Siemens EQ6 Plus ExtraKlasse TE657F03DE

Siemens EQ6 Plus ExtraKlasse TE657F03DE

8.7(97)
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 849,00Bekijk alle aanbieders
Gerrit Woudrichem02-01-2023
Algemene score
10.0

Dit espresso apparaat kan niet stuk?

Reviewscore
10.0
Deze Siemens espresso machine TE657F03DE EQ6 PLUS EXTRA vervangt een ruim twee jaar oude Philips 3200 welke gisteren voor de tweede keer stuk ging! Vanmorgen gekocht gewoon bij een elektro speciaalzaak, direct geïnstalleerd en intussen al meerdere heerlijke kopjes koffie gedronken. Een mooi apparaat, gemakkelijk te bedienen en geleverd voor een eerlijke prijs. Ook het onderhoud lijkt eenvoudig uit te voeren, maar daar hebben wij uiteraard nog geen ervaring mee! Alle onderdelen zijn gemaakt volgens Duitse degelijkheid principes en u kunt dit espresso apparaat dus met een gerust hart kopen. Vergelijk voor u koopt, wel even goed de prijzen, wij vonden op internet namelijk meerdere hogere verkoopprijzen dan wij vanmorgen bij Electroworld betaalden. Voor de Philips 3200 gebruikten wij een Miele espresso apparaat en die ging bijna 10 jaar mee. Wij hebben er vertrouwen in dat we van deze Siemens minstens evenveel plezier zullen hebben.
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
Minpunten
  • Waterreservoir had beter rechts kunnen zitten
Ja, ik beveel dit product aan