Boretti DaVinci Nero Gas BBQ - Black - 3 Burners - Verrijdbaar

Boretti DaVinci Nero Gas BBQ - Black - 3 Burners - Verrijdbaar

Gemiddelde beoordeling
6.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 57 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Boretti DaVinci Nero Gas BBQ - Black - 3 Burners - Verrijdbaar op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
Thierry05-03-2017
5.0

Verkleuren van de zon

5.0
Ik heb de Davinci nu reeds 2 jaar en de hoes is idd. waardeloos,na een paar uren in de zon is de hoes volledig verkleurd en de mooie glanzende rode kleur van de bbq is geheel mat geworden. Maar van roest aan de binnenkant heb ik nog geen last omdat ik hem aan de binnenkant volledig inspuit met olijfolie(met een plantenspuit),om dan te overwinteren . De glanzende rode kleur heb ik opnieuw kunnen bekomen door de bbq lichtjes af te schuren en heb dan de juiste kleur verf gekocht ,maar op waterbasis(verkleurd niet) en dan de bbq geverfd met een klein verfrolletje, het resultaat mag er zijn en hij blinkt terug als nieuw !
jon31-07-2016
2.0

niet tevreden over boretti

2.0
In 2011 een Boretti Da Vinci Nero aangekocht naar 5 jaar is de binnenkant volledig Door geroest, valt helemaal uit elkaar omdat het uit gewoon plaatstraal is en geen inox Goedkoper merken zij meestal wel uit inox En dat voor zoon kostelijk merk
cc7901-05-2014
6.0
6.0
Ik heb deze bbq reeds 2,5 jaar, de branders, zijwanden,etc zijn aan het doorroesten. Ik heb een maand gelden een vriendelijke mail naar boretti gestuurd voor een offerte voor de reparatie, hier wordt simpelweg niet op gereageerd. Heb de mail nogmaals verstuurd vandaag, in de hoop dat zij wel een oplossing voor mij vinden!