Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 294 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto DBX-85 ECO blauw, wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**n@h**l.com 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Fijn product, werkt eenvoudig.
Ideaal de nachtlamp functionaliteit.

Miste alleen 4 oplaadbare batterijen in ouder unit, was fijn om dat van te voren te weten.

Pluspunten

  • Bereik
  • Bediening
  • Nachtlamp

Minpunten

  • Veel batterijen nodig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop 25-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Geeft geluid als de baby geluid geeft en is anders stil. Geluidsterkte goed instelbaar. Mooie prijs en doet wat die moet doen.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • batterij lang opladen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lis 12-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik voor thuis waarvoor we hem hebben aangeschaft, altijd bereik. Buren tot 2 deuren verder redt hij ook. Verder niet(nieuwbouw....).

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RobynTQ 01-09-2020
  • Product gekocht

Makkelijke babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Simpele en doelgerichte babyfoon. geen poespas maar een keer duidelijk hoe hij werkt en goede geluidskwaliteit.

ook erg fijn dat hij zonder stroom gebruikt kan worden

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • lampje ingebouwd
  • kan zonder stroom

Minpunten

  • geen camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Visser 03-06-2020
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

10,0
Ten eerste niet duur. Heb lang gezocht naar 1 die goed was en niet veel geld kost. Gemakkelijk in gebruik en te installeren. Als batterijen opgeladen zijn kan je de ouder unit makkelijk even meenemen bv als je ramen lapt of auto aan het schoonmaken bent. En hem aan je broek klemmen.

Pluspunten

  • Riemklem
  • Helder geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 07-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne babyfoon in moeilijke periode

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Gebruikt tijdens de palliatieve zorg van mijn schoonmoeder.
Echt een uitkomst door de terugspreek mogelijkheid en pakte ook de kleine geluiden goed op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Oma pleunie 26-11-2019
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Prima babyfoon,
Goed bereik en goed geluid
Niet al te veel poespas maar doet zijn werk waarvoor hij bedoelt is, en ziet er nog leuk uit ook. Voor een logeerpartij is dit meer dan genoeg.
De terug praat functie gebruik ik niet dit lijkt mij namelijk eng voor een kindje als er opeens een stem uit de babyfoon komt.

Reageer

Renee 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
De Alecto DBX-85 ECO is voor mijn man en ik de ideale babyfoon. Niet alleen kan de gevoeligheid worden ingesteld (waardoor je dus kunt kiezen of je ieder klein geluidje wilt horen, of enkel de serieuzere geluiden), maar er is ook een communicatiefunctie tussen beide units, waardoor mijn man en ik makkelijk met elkaar kunnen spreken terwijl we in andere ruimtes zijn.
Absolute aanrader voor ouders die een fijne babyfoon willen, maar niet persé beeld erbij hoeven. Scheelt ook aanzienlijk in de prijs :)

Pluspunten

  • Communicatiefunctie tussen beide units
  • Gevoeligheidsinstelling
  • Werkt op netstroom en batterij

Minpunten

  • Geen beeld
  • Opladen van ouderunit duurt 24 uur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzan 19-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige, makkelijk te bedienen babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Makkelijk en eenvoudig in gebruik.
Geeft het geluid prima weer.
Batterij gaat lang mee.
Fijn dat je terug kan praten en daarmee je kindje al gerust kan stellen.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariette 17-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

10,0
Wij vinden dit product goed en we hebben er voor gekozen omdat dit de mooiste eruit zat die er lag
We zijn er blij mee kwaliteit is goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Silke 06-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede basic babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

7,0
Een goede basic babyfoon met duidelijke licht indicatie voor de sterkte van het geluid. Jammer genoeg wel wat bijna continu achtergrondgeruis wanneer je het volume op de luidste stand zet.

Pluspunten

  • Duidelijke licht indicatie
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen temperatuursaanduiding
  • Licht achtergrondgeruis

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

S. ander 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Prima apparaat voor uitluisteren van ons lief kleinkind. Eerst in de avond uitluisteren in de huiskamer en daarna nemen we de ontvanger mee voor de nacht naar onze slaapkamer.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • makkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • geen camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CV 28-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Onbetrouwbaar, ouder unit loopt steeds vast!

Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

1,0
Nu al 3x omgeruild en keer op keer dit probleem, erg hinderlijk.
Ouder uni gaat piepen en knipperen, kan dan geen verbinding maken met einder-unit.
Toch maar weer een Philips aanschaffen dus!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Van Leeuwen 06-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

10,0
Deze babyfoon is een mooie prijs en hij werkt helemaal naar behoren. Nooit geen klachten mee gehad, zelfs een 2e gekocht voor bij de oppas.

Pluspunten

  • Batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 28-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Jarenlang ''plezier'' van!

Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

10,0
Bijna 8 jaar geleden hebben we deze babyfoon aangeschaft voor onze zoon. Hij heeft 5 jaar lang zijn werk verricht.
Inmiddels weer dezelfde nieuwe gekocht en wederom zeer tevreden. Niet meer voor de baby maar ter controle van ons oud hondje! Ook daar is deze babyfoon uiterst geschikt voor!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oppas oma Francis 24-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijne, leuke, goed werkende, makkelijke babyphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

10,0
Leuke babyphone, fijn in gebruik, makkelijk installeerbaar. Indien kindje wat ouder is kan het ook reageren via de babyphone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Francis 15-06-2018

Ondertussen 4 maanden in mijn bezit en blijf erbij; heel fijne babyphone! Alleen als je als ouder ook nog de baby wilt kunnen zien, dan heeft mijn dochter er eentje met schermpje en dat is ook leuk en die werkt ook prima. Natuurlijk wel prijsverschil.

Reageer

Luc en Jacky Smolderen 11-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede duidelijke klank. Talk toets werkt perfect.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Produkt gekocht op aanraden van de dochter die hetzelfde model al jaren heeft maar wel met muziekje. Omdat we als grootouder soms meerdere kleinkinderen te logeren hebben, kozen we voor 2 dezelfde eenvoudige babyfoons te kopen. De ene werkte perfect, bij de andere bleken de druktoetsen veel te traag te reageren. Toen we dit melden kregen we onmiddellijk een nieuw toestel dat prima werkt.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • heel duidelijk geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sherida 02-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi simpel en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

10,0
Fijne babyfoon, simpel in gebruik, weinig poespas wat het ingewikkeld zou kunnen maken. Heel betrouwbaar, je weet dat het werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandy van der Smissen 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede babyfoon tegen betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

7,0
Dit is de 2e Alecto DBX die we nu hebben voor onze dochter. De eerste was niet goed qua verbinding en geluid, terug geweest naar de winkel en de nieuwe doet het perfect. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Geen tempratuur meter
  • Soms valt het bereik weg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jouke 10-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-85 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Goede babyfoon. We hebben er nu twee, en het vakt op dat ze het samen wel is moeilijk hebben. Dan moet u denken aan storingen, dat hij bijvoorbeeld het signaal ineens kwijt is. Dit komt ca. 3 keer per week voor, en lost na een minuut ongeveer vanzelf op. Bereik is best goed te noemen. Overburen op 50 meter en zelfs verder gaat prima. (Dus met meerdere muren ertussen)

Pluspunten

  • Bereik

Minpunten

  • Storing met meerdere (dezelfde) babyfoons

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews