Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 3260 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 779 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald uit Klijndijk 05-12-2018 Via de website gekocht

Posietieve verassing??

Algemene score

10,0
Krijg een mooier Braun scheerapparaat zonder bijbetalen , omdat het besteld apparaat niet op voorraad was. Mijn cadeau was op tijd bij me.
Top meegedacht , enbedankt voor deze oplossing👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 29-11-2018 Via de website gekocht

Bestelling reserve onderdelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede producten, goede prijs.
Levering duurt lang (5 dagen) en bij niet thuis wordt het pakket niet bij de buren afgeleverd, maar kan je het een dag later bij een service punt afhalen waar je moet betalen voor parkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Rudo 29-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste aanbieder met direct een levertijd venster aangegeven bij bestelling.
Jammer dat de uiteindelijke levertijd toch afweek van het aangegeven tijdsvenster, maar dat is waarschijnlijk veroorzaakt door de pakketdienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luiz 29-11-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijzen

Algemene score

9,0
Verzorgde verpakking, helaas door black friday later geleverd, weliswaar eerder besteld. Dat lag echter niet aan tandenborstel.com.
Als ik de prijs vergelijk dan is het hier aanzienlijk goedkoper. Een volgende keer als ik op mondgebied iets nodig heb zal ik zeker weer iets bij tandenborstel.com bestellen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Oralb gebruiker 29-11-2018 Via de website gekocht

Doet gewoon wat je verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk vrij simpel...ik plaatste een bestelling via een zeer overzichtelijke site, kon goed afrekenen kreeg duidelijke emails terug, track&trace ok, werd probleemloos op tijd afgeleverd.
Kortom voldoet aan verwachting...zat ook aardige relevante reclame bij...wellicht idee om dit vooraf te vragen...scheelt irritatie en papier denk ik bij sommige mensen....
Prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 29-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs maar te veel reclame

Algemene score

7,0
De bestelling is tijdig geleverd en tegen een scherpe prijs. In de doos echter veel foldertjes, in mijn ogen een papierverspilling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Axel 29-11-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbiedingen, mogelijkheid tot betalen achteraf.
Ruime keuze! Tijdstip van levering via mail ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle, correcte service

Algemene score

10,0
Elektrische kindertandenborstel besteld. Snel geleverd ondanks feestdagendrukte. Doos netjes bezorgd door PostNl. Niets op aan te merken. Product voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liss 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanvankelijk twijfelde ik om via tandenborstel.com te bestellen omdat ik nog nooit van deze site gehoord had, maar ik las al goede reviews en ze waren gewoonweg de goedkoopste. Dus de gok gewaagd en niks te klagen. Snelle en duidelijke afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 28-11-2018 Via de website gekocht

Super service en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag voor het eerst iets besteld en vandaag geleverd ( normaal snellere levering, maar door de drukte van black friday klein oponthoud, niet storend omdat dit netjes werd gemeld . Een voordelige webshop .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 28-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste uit vergelijkingssites ! product netjes geleverd en sneller service. Zeker aanrader om hier vaker te bestellen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 28-11-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs, prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mijn elektrische tandenborstel Oral b trizone 500 was zeer scherp geprijsd en netjes op tijd geleverd. Al met al prima ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian 28-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen tandenborstel maar een epileerapparaatje voor het gezicht gekocht.
Tandeborstel.com had precies wat ik zocht en was hierin de goedkoopste met de snelste levering. Op zondag besteld, op dinsdag in huis. Super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan W 28-11-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij toeval op site gekomen, ruime keus, goede prijs, vlotte levering. Zal vast nog eens winkelen ...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 28-11-2018 Via de website gekocht

5 dagen, nog steeds niets binnen, wel vooruit betalen pfff

Algemene score

1,0
Waardeloos, vooruit betalen en 5 dagen later nog steeds niet binnen, bezorgdatum/-tijd nog steeds onbekend...eens, maar nooit meer

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Cindy 28-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service. Had gevraagd om alles in te pakken dit hebben zij netjes gedaan met briefjes erop. Top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EDV 27-11-2018 Via de website gekocht

zeer tevreden klant erbij !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
rond de middag besteld, ongeveer 24u later geleverd. alles netjes verpakt en artikels comform de beschrijving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 27-11-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend tevreden over tandenborstel.com. Mijn pakket kwam keurig op tijd en in een ontzettend leuke doos. Dit bracht echt een glimlach. Heel leuk gedaan. En niet te vergeten voor de laagste prijs! Met als kers op de taart een gratis goodie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 27-11-2018 Via de website gekocht

In alles goed!!

Algemene score

9,0
Na een aantal sites te hebben bekeken kwam deze als goedkoopste uit de bus, TePe ragers besteld en na een vraag via whatsapp kreeg ik snel en een tevreden antwoord terug, ga zeker vaker bij hun bestellen, een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenie 27-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
black friday besteld na drie uur toch de volgende dag al in huis.snelle service en een klein kado zat er ook bij

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 27-11-2018 Via de website gekocht

Op tijd ondanks topdrukte!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg mijn bestelling op tijd ondanks dat ik op black friday had besteld. En lager geprijsd dan bol bcc mediamarkt amazon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sien 27-11-2018 Via de website gekocht

Goed en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na goed vergelijken kwam deze site veruit als goedkoopste uit de bus. Voor de zekerheid eerst reviews bekeken voor ik ging bestellen. Die waren lovend en niet voor niets. Goedkoop, perfecte levering en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, geen addertjes onder het gras en nette en zeer snelle levering. Ik raad deze winkel zeker aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PaulF 27-11-2018 Via de website gekocht

Prima BlackFriday aanbieding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, snel gevonden wat je zoekt. Ondanks de drukte op BlackFriday (BF) snel geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia G 26-11-2018 Via de website gekocht

Supersnel in huis en ook nog voordeliger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam steeds uit bij tandenborstel.nl ze hadden de tandenborstel die ik wilde voor de beste prijs.
Ook kreeg ik nuttige banner met voordelige tandenstokers, die erg prettig zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Luts 26-11-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze moeten doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering. Precies hetgeen wat je van een goede webwinkel mag verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jarl van Meeteren 26-11-2018 Via de website gekocht

Ze hebben echt alles wat je zoekt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering. Ze hebben echt alles wat je zoekt! Zeer aan te bevelen en zo makkelijk.
xxx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanna 26-11-2018 Via de website gekocht

Snel besteld en bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke website. Bestellen gaat gemakkelijke en snel. De bezorging trwens ook. Supervoordeloge aanbieding OralB opzetborstels. Nergens goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakkertje 25-11-2018 Via de website gekocht

Braun thermoscan 5 oorthermometer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snel en perfect geleverd,na bestelling de dag erna al in huis. Pakketje was goed verzorgd.Heb de thermometer meyten uit geprbeerf en hij werkt goed. Ik zal zeker nog eens bij "Tandenborstel" bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julie 25-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs de Oral B Pink tandenborstel besteld. Zoals aangegeven op de website en bestelbevestiging had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. Ook werkt het apparaat zoals de omschrijving op de website. Verrassend was vooral dat tandenborstel.com de goedkoopste aanbieder was van dit product. Ik kreeg een kaartje bij mijn bestelling als dank en de vraag of ik mijn ervaring met tandenborstel.com wil delen met vrienden en familie. Een leuke manier van promotie, inmiddels al meerdere mensen erover verteld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gmhm 24-11-2018 Via de website gekocht

Oorthermometer Braun

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Makkelijk bestelproces. Goedkoopste prijs. Snelle bezorging, goed verpakt en eigenlijk een hassle free proces

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johannes 24-11-2018 Via de website gekocht

Tandenborstel Oral-B/ braun

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, doet wat wordt beloofd
En ook de goedkope opzetborstels passen erop!!
Dus dat is dubbel goedkoop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 24-11-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling correct verwerkt, na contact over niet juist werken, volgende dag nieuw apparaat gekregen met retourenvelop voor het oude, prettig contact aan de telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ptje 23-11-2018 Via de website gekocht

Prima vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een goede elektrische tandenborstel, en kwam op deze site terrecht. Na even kijken vergelijken kwam ik uit op de tandenborstel die ik heel snel na bestellen ontving. Hij werkt prima dus ben er blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 23-11-2018 Via de website gekocht

Excellente service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had verkeerde opzetstukken besteld voor mijn Philips Airfloss Ultra. Ik ontdekte dit pas nadat ze waren bezorgd. Een enkel telefoontje van mijn kant was voldoende om andere opzetstukken toegezonden te krijgen. De volgende dag had ik ze al in huis, zonder extra kosten. Zo'n goede service heb ik nog nooit meegemaakt. Bravo!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leila lorier 23-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, overzichtelijke order mails en track en trace. Snelle levering, binnen een dag product ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 21-11-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snel en netjes op tijd geleverd. Ze maken waar ze mee adverteren. En voor een hele goede prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Van Guldener 21-11-2018 Via de website gekocht

Zeer nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer nette service.
Product was niet meer te leveren en kreeg direct een mail of ze een vervangend product van hogere waarde mochten sturen voor het zelfde geld. Ik beveel ze zeker aan en shop hier zeker vaker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 21-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekend bedrijf

Algemene score

9,0
Door de overzichtelijke site en het ruime aanbod met concurrerende prijzen is het een prima bedrijf om inkopen te doen. Daarbij wordt er ook nog snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Greet 21-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk en duidelijke website. Heel makkelijk met bestellen. Snelle levering van de bestelde artikelen. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 20-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede service en snelle levering,en een goede uitleg van het product.Ben hier zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guillaume 20-11-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had snel gevonden wat ik zocht. De prijs is schappelijk en de producten werden precies volgens afspraak thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 20-11-2018 Via de website gekocht

Je krijgt wat is beloofd

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de informatie, het product en de manier waarop mijn product is geleverd. De volgende keer zal ik zeker weer deze tandenborstels hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pivadebo 20-11-2018 Via de website gekocht

correcte, snelle levering

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website. Productinformatie is heel erg goed en duidelijk. Bestelprocedure is snel en eenvoudig. Wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Snelle levering met daarbij aangegeven hoe laat het pakketje te verwachten is. Goede communicatie. Uitstekende producten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 19-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle -24 uurs- levering. Ook het juiste type borstels voor mijn tandenborstel.
Aanbevelings waardig!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHJ Martin 19-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze shop wordt de bestelling snel verzorgt en geleverd. De bestelling wordt prima verpakt zodat het ongeschonden wordt bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niet 19-11-2018 Via de website gekocht

Goede informatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede informatie over produkten. Snelle levering! Kotom ze doen wat ze zeggen(schrijven). Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franklin 19-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling is vlot verlopen en de levering evenzo. Zeer klantvriendelijk, goed bereikbaar (email, telefoon, etc.) en uitgebreide product-omschrijving om tot een juiste keuze te komen.
Ben zeer tevreden met de service en het product!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HennieT 18-11-2018 Via de website gekocht

Prima en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering prima in orde, precies volgens hetgeen aangeboden/ omschreven op website. Snel en goed.

Ik heb een oorthermometer gekocht, alle reclame uitingen gaan echter over tandenborstels/ mondverzorging e.d. Heel logisch, maar als ik dan toch een verbeterpunt mag noemen, dan zou ik de "reclame" uitingen e.d. aanpassen/ iets meer laten aansluiten op het betreffende/ gekochte product.

Mvg, een tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coby 18-11-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel heeft een overzichtelijke site met een prima zoekfunctie, de betaling ging makkelijk en het product werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews