Creative MUVO 2c zwart

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Sonos Play:5 wit op Kieskeurig.be.
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Minpunten
Dit is geen eerlijke evaluatie: als je je vooraf goed informeert dan weet je dat Sonos een WIFI-systeem aanbied en dan kan je achteraf niet klagen dat die enkel via WIFI werkt. Ook de klacht over de updates is niet eerlijk: je beslist zelf of je het systeem update. Bij iedere update komen er echte productverbeteringen. Dit is een high tech systeem, wil je voor conventionele techniek gaan, koop dan geen Sonos. Zorg dus dat je je vooraf goed informeert voor je (dure) speakers koopt.
Minpunten
Pluspunten
Beste Sonos klant,
Ook ik heb de Sonos gekocht en ben tevreden over het geluid. Waar ik niet tevreden over ben is dat de app niet goed werkt sinds de laatste update. Dan krijg ik de melding dat er geen apparaat gekoppeld is. Dan moet ik alles uit en aan zetten en opnieuw installeren en dat werkt het, met een beetje geluk. Dus elke keer als ik een naar muziek wil luisteren dit moet doen, heb ik het helemaal gehad.
Ben ik de enige die problemen heeft met de app?