Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**6@g**l.com 09-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Blend je test shake it

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

7,0
Tijdens t gebruik van kleine hoeveelheden is de tristar een perfecte blender.
Op t moment dat je de helft passert met t groente blenden blijft t prut bij de blendmesje hangen.
Er is onvoldoende capaciteit om meer dan 500ml aan smoothies te maken. Ook andere producte als zoete aardappels en wortels choppt de Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender niet zonder vast te lopen. Ondertussen maak ik dus hierin vloeibare lekkernijen. . Cheescake ingredienten heb jo zo klaargemaakt of de pizzasaus ook.
Mijn ervaring is dat je alvorens je de Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender gaat gebruiken harde groente of fruit eerst zelf in dobbelsteentjes voorhakt. Ook de inhoud naar smooth reduceert naar 500ml.
Yoghurt of milkshake of soep blenden daar is de Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender inderdaar meesterlijk in.
Bananen pannenkoekhes beslag hierin blenden. Perfect. Kids blij ik blij.

Pluspunten

  • Heerlijk klontervrij
  • Blijft inspiriren
  • Snelheid instelbaar
  • Kinderveilig
  • Gemakkelijk afwasbaar onderdelen

Minpunten

  • Grote stukjes fruit blijft brokkelig erin
  • Inhoudscapaciteit is eigelijk 500 ml

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Muurtje 15-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne stevige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

8,0
Het is echt een fijne en stevige blender.
Met een grote kan en heel simpel in het gebruik.
Ik gebruik hem voor smoothies, shakes,soepen en sauzen.

Pluspunten

  • Grote kan
  • Eenvoudig in gebruik
  • Stevig

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nessie B 21-04-2021
  • Product gekocht

Tristar Teamblendi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

9,0
Tijdens t maken van mijn snel op tafel gerechten ondekte ik dat deze krachtpatser doet wat ik wil. Snijden in ministukjes pureren ook no problem. Pesto maken was de ultieme ervaring. Geweldige hulp . Tristar BL 4473 is de ongekroonde vitapower koning.
Sausjes soepjes varieer erop los. Wil je gezond en gemak mixen zoals ik dat heb gedaan. Dan is de keuze al gemaakt. Tristar BL 4473 VitaPower 2000 Blender

Pluspunten

  • Werkt goed geen overbodige lawaai.
  • Wat ik intoets wordt uitgevoerd
  • Eindelijk een blenser met mooie maatkan inhoud
  • Warm of koud van soep tot schuim 1 apparaat.

Minpunten

  • Vooralsnog heb ik gern minpunten ondekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 12-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Grote krachtpatser met voors en tegens

Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

7,0
Na het uitpakken stond er een toch wel flink uit de kluiten gewassen blender op mijn aanrecht.
Als eerste een smoothie geprobeerd....dat was even schrikken....de machine loeide zo hard dat iedereen uit de keuken vluchtte. Maar na ruim twee minuten(!) was er een lekkere gladde smoothie en...een brandlucht uit de motor. Heel normaal voor nieuwe machines maar nu, na een aantal weken ruikt de motor nog steeds erg naar 'hete motor' helaas.
Na meerdere soorten smoothies geprobeerd te hebben blijkt nu dat bevroren fruit goed gaat mits je er voldoende vocht bij doet. Zo niet gaat hij doelloos ronddraaien en moet er aangeduwd worden met de stamper. Ook (grote) bevroren aardbeien zijn een uitdaging voor deze machine.
Verder bevreemdt het mij dat in de handleiding meerdere keren gewaarschuwd wordt de maximale gebruikstijd van twee minuten niet te overschrijden terwijl de vooringestelde tijd voor smoothies daar ruim overheen gaat. Kan naar mijn mening zeker de helft minder.
Soep niet uitgeprobeerd omdat ik de hoeveelheid hete vloeistof die er in mag (750ml) voor ons gezin te weinig vind en dan liever gewoon de staafmixer in de pan gebruik.
Icecrushen gaat moeiteloos. Ik vind kleine stukjes/schilfertjes ijs lekker maar daar doet dit apparaat niet aan...het wordt echt sneeuw maar goed, dat is een kwestie van voorkeur denk ik.
Heel fijn dat je de kan op alle manieren op het onderstel kunt zetten, hij doet het altijd en het deksel zit echt goed vast zodat angst voor rondvliegende inhoud onnodig is.
Bij het maken van kleine hoeveelheden moet je rekening houden met het feit dat in een grote kan ook best veel inhoud blijft 'hangen'

Schoonmaken gaat makkelijk maar wel onder de kraan want in de vaatwasser past de kan niet. Ook voor opruimen in de keukenkastjes of koud wegzetten in de koelkast is deze kan te groot.
Maar voor pannenkoeken kun je dan wel weer een flinke hoeveelheid beslag maken.
Ook ik had graag een iets uitgebreidere handleiding en een receptenboekje gezien om op wat ideeën gebracht te worden.
En dat lawaai blijft een dingetje helaas...

Pluspunten

  • Krachtpatser voor redelijke prijs
  • Maakt makkelijk schoon
  • Maalt alles echt zeer fijn

Minpunten

  • Zeer lawaaiig
  • Motor blijft ruiken
  • Grootte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henri 31-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer praktische en krachtige blender.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

9,0
Gebruiksgemak.
Tristar VitaPower Blender 2000 is een erg gebruiksvriendelijk product. Er zit een grote plastic 2 liter kan bij die niet zo zwaar is als glas en door de grote inhoud kun je ook lekker grote porties maken zoals soep. De maataanduiding op de kan is helder en in zowel Nederlandse als Engelse maten.
De kan heeft een grote vierkante onderkant zodat je hem makkelijk en stevig kunt neerzetten. Je hoeft hem niet op de blender te schroeven maar schuift hem er gewoon op. Hij blijft stevig staan en trilt niet bij het blenden. Hiervoor had ik een kan waar je de messen van moest afhalen om schoon te maken maar vaak resulteerde dat er ook in dat de vloeistof uit de kan liep. Met deze constructie is dat niet mogelijk. Echt een verbetering.
Het deksel sluit goed af en heeft een gat in het midden zodat je makkelijk ingrediënten kunt toevoegen of met de foodstamper ingrediënten aan te duwen.

Instelbare snelheid.
Het gebruik wijst zich vanzelf. Aan de voorkant zitten duidelijke grote knoppen; aan/uit, voor puls, een grote knop om zelf de snelheid te bepalen en drie programma’s; ijs, soep en smoothie. Echt supermakkelijk. De maximale snelheid heb ik nog niet hoeven te gebruiken aangezien de blender zeer krachtig is en alles netjes fijn blend.

Vermogen.
De Blender heeft een vermogen van 2000w en kan heel wat power leveren. De messen en krachtige motor hebben geen enkel probleem met ijsblokjes, droge worst, bevroren fruit en beslag maken. Ik heb zelfs een volle kan met ijsblokjes geprobeerd en die maalt hij ook probleemloos. Ook zoals gezegd een harde droge worst voor in de soep maalt hij gewoon netjes fijn. Alles gaat probleemloos.
Door de krachtige motor heb ik ook de foodstamper zelden nodig omdat door de kracht alles in een mooie draaikolk wordt gezogen.

Verschillende programma’s
De blender beschikt over drie voorgeprogrammeerde programma’s: ijs, soep en smoothie. Kies wat je wilt maken, ingrediënten erin en blenden maar. Erg makkelijk en altijd een goed resultaat.

Reinigingsgemak
De onderdelen kunnen allemaal in de vaatwasser wat het schoonmaken erg makkelijk maakt. Het is allemaal ook van goede kwaliteit want het plastic komt er ook weer mooi uit.

Kortom een mooie krachtige blender, goed nagedacht over het ontwerp en het schoonmaken ervan. Door de voorgeprogrammeerde programma’s makkelijk te bedienen. Wat mij betreft een zeer goed product voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luke 30-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Groot formaat, veel opties

Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

6,0
In de doos zit het (logischerwijs) verpakt in een aantal losse onderdelen. Deze waren vrij gemakkelijk in elkaar te zetten, waarna het testen kon beginnen.

Ik maak regelmatig smoothies, vaak doe ik dat met diepvries fruit, dit is toch wat gemakkelijker te bewaren en je hebt hele handige smoothie mix bakjes en zakjes. Ik merkte soms dat de blender hier toch wel wat moeite mee had. Er zit een handige beveiliging in zodat de blender niet stuk gaat. Echter greep deze naar mijn idee net iets te snel in. Met vers fruit had het geen enkele moeite.

Soep maken had een beetje een zelfde soort probleem. We hadden pompoensoep gemaakt maar wellicht dat er iets te weinig water bij de stukken zat, waardoor de messen soms ineens niet meer wilden draaien. Wat meer water er bij en het ging allemaal wel weer. Maar ik had persoonlijk iets meer kracht verwacht van het apparaat. Mijn oude kleine blender had er doorgaans eigenlijk geen moeite mee, al kon daar natuurlijk ook minder in.

Het duurde even voor ik door had hoe dat de knoppen onderin werkten (Ijs, Smoothie etc) maar wanneer je dat eenmaal door hebt is het wel heel erg handig!

Door de extra "dop" die je aan de bovenkant er af kan halen is het ook vrij gemakkelijk om nog extra dingen toe te voegen, zo hoef je niet steeds de grote deksel er af te halen.

Pluspunten

  • Groot formaat
  • Handige preset functies
  • Gemakkelijk extra ingrediënten dmv dop

Minpunten

  • Iets minder kracht dan verwacht
  • Heel luid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 30-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige blender met 6 messen met diverse functies.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

9,0
Als tester waren we benieuwd naar deze blender, waar we elke dag smoothies in hebben gemaakt.

Gebruiksvriendelijke blender met vele functies. De kunststof blenderkan van ruim 2 liter is plezierig in gebruik en heeft een stevige deksel met een goede rubberen afdichting. In de deksel zit een extra transparant dopje met een maatverdeling. Ook is er een aanduwhulp aanwezig om tijdens het draaien van de blender nog iets veilig toe te voegen. De blender is behoorlijk groot. De totale hoogte is 47 cm, waar onze eigen blender 39 cm is. Dit maakt het voor ons lastiger om de blender in de keuken een plekje te geven. De blenderkan heeft een fijne schenktuit om goed te gieten.

De blender is traploos in te stellen van rustig, naar enorm snel. Bj lage snelheid is het geluidsniveau prima. Bij de hoogste snelheid maakt de blender veel geluid, zo rond de 84dB.

Het is een blender met veel vermogen. Op de hoogste snelheid wordt de blenderinhoud goed fijngemalen en produceert de motor een briesje uit de onderkant.

De blender heeft een aparte knop om bijvoorbeeld ijs, groente of fruit grof te hakken.
Verschillende programma’s
De blender beschikt over diverse knoppen met verschillende functies.
Er is een draaiknop om de variabele snelheid zelf in te stellen. Naast de aan/uit-knop is er de pulsknop en 3 verschillende knoppen, ijs, smoothie en soep. Bij de ijs-knop wordt er met een aantal korte pulsen ijs verpulverd. Met de smoothie-stand wordt er op hoge snelheid een gladde smoothie gemaakt. Met de soep-knop wordt er op een iets lagere snelheid een hoeveelheid soep gepureerd.

De kunststof BPA-vrije blenderkan is goed onder de kraan schoon te spoelen. De blenderkan is aan de grote kant en is uit 1 stuk gemaakt. Het messengedeelte kan niet zonder te schroeven uit de kan worden losgehaald.
Onze eigen blender heeft een glazen kan en heeft na veelvuldig gebruik nog geen krassen opgelopen. Bij deze kunststof kan kunnen we nog niet zien of deze net zo duurzaam is.

Pluspunten

  • Grote blenderkan
  • Goed schoon te maken
  • Veel kracht en snelheid
  • 6 messen

Minpunten

  • Veel geluid op hoge snelheid
  • Hoogte van de blender

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack Bachus 30-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige Blender voor lekkere smoothies-soepen en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

8,0
De Blender na ontvangst direct uitgeprobeerd voor het maken van een smoothie. Geen probleem om allerlei soorten fruit te vermalen. De meeste keren gebruikt voor de smoothies maar ook soep, pindakaas en zelfs cakebeslag ermee gemaakt.
Het soep recept geprobeerd wat erbij geleverd is en in een mum van tijd klaar. Het cakebeslag was luchtig en zeer snel klaar zonder de boter te smelten. Alles erin en de machine doet de rest. Pindakaas gemaakt zo fijn dat geen stukje pinda te vinden was
Het gebruiksgemak:
- automatische standen (ice-smoothie-soup) zijn zeer handig
- de instelbare stand pluspunt (de maximale stand alleen gebruik om te testen)
- de pulse knop fijn om extra ingrediënten te vermalen
De Blender is zeer krachtig, geen problemen gehad met bevroren vruchten.
De kan is groot genoeg, nadeel is dat je snel te veel maakt. De kan niet schoongemaakt in de vaatwasser, iedere keer beetje water in de kan, laten draaien en de messen zijn schoon en de kan uitspoelen. Nadeel omdat de messen niet los kunnen is het moeilijk wat stroperige substantie van de bodem te schrapen. Messen worden wel heet waardoor de substantie ook warm wordt.
Door de vulopening kan je makkelijk ingrediënten toevoegen, de maten op het maatbekertje zijn lastig te lezen.
Prima Blender en prettig in gebruik.

Pluspunten

  • Grote kan
  • Stevig
  • Krachtig
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Lijkt dat de kan niet stevig op de voet staat
  • Groot apparaat
  • maten op maatbekertje slecht te lezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rutger 30-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veelzijdig en krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

9,0
- Het ontwerp van de blender is simpel, praktisch maar goed. Geen onnodige poespas. Het ziet er strak en gelikt uit.
- De blender is erg gemakkelijk in de omgang en de bediening. Zelfs zonder gebruiksaanwijzing of veel kennis van zaken, kan er weinig mis gaan. Het is wel belangrijk de blender goed schoon te maken. Voor sommigen zal de maatbeker misschien (net) te groot zijn om hem in de vaatwasser te kunnen zetten.
- Het is een krachtige blender die nagenoeg alles goed vermalen krijgt. Waar eerdere blenders het nog wel eens begaven bij bepaalde producten of er een 'rokerige' geur na enige tijd vanaf kwam, was dat bij deze Vitapower absoluut niet het geval. Erg te spreken hierover.
- Het is weer leuk om dingen met de blender klaar te maken. Eerst voelde het toch meer als een opgave. Consistent deeg voor pannenkoeken, smoothies, sauzen, soepen. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er de blender wel voor gebruiken.
- De blender is relatief makkelijk te reinigen. Je kan hem helemaal demonteren en in de vaatwasser doen (behalve het onderstel natuurlijk). Een alternatief hiervoor is wat water en sop erin zetten en even laten draaien. Dit laatste vond ik zelf erg praktisch. Al helemaal wanneer je hem meerdere keren op een dag wil gebruiken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Strak design
  • Relatief simpel schoon te houden/maken

Minpunten

  • Maakt meer geluid dan verwacht
  • Een receptenboekje erbij was leuk geweest

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 30-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

8,0
Bij het ontvangen van het test exemplaar, direct aan de slag gegaan.
Ik gebruik hem met name voor smoothies.
De kan is gemaakt van stevig kunststof en blijft ook zonder motorblok prima staan. De kan is zeer groot, en je vult hem snel voller, dan jezelf kan gebruiken.

De motor is zeer krachtig, en de automatische standen zijn ook handig. Het programma doet alles, dus je kunt intussen andere dingen voorbereiden.
Apparaat is robuust genoeg, dus ook op de hoogste stand, blijft alles op zijn plek staan. Mits uiteraard op een stevige en stabiele ondergrond.
De motor maakt op de hoogste stand wel veel kabaal.

Heb nog niets gevonden waarmee hij moeite had. Diepgevroren vruchten, noten, gedroogd fruit, het wordt allemaal tot pulp vermalen.
Wel viel mij op, dat de messen heeft kunnen worden, daarmee dus oppassen.

De blender heeft 3 standaard functies (crushed ice, smoothies, soup), en daarnaast een instelbare stand en een puls mode. Die laatst is handig om even kort iets te blenden.

Schoonmaken is niet echt een probleem, maar moet wel onder de kraan gebeuren.

Concluderend is het een apparaat dat prettig in gebruik is, en ook zeker qua design niet misstaat op het aanrecht. Nodigt ook echt uit om hem meer te gebruiken. En past zeker in de huidige trend om gezonder te gaan eten.

Pluspunten

  • stevigheid
  • grote van de kan
  • kracht
  • ontwerp
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • kan kan niet in vaatwasser
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 29-03-2021
  • Product getest

Fantastische blender!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

8,0
Deze blender is een geweldig product! De blender is van goede kwaliteit. Hij is redelijk zwaar waardoor hij goed blijft staan. De kan is van stevig plastic en kan tegen een stootje. Deze heeft ook een handige schenkopening waardoor je het makkelijk in bijvoorbeeld een glas kan gieten. Hij is makkelijk schoon te houden, alleen jammer dat hij niet geschikt is voor de vaatwasser. De blender heeft verschillende standen die erg makkelijk in te stellen zijn waardoor de blender voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden zoals: smoothies, soep en crushed ice. We hebben alles uitgeprobeerd en het was echt makkelijk. De hoogste stand heeft ontzettend veel power. Omdat er 4 mesjes draaien gaat het blenden zeer snel. Het onderdeel waarmee je via de deksel je ingrediënten omlaag kan duwen is super handig. Er zit ook een veiligheid optie op, zodat er ongelukken kunnen gebeuren. Wij zijn heel erg tevreden over deze blender!

Pluspunten

  • Stevige kan
  • Meerdere programma’s
  • Grote inhoud kan
  • Genoeg power

Minpunten

  • Kan niet in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kosjka2 29-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Blender met groot gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

9,0
Nadat ik de Blender van Tristar binnen kreeg om te testen , heb ik als eerste de gebruiksaanwijzing doorgenomen. Daarna alles afgewassen, en de blender in gereedheid gebracht.
Ik heb alle programma’s diverse keren uitgeprobeerd. ( het ice programma, het programma om smoothies te maken en het programma voor soup).
Waar uiteindelijk mijn favoriet de smoothie is geworden.
Als ik alles bij elkaar optel aan wat ik goed vind aan deze machine kan ik zeker de volgende punten noemen:
- Gebruiksgemak – Prima.
- Onderdelen heel makkelijk te reinigen.
- Bij het soupprogramma en het fruitprogramma zijn de verschillende ingrediënten snel fijngemalen.
- Het pulse programma is handig om te gebruiken als je net niet tevreden ben met het resultaat en je
wilt de substantie wat fijner hebben.
- De keuze binnen een programma die je kan instellen van langzaam naar heel snel mixen.
(Waarbij ik zelf niet één keer de knop op maximaal heb gezet. Omdat het mixen zo snel ging).

Iets wat ik fijn zou vinden ter aanvulling bij de beschrijving is een recepten foldertje.
In dat foldertje zou dan voor elk programma één of twee recepten gegeven kunnen worden.
Je weet dan gelijk wat deze blender kan. En voor degene die al eerder een blender hebben gehad,
worden zij wellicht op nieuwe ideeën gebracht wat je allemaal kunt maken met deze blender

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk te reinigen (ook zonder vaatwasser)
  • Bij het soupprogramma snel een gladde massa
  • Fruit is snel een gladde massa bij smoothie maken

Minpunten

  • Maakt meer geluid als dat ik verwacht had
  • Ik mis een receptenfoldertje bij de beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma van den Berg 28-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede krachtige blender

Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

9,0
Ik heb de Tristar Vitapower sinds enkele weken kunnen uitproberen en ik ben er heel erg tevreden over. Smoothies met zacht fruit en yoghurt wordt zo glad gemaakt dat het met een rietje te drinken is!
De ingrediënten voor soep voor 4 personen zijn binnen enkele minuten zo fijn gemaakt, nog even doorkoken en klaar!
Het apparaat is heel gebruiksvriendelijk. Er zijn 3 programmaknoppen: ice, smoothie en soep. Deze zorgen er heel gemakkelijk voor dat je, nadat je de ingrediënten in de kan hebt gestopt, met een druk op de knop het gewenste resultaat krijgt. Het programma stopt vanzelf na een paar minuten. Eventueel kun je nog meer power toevoegen.
Fruit, meteen uit de vriezer is geen probleem voor de blender door de ice knop te gebruiken. Yoghurt erbij schenken en je hebt een heerlijke smoothie
Wat ik mis bij de blender is een QR code of receptenboekje, die doorverwijzen naar lekkere startrecepten.
Algemene indruk: goede, stevige blender met mooie en vlotte resultaten!!

Pluspunten

  • sterke motor
  • eenvoudig te bedienen
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen receptenboekje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Muurtje 27-03-2021
  • Product getest

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

9,0
Het is een grote stevige blender die doet wat hij moet doen. Fijne grote kan waar veel in gaat. Je drukt op de knop voor wat je hem wilt gebruiken bv soep of smoothie en hij werkt vanzelf. Hij staat stevig en is makkelijk schoon te maken. Het pluspunt, de grote kan is ook een minpunt want je kunt de kan niet in de koelkast zetten mocht je het willen bewaren. Ook in de kast neemt hij best veel ruimte in.

Pluspunten

  • Stevig
  • Grote kan
  • Makkelijk te bedienen
  • Vaatwas bestendig

Minpunten

  • Hij neemt veel ruimte in
  • Kan te groot voor in de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 27-03-2021
  • Product getest

Geweldig Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

9,0
Deze Blender is multifunctioneel, ijsklontjes stukmaken doet hij met gemak. Fruit fijnmalen voor een smoothie, kost dit apparaat geen moeite, wil je tussendoor wat toevoegen, dat kan via de vul opening aan de bovenkant.
Deze blender maakt weinig geluid, voor de kracht van de motor.
Het apparaat is makkelijk te bedienen en schoon te maken.
De maatbeker is erg makkelijk op het apparaat te zetten, makkelijk afsluitbaar door een deksel, met sluit dop, wat tevens een klein maatbekertje is.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Krachtig
  • Maat beker hangt niet aan
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Maatbeker is te groot voor in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa14 26-03-2021
  • Product getest

Fijne blender voor het maken van soepen of smoothies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

8,0
Ik was al een tijdje opzoek naar een blender om verschillende gerechten te kunnen maken. Met wat geluk heb ik deze van Tristar mogen testen en hij beviel me goed.

De blender ziet er degelijk uit en neemt niet al te veel ruimte in. De kan in van BPA free plastic en kan in de vaatwasser.
Dat de kan vaatwasser bestendig is vind ik erg fijn want met de hand afwas krijg ik hem niet goed schoon onder de messen.
Wat ik wel een nadeel vind is dat de kan niet vast gezet kan worden. Hierdoor moet je hem steeds vasthouden tijdens het blenden omdat hij , voor mijn gevoel, niet stevig genoeg erop zit.

De verschillende functies van de blender zijn erg fijn. Hij heeft bepaalde snelheden voor de 3 opties, smoothie, ice en soup.
De snelheden zijn ook gemakkelijk zelf te regelen door gewoon die knop rond te draaien naar de gewenste snelheid.

De pulse functie heb ik veel gebruikt bij mijn smoothies omdat ik dat zelf erg fijn vond om het alvast wat kleiner te maken.
De blender heeft een flink vermogen die echt door het hardste stuk fruit of groente heen komt en dat is een groot plus punt.
Het stampertje gebruik ik vaak in plaats van een lepel om alles nog even een setje te geven om vervolgens te vermalen.

Ondanks dat de kan niet heel stevig staat op de onderkant is het echt een fijne blender. De blender heeft een goed vermogen en levert goede prestaties.

Pluspunten

  • Vaatwas bestendig
  • Design
  • Stamper
  • Grote kan

Minpunten

  • Kan staat niet stevig op de onderkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 26-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer fijne smoothie blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar BL-4473 Vitapower 2000 Blender

Algemene score

9,0
Deze blender is een grote aanwinst in je keuken.
Ik ben dol op smoothies en de blender word dan ook bijna elke dag gebruikt, ofwel maakt overuren 😁
Zeer makkelijk in gebruik stekker in t stopcontact en starten.
De smoothies zijn ook echt smooth geen korreltje meer te vinden. En mocht het nog niet glad genoeg zijn naar je zin gebruik dan de pulse knop voor net even iets extra.
Je hoeft er ook niet bij te blijven staan, de speciale knoppen (ice, smoothie en soup) kun je indrukken en als de tijd voorbij is stopt de blender vanzelf.
Hij maakt ook niet veel herrie, behalve dan in de ice modus maar dat is logisch.
Ook het schoonmaken is zo gebeurd vaatwas bestendig, maar persoonlijk was ik hem altijd met de hand af.
De soep knop is een zeker erg handig niet alleen voor soep maar ook voor bv saus of baby prakjes.
Al met al dus een zeer krachtig en degelijk apparaat, met wat mij betreft maar 1 minpuntje en dat is zijn formaat.

Pluspunten

  • Zeer smooth
  • Weinig herrie
  • Niet TE duur

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer