Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2708 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 754 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frits 20-05-2018 Via de website gekocht

goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekend. De website geeft goede info en het bestellen gaat snel en efficient.
.Alleen Post.nl komt zijn afspraken niet na qua tijdstippen. Maar dan de Tandenwinkel niets aan doen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Joost 19-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tandenborstel.com heeft alles en heeft ook nog scherpe aanbiedingen. Daarnaast is de service prima. Ik ben heel tevreden. Ik vind het wel lastig om precies de verschillen tussen de verschillende tandenborstels te ontdekken. Misschien moet men ze in klassen indelen. Ze lijken allemaal elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 19-05-2018 Via de website gekocht

Opnieuw een geweldige service en een prima prijs!

Algemene score

9,0
Dit is de tweede keer dat ik hier een elektrische tandenborstel bestel. Net als de vorige keer werd de bestelling stipt uitgevoerd en de volgende dag goed verpakt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonB 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uit voorraad en snel geleverd, daar waar andere webwinkel na 2 weken meldt dat het artikel niet meer te leveren is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna Cools 17-05-2018 Via de website gekocht

Bestelling en levering zeer vlot.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod en Vlotte levering.
Maar in de handleiding bij mijn geleverde tandenborstel stonden 2 onderdelen vermeld die niet in mijn pakket zaten... Tandenborstel, reisetui en oplader ok volgens beschrijving in het aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.Coenen 17-05-2018 Via de website gekocht

Aanrader!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bestellen, snel geleverd in goede verpakking. Duidelijke mail met de staat van verzending. Gewoon goed zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en duidelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bestellen online, goede communicatie en snelle levering! Inclusief tracking nummer om de order te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AV 17-05-2018 Via de website gekocht

Tandenborsel .com een aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top levering en alles netjes verpakt.zeker een aanrader met deze prijzen.en naruurlijk ook een mooie snelle levering.ik kan er echt nieta beter van maken dan nogmaals zeggen top site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tandenborstel.com review 17-05-2018 Via de website gekocht

tandenborstel.com review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site, prima prijs, supersnelle levering in degelijke verpakking. Top!!! Deze site zou ik zeker aanbevelen bij iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bryan 16-05-2018 Via de website gekocht

Precies wat op website stond en snel ook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was precise wat ik had besteld en levering was super snel
Ik weet niet wat ik nog meer over een bestelling van tandenborstels moet zeggen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 16-05-2018 Via de website gekocht

Oral B elektrische tandenborstel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, professioneel en goed verpakt! Mooie aanbieding voor 2 electrische tandenborstels!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 15-05-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede prijs. Er ontbrak 1 item in de verpakking, maar dat werd supersnel nagezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FB 15-05-2018 Via de website gekocht

Zonder gedoe en aantrekkelijk geprijsd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de Oral B tandenborstel-kopjes van tandenborstel.com gekozen omdat ze scherp geprijsd waren. Dan is het altijd nog even afwachten of en wat je binnenkrijgt. Maar de levering was snel en de inhoud compleet en goed, dus perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 15-05-2018 Via de website gekocht

Extra betaling voor bankcontact

Algemene score

8,0
Levering in orde ... prijs & kwaliteit in orde.

Achterstand tegenover andere websites = Extra kosten voor gebruik van bankcontact + Terugzending op eigen kosten = niet meer van deze tijd.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

ELLA 15-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het pakketje werd snel geleverd. Je ontvangt een email over de status van je pakket. Enig nadeel: er zit geen retoursticker in de verpakking. De kosten vam de retourzending zijn voor eigen portemonnee.
Je dient je retour van te voren aan te melden via de klantenservice. Het retourformulier kon ik niet downloaden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janny 14-05-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele scherpe prijzen en goede reviews. Daarnaast werden de tandenborstels super snel geleverd. De tandenborstels doen wat ze moeten doen. Blij mee. Een aanrader deze webshop voor electrische tandenborstels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke 14-05-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en prima kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam bij toeval op deze site.
Scherpe prijs en de kwaliteit van de tandenborstel is super.
Snelle levering, keurig op de hoogte gehouden wanneer de tandenborstel bezorgd zou worden.
Volgende dag al in huis en keurig verpakt.
Dik tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sascha 14-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijzen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Pakketje was snel geleverd en kwam in goede staat aan. Ook de prijzen zijn erg goed vergeleken met andere winkels.
Een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 14-05-2018 Via de website gekocht

Professionele webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site waar je de verschillende tandenborstels goed kan vergelijken. Scherpe prijzen en een correcte levering in een mooie verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lida 13-05-2018 Via de website gekocht

Woensdagavond laat besteld, zaterdagochtend in huis, prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam bij toeval op deze site, was op zoek naar een nieuwe electrische borstel. Goede prijs en gemakkelijk besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanna 13-05-2018 Via de website gekocht

Dik tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering komt heel snel , de prijs is prima en ze bieden kwaliteitsspullen. Ik kan tandenborstel.com alleen maar aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Posseth 13-05-2018 Via de website gekocht

Hele goede en snelle service

Algemene score

9,0
Met toeval bij deze site terecht gekomen en heb er een bestelling geplaatst. Binnen 1 dag was het binnen en het was keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 13-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, zorgvuldig verpakt en scherpe prijs. Zou hier zeker weer bestellen. Tijdens het proces wordt je goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 12-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag ie te besteld en dinsdag al in huis communicatie is uitstekend een aanrader.ik heb er al een electritrische tandenborstels gekocht van 0ral b

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes Dijkstra 12-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam toevallig op de shop terecht en reviews gelezen zag er goed uit nou dat is ook zo super en goed snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Most 12-05-2018 Via de website gekocht

Goede prijzen snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met goede prijzen hierdoor snel een keuze kunnen maken, toppie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cynthia 11-05-2018 Via de website gekocht

Prima prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijzen een overzichtelijke website en vlotte levering. Ik weet niet hoe de klantenservice is, aangezien het product voldeed aan onze verwachtingen en er geen klachten waren.

Reageer

Katrien van Hensbergen 11-05-2018 Via de website gekocht

Prima website + service!

Algemene score

9,0
Prima website met duidelijke uitleg klantvriendelijk en ze komen hun beloftes na

uitstekend dus!

Ook voor de prijs zal ik Hier vaker gaan bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 10-05-2018 Via de website gekocht

Prima!

Algemene score

8,0
Goede aanbieding, snelle levering, beetje jammer dat je 100 tekens moet invullen als je niets anders te melden hebt...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Luts 10-05-2018 Via de website gekocht

TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snel levering, prima communicatie.
Niet de eerste en zal ook niet de laatste keer zijn dat wij hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk 08-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, overzichtelijke webshop met snelle levering. Enige opmerking die ik heb is dat ik twijfelde of de tandenborstel die ik bestelde wel met een gratis extra houder kwam, of alleen met een gratis extra borstel. Het stond namelijk wel op de verpakkingsfoto, maar niet bij specificaties. Verder top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 08-05-2018 Via de website gekocht

Overzichtlijk, snel en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de titel al aangeeft prima prijzen, overzichtelijke site en goede snelle levering. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-05-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze shop gekozen omdat de prijs van de tandenborstel laag was en de snelle verzending. De tandenborstel was een dag later in mijn bezit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 07-05-2018 Via de website gekocht

Prima prijs, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duo-set Oral B pro E tandenborstels besteld, meteen extra opzetborsteltjes meebesteld, ook bij tandenborstel.com het goedkoopste. Snelle levering en goed verpakt, je zou het zo cadeau kunnen doen. Binnen 2 dagen in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geertje 07-05-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijke site en snel in huis, ze pakken alles netjes in flosdraad en stokers komen wel in een hele degelijke verpakking met opgeblazen luchtzakjes ter bescherming..maar goed dat is dan ook het enige puntje van kritiek

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lilian 07-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs!
Was de eerste keer niet thuis bij aflevering en parcelshop was al dicht dus had de chauffeur het pakket weer mee teruggenomen. Kreeg hier direct een mail over en de volgende dag werd het alsnog gebracht.
Had ook nog de klantenservice aan de lijn gehad welke erg vriendelijk was en goed op de hoogte van “het probleem”
Voorbeeld voor menig bedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugènie 07-05-2018 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, pakketje werd snel opgestuurd. Erg tevreden met de waterpik 660. Je flost nu voor je plezier je tanden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 06-05-2018 Via de website gekocht

Service zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk bestelproces, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. de Oral-B Pro 2500 is een best seller, die bij tandenborstel.com tegen een scherpe prijs geleverd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Hollander 06-05-2018 Via de website gekocht

goedkoop en snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
omdat het product erg goedkoop is en weinig of geen verzendkosten. en het product werkt naar behoren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francien 06-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service voor betaalbare prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.
Levering binnen 24 uur was uitstekend en volgens belofte, toppie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.terheggen 05-05-2018 Via de website gekocht

Redder in nood

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn borstel begaf het en door een nieuwe te bestellen bij Tanden borstel.com kon ik de daarop volgende dag alweer poetsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 05-05-2018 Via de website gekocht

Je krijgt wat jullie beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend en snelle levering ( volgende dag ) , kortom een goede deal zonder rompslomp!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 05-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles prima in orde. Ruime keus, goede prijzen, snelle levering. Je vind snel wat je zoekt en bestellen is eenvoudig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vosje 05-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Algemene score

8,0
Snelle levering, en de goedkoopste.
Makkelijk te bestellen en betalen via internet.
Was goed verpakt in een leuke doos!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miranda 04-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal top. Na een telefoontje kon de tandenborstel om 16.00 u nog verzonden worden. Volgende dag werd deze bezorgt. Daarnaast goede prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wit 04-05-2018 Via de website gekocht

Set oralb tandenborstels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Juiste artikel tegen een goed prijs snel in huis dit is wel eens anders bij internet bedrijven gaat regelmatig mis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 04-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

8,0
Had oral b opzetstukken nodig die waren hier het meest voordelig. De site is overzichtelijk en duidelijk en de snelle service zorgen voor een compleet plaatje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 04-05-2018 Via de website gekocht

Juiste en goede leverantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site.
Goedkope producten
Snelle en juiste levering.
Makkelijk teeen bestelling te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 04-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service en scherpe prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tandenborstel.com had de scherpste prijs voor de tandenborstel die ik zocht. En de service was top, volgende dag in huis. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 02-05-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Vlotte nette levering. Keurig verpakt. Duidelijke goed toegankelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews