ETNA VV172NRVS
Reviews
Reviewscore9.0
Prijs, duurzaamheid, testuitslag Consumentenbond.
Reviewscore10.0
De koelkast en de vriezer als set gekocht.
De uitvoering en indeling zijn top.
Een plaatje in onze keuken en fluisterstil !
En dan ook nog 5 jaar garantie.
Klasse.
Bevalt erg goed
Reviewscore9.0
Snel geleverd, vrieskast voldoet aan alle eisen.
Heeft een mooi uitstraling, grote ruimte van binnen.
Ook de ruime laden zijn erg handig. Ook is hij erg stil wat geluid betreft. Ben er erg blij een goede aankoop.
Echt een een aanrader dus
Pluspunten
- 8
Minpunten
- Geen
Reviewscore10.0
Gezocht naar een betrouwbaar Nederlands merk. We wilden een ruime vrieskast die zuinig en stil in gebruik was, en no frost had. We zijn gaan kijken bij lagemaat in Nijkerk. Daar werden we professioneel geholpen. Na onze wensen te hebben gehoord werden we op de ETNA gewezen. De vrieskast was precies wat we zochten en de prijs was mooi scherp. We zijn erg tevreden met onze aankoop. De bediening is eenvoudig en er zit zelfs licht in de vrieskast. De ruimte is voor ons ruim voldoende. Prima vrieskast.
En Toen Nooit meer Afkrabben
ETNA: En Toen Nooit meer Afkrabben
Ik heb de ETNA VV172NRVS gekozen vanwege de combinatie van 240 liter inhoud, energielabel C, No Frost en het lage geluidsniveau. Sinds hij staat te draaien, doet hij precies wat een goede vriezer hoort te doen: mijn eten bevriezen zonder zelf voortdurend om aandacht te schreeuwen. De vijf transparante lades en twee open vakken bieden verrassend veel ruimte en maken het geheel overzichtelijk. Geen archeologische expeditie meer naar die ene zak nasi die ergens sinds 2024 onder het poolijs ligt begraven. De temperatuur is eenvoudig in te stellen, FastFreeze is handig na een flinke boodschappentocht en het deuralarm voorkomt dat je diepvriesvoorraad ongemerkt aan een tropische vakantie begint. Ik vind de vriezer prettig stil. Je hoort hem af en toe werken, maar hij houdt gelukkig geen TED Talk in de keuken. De RVS-look oogt strak en degelijk. Klein verbeterpuntje: het display zou duidelijker mogen aangeven of je naar de ingestelde of werkelijk gemeten temperatuur kijkt. Over de duurzaamheid kan ik na korte tijd nog geen oordeel geven, maar mijn eerste indruk is uitstekend.
Pluspunten
- Zeer ruim en overzichtelijk
- Stil en onderhoudsarm
Minpunten
- Temperatuur display zit niet aan de buitenkant
- Geen display met de daadwerkelijke temperatuur in de vreizer
Reviewscore10.0
Hele mooie vrieskast. Hij oogt niet alleen mooi, hij doet zijn werk ook super. In kan alles eenvoudig invriezen en er is genoeg ruimte in deze mooie kast. De deur is eenvoudig van draairichting te wisselen
Reviewscore8.0
Werkt zoals verwacht. Is heel stil en zuinig
Super diepvrieskast
Reviewscore10.0
Ziet er mooi uit,fijne handgreep en we horen hem haast niet ! Lekker veel bakken en 2 ruimtes voor bakken .Top
Pluspunten
- Haast geen geluid
Bevakt goed, een aanrader
Reviewscore8.0
Werkt zoals je mag verwachten, prijs kwaliteit is goed.
Uitstekende vrieskast
Reviewscore9.0
Wij waren op zoek naar een nieuwe vrieskast. Wij zijn blij met onze keuze voor deze Etna vriezer. Wij hebben hem nu twee weken in gebruik. Het is een ruime vrieskast met verlichting. De twee bovenste schappen zijn handig voor diepvriespizza’s en zelf ingevroren producten in bakjes. Het “no frost” label is niet overdreven, na veelvuldig openen totaal geen ijsvorming. De vrieskast oogt mooi in onze bijkeuken. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding!
Pluspunten
- Twee schappen
- Verlichting
- Fraai uiterlijk
- Grote vriesladen
Een vriezer waar ik warm voor loop
Reviewscore10.0
Deze ETNA vriezer doet precies wat je hoopt: hij houdt z’n hoofd koel, maakt weinig herrie en slikt zonder klagen een indrukwekkende hoeveelheid diepvriespizza’s weg.
De lades zijn ruim en overzichtelijk, dus geen potje diepvries-Tetris meer zodra je boodschappen hebt gedaan. Hij vriest snel, ziet er netjes uit en voelt degelijk aan.
Kortom: een aankoop waar ik warm voor loop. En dat is voor een vriezer toch best knap.
Pluspunten
- Super ruim
- Ziet er mooi uit!
- Handige deurhendel
- Het (gebrek aan) geluid
Aanrader; ruime lades en geruisloze vriezer
Reviewscore10.0
Mooi design, mooie kleur maar vooral goede vriezer. Vriest snel, en is nagenoeg geluidloos. Veel ruimte in de ruime laden en de 2 ‘plankjes’ bovenin de vriezer ook heel fijn. Zo blijft alles overzichtelijk in de vriezer.
Pluspunten
- Geruisloos
- Ruim
Minpunten
- Deur naar andere kant draaien is gelukt maar ging zeer lastig
Vries gemak
Reviewscore10.0
Wij hebben deze diepvries gekocht omdat hij een fijne grote inhoud heeft en natuurlijk het no frost systeem is heel fijn. Daarnaast is de vriezer reuze stil. Hij staat bij ons in de open keuken en we horen hem soms heel stil aanslaan. De vriezer was goed getest door de consumentenbond en wij vinden dat hij helemaal voldoet aan die test en hij is zeker zijn prijs waard. Wij hebben van deze aankoop totaal geen spijt. We bevelen hem aan.
Pluspunten
- stil
- heel veel in op te bergen
Minpunten
- -
- -
Fantastische vriezer
Reviewscore9.0
Heel mooie vriezer met een zeer goed formaat en een praktische indeling. Boven handige schappen en daaronder een aantal ruime lades. De vriezer heeft zelfs verlichting aan de binnenzijde en opent makkelijk door het prettige handvat. Het display in de vriezer geeft alles aan dat handig is. Het installeren was erg makkelijk en de extra garantie na registratie is natuurlijk helemaal top! En dat allemaal voor een bedrag dat reuze meevalt voor wat je krijgt. Wij zijn zeer tevreden!
Pluspunten
- Mooi
- Praktische indeling
- Verlichting binnenzijde
- Niet te groot en niet te klein
- Open schappen en lades
Een aanrader
Reviewscore9.0
Mooie ruime vriezer. 5 Lades en 2 open vakken. Mooi overzichtelijk.
No frost werkt geweldig.
Fijne hendel waardoor hij heel makkelijk open gaat. Sluit goed. Prettige hoogte.
Super blij mee!!!
Pluspunten
- Ruim
- Deur kan 2 kanten op open
- 5 lades en 2 open vakken
- Goede hoogte
- Makkelijk te openen
Minpunten
- Zou het niet weten
Blij met deze vriezer
Reviewscore10.0
Ik heb deze vriezer gekocht om het 35 jaar oude beestje dat we hadden te vervangen.
De vriezer was snel geplaatst en aangesloten. We moesten alleen de handgreep nog vastzetten, maar dat was heel eenvoudig.
De vriezer ziet er goed uit, biedt enorm veel ruimte en is muisstil. Hij kan tot -15 graden hebben, dus ideaal voor in de garage.
En tenslotte is het lampje dat erin zit ook ideaal. Dat is zoiets waarvan je niet wist dat je het wilde tot je het hebt.
Pluspunten
- Ruimte
- Lampje
Beste keuze en geweldig apparaat
Reviewscore10.0
Na het lezen van reviews en gezien te hebben dat deze vrieskast best Buy en als beste getest was hebben we voor deze mooie en vooral technisch onderbouwde vrieskast gekozen en tot nu toe zeker zijn geld waard.
Ook het gebruikersgemak is heel fijn en duidelijk zijn de instructies.
Wie op zoek is naar een degelijke en betrouwbare vrieskast komt uit bij deze keuze.
Reviewscore8.0
Mooie vriezer, fijne inhoud, stil en werkt prima. Nu enkele weken in gebruik en zeer tevreden.
Zeer tevreden
Reviewscore10.0
Ben onder de indruk van de bouwkwaliteit. Ziet er stevig en kwaliteitsvol uit, en zo voelt hij ook aan. Ongelooflijk stil. Was bij de eerste ingebruikname sneller op temperatuur dan verwacht. Met vijf handige lades en twee vakken heb je een zee van ruimte die ook nog eens mooi verlicht zijn. De deur openen gaat vanwege het handige handvat probleemloos, geen probleem dus met het "vacuüm" trekken van de vriezer. Kan momenteel geen negatieve punten aanhalen. Mooi, strak, stevig, handig, zuinig... Echt blij met mijn aankoop.
Pluspunten
- Stevig
- degelijke bouwkwaliteit
- Handige lades
- Mooi
- straalt kwaliteit uit
- Zeer stil
- Zuinig
Grote vriezer voor een minder grote prijs
Reviewscore8.0
Gekocht op prijs / energieverbruik en ruimte.
Levering ging soepel en hoefde alleen zelf het handvat erop te schroeven omdat de deur al op de goede kant zit voor mij. Deze kan ook van kant gewisseld worden zag ik.
Eerste indruk is positief, grote ruime bakken, simpel te bedienen en heldere verlichting
Pluspunten
- Grootte
- Prijs
Minpunten
- Plastic
Een aanrader!
Reviewscore9.0
Prachtige mooie kast. Vriest supergoed en de indeling is helemaal wat ik verwacht had.
Pluspunten
- Mooie kast
- Goede indeling
Minpunten
- nog niet kunnen ontdekken.
Etna No-Frost diepvries een echte aanrader
Reviewscore9.0
Onze 7 jaar "oude" diepvries begaf het ineens en moesten eveneens ineens barbecueën :-) (en jammer genoeg spullen weggooien wegens te ver ontdooid).
Op zoek naar andere diepvriezer kwam deze na enig zoeken tevoorschijn, no-frost en dergelijk en een redelijk energielabel met daar bijbehorende concurrerende acceptabele prijs.
Nu bijna een jaar verder kan ik zeggen dat deze erg goed bevalt.
Vooral de no-frost, weet niet of het een boven gemiddelde ervaring is maar na bijna een jaar totaal geen ijs vorming terwijl we de oude diepvries elk jaar moesten ontdooien (wat we dus toen net hadden gedaan.. :-()
Tel daarbij op dat het nachtverbruik van elektra, tussen 23:00 en 07:00 ± 150 Wh (D's bijna 165 kWh per jaar) is gedaald terwijl er geen andere wijzigingen in verbruik 's nachts hebben plaats gevonden (andere 16 uur is niet te meten i.v.m. variabel gebruik).
Mocht je dan echt wat te klagen hebben dan zijn er twee kleine puntjes:
- Geluid deur open is te zacht (voor de wat oudere met lichte gehoor uitdagingen) .
- Nu zelf na een jaar kun je aan de buitenkant niet zien of horen (zo stil) dat het apparaat mogelijk in storing is.
De enige mogelijkheid om dat te checken is deur te open en checken (maar dat gebeurd toch al twee keer per dag.....)
Ergo: Heel tevreden met diepvries en hopen hiervan lange tijd gebruik van te kunnen maken.
Pluspunten
- No-Frost
- Elektra verbruik
- stille werking
- de twee open vakken boven in
Minpunten
- geluid deur open (voor oudere personen
- Geen indicatie buitenkant omtrent actieve werking
Supermooi!
Reviewscore9.0
Na zorgvuldige studie voorafgaande aan de koop van een vriezer kwam ik uit op de Etna VV172NRVS.
Beste koop en heel veel korting. Als kers op de taart kreeg ik ook nog een prachtige airfryer cadeau. Wat wil je nog meer?!
Nooit meer die vervelende ontdooi klus die je maar uit blijft stellen, heerlijk!
Reviewscore10.0
In de eerste plaats ziet het er erg mooi uit in rvs uitvoering, erg handig met verschillende maten laden, echt een aanrader voor een concurrerende prijs, en 3 jaar extra garantie op de koop toe.
Prima vrieskast voor een goede prijs.
Reviewscore9.0
Fijne vrieskist, no-frost, met verlichting, goede energieklasse C, dus zuinig volgens de nieuwe normen, goede doorzichtige lades en dat alles voor een goede prijs. Goed ingelezen en voor dat verschil in verbruik/kosten hoef je geen -veel duurdere- B- of A- categorie te kopen.
Pluspunten
- Zuinig
- Verlichting
- No-frost
Minpunten
- De 2e opening had een lade mogen zijn