Luvion Easy - Reviews

8,8 Lees 22 reviews
Best Reviewed okt 2016 Luvion Easy
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Camera babyfoon
Ja
Muziek
Nee
Kleuren
blauw, wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vlerken 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi compact en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijn en compacte babyfoon. makkelijk in gebruik en te installeren. Fijn klein maar duidelijk scherm. praktische babyfoon!

Pluspunten

  • Klein compact
  • mooi scherm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Liaan 22-10-2016 Product paar maanden in bezit

Perfecte Babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Pas deze babyfoon gekocht.. Ben erg tevreden over dit product. Heel makkelijk in gebruik. Zeer goed beeld, overdag en s' nacht. Geluid is duidelijk. Handig mee te nemen aan je broekriem.

Pluspunten

  • klein/compact
  • Goede kwaliteit
  • Helder duidelijk beeld
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pratina 17-10-2016 Product paar weken in bezit

Super gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren. Bereik werkt prima, in een eengezinswoning, verbinding blijft scherp, terugspreekfunctie doet het ook heel goed en is heel duidelijk. Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • helder camerabeeld

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Maikel 15-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De babyfoon werkt uistekend bij ons wij wonen in appartement en kunnen gemakkelijk tot onder lopen met de babyfoon en hebben nog steeds fgoede verbinding echt een goed product ben er tevreden mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Ha 08-09-2016

Makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij doet zijn wat die moet doen. De gevoeligheid van Vox-functie is in te stellen wat ik erg fijn vind. Het geluid is goed, we kunnen zelfs de hik van onze baby horen. Het scherm is klein maar de baby is goed zichtbaar en voor die prijs ben ik tevreden!

Er zit wel een fout in de handleiding. Het power indicator ledje wordt niet groen wanneer de ouderunit volledig op geladen is. De drukfout werd bevestigd voor de klantenservice van Luvion.

Pluspunten

  • Fraai design
  • Goede prijs kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed
TH 02-09-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne babyfoon voor prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Geen ervaring met andere babyfoons. Deze aangeschaft omdat de prijs redelijk is en niet te veel poespas waar we geen behoefte aan hebben. Voldoet daarom voor ons dus helemaal prima. Er zullen vast babyfoons zijn met helder/scherper beeld, maar bij deze babyfoon kan ik ook duidelijk zien hoe mijn kindje erbij ligt en de babyfoon reageert goed (snel) op geluid. Dat zijn de belangrijkste eisen en daaraan voldoet deze babyfoon prima.
In andere reviews bij voorbaat al gelezen dat de batterij snel leeg gaat, dit klopt, in VOX modus valt dit nog wel mee, verder gewoon veel aan stroom laten zitten wat ik geen probleem vind.
Ook de tijdaanduiding loopt niet goed, is op zich geen probleem verder maar vind dit wel vreemd, dat zou met alle technieken tegenwoordig toch niet hoeven. Kan ook op een andere klok kijken maar had 's nachts wel handig gevonden om het direct op dit schermpje dan ook te zien hoe laat het is.
En gelezen dat het aan-lampje op de babymonitor erg fel blauw licht geeft, dit vind ik ook, zeker als het in de kamer donker is. Maar gelezen bij een review dat zij dit afplakten, dit ook gedaan en nu is het prima.
Kleine puntjes die geen grote belemmeringen vormen als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een babyfoon met toch je kindje in beeld en verder geen grote eisen hebt.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • gebruiksvriendelijk
  • mooie design
  • niet duur in aanschaf

Minpunten

  • Korte stand-by tijd
  • Fel blauw lampje
  • Onjuiste tijdsweergave

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Nicolet 24-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

9,0
Prima apparaat, voldoet aan de verwachtingen. Prima beeldscherm. Kwaliteit van het geluid niets op aan te merken. Simpele bediening van het apparaat. Gebruiksvriendelijk.
1 klein puntje is wel datje een korte standby tijd hebt.

Pluspunten

  • Goed beeldscherm
  • Handig formaat.

Minpunten

  • Korte standby tijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
b 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Degelijke babyfoon van goede kwaliteit en handig in gebruik.
Helder display en goed bereik! Prijs is prima!
Ook het geluid is zeer goed. Voelt stevig in de handen aan en is van goede kwaliteit. Ook de levering was erg snel ! Kortom een prima werkende babyfoon.
Afmeting van het scherm is prima. Snel te installeren zeer gebruiksvriendelijk!

Pluspunten

  • degelijk
  • fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Linda89 28-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit

Algemene score

8,6
We waren opzoek naar een degelijke babyfoon met camera voor onderweg (logeren, vakantie etc.) en kwamen uit bij de Luvion Easy. Het bleek een nette babayfoon + camera te zijn. makkelijk in gebruik zonder gekke poespas en een prima beeld!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martine 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne babyfoon, goed bereik, zelfs met scherm

Algemene score

8,4
Deze Luvion Easy is heel fijn in gebruik. Het geluid is zet goed en ook het scherm is heel erg goed (wat vaak niet zo is bij babyfoons met scherm). Handige opties als temperatuur en terugspreken.
Verder geen rare poespas, het doet gewoon precies wat je er van verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Boefje 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

Handige babyfoon

Algemene score

9,2
Handige babyfoon met scherp beeld. Ook in de zon is het scherm goed te zien. Geluidsniveau goed te regelen. Door de ronde vorm aan de onderkant staat die wel iets wankeler maar geen probleem op een harde ondergrond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BeN 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

werkt perfect

Algemene score

9,0
het apparaat werkt perfect, doet wat het zegt, start goed de eerste keer op. ook het beeld en geluid is naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sevda 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

Luvion Easy

Algemene score

8,0
Super kwaliteit met duidelijk beeld dag en nacht!
Handig zonder kabel. Geluid is helder. Ik ben er superblij mee :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
T. Zijlstra 28-06-2016 Product maand in bezit

Prima no-nonsense babyfoon voor dit geld

Algemene score

9,8
We hebben een hoop babyfoons in onze handen gehad maar uiteindelijk toch voor deze babyfoon gekozen. Een prima babyfoon zonder toeters en bellen en hij is z'n geld meer dan waard. Alle functies die je echt nodig hebt zitten erop, het geluid en de beeld kwaliteit is echt prima en overal in huis (zelfs bij de buren) hebben we goed bereik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
valkie 21-06-2016 Product kwartaal in bezit

Luvion Easy top babyfoon

Algemene score

9,8
Ik heb deze babyfoon nu een paar maanden in gebruik en ik ben echt meer dan tevreden. Het beeld is heel goed en dat vind ik toch een hele geruststelling als mijn kindje ligt te slapen. Verder makkelijk in gebruik en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
kevvdijk 12-06-2016 Product paar weken in bezit

Simpel en goed

Algemene score

9,8
Wat je ziet is wat je krijgt. Een babyfoon met camera voor en die doet wat hij beloofd. Beeld is goed, in het licht en ook snachts. Bereik is ruim voldoende bij ons en het geluid is prima. Verder een temperatuurweergave. Niet duur voor wat je krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
INGE 10-06-2016 Product kwartaal in bezit

Prima product voor deze prijs.

Algemene score

9,2
Product gekocht in april maar onlangs pas in gebruik genomen. Beeld is goed en scherp genoeg. Er zit weinig vertraging op wat ik erg prettig vind. Nachtzicht is duidelijk voor de afstand die het in de babykamer moet overbruggen. Dit is 2 meter max. Bij ons. Product voelt stevig aan. We wilden eerst een met een nog groter scherm hebben maar uiteindelijk zijn we hier wel blij mee en zien onze dochter duidelijk. Verbeterpunten zou ik zeggen extra adapter in de doos doen aangezien ik soms op en neer loop naar boven als ik 'm op wil laden. Voor de rest gewoon een prima aankoop...zeker voor deze prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sosofie 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

Een dikke 10, ook op vakantie!

Algemene score

10,0
Wij zijn heel erg blij met deze aankoop voor een goede prijs (en bekend merk). We zijn op vakantie en kunnen heerlijk bij het zwembad aan de voorkant zitten terwijl ons kleintje op haar kamertje ligt (derde verdieping). De babyfoon doet gewoon wat hij moet doen, we kunnen haar zien en horen! Het is allemaal heel ´easy´! Blij dus en aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sief 30-05-2016 Product paar weken in bezit

Luvion Easy Babyfoon

Algemene score

7,8
Zeer gebruiksvriendelijke babyfoon. Erg blij mee. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mogelijkheden zijn prima, van zowel de camera, geluid en beeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Melissa2205 21-05-2016 Product paar weken in bezit

Prima babyfoon

Algemene score

8,6
Voor als je gewoon een simpele babyfoon wilt met beeld dan is dit zeker een aanrader! Beeld is duidelijk, ook in het donker.
Ik vind het voor dit geld zeker een goede aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews