Meest populaire keuze – Scherpste prijs!
Bekijk productDe'Longhi DEX210 - Luchtontvochtiger - Wit
Reviews
DEX210
Reviewscore10.0
Prima apparaat om het vocht uit mijn boot te houden tijdens de winterperiode! Aanbevolen door een gebruiker.
Pluspunten
- Juiste omvang
Elegant uiterlijk en stil
Reviewscore8.0
Ziet er goed uit, is stil, kan in koude ruimtes en heeft een wasprogramma. Goed product voor een goede prijs
Pluspunten
- Goed uiterlijk
- Stil
- Eenvoudig te bedienen
Mooi compact apparaat.
Reviewscore9.0
Mooi compact apparaat. Lekker stil. Staat nu een week in de kelder maar houdt de luchtvochtigheid perfect op peil. Zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.
Pluspunten
- stil
- praktische
Goedekoop
Reviewscore8.0
De luchtontvochtiger is compact, was makkelijk te installeren en maak niet veel lawaai.
Heeft nu 24 uur aangestaan en merk al verschil.
Prima apparaat, krachtige ontvochtiger
Reviewscore10.0
Helder, makkelijk, goed en krachtig. Product doet stevig aan. Eerder al DeLonghi gehad (± 15 jaar geleden). Toen ook veel plezier van gehad. Lijkt zelfde kwaliteit
Pluspunten
- krachtig
- makkelijk te bedienen
Minpunten
- Geen minpunten
mooi stil
Reviewscore7.0
Heb mijn vorige vervangen wilde weer delonghi was daar tevreden over en deze is stiller en ziet er een stuk moderner uit
Haalt veel vocht uit de lucht
Reviewscore8.0
Ik gebruik ontvochtiger als de was staat te drogen. Dit gaat vele malen sneller met name wanneer het vochtig weer is.
Nu het winter is hebben we ook veel minder condens tegen de ruiten.
Inmiddels al een aantal tanks vol met water uit de lucht gehaald. Dit water kun je prima gebruiken in je stoomstrijkijzer omdat het geen kalk bevat.
Pluspunten
- Ontvochtigd goed
- Stil
Minpunten
- Meerwaarde kleding droogprogramma niet duidelijk.
Simpele in gebruik te nemen
Reviewscore7.0
Het apparaat voldoet helemaal aan de verwachtingen en is simpel te installeren. Enige min puntje is dat de gewenste vochtigheid niet in te stellen is in een bredere range (nu alleen 60, 50 en 40 %)
Luchtontvochtiger
Reviewscore9.0
In onze boot is heel vochtig, nu 1 nacht de
luchtontvochtiger er in en gelijk 2 lier vocht eruit gehaald.
super gelijk een prima resultaat.
Pluspunten
- snel reseltaat
- handzaam in gebruik
Minpunten
- geen
- geen
Verwijderd veel vocht
Reviewscore8.0
Na een uur aangestaan te hebben al een laagje water in de opvangbak.
Lucht in de kamer ook gelijk een stuk beter.
Pluspunten
- duidelijke knoppen
- neemt veel vocht op
Minpunten
- korte snoer
Compact en stil
Reviewscore8.0
De ontvochtiger is een stuk compacter dan mijn vorige onvochtiger, waardoor het simpel is om er een plek voor te vinden. Ook het geluidsnivo ligt laag; heerlijk rustig. Geschikt voor grotere ruimtes
Wasbaar filter, groot reservoir
Reviewscore8.0
Handing ivm wasbaar filter, goede luchtvontvochtiger. Voor middelgroot oppervlak geschikt, maakt weinig geluid.