Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 3031 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 865 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brenda 23-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelde artikelen zijn snel en netjes bezorgd. Goede producten voor een scherpe prijs.
Ik raad het aan om hier je tandenborstels te bestellen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 1946 22-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde product werd snel en op tijd geleverd. De site is duidelijk en overzichtelijk.
Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trish 22-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering het was binnen een 24 uur binnen. Fijne prijzen ik ga hier zeker al mijn mondverzorgings producten bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M. Horn 22-09-2018 Via de website gekocht

Snel, vriendelijk en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor Tandenborstel.com omdat prijs van de Oral B Genius 8900 tandenborstels het beste was. Simpel en goed bestelproces. Levering volgende dag.
Na aanschaf had ik nog een vraag aan de Klantenservice. Deze is door Manon direct en heel goed afgehandeld. Zo kan een webwinkel zich onderscheiden, scherpe prijs met perfecte service. Tandenborstel.com is een aanrader!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Slieksje 21-09-2018 Via de website gekocht

Top!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Het artikel was mooi en goed verpakt. Duidelijke communicatie omtrent betaling en verzending. Prijs kwaliteit verhouding is top en dit allemaal met een super voordelige prijs!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lina 20-09-2018 Via de website gekocht

Top webshop: zeer uitgebreid assortiment en goede prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Ne een speurtocht op internet kwam ik deze winkel tegen omdat de prijzen me aantrokken. En dan heb ik maar ook gelijk een accessoire erbij besteld, wat ook heel voordelig was. Top, en alles snel en uit voorraad geleverd. Voortaan geen acties elders meer zoeken maar gelijk bij deze winkel bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 20-09-2018 Via de website gekocht

Pluim voor de snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het gekozen product.
De verpakking en levering van de onze elektrische tandenborstel waren tip top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert 20-09-2018 Via de website gekocht

perfect (als dat mogelijk is)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede informatie op website, scherpe prijs, prima verpakking (gaat door brievenbus) en goede tips!

Reageer

SvD 18-09-2018 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met voordelige prijzen. Ik heb wel voor originele tandenborstels gekozen en ok deze waren goedkoper dan de beste aanbiedingen in de winkels. Bovendien keurig economisch/ klein verpakt zodat het door de brievenbus kon in minimale verpakkingen.. dus ook nog eens bewust voor het milieu!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pasveer 18-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi product wat snel geleverd is. Duidelijke website. Mooie korting waardoor het bij tandenborstel.com met stip de goedkoopste is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 18-09-2018 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak en goedkoopste winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geleverd op afgesproken dag en tijdsdeel. Keurig verpakt product voldoet boven verwachting. Goedkoopste winkel voor het product dat ik aangeschaft heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 18-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een aantal jaren geleden heb ik al eens een elektrische tandenborstel besteld via deze site. Vanwege de goede service besloot ik er daarom opnieuw te kopen. Goede duidelijke website, scherpe prijzen en super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annabel 18-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website gebruiksvriendelijk, het artikel 's avonds laat besteld en werd de volgende dag op tijd geleverd, degelijk verpakt, aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 17-09-2018 Via de website gekocht

Hele snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een heel lage prijs betaald, maar de aflevering was alsnog ontzettend snel. Echt een aanrader dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ralph 17-09-2018 Via de website gekocht

sneller dan verwacht !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
product was 'te laat'besteld voor levering de volgende dag, maar wat schetst mijn verbazing : het was er gewoon ! keurig verpakt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 17-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering en prima service. Een aanbeveling. Lage verzendkosten. Kleine verpakking. Kan zo in in de brievenbus. Je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helena 17-09-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk te vinden besteld en de andere dag netjes verpakt al binnen gekregen ik zal deze site aan iedereen aan kunnen bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 17-09-2018 Via de website gekocht

Goede service en duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles rondom het plaatsen van de bestelling en levering is gemakkelijk. Zeer snelle levering. Duidelijke informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 17-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bestellen via de website. Track and tracé bij bestelling. Op tijd en het juiste geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Van Tienen 16-09-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden over mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop op internetgevonden. S avonds besteld volgende dag om twaalf uur bezorgd. TOPPIE. Verzorgde verpakking en geleverd wat ik had besteld.
Kan een ieder aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilse 16-09-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering ging zoals afgesproken! Netjes op tijd en de juiste artikelen. Het produkt voldoet aan onze verwachting. Zou zo weer bestellen via deze site!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronny Geuens 16-09-2018 Via de website gekocht

Staaltje perfectie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tandenborstel kapot, wat nu...google stuurt me aan om deze webshop te gebruiken.
Website is zeer duidelijk en objectief informatief.
Lage prijzen en zocht naar addertjes onder het gras doch vond ze niet. Toch nog even gebeld voor info en werd opnieuw keurig geholpen.
Bestelling geplaatst, op tijd geleverd en ben heel blij dat er toch nog vertrouwen te vinden is.
Tandenborstel.com zegt war het doet, en doet wat het zegt.
Dank u met een glimlach😁

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 15-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles makkelijk te vinden via de site geen teveel poespas om in te vullen bij het plaatsen van een bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 15-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering tegen scherpe prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruikersvriendelijke site, overzichtelijk en duidelijk.
Bestelde producten de volgende dag geleverd, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotti 15-09-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website spreekt aan, is zeer overzichtelijk. Ik heb alles heel snel ontvangen en voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Meijs 14-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is in vergelijking met andere winkels voor mondhygiëne-artikelen de goedkoopste. De site is duidelijk en de service is snel. Top website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 12-09-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een aantal sites vergeleken maar deze kwam als goedkoopste uit de bus. Groot aanbod, Vitesse merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 12-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering
Goedkoper dan in de winkel, een echte aanrader.
Ga daar zeker ook meer bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 12-09-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfecte service,snelle levering.
Kwa prijs ook goed.
Als je iets zoekt wat je zo niet in de winkel kunt kopen(kwa mondverzorging),dan bij hun wel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Celine 10-09-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en goedkoper dan andere leveranciers. Bovendien kon ik mijn product niet overal vinden. Deze winkel raad ik iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simpel siempie 10-09-2018 Via de website gekocht

toppie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke website, goede uitleg, snelle levering en super creatief verpakt, ik werd er blij van :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 10-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie duidelijke website met groot assortiment. Het product werd snel geleverd en zat in een nette verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolande 10-09-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch contact is ook in orde! Vriendelijk en correct!
Hierdoor kon het niet ontvangen van de bevestiging per mail direct worden opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 10-09-2018 Via de website gekocht

goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De elektrische tandenborstels waren goedkoop. De site was simpel, en de Levering was Snel,
prima dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rej 09-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en goedkoper dan in de winkel. Dus alleen maar pluspunten. Ik ga hier voortaan altijd mijn tandenborstels bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Im 09-09-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elektrische tandenborstel voor 15:00 uur besteld was er gelijk volgende dag, goed ingepakt en scherpe prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 09-09-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijk site en snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon een duidelijke, makkelijke website. Goed omschreven productinformatie. Levertijd wordt nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 08-09-2018 Via de website gekocht

Vlot en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te vinden wat ik nodig had. De standaard voor electr.tandenborstel. niet echt goedkoop maar wel origineel produkt en vlot geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ine 08-09-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere informatie, website functioneert heel soepel. Zeer goede prijs en bij hogere aanschafprijs geen verzendkosten. Vlotte levering ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 08-09-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel met grote keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tandenborstel.com verkoopt niet alleen tandenborstels. Heb er een Braun oorthermometer gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Keurig de volgende dag thuisbezorgd. Heb al eerder hier besteld en ook toen was ik zeer te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 08-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel in huis, makkelijk te bestellen, lage verzendkosten. Tevreden dus!
Ook een handige en leuke website.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 07-09-2018 Via de website gekocht

Zeer aanbevelingswaardi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik ga zeker meer bestellen, grijp ik ook niet naast uitverkochte artikelen in een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BP 07-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, topproduct, nette prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe tandenborstel body's besteld. 1 van de weinige shops waarbij dat kan. Snel en netjes verpakt geleverd tegen een mooie prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kunna 05-09-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geleverd wat ik vroeg, snel en voordelig. Het product presteert wat ik verwachtte. Ik ben helemaal gelukkig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vips 05-09-2018 Via de website gekocht

Netjes en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie aanbieding en veel snellere levering dan de beloofde 4 werkdagen: zaterdagmiddag besteld en dinsdagochtend geleverd

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Snelle levering en het product niet goedkoper kunnen vinden. Daarnaast nog het gemak van achteraf betalen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marion 04-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering prima producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop, ik moest een nieuwe electrische tandenborstel, had nog een oplader dus kon voor mooie prijs alleen een body kopen! Ragers waren ook net in de aanbieding dus dat kwam mooi uit.
Snelle levering, raad deze shop dan ook iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M C 04-09-2018 Via de website gekocht

Fijne servies snel en duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zondag besteld ( goedeprijs ) en keurig dinsdag geleverd , in goede verpakking ( weinig kans op beschadigingen ).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Victor 04-09-2018 Via de website gekocht

Niets mis mee: snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte shop voor elektrische tandenborstels. Goedkoop en snelle levering, de volgende dag zoals beloofd. Ik heb nog geen ervaring met after sales omdat er nog geen tandenborstel stuk is gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maasland 03-09-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee keer kort achter elkaar iets besteld. Snel en netjes geleverd. Gewoon zoals je hoopt dat t gaat. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews