Keyfinder: weet altijd waar je koffer is

Door de chaos op luchthavens van de afgelopen tijd gebeurt het steeds vaker dat koffers niet (op tijd) op hun plek van bestemming aankomen. Afwachten, dat is zo ongeveer alles wat je kunt doen. Maar met een keyfinder in je koffer kun je precies zien waar ‘ie zich bevindt. Hier lees je er alles over.

Keyfinder kopen? Bekijk het aanbod

Bekijk

Chaos op luchthavens

Door de drukte op luchthavens en het gebrek aan personeel komt het steeds vaker voor dat bagage niet op het juiste moment op de juiste plek aankomt. Het kan zomaar gebeuren dat je koffer nog op je vakantiebestemming staat, terwijl jij al lang en breed thuis bent. Soms moet je wel dagen of zelfs weken wachten tot je je bagage weer terug hebt. Veel kun je daar niet aan doen, maar er is wel een manier om te zien waar je koffer zich bevindt.

Keyfinder in je koffer

Een handig apparaat om dat te doen is een keyfinder. Zoals de naam al zegt zijn keyfinders gemaakt voor het terugvinden van sleutels. Er zijn veel verschillende soorten, en grote merken als Apple en Samsung hebben ze al op de markt. Maar in plaats van de keyfinder aan je sleutelbos te hangen, kun je hem ook in je reiskoffer stoppen. Zo kun je bij thuiskomst nagaan of je bagage nog onderweg is of gewoon ergens op Schiphol ligt te wachten.

Voor- en nadelen

Het is belangrijk te vermelden dat lang niet alle keyfinders hier geschikt voor zijn. Sommige finders werken alleen via bluetooth en hebben een klein bereik, waar je niet zoveel aan hebt als je duizend kilometer van je koffer verwijderd bent. Zorg dus voor een goede tracker, bijvoorbeeld de AirTag van Apple, waarmee je je kwijtgeraakte spullen over de hele wereld kunt zien. Let ook op een goede batterij, want aan een lege keyfinder in je koffer heb je natuurlijk niets.

Keyfinders op Kieskeurig

Op Kieskeurig.nl vonden we het een erg goed idee, zo’n keyfinder in je koffer. Daarom hebben we een speciale productgroep in het level geroepen. Op kieskeurig.nl/keyfinder vind je binnenkort alle keyfinders vn de bekendste merken. Zo kun je de ideale keyfinder uitkiezen, die je tijdens je vakantie in je koffer kunt verstoppen. Zo weet je altijd waar je bagage uithangt, en kun je met een gerust hart op vakantie - al blijft het natuurlijk afwachten wanneer je koffer weer boven water komt.