Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 2850 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 807 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Plaatpoetser 15-07-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen, betalen, tracken, ontvangen en poetsen maar. Gewoon goed en snel. Een aanrader. Ook goedkoopste die ik zag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodie 15-07-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk site. Snelle levering. Prima service. En ook nog eens heel voordelig!!
Zeker de moeite waard om hier je tandenborstels te bestellen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 15-07-2018 Via de website gekocht

Fijn contact. Duidelijk gecommuniceerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden al wat vaker wat besteld. Echter op vakantie (D) hadden we onderdelen nodig. Deze werden binnen 24 uur afgeleverd op ons vakantieadres. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waterpik 100 15-07-2018 Via de website gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering,goed verpakt.
Product erg aan te raden aan mensen met een beugel.
Als ik wist dat het zo makkelijk in gebruik zou zijn had ik hem veel eerder gekocht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-07-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke website en gerichte info waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt.Ik beveel deze winkel zeker aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John uit Dordrecht 14-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende web winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij toeval zijn we bij deze webshop terecht gekomen, eerst denk je ga 'ik' dat doen bij een web shop bestellen, maar dan lees je alle reviews op kieskeurig en raak je overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is die voldoet aan wat je kan verwachten, goedkoop, kwaliteit en snelle levering. We kunnen wel zeggen dat we tevreden zijn over Tandenborstel.vom

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.A. 14-07-2018 Via de website gekocht

Vlot!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en vlot; één opmerking: het was een "minidingetje" verpakt in een veel te grote doos met veel beschermplastic, alleen dàt al. Plus dat het dan bij een afhaalpunt komt omdat ik overdag extern aan het werk ben, terwijl, als het passend was verpakt, gewoon in de brievenbus had gekund!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 13-07-2018 Via de website gekocht

Value for money !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima Shop met goede prijzen , duidelijke info over producten , correcte en snelle levering en goede follow-up , kortom twijfel niet en plaats je bestelling !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elektrische tandenborstel 13-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden en erg veel keus, en duidelijk te kiezen. Makkelijk in bestellen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erdee 12-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbieding gezien, dus o.a. twee tandenborstels besteld. Snelle levering, produkten goed verpakt, kwaliteitstandenborstel s: heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 12-07-2018 Via de website gekocht

mailcontact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering bleek wat vertraging te hebben maar ik werd daar niet snel van op de hoogte gebracht.
Ik moest zelf mailen met de vraag waarom het er nog niet was.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathieu 12-07-2018 Via de website gekocht

Prima service en goedkoopste in België

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en goedkoopste in België. Goeie kwaliteit.
Niks op aan te merken, zou zo opnieuw bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 11-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prima verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren hier besteld. Altijd snel geleverd en stevig verpakt. Meestal ook nog eens de goedkoopste, echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 11-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. De bestelde producten waren snel in huis. Tandenborstel.com is zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny vermanen 10-07-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levert snel
Alleen jammer dat er geen nederlande beschijving bij wordt geleverd
Dit product lijkt dus bestemd voor het buitenland ipv nederland
Vandaar dat ze de prijzen laag kunnen houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy 10-07-2018 Via de website gekocht

Snel, goede prijs, goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goedkoper dan andere aanbieders en goed verpakt. Aanrader wat ons betreft. Tandenborstel werkt ook helemaal zoals verwacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eline 10-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na één dag al geleverd, de elektrische tandenborstel was nergens goedkoper en bevalt uitstekend! Product en de website voldoen aan alle verwachtingen!! Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nand 09-07-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had nog wel de versie die ik zocht tegen een keurige prijs. Makkelijk besteld en snel geleverd. Groot assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 08-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, kwaliteitsproducten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De opzetborstels (2 varianten) die ik zocht, zijn hier te koop. Besteld en de volgende dag al in huis. Geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfried 08-07-2018 Via de website gekocht

Goedkope en snelle, op te volgen levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, goede beschrijving van de producten.
Jammer genoeg geen Nederlandstalige handleiding gekregen. Na mail binnen het kwartier in bijlage ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.van der Linden 08-07-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering,prima verpakt ,ben zeer tevreden.
Tandenborstels inmiddels uit geprobeerd,geweldig!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 08-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

10,0
Bestellen ging gemakkelijk, fijn site. Snelle levering en product voldoet aan eisen.
Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette IJben 07-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was de goedkoopste site voor deze borsteltje. Na 2 dagen al in huis. Ze hebben vele soorten dus alles wat mijn mondhygeniste aanbevolen had.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Kees 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service , artikel om 15.00 uur besteld. De volgende dag in huis. Zoals ze hebben beloofd op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jovage 07-07-2018 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, gunstige prijzen en zeer snelle levering. Een goed adres voor een ieder met tandvlees problemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 07-07-2018 Via de website gekocht

Snel, goedkoop en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goedkoop en snel zonder problemen in huis...! Ik wilde een nieuwe tandenborstel aanschaffen en de aanbieding hier scheelde me meer dan 40% met de prijzen in de gemiddelde winkel 😃

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs, netjes verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 1 dag bezorgd.
Netjes verpakt.
Goedkoopste voor het type elektrische tandenborstel dat ik wilde.
Duidelijke site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marielle 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tandenborstel.com was de goedkoopste aanbieder. Overzichtelijke webwinkel, duidelijk. Snelle, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uli 06-07-2018 Via de website gekocht

goede serice

Algemene score

8,0
Goede service, netjes verpakt en snelle levering. Alleen miste ik een retour bon en daar moet ik nu achteraan

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verbouwke 06-07-2018 Via de website gekocht

Vlug besteld en vlug geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We bestellen bij tandenborstel.com omdat we geen goedkopere aanbiedingen hebben gevonden. Het bestellen gaat vlot en de levering vlug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Leeuw 05-07-2018 Via de website gekocht

Keurige service, snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs is beduidend goedkoper en daarbij zijn de borstels van hetzelfde merk als op andere sites: Oral B. Daarbij is de informatie over de tandenborstel en de bijhorende borstels helder en duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ChrisFM77 04-07-2018 Via de website gekocht

Snel, duidelijk, goedkoop en kwalitatief goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goedkope prijzen, snelle levering en kwalitatief goed product. Ik zou iedereen tandenborstel.con aanraden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanGolverdingen 04-07-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, levering conform belofte.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs/kwaliteitverhouding met een snelle levering. Valt verder weinig aan op te merken. Kortom een happy klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 04-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende webshop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu een twee bestellingen gedaan en nu tijd voor een compliment ! Mijn ervaring is : een goede webshop met exellente prijs/kwaliteitsverhouding, doen wat ze beloven en geven een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uitstekend 04-07-2018 Via de website gekocht

uitstekend

Algemene score

10,0
Ik heb de bestelling geplaatst bij Tandenborstel.com, omdat het goedkoper was dan de andere websites.
Ik heb een geweldige service ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 03-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is snel en perfect gegaan. De site gaf aan levertijd 10 werkdagen maar het pakketje was er al de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 03-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne en duidelijke webwinkel. Erg tevreden met de snelle levering. Producten zijn scherp geprijsd. Ik beveel deze winkel zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 03-07-2018 Via de website gekocht

Eenvoudig en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbieding gevonden voor een duoset elektrische oral b tandenborstel. De site geeft duidelijke en voldoende info. Bestellen werkt eenvoudig en is overzichtelijk. snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dabbler 03-07-2018 Via de website gekocht

Hele goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestelproces, heldere website en goeie prijzen.
Klantenservice is erg goed. Mijn bestelling was wat langer onderweg, op vraag (mail) daarover werd zeer snel en adequaat gereageerd. Prima bedrij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank Willems 03-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb aangegeven dat ik mijn bestelling niet hebt ontvangen (slechte bezorging door PostNL) en direct een nieuwe bestelling nagestuurd en na 2 werkdagen ontvangen. Prima service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

José 03-07-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google op tandenborstel.com gekomen. Webshop eerst even gecheckt of het een betrouwbaar. En dat is het. Levering was volgens afspraak en je werd via email goed op de hoogte gehouden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 03-07-2018 Via de website gekocht

foutloos en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eenvoudig bestellen, voordelig, snelle verzending, goede verpakking, duidelijke info tijdens verzendproces .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rawien samoedj 03-07-2018 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service,levering, en prijs is gewoon fantastisch. Ik heb gevraagd of ze het wilde inpakken ,omdat het een cadeau is voor mijn vriendin. Had het niet verwacht, maar werd netjes in cadeau papier opgestuurd. Mijn complimenten. Heb in 3 maanden 2 elektrische tandenborstel hier gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjet 02-07-2018 Via de website gekocht

Goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestelproces, alles werd geleverd, lage prijs en gratis bezorging! Er stond een levertijd bij van 5 werkdagen maar werden er 12 was fijn geweest als dit even gecommuniceerd was. Heb zelf telefonisch navraag gedaan en werd vriendelijk te woord gestaan.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.M. 02-07-2018 Via de website gekocht

goede service,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een shop waar ik zeker nog gebruik van zal maken. Er is snel geleverd en het pakketje zag er goed verzorgd uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 02-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met enkele vergelijkingen waardoor je nog beter kunt kiezen wat beste bij je past. Verder snelle levering en prijs kwaliteit zeer in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 02-07-2018 Via de website gekocht

Zoals het hoort te gaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet wat dingen vergeleken en de borstel die ik wil was te koop bij deze winkel en ook nog eens lekker goedkoop. Geen aparte poespas maar gewoon 1 die wel de poetssnelheden van de duurdere heeft maar niet de bluetooth apps e.d.
Geen enkele verkeerde ervaring en indicatie voor tijdens of na de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Curasan 01-07-2018 Via de website gekocht

Goede deals, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Goede navigatie, goede prijs. Had een vraag, heb terugbel functie gebruikt en werd inderdaad diezelfde dag nog gebeld. Ook email reactie snel.
Kortom: goede ervaring met deze winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 01-07-2018 Via de website gekocht

goed product snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijs , snelle levering. Product word goed omschreven bijproducten zie je er gelijk bijstaan die je ook eventueel kan kopen. Product het goedkoopst op deze site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 01-07-2018 Via de website gekocht

Een snelle service

Algemene score

8,0
Ik zocht een oor thermometer,en vond hem super voordelig .ik had niet gedacht dit artikel te vinden op deze site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews