Alecto DBX-85 ECO - Reviews

8,2 Lees 198 reviews
Best Reviewed dec 2016 Alecto DBX-85 ECO
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Camera babyfoon
Nee
Optische weergave
LED-indicatie
Muziek
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 198 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim P. 28-10-2016 Product paar maanden in bezit

100 % mijn doel bereikt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde 24 uur contact met mijn ernstig zieke vrouw,die zelf geen knopjes meer kan bedienen.
Ik probeerde vele zaken maar niets voldeed.Tot dat ik deze babyfoon ontdekte. Gelweldig resultaat en zekerheid van de controle. voldoende accu duur en een goed geluid. Zeer goede ontvangst van alle geluiden.Dit was en is voor mij nog steeds DE oplossing.Wat heerlijk dat dit soort apparaten zijn ontwikkeld. BEDANKT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sofie 14-09-2016 Product paar weken in bezit

Handige babyfoon en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een hele handige babyfoon. Kan direct gebruikt worden zonder ingewikkelde installatie. Pluspunt is dat de ouder-unit op oplaadbare batterijen werkt, dus een stopcontact heb je niet voortdurend nodig. Mijn kindje is heel blij met het ingewerkt nachtlampje met sterren. De klank is heel duidelijk.

Pluspunten

  • Oplaadbare ouderunit
  • Duidelijke klank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamarinde 25-04-2016 Product kwartaal in bezit

Super Babyphone voor een super prijs!

Algemene score

9,6
Voorheen hadden wij een babyphone van Philips. Deze was erg fijn, maar ging binnen 1 jaar 2 keer stuk en viel vaak uit. Deze babyphone van Alecto is top! Makkelijk in gebruik, leuk dat detail met de lichtjes in de vorm van sterren en super goed bereik. Ik kan makkelijk de ontvanger op zolder zetten en met de ouder unit de tuin in lopen. Erg tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 18-04-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne- en handige babyfoon

Algemene score

9,6
we hebben deze babyfoon voor onze kleindochter gekocht en zijn er zeer tevreden over.
De handleiding was erg duidelijk, zodoende totaal geen problemen met het instellen.
De geluidskwaliteit, we horen haar zelfs ademen, is erg goed en zo ook het bereik. Leuk die sterretjes als verlichting. Al met al een prima babyfoon voor een leuke prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steenbeekje 04-04-2016 Product paar dagen in bezit

Babyfoon DBX-85eco

Algemene score

7,0
Toestel in gebruik genomen, zeer makkelijk in gebruik. Niet veel opties, maar hoeft voor ons niet. Goede geluidskwaliteit en goed bereik!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mindy Horstink 18-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Inmiddels onze derde exemplaar van dit merk. Babyfoon bevalt goed. Wel heeft een van de babyfoons vaak geen bereik. Inmiddels een nieuwe ontvangen binnen de garantieperiode en de nieuwe werkt wel goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Bob Kregting-Kersten 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Babyfoon DBX-85eco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldige babyfoon met een behoorlijk bereik. Stabiele uitvoering met alle opties die je je als ouder of oppasser wenst. Weliswaar geen beeldscherm maar de prijs van rond de 40€ maakt dit gemis goed.

Pluspunten

  • Automatische verbinding
  • Bereik
  • Gebruiksgemak
  • goede ontvangst
  • De riemclip

Minpunten

  • Geen video
  • Geen batterijen bijgeleverd voor baby unit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima babyfoon, werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Basic babyfoon met alle noodzakelijke functies. Wij zijn er zeer tevreden mee. Vooral geluidskwaliteit is super

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loes 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Alles wat je nodig hebt in een babyfoon tot nu toe

Algemene score

9,0
We hebben al eerder een dbx 88 gekocht. Die deed het 1 jaar prima en verliest nu een aantal keer per dag ( en dus ook nacht) contact terwijl de units maar 8 meter uit elkaar staan met een betonnen en een houten vloer er tussen. Hierdoor worden we regelmatig wakker in de nacht van de piep toon terwijl onze dochter gewoon slaapt. Ik lees dit zeer regelmatig over de 88 eco maar ook over de 85 eco, het is dus afwachten hoe lang het goed gaat. Tot nu toe zijn we pas 1 keer wakker geworden doordat de 85 zijn contact verloor (met maar 3 meter en 1 muur tussen de twee units)..... Mijn eerste review over de 88eco was ook goed maar inmiddels zou hij een onvoldoende krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ari49 04-01-2017

Betrouwbaar en goedkoop

Algemene score

9,0
Een geweldige babyfoon met een behoorlijk bereik. Stabiele uitvoering met alle opties die je je als ouder of oppasser wenst. Weliswaar geen beeldscherm maar de prijs van rond de 40€ maakt dit gemis goed.

Pluspunten

  • Automatische verbinding
  • Super merk

Minpunten

  • Geen video
  • Geen accu's voor baby unit

Reageer

Mark Meesters 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig bereik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een uitstrekkend product voor een goede prijs.
Vooral het bereik van het product is verbazingwekkend.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Bereik
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karline 03-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede babyfoon voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij doet het heel goed. Duidelijk verstaanbaar! Ben er blij mee! Terug spreek functie is ook goed verstaanbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leootje 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede ontvangst en eenvoudig in gebruik. Oudergedeelte makkelijk op te laten via docking station, wel snel leeg. Prima slaapliedjes.

Pluspunten

  • goede ontvangst
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • oudergedeelte snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 24-12-2016 Product paar maanden in bezit

Kapot batterijvakje

Algemene score

6,0
Helaas was het batterijvakje van onze Alecto babyfoon al kapot voordat we hem überhaupt in gebruik konden nemen. Toen we de batterijen erin wilden doen, bleek het schroefsysteem al niet goed te werken. Met veel pijn en moeite hebben we het vakje uiteindelijk open gekregen. Niet erg prettig!

Werkt verder naar behoren.

Pluspunten

  • Het bereik
  • De riemclip

Minpunten

  • Batterijvakje kapot

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

vanleeuwenbram 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tof ding, werkt onmiddellijk wanneer het uit de doos komt!
Ook meerdere toestellen bij elkaar in de buurt geven geen problemen!
Product kon er iets mooier uitgezien hebben, maar dat is uiteraard minder belangrijk dan het functioneren van het toestel

Pluspunten

  • bereik
  • batterij
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miss summer 21-12-2016

Babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goedwerkende babyfoon. Helder geluid goed bereik. De gebruiksaanwijzing is kort maar duidelijk. Deze babyfoon is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • goed bereik
  • niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick van Silfhout 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto babyfoon

Algemene score

9,0
Het is een prima babyfoon, geen storing en een helder geluid en bedieningsgemak.
Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MvdS 14-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Werkt prima!

Algemene score

9,0
Prima babyfoon. Doet wat hij moet doen. Simpel in gebruik. Kan op batterijen en op stroom. Bereik is geen 300 meter maar naar de overburen gaat prima.

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Minder dan 300 m bereik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

b 11-12-2016 Product paar weken in bezit

super babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Babyfoon met een goed berijk, kan rustig met de hond een blokje om als de baby slaapt.
Heerlijk geen ruis en/of geluid buren. zo helder en goed geluid dat we ademhaling baby kunnen horen.

Pluspunten

  • ver berijk
  • geen ruis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Van den Branden 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

supergeluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend. Groot bereik. In gans de woning geen probleem ondanks beton. Alles wat het moet doen, doet het. Geen geruis en de nachtverlichting is een pluspunt.

Pluspunten

  • design
  • supergeluid
  • groot bereik

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews