• Best Reviewed mrt 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB2111M op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RvdZ 05-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine, krachtige blender met handige meeneembeker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

9,0
Voor mij is het grote pluspunt de handige meeneembeker met de lekdichte deksel. De kleine blender met stevige beker doet wat hij moet doen, de smoothies zijn in een mum van tijd bereid, bij veel bevroren fruit maakt de Bosch blender iets maar lawaai. De blender neemt weinig ruimte in beslag en schoonmaken is ook simpel.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Handige meeneembeker
  • Krachtige blender

Minpunten

  • Maakt veel lawaai bij veel bevroren fruit

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

r**f@h**l.com 05-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een gezonde drank in een paar seconden gemaakt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

8,0
Mooie apparaat die doet wat die moet doen!
In een een paar seconden tijd heb je een gezonde smoothie thuis.
Het is ook een makkelijke apparaat die niet veel ruimte in beslag neemt.
Het enige nadeel is dat je af en toe moet zoeken naar de juiste manier om de beker vast te klikken om te blenden.
Ook is niet geschikt voor grote families.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t**k@g**l.com 03-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine 1 persoons krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

8,0
Kleine krachtpatser. Robuust gebouwd. Ideaal om mijn ontbijt te bereiden. Snel, stil en ik mis nergens kracht. 2 kleine minpunten.

- geen maatvoering op de beker
- dop zit een "putje" in waar smoothie in kan komen en dat is niet erg totdat je gaat drinken en het vervolgens uit dit putje op je gezicht of kleren valt.

Pluspunten

  • Bouw
  • Geluid
  • Beker to go

Minpunten

  • Dopje
  • Geen maatvoering op de beker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs1983 03-03-2022

Kleine krachtpatser

Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

10,0
Geweldig klein en krachtig apparaat. Ik gebruik hem 3 keer in de week om snel mijn ontbijt-to-go klaar te maken. Makkelijk in gebruik, stil en snel schoon te maken. Jammer dat er geen maatvoering op de beker zit dat is het enige minpunt dat ik heb.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BJ100 28-02-2022

Mooi en goed werkend apparaat

Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

8,0
Het apparaat maakt in een handomdraai goede smoothies. Ook als je daarbij bevroren fruit gebruikt, gaat dat prima. De maatbeker is tevens te gebruiken als reisbeker. Super handig!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

r**7@g**l.com 25-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

8,0
Super makkelijk
Klein makkelijk op te bergen
Krachtig genoeg
Om te zetten in een beker om mee te nemen

Pluspunten

  • Klein.
  • Makkelijk op te bergen
  • Mee te nemen met de makkelijk dop

Minpunten

  • Vind de mesjes gevaarlijk bij het uithalen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 24-02-2022

fijn en compact apparaat

Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik mocht dit product uittesten en heb er specifiek voor gekozen op een handzame blender te gebruiken. Wat fijn is aan deze blender is de compacte vorm en de directe mogelijkheid om een drinkdop erop te schroeven. Dit zorgt ervoor dat het gebruik heel makkelijk is. Ik vond het erg prettig dat er niet veel opties zijn. Het apparaat kan aan of uit. De blending is goed. Beker is van plastic dus geen gevaar dat hij stuk kan gaan in je tas oid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Monique 23-02-2022

Super

Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk in gebruik, handig formaat en goed schoon te houden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

monique.schepers@hotmail.nl 23-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

TOP DING!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

9,0
Super formaat, handig schoon te maken.
Makkelijk in gebruiken klein en fijn op het keukenblad!

Pluspunten

  • Klein
  • schoonmaken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Preilien 21-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

9,0
Toen ik de blender uit de verpakking haalde viel me op hoe compact het apparaat eigenlijk is, de kan of beter gezegd beker is genoeg voor bijv. smoothie voor twee personen of één hele flinke genieter (zoals ik). De bediening van het apparaat spreekt voor zich; even afwassen voor eerste gebruik, stekker erin, beker vullen met spul wat fijngemaakt moet worden, deksel erop draaien (goede beveiliging om te checken of hij écht dicht zit) en in het apparaat draaien, slechts enkele tikken op de aan knop en alles is veranderd in één homogene massa. Wat een kracht, dat verbaasd me echt, misschien omdat ik gewend ben aan eentje waar het minstens een minuut duurt exclusief een klomp bevroren fruit even een zetje geven om gemixt te worden.
Tot nu toe helemaal blij met de blender, hij voldoet aan alle geschreven teksten door Bosch. Wel twijfel ik of ik nou echt de beker functie ga gebruiken? Misschien heb ik toch liever een kan met schenktuit?

Pluspunten

  • Compactheid
  • Kracht
  • Beveiliging

Minpunten

  • Geen schenktuit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miep 20-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

8,0
Sinds 2 weken heb ik deze compacte blender van Bosch in gebruik en hij bevalt erg goed.
De blender ziet er mooi uit, de messen zijn goed scherp en er zit een handige dop bij, zodat je een gemaakte smoothie of iets makkelijk mee kan nemen.
Het enige wat ik jammer vind, is dat je de knop ingedrukt moet houden om hem te gebruiken. Zodra je de knop loslaat, stopt hij gelijk. Maar dat is het enige,voor de rest een erg fijne blender.

Pluspunten

  • Compact
  • Met dop, dus makkelijk mee te nemen
  • Plastic beker, dus niet zwaar

Minpunten

  • Knop moet je ingedrukt houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Grootendorst 20-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne compacte blender die doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

9,0
Ik mocht dit product uittesten en heb er specifiek voor gekozen op een handzame blender te gebruiken. Wat fijn is aan deze blender is de compacte vorm en de directe mogelijkheid om een drinkdop erop te schroeven. Dit zorgt ervoor dat het gebruik heel makkelijk is. Ik vond het erg prettig dat er niet veel opties zijn. Het apparaat kan aan of uit. De blending is goed. Beker is van plastic dus geen gevaar dat hij stuk kan gaan in je tas oid.

Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Compact model
  • Blend en go
  • Neemt weinig ruimte in
  • plastic beker
  • Niet te veel functies. Gewoon aan of uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**t@g**l.com 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige kleine krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

9,0
Handige kleine krachtige blender.
Mooi klein voor op je aanrecht, geen groot apparaat echt fijn.
Makkelijk te sluiten en te openen. Snel schoon te maken.
Grote stevige to go beker.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Lawaai (maar is maar even)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mariekemt 18-02-2022

Krachtige blender

Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Handig kleine blender. Geen groot apparaat op je aanrecht, makkelijk schoon te maken en krachtig genoeg voor diepvriesfruit.
De beker draai je er zo op. Snel een smoothie maken is zo gedaan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cheyenne 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hele fijne blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

9,0
Het is een hele fijne en kleine blender. De to-go beker heeft de ideale maat en past goed in mijn tas. Het apparaat is heel makkelijk op te ruimen en schoon te maken. Het enige waar ik af en toe nog naar aan het zoeken ben is hoe je het best bevroren fruit kan gebruiken om een smoothie te maken. Ik doe dit altijd met Griekse yoghurt erbij. Als je het fruit onder de yoghurt hebt zitten gebeurt er weinig, als je het fruit onderin hebt zitten heeft de blender soms te weinig vloeistof om te mengen en alles goed klein te maken. Met wat schudden komt het altijd goed :)

Pluspunten

  • Makkelijk op te ruimen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Sluit goed af
  • Handig formaat beker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Genovese.56@hotmail.com 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

10,0
Geweldig en krachtig apparaat ideaal om smoothies te maken, klaar en dan de drinkbeker meenemen.
Ik raad deze blender aan. Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**9@l**e.nl 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Maakt fijne smoothies!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

8,0
Wat een klein apparaat en wat een kracht! In een paar seconde een heerlijke smoothie om mee nemen maar ook om er thuis van te genieten! Ideaal in gebruik.

Pluspunten

  • klein
  • sterk

Minpunten

  • niet altijd goed schoon in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JohanH79 18-02-2022

Ideaal in gebruik

Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een klein apparaat en wat een kracht! In een paar seconde een heerlijke smoothie om mee nemen maar ook om er thuis van te genieten! Ideaal in gebruik
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marisss 16-02-2022

Maakt fijne smoothies!

Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De blender doet precies wat hij moet doen; alle smoothie ingrediënten fijn vermalen. Geen brokjes bevroren aardbei of halve blaadjes spinazie zoals bij mijn vorige blender, maar alles heerlijk smooth! Als ik dan een nadeel zou moeten noemen; het opzetstuk erop draaien heb je best wat kracht voor nodig. Voor rechtshandigen zitten er handige groeven in de beker, maar ik ben links en heb artrose handen, dus voor mij gaat dat wat lastig. Hij sluit wel lekker stevig af, waardoor alles netjes in de beker blijft. De dop van de beker zit wat in de weg met drinken, maar als je de beker een kwartslag draait met drinken heb je daar geen last van. Al met al een prima apparaat, ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MIEP4 16-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Superfijne smoothies!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111M

Algemene score

8,0
De blender doet precies wat hij moet doen; alle smoothie ingrediënten fijn vermalen. Geen brokjes bevroren aardbei of halve blaadjes spinazie zoals bij mijn vorige blender, maar alles heerlijk smooth! Als ik dan een nadeel zou moeten noemen; het opzetstuk erop draaien heb je best wat kracht voor nodig. Voor rechtshandigen zitten er handige groeven in de beker, maar ik ben links en heb artrose handen, dus voor mij gaat dat wat lastig. Hij sluit wel lekker stevig af, waardoor alles netjes in de beker blijft. De dop van de beker zit wat in de weg met drinken, maar als je de beker een kwartslag draait met drinken heb je daar geen last van. Al met al een prima apparaat, ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Klein apparaat
  • Werkt snel

Minpunten

  • Kleine vul opening

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews