Bosch EasyImpact 550

Test panel 8,1 sep 2017 Bosch EasyImpact 550
8,1Testpanel score - september 2017
Specificaties
Type/soort
Boren
Gewicht
1500 gram
Input vermogen
550 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch EasyImpact 550 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

iris 27-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch klopboor 550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyImpact 550

Algemene score

8,0
Erg handzame en sterke klopboor. Lijkt klein maar heeft stiekem.meer kracht dan je in eerste instantie denkt en verwacht

Pluspunten

  • Krachtig
  • Klein en licht
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Tot op heden nog niets

Reageer

Ruben van Horen 26-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker licht maar mag iets meer boorkracht

Geschreven voor: Bosch EasyImpact 550

Algemene score

8,0
Van het testpanel de optie gehad om deze klopboormachine te testen. Het eerste wat me op viel aan het ding was dat hij vrij licht was in verhouding met wat ik gewend was. Kan gebruikt worden voor het boren in hout, steen, gips en nog veel meer maar voor grotere diameters of lengtes te boren zou ik toch een zwaardere aanraden.

Pluspunten

  • Licht qua gewicht
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • te weinig boorkracht

Reageer

JohnnieS 15-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

EasyImpact 550b

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyImpact 550

Algemene score

8,0
fijne handzame Boormachine, zeer geschikt voor de kleine doe het zelver.
voldoet prima voor lichte werkzaamheden.

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunten ontdekt

Reageer

wiebe 10-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht en fel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyImpact 550

Algemene score

9,0
Wat een fijne boor, zeg. Licht in gewicht en heel erg fel. ligt prettig en stevig in de hand, super degelijk, echt een "made in Germany". Hoewel hij niet echt is gemaakt voor het schroevendraaien, heeft hij wel een aanpassing gekregen waardoor hij ook hiervoor heel goed bruikbaar is. De is boordiepte is ook goed in te stellen. Echt een fantastisch en betaalbaar apparaat.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • lichtgewicht met zware prestaties

Minpunten

  • instellen op schroeven is even wennen

Reageer

de.vrije.piraten 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede boormarsine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyImpact 550

Algemene score

10,0
Goede boor snelheid en goede grip om vast te houden. Klopboor werkt ook perfect, kan de handvat ook verstellen en ook de boor kop met losmaken

Pluspunten

  • Goed boort
  • Goede klopboor

Minpunten

  • Niet op aku hep
  • Met draat is

Reageer

Gremmen 26-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn maar klein

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyImpact 550

Algemene score

7,0
Prima kleine boormachine, voor de kleinere en eenvoudige klussen in huis. Door het formaat en gewicht licht de boormachine lekker in de hand.

Pluspunten

  • Klein en licht

Minpunten

  • Krachtigheid

Reageer

sonja van den beemd 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

geweldig handig, licht en duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyImpact 550

Algemene score

9,0
hij is heel handelbaar, lekker licht zelfs voor mij een klein vrouwtje is ie heel goed te hanteren.
hebben inmiddels hout, tegels ermee geboord en dat gaat geweldig super goed.
jammer dat ie geen oplaadbare accu heeft en door beton boren gaat ook niet makkelijk met deze machine daar heb je toch een wat zwaarder exemplaar voor nodig. maar voor de standaard huis,tuien en keuken klussen beveel ik deze aan iedereen aan

Pluspunten

  • lekker licht
  • heel handzaam
  • geweldige kracht

Minpunten

  • geen accu
  • kort snoer

Reageer

Toon 21-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyImpact 550

Algemene score

7,0
Deze boormachine is licht en ligt makkelijk in de hand.Hij doet het werk goed en je kunt de gaten op precisie boren. Zelfs mijn vrouw vondt hem niet zwaar en kon er mee overweg

Pluspunten

  • Licht Gewicht

Reageer