De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
100 m³ ruimtes (max.)
Functies
koelen, ontvochtigen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kiki 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

EL98silent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Tussen vele aangeboden mobiele airco is mijn keuze gevallen op de DeLonghi PAC EL 98 Silent. Hij ziet er mooi uit geeft met blaauw/ groene licht voor real feel comfort. Het ingestelde temperatuur wordt snel bereikt. En in silent modus is die erg stil. Veel stiller dan mijn andere mobiele airco van een andere merk. Inclusief een afstandsbediening en om niet kwijt te raken kan je na gebruik netjes bovenin je mobiele airco plaatsen er is namelijk een apart bakje voor gemaakt. Afvoerslang is heel makkelijk te koppelen incl. Verstelbare platen voor je raam waardoor het geheel mooi afsluit.
Echt een aanrader en supercool!!! Prijs kwaliteit is helemaal in verhouding je merkt dat er kwaliteit in zit.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Echt cool

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 31-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie goede werkende mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Mooie mobiele airco die relatief gezien weinig geluid maakt, verschillende passtukken erbij geleverd om deze aan te laten sluiten op raam of gat in de muur.

Pluspunten

  • geluid valt mee
  • passtukken die erbij zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

koele kikker 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

meer dan prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
gekocht om de slaapkamers te koelen voor het slapen. op auto stand is een gem. slaapkamer binnen 30 min helemaal kool. wel moet je erbij neerleggen dat airco's eenmaal geluid maken maar daar slaap je wel doorheen.

Pluspunten

  • super snel koel vermogen
  • zeer maakelijk verplaatsbaar

Minpunten

  • geen raamafdicht kit, enkel koppelingen en slang
  • slang mag langer zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Eric 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Relatief stil en mooi design

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Ik heb deze airco gekocht omdat die veel lijkt te bieden: relatief goede efficientie, relatief laag geluidsniveau en 5 jaar garantie met de huidige actie. Deze airco is relatief stil - de silent functie lijkt goed te werken! Als je een niet te lichte slaper ben en goed tegen wat monotoon achtergrondgeluid kan zou je er bij kunnen slapen. Ook is de eco real feel optie een mooie toevoeging: je zet de airco en die zorgt ervoor dat de temperatuur en vochtigheid zo optimaal mogelijk worden. Wel zeg ik meteen dat ik de koelfunctie nog niet goed heb kunnen testen aangezien het daarvoor nog niet warm genoeg geweest is sinds ik de airco heb. De airco ziet goed uit.

Pluspunten

  • design
  • relatief laag geluidsniveau
  • 5 jaar garantie
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • zwaar
  • afwerking luchtafvoerbuis kon beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Een mooie en goed werkende airco. Maakt minder lawaai als de meeste airco's. Ik gebruik deze voor de slaapkamer en na 10 minuten is de temp al met 1 graad gezakt.

Pluspunten

  • koelt goed
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • best wel zwaar 37 KG

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Charles 02-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

EL 98 als de mussen van het dak vallen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Deze robuuste Airconditioner EL 98 zorgt dat je lekker koel in je woning kan verblijven als buiten de mussen van het dak vallen. De gebruiksaanwijzing is leesbaar. Het display is eenvoudig en goed leesbaar. De afstandbediening werkt uitstekend en de ervaring van het geluid is in de fluister stand prima te behappen.

Pluspunten

  • Geluid is minder dan 65 Decibel
  • Door zwielen makkelijk verplaatsbaar
  • Timer goed in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcel 31-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi om te zien en werkt er goed...!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding klopt..!! de airco werkt goed en is van een mooi design.
Ook valt het geluidsniveau binnen de normen.

Pluspunten

  • Design
  • Werking

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcel 30-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een airco die zuinig is en een grote ruimte kan koelen. Deze airco sluit goed aan bij mijn verwachting. Echter wel een slechte ervaring met Coolblue als verkopende partij maar dat staat los van dit product.

Pluspunten

  • Koelt grote ruimte
  • Ecoreal bespaart stroom

Minpunten

  • geluid, maar dat heeft elke mobiele airco

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Elmer85 24-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PAC EL98 SILENT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Heb hem nog niet zo lang, maar doet wat hij moet doen!
Automatische stand is wat meer ECO, maar je kan zelf ook de snelheid regelen.
De afvoerslang zou wel wat langer mogen zijn, want als je raam wat hoger zit dan heb je een uitdaging.

Pluspunten

  • ziet er gewoon netjes uit
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • afvoerslang is te kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans 23-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Gewoon goed. Was in staat om tijdens de hitte golf en temperaturen van 36 graden buiten onze slaapkamer heerlijk te koelen. Probleem met de meeste mobiele airco's is dat ze veel herrie maken. Daarom gekozen voor een betere kwaliteit Airco van Delonghi. Niet superstil, maar gezien de mate die gekoeld moest worden absoluut acceptabel.Gewoon een fijn ding en blij dat we hem hebben voor de komende jaren en warme dagen.

Pluspunten

  • Doet wat het moet doen - koelen!
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Maakt nog steeds wat lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Corné 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

airco

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

10,0
Mooie prijs en geweldig snel geleverd.
Dit is de tweede.
Werkt perfect en ziet er mooi en degelijk uit, sjiek.
Na levering zag ik dat de voorzijde niet goed was en kreeg een paar uur later een nieuwe.
Dat is pas echte service.
Geweldig Benem.nl

Pluspunten

  • Koelt hartstikke goed
  • Ziet er ook mooi uit
  • snelle levering
  • snelle reactie op problemen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Apparaat doet wat hij moet doen, namelijk koelen. Ook in een grotere ruimte. Nadeel is wel dat hij redelijk veel geluid maakt.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Koelt goed

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

D. Landman 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt als de beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Last minute op zoek naar een airco betekende goed inlezen en advies inwinnen. Bij Benem.nl was het advies duidelijk wil je er cool bij zitten in de woonkamer kies de EL98. Wat een heerlijk apparaat thuis aangezet, mooie vormgeving, goede afstandsbediening en koelen in verschillende standen. Van ontvochtigen tot alleen de fan aan hebben, veel mogelijkheden op dit apparaat. In de woonkamer is het op stille modus prima TV kijken. Het is in de hete dagen een verademing om de woonkamer op ongeveer 24 tot 26 graden te hebben. Enigste nadeel is wel dat je nu eigenlijk op elke verdieping eenzelfde apparaat wenst...

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Koelt goed
  • Mooie Vormgeving/ Design
  • Acceptabel geluid

Minpunten

  • Je wil er op elke etage 1.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corné 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Komt als beste uit de test en heeft ook een mooi uiterlijk.
Er zitten ook veel mogelijkheden op vandaar voor deze gekozen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Pieterse 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi el 98 aircondioner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Gekocht naar aanleiding tests en reviews.Mooie moderne uitstraling.Echt Italiaans design. Goede verkoeling

Pluspunten

  • Design
  • Verkoeling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S.Ramdhani 16-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer aangename, frisse en modieuze mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

10,0
Een perfecte mobiele airco voor deze hete zomerdagen. Hij is compact, stil en nog eens stijlvol in vrijwel elk interieur. Gemakkelijk te verplaatsen en te bedienen met de bijgeleverde afstandbediening. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Stijlvol
  • Koelt goed
  • Compact
  • Makkelijk te verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1 nacht gebruikt en heerlijk koel geslapen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
mooi design - degelijk apparaat - goede capaciteit en hij koelt voortreffelijk, fijn dat er nu een extra garantie opzit, waardoor wij ons de komende jaren geen zorgen hoeven te maken

Pluspunten

  • mooi design
  • goede koel capaciteit

Minpunten

  • géén
  • géén

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

b1angel 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Nog niet erg veel ervaring gezien hij nu pas een nachtje gedraaid heeft. Hij koelt goed en geluid valt best mee ten opzichte van de ventilator die we ervoor gebruikten voor de koeling.

Pluspunten

  • lange garantie, 5 jaar
  • koelt goed

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jacq 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobiele airco de longhi pinguïns EL98

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
De mobiele airco koelt goed, maakt vrij veel geluid, kan ook zachter gezet worden, is niet erg irritant. We zijn er super blij mee

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Prijs is goed

Minpunten

  • Geluid wat hard

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Hans 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deegdelijke kwaliteits airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Ik heb voor een A-merk airco gekozen vanwege twee mindere ervaringen met goedkope airco's. Wilde ook flinke koelcapaciteit en stiller om bij te slapen.

Pluspunten

  • Kwaliteit materialen
  • Stille modus

Minpunten

  • Display op apparaat niet dimbaar 's nachts
  • Relatief korte afvoerslang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews