Tefal BlendForce II blender - BL4201 - Reviews

Specificaties
Vermogen
600 watt
Inhoud mengbeker
1,2 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal BlendForce II blender - BL4201 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M Bolt 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

8,0
Een zeer krachtige blender die in korte tijd alles tot moes maalt. De blender is eenvoudige te bedienen, hij heeft 3 verschillende standen en een zeer gemakkelijke sluiting met veiligheidsfunctie. De blender wordt luchtgekoeld en dit merk je echt bij de zwaardere klussen(bevroren fruit), ook deze pakt hij goed aan. De blender is volledig uit elkaar te halen waardoor hij heel makkelijk schoon te maken is. De blender is gemaakt van kunststof wat het design minder aantrekkelijk maakt, maar hij doet hier zeker niet aan onder!
Ik ben zeer tevreden met de blender. Ik kan vlot en eenvoudig verschillende gerechten maken zoals smoothies, soepen en sauzen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Luchtgekoeld
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Kunststof
  • 1 messenset

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabiola 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Blender met goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

8,0
Ik heb de blender nu een aantal weken in huis om te testen. In het begin was ik nog niet zo enthousiast vanwege het harde lawaai van de blender. Inmiddels ben ik er aan gewend. Een ander minpuntje is het mixen van ijsklontjes. Daar vind ik de blender niet zo voor geschikt. Verder een prima blender voor een goede prijs

Pluspunten

  • Grote blenderkom
  • Goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • Ijsblokjes is wat lastiger
  • Lawaai bij mixen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

9,0
Deze blender is diiaal voor kleine keukens, ik vind hem nog krachtig ook nog. Ik heb al div malen producten getest in deze blender, lekker smoothies, sausen, appelmoes en nog vele andere lekker recepten. Het is een krachtige moter voor een 600 watt belender, hij heeft een pulse knop en twee snel heden. Plastice kom, en de onder kant kan je er af schroeven.

Pluspunten

  • Krachtige moter
  • Mooi design
  • klein en compact
  • handig om schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blend_you 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

8,0
De blender werkt erg prettig, hij maakt niet teveel herrie en kan op meerdere standen gezet worden. Ter bevordering van de veiligheid kan hij pas aan als de beker in het slot klikt. Verder zitten er nopjes op de blender waardoor hij niet om kan vallen. De mesjes zijn erg scherp, dat is prettig, je moet dus wel voorzichtig zijn bij het wassen. Het zou mooi zijn als er meer bekers bij zitten zodat je hem niet gelijk hoeft schoon te maken.

Pluspunten

  • Prettig apparaat
  • Weinig herrie
  • Veilig
  • Meerdere standen mogelijk

Minpunten

  • Slechts 1 beker bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alfred 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Shakebuster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

9,0
Een lichte, zeer krachtige blender die in minimale tijd en meteen acceptabel geluidsniveau z'n werk doet. De sluiting is gemakkelijk en potdicht. Voor ijs draait hij z'n vinnen niet om. Heeft 2 standen en een pulse functie. Een hele vooruitgang als ik hem vergelijk met m'n vorige blender.

Pluspunten

  • sluiting
  • krachtig
  • aanvaardbaar geluidsniveau

Minpunten

  • snoer wat kort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ievjes 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aardige blender

Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

7,0
Leuke blender die doet wat hij moet doen voor niet al te zware klussen.
Voor het maken van smooties en sausjes of basis voor soepen ook het schaven van ijs gaat prima al kost dat wat meer moeite. Wil je echter wat zwaardere klussen doen zoals bv pindakaas maken heb ik het idee dat de motor te veel werk moet doen en durf ik niet goed door te gaan.
De blender is makkelijk schoon te maken doordat het messenblok er uit kan, maar pas op voor je vingers de messen zijn loeischerp.
Het is jammer dat er een kunst of kan op zit een glazen kan zou zoveel mooier zijn.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Plastic kan

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

PhilippRS 18-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

7,0
Inmiddels heb ik deze blender 3 week in huis staan en ben erg tevreden.

Het design is eenvoudig, maar dit is ook niet het belangrijkste voor mij.
Na gebruik gaat de blender terug in de kast, mijn aanrecht is niet erg groot.
De blender heeft 3 standen waarvan een pulse stand. Hij is makkelijk te bedienen en eenvoudig in gebruik.
Tot nu toe heb ik zelf smoothies, soep en sauzen gemaakt en de motor is hiervoor krachtig genoeg.
Ik heb de motor nog niet kunnen testen voor het vermalen van ijs.
De zuignappen onder op de blender zorgen ervoor dat hij stevig op zijn plek blijft staan tijdens gebruik.
De vergrendeling sluit goed en is snel vast en los te zetten.
Het schoonmaken gaat gemakkelijk mede door het loskoppelen van de messen van de beker.

Tot nu toe nog geen minpunten kunnen vinden.
De blender doet precies wat ik ervan verwacht en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.
Het is vooral leuk om zelf diverse soorten fruit te combineren en smaken te ontdekken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Staat stabiel door de zuignappen

Minpunten

  • Tot nu toe niks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie31 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Staat mooi en stabiel op het aanrecht. Makkelijk schoon te maken. Makkelijk extra ingrediënten toevoegen door de grote opening boven in het deksel. Aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sparkle 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

8,0
De Tefal Blendforce blender, is in ons jong gezin ontzettend handig. Je kunt op 2 verschillende krachten blenderen en er zit een functie 'pulse' op. Deze functie had van mij wel wat krachtiger gemogen. Zo was het maken van een ijskoffie iets moeizamer vanwege het dikte van het ijs, als het maken van een lekkere verse fruitsmoothie. Het design van de blender is modern en netjes. Er past genoeg in, en uiteindelijk kun je er vrijwel alles glad geblenderd uit krijgen. De draaiknop, handvat en zuignappen aan de onderzijde zodat het apparaat blijft staan zijn dan ook ideaal gemaakt. Voor de veiligheid zit er een vergrendeling op. De blender is gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken.

Ik raad het product aan!

Pluspunten

  • Veilig
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Pulse mag krachtiger

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

D3nnis 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

eenvoudige blender

Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

7,0
Deze blender is eenvoudig. Hij heeft 3 standen en ook nog een stand om ijs te crushen.

Inhoud is niet groot, maar ruim voldoende voor 2 a 3 smooties.

Er zitten zuignappen eronder die ervoor zorgt dat hij op een gemiddelde aanrecht blijft plakken, alleen niet bij ons, omdat we metalen ribbel aanrecht hebben.

Ik vind het jammer dat de kan van plastic is en niet van glas.

Verder is voor dit geld een goede blender

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen krachtige motor
  • plastic kan
  • Weinig inhoud van de kan

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rima 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, maar niet alle beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

6,0
Ik heb deze Tefal blender al drie weken. En het is eerste keer dat ik zou een aparte blender heb. Ik dacht dat het is een perfecte manier om wat meer verse groente en fruit te eten, vooral voor de kinderen. Dus onze favoriete smoothie was eentje met verse fruit, spinazie en wat sap. Eerste keren waren niet zo makkelijke. Het blad bleef het sap aan het mengen en pakte stukjes fruit viet, dus moest ik vaak stoppen en de vrucht met een spatel naar beneden duwen. Zodra het fruit was gepakt, was de smoothie in enkele seconden klaar.
Ik vind het design van de Tefal blender mooi en hij neemt veinig ruimte op het aanrecht. Maakt snel soup of saus mooi glad, maar moet genoeg vocht zijn.

Pluspunten

  • Mooi en niet te groot
  • Niet te duur

Minpunten

  • niet geschikt voor dikkere smoothie of soep

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mschefman 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blender

Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4201

Algemene score

5,0
Voor kleine hoeveelheden een prima blender. Echter geprobeerd ijsblokjes erin te maken dat kan de blender niet aan, er komen krassen in het plastic en de messen zijn niet scherp genoeg.
Voor sausen of kleine soepen prima.
Prijs kwaliteit kan je niks van zeggen, je kan voor dit bedrag ook geen wonderen verwachten

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer