8.7(6)
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 769,00Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG GI7200A1SN 7000 - Volledig Integreerbare Vaatwasser - GlassCare - Energieklasse A op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
b*************@i*********17-08-2026
9.0
Dit is echt een top vaatwasser. Van binnen heeft hij erg veel ruimte, zowel in de onderste als bovenste lade kun je veel (hoge) dingen kwijt. Beide lades hebben inklapbare rekjes, waardoor je extra ruimte kunt creëren voor grotere objecten. Verder heeft de vaatwasser binnenin een lampje, waardoor het inruimen net wat makkelijker gaat, schijnt er een lampje op de grond wanneer het programma bezig is, heeft de vaatwasser een groot zout- en spoelglans reservoir waardoor je het niet vaak bij hoeft te vullen én kun je de filter heel makkelijker schoonmaken. Waar ik daarnaast ook heel erg blij mee ben is het automatisch openen van de deur, wat maakt dat een verschil voor het drogen van de vaat! Echt heel erg fijn. Kortom: ik ben heel blij met deze vaatwasser en zou hem zo weer kopen!
d*************@g********17-08-2026
10.0
10.0
Makkelijk en handig display. Handig dat de vaatwasser op wifi werkt. De vaatwasser is makkelijk te innstalleren en makkelijk in gebruik en levert goede kwaliteit. Ook handig dat de bestek mand in 2 delen kan.
Damianschuchter16-08-2026
9.0

Handige details die je dagelijks merkt

9.0
Bij een vaatwasser let ik normaal niet zo snel op kleine extra’s, maar bij deze AEG merk ik dat sommige dingen echt handig zijn. De binnenverlichting bijvoorbeeld. Zodra je hem opent zie je meteen wat waar staat en of er nog ergens ruimte over is. Ook de bestekkoffer die je naar links of rechts kunt schuiven gebruik ik regelmatig als er een grote pan of schaal bij moet. De drie sproeiarmen zorgen ervoor dat ook een volle lading goed schoon wordt. We hoeven eigenlijk zelden iets nog een tweede keer te wassen. De bediening vind ik ook erg fijn. De touchtoetsen reageren meteen, zelfs bij een lichte aanraking, waardoor je snel een programma kiest. Tijdens het draaien hoor je hem nauwelijks vanuit de woonkamer. Aan het einde gaat de deur vanzelf open zodat de vaat verder kan drogen. Hoge glazen vragen soms wat schuiven met de indeling, maar verder is dit vooral een erg praktische vaatwasser voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
  • Erg ruim
  • Flexibele indeling
Minpunten
  • Kunststof vochtig ondanks airdry
dokrie192809-08-2026
8.0

Bevalt goed, super stil, fijne extra features

8.0
Allereerst wil ik zeggen dat vaatwassen natuurlijk nou niet de meest leuke klus ter wereld is, maar deze vaatwasser maakt het wel heel gemakkelijk! Een lichtje in de vaatwasser is een luxe waarvan ik niet wist dat ik die graag wilde hebben, maar ik zou nu al niet meer zonder kunnen. De vaatwasser is super stil, handig dus dat je op de vloer kunt zien of die bezig is. Het had helemaal top geweest als daar een tijds-indicatie bij zat, want nu weet je niet hoelang de vaatwasser nog moet draaien. Hij staat eigenlijk altijd op de eco modus, en afhankelijk van hoe vol en vies de vaat is duurt de sessie langer of korter. Dat is super fijn, dan staat die niet onnodig 4 uur en 20 minuten te draaien. Eigenlijk heb ik weinig minpunten over deze vaatwasser, de wifi is een gimmick die ik niet verwacht te gebruiken en ik heb 't ook nog niet helemaal goed ingesteld gekregen. Terwijl ik mezelf toch wel redelijk tech-savvy noem. Zoek je een goede vaatwasser met weinig tot geen minpunten, kopen maar.
Pluspunten
  • Stil
  • Zuinig
  • Lichtje in de vaatwasser
Minpunten
  • Geen tijdsindicatie
  • App is lastig (maar heb je die nodig)
LilBT15-05-2026
8.0
k heb deze vaatwasser een week geleden ontvangen en ben tot nu toe tevreden over de prestaties. Hij maakt de vaat erg goed schoon op de verschillende programma's, zowel Eco als de normale. De AirDry Auto Door-functie is erg handig, want zelfs als je niet thuis bent, gaat de deur automatisch open en droogt de vaat vanzelf. De indeling van de ruimte binnenin is ook praktisch. De bovenste lade is flexibel en kan hoger/lager worden geplaatst, afhankelijk van wat je nodig hebt. Ik zou het wel fijn vinden als hij nog een stapje hoger kon, want we hebben kleine kopjes en hele grote borden die nu bijna de bovenkant raken. De app is ook erg handig en was makkelijk te koppelen (de stapsgewijze instructies waren erg behulpzaam). Wat ik echt mis aan dit model is de indicatie van de resterende wastijd die op de vloer wordt geprojecteerd. Dit model heeft alleen een lichtstraal en geen indicatie. Dat is niet erg handig, en ik moet de deur openen (wat niet ideaal is) om te zien hoeveel tijd er nog over is. Dit is geen heel basic model, dus deze functie zou er wel bij kunnen. Ik neem deel als testgebruiker via Bol.nl en heb het product tegen een gereduceerde prijs gekocht.
p*********@l******13-04-2026
8.0
Na uitgebreid testen ben ik positief verrast door de prestaties van deze AEG inbouwvaatwasser. Vooral de bouwkwaliteit voelt degelijk aan en de machine werkt stil, wat prettig is in een open keuken. De SatelliteClean sproeiarm doet echt zijn werk: glazen en pannen worden gelijkmatig gereinigd. De EasyFlex Plus lades bieden veel flexibiliteit, al vind ik dat grotere borden soms wat krap passen afhankelijk van de instelling. De SmartSelect Connect functie is een leuke toevoeging, maar niet essentieel voor dagelijks gebruik. Wat minder sterk is, is de droogprestatie bij eco-programma’s; die zou iets beter mogen. Verder is het energieverbruik netjes en voelt het apparaat betrouwbaar. Ik neem deel als testgebruiker via Bol.nl en heb het product tegen een gereduceerde prijs gekocht.