Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

  • Best Reviewed sep 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**n@h**l.nl 08-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Groot in het klein

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

8,0
Daar was ie dan. Jezus wat een grote doos ! Maar goed, het gaat niet om de verpakking maar om de inhoud . Die mag er zijn. Alleen prachtig om te zien. Een hele mooie design . Ook de afmeting is precies voor het gebruik dat we voor ogen hadden. Wat ook fijn was : het apparaat was nagenoeg klaar voor gebruik ! Alleen nog maar een van de 4 bijgeleverde gasflesjes aansluiten en dat was simpel. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen dus. Je "voelt "dat de gebruikte materialen er toe doen. Degelijk "spul" . Nu maar eens uitproberen met en vrij simpel product . Hamburgers. Afhankelijk van de grote gaan er makkelijk 8 op. De temperatuur laat zich makkelijk regelen. 2 maal draaien en klaar was kees. Heerlijk . De 2de x hebben we ribeye geprobeerd . 4 stuks. Verrukkelijk. Gemakkelijk ook omdat de temperatuur zoals gezegd, zich makkelijk laat regelen . Ook het schoonmaken was een fluitje van een cent. Niet dat we dit al gedaan hebben , maar meenemen lijkt ons ook geen probleem. Handzaam en niet te zwaar. Een voordeel is ook dat je niet met houtskool en/briketten hoeft te sjouwen en dan het aanmaken nog. Ook een kunst op zich. Alhoewel dat ook wel zijn charme heeft. Maar voor 4 personen vinden we deze barbecue zeker een goede aanvulling . Ik denk dat we deze nu meer gaan gebruiken dat de houtskool gestookte. Voor de doeleinde die wij voor ogen hebben zijn 5 sterren op z'n plaats. Ongepland en spontaan aan de slag gaan .

Pluspunten

  • Gebruiksvriede

Minpunten

  • Niet echt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Liziej 27-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel blij met de BBQ

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

9,0
Ik ben erg verrast over de Attitude 2Go!
Toen ik hem binnenkreeg dacht ik wel eventjes "Wat een mega grote doos!" maar eenmaal uitgepakt is het toch een zeer compact mooi design BBQ, en daardoor ook heel makkelijk mee te nemen.

Het aansluiten ging erg gemakkelijk, voor we het wisten konden we al aan de slag, dus als je spontaan bedenkt te gaan BBQen dan kan je ook binnen een mum van tijd aan beginnen. Ook de gasflesjes aansluiten gaat super makkelijk.

We zijn direct naar de supermarkt gereden voor wat groentes te halen om op de BBQ te leggen om hem direct uit te proberen. Dit is ons ontzettend goed bevallen.
Je zet hem aan en je kan bijna direct aan de slag, en alles smaakt heerlijk. De temperatuur kun je ook makkelijk in de gaten houden doormiddel van de temperatuurmeter voorop de klep. De kinderen vonden het ook allemaal erg lekker en die vragen ons nu elke dag of we weer gaan BBQen.

Het schoonmaken na het BBQen ging erg makkelijk, dus dit vind ik ook een grote pluspunt. Je kunt alles loshalen om het zo goed schoon te maken. Zo kan je overal goed bij en door zijn compacte formaat is hij ook netjes op de bergen.

We zijn al een aantal keer in het park geweest om daar lekker te eten met de kinderen en een aantal vrienden. De BBQ is niet super groot maar doordat je alles zo goed in de gaten kunt houden dmv de temperatuur etc ben je snel klaar voor de volgende ronde dus wij vinden hem groot genoeg voor ons grote gezin van 5.


Zoals je kunt lezen zijn we meer dan positief! We zijn ontzettend blij met den Attitude 2Go, en onze kinderen ook. :-)

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Compact
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Snel klaar om te eten
  • Temperatuur meter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**s@h**l.com 26-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

8,0
Wij mochten deze barbecue testen en we zijn positief verrast! Het is een gebruiksvriendelijk apparaat, hij is snel op temperatuur, verwarmt gelijkmatig en je kunt snel en handig aardappeltjes, vlees en groente grillen. Ook ziet de barbecue er solide en mooi uit en vinden wij het prettig dat er kleine gasflesjes gebruikt worden. Omdat je zo'n fles kunt vastzetten aan de barbecue kun je het apparaat in 1x optillen en naar binnen dragen. Schoonmaken gaat gemakkelijk, doordat je het lekbakje eruit kunt schuiven en het rooster er goed af kunt halen. Al met al een apparaat wat we zeker volgende zomer vaak zullen gaan gebruiken!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Temperatuur goed regelbaar

Minpunten

  • Zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Base202 25-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg fijne BBQ

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

8,0
Heb de BBQ een aantal weken in gebruik en hij bevalt erg goed. werkte altijd met kolen maar dat is toch wel veel werk. Zeker vergeleken met deze Campingaz BBq. Je pakt heb snel en hij is ook snel op temperatuur. Voor grote groepen is het misschien net te klein maar voor een groep van 4 tot 6 voldoet hij erg goed. Kleine flesje is ook erg handig mede omdat deze vast aan de achterkant zit en je het geheel in een keer op pakt en kan verplaatsen. Het is wel verstandig om altijd een flesje op voorraad te hebben want hij is nog wel een keer leeg. Hij is niet heel licht maar zeker niet te zwaar. Het voelt allemaal erg degelijk aan enige wat niet direct degelijk voelt is de regelknop voor de brander maar dat is dan ook het enige. Schoonmaken van de roosters is best goed te doen denk alleen dat de onder bak waar de brander in zit na veelvuldig gebruik steeds lastiger schoon te maken is. Het vet is hier toch lastiger weg te halen.
Het lijkt of de brander niet erg hard brand maar hij verwarmt de bakplaten erg goed en op elke plek heb je genoeg hitte.
Ik ben er erg tevreden over en gebruik hem regelmatig!

Pluspunten

  • compact
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loezelleke 24-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale BBQ voor overal!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

8,0
Het heeft wat langer geduurd, de gasflessen zijn onderweg verloren gegaan dus in het wekend hebben we maar verlangend naar de doos gestaard! Maandag zelf een flesje gehaald en aan de BBQ gegaan! Klaarzetten voor gebruik is erg simpel, je pakt de bbq, zet ‘m neer en tadaa! Uiteraard daarna wel de gasfles aansluiten, die kan in het mandje achter de bbq hangen. Ideaal in die zin want je hebt geen slang aan de zijkant of voorkant met een gasfles die bij de eerste de beste zet omkukelt. Wat betreft het bakken zelf: ideaal! De rijen met kleine vlammetjes zorgen er voor dat je op elke centimeter van de plaat kan bakken, en niet alleen in het midden zoals nog wel eens voorkomt. Dus ook de buitenbeentjes als je met 4 tot 6 mensen eet worden netjes gaar. Ik heb een balkon van 2m2, waarvoor deze barbecue gemaakt is! Alle voordelen van een gasbarbecue, inclusief de bakruimte en toch kan je feilloos op je balkonnetje zitten. Vooralsnog wat ons betreft een dikke plus en we gaan hem snel weer aan het werk zetten. Zeker snel, want het schoonmaken is na afkoelen van de bbq snel gedaan. Vetpan in de vaatwasser, platen voorschrobben voor de ergste resten en er bij in de vaatwasser. En terwijl de vaatwasser draait even de binnenbak en de pijp reinigen met warm water en wat sop. Doe gek en haal nog een doekje over de buitenkant en dan is ‘ie al weer klaar voor de volgende ronde.

Pluspunten

  • Snel op te zetten
  • Makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Zwaar met alles er op en er aan
  • Plastic knopjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lgilissen 24-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Conpacte zware snel te gebruiken bbq

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

8,0
Wat een grote doos maar wat een mooie degelijke inhoud. Snel alles in elkaar gezet. Zelfs zonder handleiding. Binnen uur was ik al aan het bbq-en, een uur door het snijden en voorbereiden van de bbq!. De bbq was snel op temperatuur. Thermometer gaf de temperatuur goed aan. Aangebakken resten waren na t bbq-en redelijk makkelijk te verwijderen. Zo ook het gedeelte onder de gasleiding Erg tevreden zoals je leest

Pluspunten

  • Design
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Zwaar
  • Lastig schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

annemarie2u 24-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

9,0
Wat een prachtige gasbarbecue van topkwaliteit. Bij het openen merk je al direct de kwaliteit van de materialen en daarmee de degelijkheid van het product. Alles oogt solide en aansluiten is een fluitje van een cent. Enige opmerking hierbij: de draaiknop van de temperatuur is van simpel plastic gemaakt, het enige onderdeel wat naar mijn idee beter uitgevoerd had moeten worden. Grillen gaat eenvoudig, je klikt het gas compartiment er eenvoudig op en kan direct aan de slag. Grill is snel klaar en bereikt een goede temperatuur. Een uurtje grillen met 5 personen kostte ongeveer 1/3 van een gas-tankje (oftewel een 3-4 euro aan gas). Dat is acceptabel qua prijs. Al met al heel tevreden over de look / design / de kwaliteit en met name het gebruiksgemak. In onze nieuwe buitenkeuken komt dit wel heel erg goed van pas. Je krijgt veel waar voor je geld, dus dit wordt een blijver!

Pluspunten

  • design
  • kwaliteit
  • prijs

Minpunten

  • schoonmaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Revelations 23-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel fraaie draagbare BBQ

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

8,0
Heel mooie compacte gas barbecue. Erg stevig met mooie emaille plaatwerk. De barbecue wordt snel warm en het opzetten van de bbq gaat snel en makkelijk. Gastankje wel snel leeg, dus die moet je op voorraad hebben liggen. Maar ook die aansluiting gaat erg makkelijk en werkt prima. Heel degelijk apparaat, gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt daarom erg stevig aan.

Pluspunten

  • fraai design
  • duurzame materialen
  • makkelijk mee te nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chandramukkhi 23-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

9,0
Ik was verbaasd hoe groot het pakket was, maar het product is daardoor erg goed beschermd tijdens transport. De barbecue is compact en makkelijk in elkaar te zetten. Binnen no time kun je beginnen met barbecueën. Ik vind de barbecue zeer makkelijk in gebruik. Je kunt de temperatuur regelen met een draaiknop en door het deksel te sluiten. We hebben heerlijk gegeten! Schoonmaken is ook makkelijk doordat het rooster makkelijk eraf te halen is een het lekbakje kun je zo uitschuiven voor reiniging. Voor ons is dit zeker een aanrader, we hadden het er al over dat we het mee zullen nemen naar ons vakantiehuisje en ook als we met vrienden afspreken in het park, ideaal!

Pluspunten

  • Mooi
  • Klein
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**k@g**l.com 23-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

9,0
Ik heb deze barbecue mogen testen en was erg verrast. Het is een strak en handzaam model wat je makkelijk overal neerzet zeker als je een balkon of kleine tuin hebt is het een aanrader.
De cartouche is eenvoudig aan te sluiten en dat is voor mij wel een pre. Wij hebben twee avonden langere tijd gebarbecued en twee keer alleen even een sateetje op één cartouche. Dit komt waarschijnlijk omdat de barbecue snel op temperatuur is en hij op een lage stand goed heet wordt, de hoogste stand heb ik nog niet geprobeerd omdat hij dan wel erg heet wordt voor hetgeen ik wilde bereiden.
Schoonmaken is geen groot karwei, je haalt de roosters er uit en kan ze afborstelen of in een sopje doen. De onderbak is wat lastiger maar ik kreeg als tip om hier folie onder te leggen en dat ga ik nog uitproberen.
Ik ben enthousiast over de barbecue en zou hem ook zeker zelf aanschaffen.

Pluspunten

  • Mooi formaat en design
  • Cartouche makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**e@g**l.com 22-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact, maar power!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

9,0
Voor ons kleine vakantiehuisje zocht ik een gasbarbecue, die (vanwege het gebrek aan ruimte) weinig plaats inneemt, maar waarbij we geen concessies zouden hoeven doen op het gebied van kwaliteit. De Attitude 2Go maakte bij aankomst meteen al indruk. Alles aan dit apparaat voelt degelijk en daar sluit het fraaie, stoere design helemaal bij aan. Alles bleek supersnel aan te sluiten en binnen no-time lagen de eerste hamburgers er sissend op. Maar niet alleen dat, al snel volgden de vispakketjes, groente en noem maar op! Ondanks dat de barbecue compact is, is de plaat ruim. Groot genoeg voor ons gezin van 6 vinden wij. Super dat de deksel dicht kan, zodat het eten sneller en gelijkmatiger kan garen zonder dat het te snel uitdroogt. Wat ik ook een dikke plus vind is dat de barbecue snel op (hoge) temperatuur is, dat vond ik met een kolenbarbecue nog wel eens omslachtig. Kort samengevat - wij zijn er blij mee. Als het ding eenmaal op zijn plek staat is het een topapparaat. Het stukje '2Go' in de naam doet vermoeden dat je 'm onder je arm meeneemt voor dagjes uit, maar daar vind ik deze barbecue echt wel wat te zwaar voor. Voor thuisgebruik of in ons vakantiehuis daarentegen een blijvertje!

Pluspunten

  • Design
  • Resultaat
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

erp11 21-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en snel heet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

8,0
een compact BBQ, ideaal om mee te nemen, de BBQ is snel heet, dus ideaal, bovendien is ie ook snel schoon.

Pluspunten

  • compact
  • snel heet, dus snel beginnen
  • vlug schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mama29 21-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooie compacte bbq

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Campingaz Attitude 2go CV gasbarbeque / zwart, grijs / metaal / rechthoekig

Algemene score

8,0
fijne compacte bbq, wij hebben deze meegehad naar de camping, het vlees wordt fijn gaar, niet te snel en niet te langzaam. thermometer op de bbq vonden we ook fijn. Al met al een fijne bbq om thuis of op de camping te gebruiken. Schoonmaken met ontvetter en de bbq is weer klaar voor de volgende keer.
Onder in de bbq aluminium folie leggen is ook gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • compact
  • vlees wordt er mooi gaar op
  • thermometer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer