.

De ontdooi functie is hier nog niet zo'n groot succes, omdat het brood toch een beetje krokant wordt door deze functie, verder is het broodrooster dus groot en zwaar.
Verder wel heel intuief te bedienen, voelt luxe aan dankzij de functies zoals het brood langzaam laten zakken en omhoog laten komen, en het rooster is makkelijk schoon te houden én ziet er dus mooi uit.

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Intuitive interface

Minpunten

  • Zwaar
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**n@g**l.com 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooi design, wel te duur

Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

4,0
De broodrooster doet wat hij moet doen en door de glazen wanden heb je geen last meer van verbrande boterhammen.

De prijs is wel aan de hoge kant voor een broodrooster en hij is erg groot waardoor opbergen niet heel handig is. Helaas heeft het formaat niet als voordeel dat er meer dan 2 boterhammen tegelijk in kunnen.

De rooster heeft ook geen speciale opties oid die de prijs zouden verantwoorden. Als je design heel belangrijk vindt dan is de broodrooster een aanrader maar de prijs kwaliteit verhouding is wat mij betreft niet kloppend.

Pluspunten

  • design
  • glazen wanden

Minpunten

  • duur
  • rvs snel vies
  • groot en log

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

YdV 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

9,0
Ik heb de broodrooster inmiddels een paar weken in mijn bezit. Qua design ziet hij er mooi uit en het liftje dat de boterham rustig laat zakken vindt ik erg handig. De warmte is gemakkelijk in te stellen en de slee onderin om de kruimels makkelijk te verwijderen is ook erg handig. Tot nu heb ik geen minpunten kunnen ontdekken!

Pluspunten

  • Kruimellade
  • Design
  • Liftje voor brood

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ditismarieke@hotmail.com 06-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie brood rooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

8,0
Handige broodrooster. Je kan zien hoe je brood roostert en via een knop gaat je brood naar beneden en naar boven. Ik gebruik ook geregeld de ontdooistand. Nog vaker de roosterstand waarbij je aan 1 kant je brood grilt. Handig bij hamburgerbroodjes waarbij je de bovenkant niet geroosterd wil hebben.

Pluspunten

  • Glazen wand.
  • Met een knopje zakt je brood geleidelijk
  • 1 kant roosteren.

Minpunten

  • Zwaar in geeicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esther 05-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prachtige broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

9,0
De broodrooster heeft een prachtig design waardoor je hem op het aanrecht kan laten staan.Ik had wat moeite in het begin met het gebruik maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Je kan de bruinings graad zelf instellen dus dat is ideaal.De broodrooster stinkt niet.En geeft aan als het klaar is.De kruimellade is makkelijk te reinigen.Het glas kan eventueel ook verwijderd en schoongemaakt.

Pluspunten

  • design
  • gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke1968 04-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Luxe geroosterde bammetjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

10,0
Wat me wel gelijk opviel aan de broodrooster is de grootte van het apparaat, je moet wel plek op het aanrecht hebben. Maar verder is het een bijzonder mooi toestel en zeker de moeite waard qua design om te staan pronken op het aanrecht . Grappig overigens dat je de sneetjes brood door de glazen wand heen ziet, je kan hierdoor gelijk ingrijpen indien het bruiningsniveau op een te hoge stand is ingesteld.
Het instellen van de bruiningsgraad werkt overigens zeer eenvoudig.
Met de functie ontdooien wordt het brood niet enkel ontdooid, je krijgt toch een of andere vorm van een (lichte) toast.
Op het broodjeshulpstuk kan je bv. rozijnenbolletjes opwarmen.
Het verwijderen van de kruimels in de kruimellade werkt zeer makkelijk.
Schoonmaken is zeer eenvoudig, de dubbelwandige glazen zijkanten kunnen makkelijk verwijderd worden.
Afsluitend…Ik ben zeer tevreden over mijn luxe broodrooster.

Pluspunten

  • Design
  • Verschillende functies
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taartenmiep 04-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettig broodrooster van hoge kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

8,0
Een mooi design broodrooster, eenvoudig te bedienen, een aanwinst op je aanrecht... Mits je daar de ruimte voor hebt, en die heb ik niet en dus neemt hij heel veel ruimte in beslag. Maar dat is dan ook het enige minpuntje wat ik kan bedenken. Hij heeft 7 bruiningsstanden, eenvoudig met tiptoetsen te verhogen of te verlagen, ook als hij al bezig is. De boterhammen zitten naast elkaar en door het glas kan je goed in de gaten houden hoe het gaat. Ook tosties of vlammetjes (hete tosties) gaan prima,mits ontdooide en in bakpapier (nee dit verbrand niet). Het enige wat ik nog wil proberen zijn de afbakbroodjes bovenop. Een goed, hoog kwalitatief broodrooster.

Pluspunten

  • Design
  • 7 bruiningsgraden
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Erg groot
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

chandramukkhi 02-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk te bedienen en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

9,0
De broodrooster is groter dan verwacht maar echt prachtig! Past goed bij mijn interieur en staat eigelijk wel mooi naast mijn Nespresso. Na enkele weken testen kan ik vertellen dat de broodjes snel en egaal getoast worden. Ik vind de glazen wanden echt heel praktisch omdat ik zo mijn broodjes in de gaten kan houden, heb al 2x het toasten onderbroken omdat ik mijn broodjes bruin genoeg vond. Ik heb ook ontdekt dat je je broodjes kunt verwarmen als ze wat afgekoeld zijn, mooie functie :) De functie om de broodjes langzaam naar beneden te laten zakken is fijn als je even snel je broodje wilt toasten maar ook iets anders moet doen. De uitschuifbare kruimellade is erg handig om na gebruik even schoon te maken. Ik ben hier heel blij mee, alleen vind ik het formaat wel een dingetje omdat hij veel ruimte in beslag neemt en ik hem het liefst op mijn aanrecht laat staan door het prachtige design!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel functies
  • Handige glazen wanden

Minpunten

  • Prijzig
  • Groot formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miiii 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eyecatcher in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Lono Glazen Broodrooster

Algemene score

9,0
Omdat we hebben gemerkt dat we een broodrooster veel vaker gebruiken als het apparaat een permanente plaats in de keuken inneemt, vonden we design belangrijk. En daar voldoet deze WMF zeker weten aan! Door het glas oogt het ontwerp licht en fris. Het bedieningspaneel dat fraai strak is vormgegeven past helemaal in deze stijl. En hoe leuk... Als je 'm aanzet gaat je boterham via een liftje naar beneden het apparaat in (en dat zie je dus door het raampje!). Daarna zie je de verwarmingselementen opwarmen en krijgt het geheel een oranje gloed. En wanneer de boterham klaar is wordt deze rustig naar boven gebracht (het liftje weer!) en hoor je een pieptoon. Dit even in tegenstelling tot onze oude toaster waarbij het voltooien werd aangekondigd door een boterham die met veel kabaal uit het apparaat geklapt werd... Alles aan deze WMF is gewoon eleganter. En het resultaat? Perfect. De bruiningsgraad is eenvoudig in te stellen en is mooi gelijkmatig. De functies voor bijvoorbeeld bevroren brood zijn superhandig. Wat ook handig is, is dat je de glaspanelen los kunt maken voor de schoonmaak. Niet heel vaak nodig, maar wel zo fijn dat het kan. Met het uitschuifbare laatje gooi je de kruimels die onderin belanden er zo uit. Ik ben blij dat in dezelfde lijn meer producten beschikbaar zijn zodat we de keuken in dezelfde vormgeving kunnen aanvullen.

Pluspunten

  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer