Alecto DBX-85 ECO - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Alecto DBX-85 ECO
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Camera babyfoon
Nee
Optische weergave
LED-indicatie
Muziek
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 227 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim P. 28-10-2016 Product paar maanden in bezit

100 % mijn doel bereikt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde 24 uur contact met mijn ernstig zieke vrouw,die zelf geen knopjes meer kan bedienen.
Ik probeerde vele zaken maar niets voldeed.Tot dat ik deze babyfoon ontdekte. Gelweldig resultaat en zekerheid van de controle. voldoende accu duur en een goed geluid. Zeer goede ontvangst van alle geluiden.Dit was en is voor mij nog steeds DE oplossing.Wat heerlijk dat dit soort apparaten zijn ontwikkeld. BEDANKT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sofie 14-09-2016 Product paar weken in bezit

Handige babyfoon en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een hele handige babyfoon. Kan direct gebruikt worden zonder ingewikkelde installatie. Pluspunt is dat de ouder-unit op oplaadbare batterijen werkt, dus een stopcontact heb je niet voortdurend nodig. Mijn kindje is heel blij met het ingewerkt nachtlampje met sterren. De klank is heel duidelijk.

Pluspunten

  • Oplaadbare ouderunit
  • Duidelijke klank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamarinde 25-04-2016 Product kwartaal in bezit

Super Babyphone voor een super prijs!

Algemene score

9,6
Voorheen hadden wij een babyphone van Philips. Deze was erg fijn, maar ging binnen 1 jaar 2 keer stuk en viel vaak uit. Deze babyphone van Alecto is top! Makkelijk in gebruik, leuk dat detail met de lichtjes in de vorm van sterren en super goed bereik. Ik kan makkelijk de ontvanger op zolder zetten en met de ouder unit de tuin in lopen. Erg tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 18-04-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne- en handige babyfoon

Algemene score

9,6
we hebben deze babyfoon voor onze kleindochter gekocht en zijn er zeer tevreden over.
De handleiding was erg duidelijk, zodoende totaal geen problemen met het instellen.
De geluidskwaliteit, we horen haar zelfs ademen, is erg goed en zo ook het bereik. Leuk die sterretjes als verlichting. Al met al een prima babyfoon voor een leuke prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steenbeekje 04-04-2016 Product paar dagen in bezit

Babyfoon DBX-85eco

Algemene score

7,0
Toestel in gebruik genomen, zeer makkelijk in gebruik. Niet veel opties, maar hoeft voor ons niet. Goede geluidskwaliteit en goed bereik!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mindy Horstink 18-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Inmiddels onze derde exemplaar van dit merk. Babyfoon bevalt goed. Wel heeft een van de babyfoons vaak geen bereik. Inmiddels een nieuwe ontvangen binnen de garantieperiode en de nieuwe werkt wel goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

S&S 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

Simpel en accuraat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima babyfoon. Zo'n 8 jaar geleden zelfde model gekocht. Helaas de adapter nu kapot en niet los verkrijgbaar, dus opnieuw het zelfde setje gekocht. Wetende dat we tevreden zouden zijn, want dat waren we immers al.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

De creche 25-05-2017 Product paar maanden in bezit

Eenvoudig in gebruik en prima prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Toestel gekozen omdat prijs kwaliteit prima is, heel gemakkelijk in gebruik, voor de kindjes zijn de leuke verlichting een leuke bijkomstigheid , het toestel lost al mijn verwachtingen in

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Leuke verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke claes 25-05-2017 Product paar maanden in bezit

Prima toestel, geen storingen, prima kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorig toestel ,van een ander merk, gaf heel veel storing en de ontvangst was heel slecht, bij dit toestel ben ik zeer aangenaam verrast door de prima prijs/ kwaliteit , zeer gemakkelijk in gebruik, TOP

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit prima
  • Gebruiksgemak
  • Ontvangst prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KirSha 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Simpel in gebruik en storings vrij.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en lekker simpel in gebruik. Prijs is goed. Ik raad de babyfoon zeker aan. Ik ben tevreden.

Pluspunten

  • geluid
  • kwaliteit
  • prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leonie 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goede babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima babyfoon! De Alecto heeft goed bereik, zelfs als je lekker in de tuin wilt zitten hoor je die kleine goed! Hij is prettig in gebruik en duidelijke handleiding!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J 18-05-2017 Product paar dagen in bezit

Alecto Dbx 85 eco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima babyfoon, handig te installleren. Alleen de oplaadbare batterijen voor de babyuitzet zijn niet meegeleverd. ( maar ook niet direct nodig). Dus stekker in stopcontact en het werkt.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • Oplaadbare batterijen niet meegeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

calista 17-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

Pratique, facile

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Le choix a été motivé par le fait qu'il y ait des lumière qui permettent de se rendre compte que le bébé pleure même s'il n'y pas de son, pratique quand on est avec des amis, ou simplement quand on veut pas être stressée par les cris

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jessica 16-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goed bereik en diversiteit aan intensiviteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima babyfoon zeer goed bereik. Gaat door alle beton heen!
Kwetsbaar draad aan oplader hier had ik wat pech mee des al niettemin weer opnieuw gekozen voor deze babyfoon.

Pluspunten

  • bereik
  • vele standen

Minpunten

  • kwetsbaar draad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 12-05-2017 Product paar weken in bezit

Simpel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Niet de mooiste vormgeving maar werkt zoals het moet werken. Simpel te bedienen. Alleen het openen van het batterijvakje was lastig, moest met schroevendraaier. Maar hoeft je verder niet vaak te doen als je de babyfoon op stroom gebruikt.

Pluspunten

  • eenvoudig te gebruiken
  • ouder unit is compact

Minpunten

  • baby unit is vrij groot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Opa en Oma 08-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk te gebruiken, ook met twee linke handen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze babyfoon is gemakkelijk in gebruik, ook voor Opas en Omas.
Onze dochter heeft het zelfde babyfoon al een paar jaren. Zij heeft ons deze aanbevolen
nadat die van ons onklaar geworden was. Wij hebben haar babyfoon verschillende keren geleend, wanneer onze kleinzoon kwam logeren.
De prijs/kwaliteit verhouding is heel goed.

Minpunten

  • Gewone batterijen in de babyunit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prima bereik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het bereik is prima en het geluid kraak helder ook de spraak functie was goed te verstaan. Ook op het maximale bereik. Van af de over loop tot ongeveer 100 meter om het huis

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fam. Sandee 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker eenvoudig, goede kwaliteit

Algemene score

9,0
Doet precies wat ie moet doen; niets meer en niets minder. Daarmee voordelig geprijsd en van goed ogende kwaliteit. Wel vervelend dat batterijen van ouderstation niet opladen via de bijgeleverde adapter (het is of batterijen, of adapter).

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Goed bereik

Minpunten

  • Batterijvaksluiting onduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sofie 15-04-2017 Product paar weken in bezit

Zeer handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toestel zeer gemakkelijk in gebruik. Goed bereik, voldoende functies. Prijs/kwaliteit zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anouk 07-04-2017 Product paar maanden in bezit

Handig in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De babyfoon werkt zoals omschreven. De eco-stand werkt ook eenvoudig en goed.
Onlangs bij de buren op visite geweest en het bereik was prima.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Genoeg bereik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews