Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 3220 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 943 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Greet 20-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
Een goede service en snelle levering,en een goede uitleg van het product.Ben hier zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guillaume 20-11-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had snel gevonden wat ik zocht. De prijs is schappelijk en de producten werden precies volgens afspraak thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 20-11-2018 Via de website gekocht

Je krijgt wat is beloofd

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de informatie, het product en de manier waarop mijn product is geleverd. De volgende keer zal ik zeker weer deze tandenborstels hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pivadebo 20-11-2018 Via de website gekocht

correcte, snelle levering

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website. Productinformatie is heel erg goed en duidelijk. Bestelprocedure is snel en eenvoudig. Wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Snelle levering met daarbij aangegeven hoe laat het pakketje te verwachten is. Goede communicatie. Uitstekende producten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 19-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle -24 uurs- levering. Ook het juiste type borstels voor mijn tandenborstel.
Aanbevelings waardig!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHJ Martin 19-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze shop wordt de bestelling snel verzorgt en geleverd. De bestelling wordt prima verpakt zodat het ongeschonden wordt bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niet 19-11-2018 Via de website gekocht

Goede informatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede informatie over produkten. Snelle levering! Kotom ze doen wat ze zeggen(schrijven). Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franklin 19-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling is vlot verlopen en de levering evenzo. Zeer klantvriendelijk, goed bereikbaar (email, telefoon, etc.) en uitgebreide product-omschrijving om tot een juiste keuze te komen.
Ben zeer tevreden met de service en het product!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HennieT 18-11-2018 Via de website gekocht

Prima en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering prima in orde, precies volgens hetgeen aangeboden/ omschreven op website. Snel en goed.

Ik heb een oorthermometer gekocht, alle reclame uitingen gaan echter over tandenborstels/ mondverzorging e.d. Heel logisch, maar als ik dan toch een verbeterpunt mag noemen, dan zou ik de "reclame" uitingen e.d. aanpassen/ iets meer laten aansluiten op het betreffende/ gekochte product.

Mvg, een tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coby 18-11-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel heeft een overzichtelijke site met een prima zoekfunctie, de betaling ging makkelijk en het product werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander Nijssen 18-11-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hier zou ik een volgende keer weer bestellen. Aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 17-11-2018 Via de website gekocht

Makkelijk om te bestellen en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht speciale opzetborstels en deze site kwam als eerste in mijn scherm. Maar zal er vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bigi Mang 17-11-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk en goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima toko! Ook nadat mijn bestelling zoek geraakt was bij PostNL (voor de zoveelste keer) nam men de tijd en moeite om uit te zoeken wat er mis was gegaan bij PostNL. Daarna prima feedback gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 16-11-2018 Via de website gekocht

Concurrerende prijstelling en verrassende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel en service. Prijs van het product was lager dan de laagste prijzen op www.kieskeurig.nl en www.vergelijk.nl. De levering was sneller dan verwacht; ik was te laat maar de tandenborstel werd tóch de volgende dag al bezorgd. Dik tevreden dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja vanEijzeren 16-11-2018 Via de website gekocht

kan niet beter!!! geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs .Snelle levering. Goede service hier kan heel veel bedrijven nog wat van leren zo als het moet hier kom ik zeker nog terug om wat te bestellen gaat zo door !!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 16-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede producten, overzichtelijke webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google op deze webshop gekomen. Uitgebreid aanbod van mondverzorgingsproducten. Professionele levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Vermist 15-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e oral b tandenborstel en ik wil niet anders. Via deze webshop besteld en zeer snel geleverd en ook nog voor een leuke prijs. Volgende keer bestel ik weer bij deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 15-11-2018 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij poetsen altijd met de cross action van oral B. De borstels zijn niet goedkoop. Gegoogled voor een actie. Kwam op jullie site terecht. Erg makkelijk te bestellen, snelle verzending en een erg scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-11-2018 Via de website gekocht

Vergeleken met andere aanbieders duidelijk voordeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk aanbod, snelle levering, pakketje in brievenbus formaat ideaal. Mogelijkheid van 3-pack levert behoorlijk voordeel. Veel verschillende maten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dino 14-11-2018 Via de website gekocht

Mooie prijs, super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop mijn opzetstukjes nooit meer ergens anders! Geen enkele andere winkel kwam kwa prijs (10 pack) in de buurt van deze winkel. Binnen een dag via brievenbus bezorgd. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 14-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel plus goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via google gevonden en tandenborstel.com had de meest gunstige prijs. Makkelijk inloggen (ook te bestellen zonder account) en zeer snelle levering van een mooi product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 14-11-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer iets besteld bij de Tandenborstel. Vrijdagmiddag laat besteld en zaterdag begin van de middag in huis, dus supersnel.
Betaling goed geregeld, verpakking prima, en een duidelijke factuur.
Kortom: 100% positief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristien 14-11-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘S Middags tandenborstels besteld na 15:00 uur maar toch de volgende dag in huis! En ook een stuk aangenamer geprijsd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Greetje 13-11-2018 Via de website gekocht

Prima service, keurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima (web)winkel met scherpe prijzen en een heel ruim assortiment. Levering zoals beloofd, dus ik ben helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 13-11-2018 Via de website gekocht

Aanrader op het gebied van mondverzorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze uit het assortiment, alle topmerken verkrijgbaar, aantrekkelijk geprijsd en een zeer snelle levering!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mik 12-11-2018 Via de website gekocht

Prima afhandeling, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering zonder gedoe, goede communicatie, goed product hoop ik, pas ontvangen, moet blijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Ammersken 12-11-2018 Via de website gekocht

Vlotte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn dochter en haar verloofde heb ik een duo pak van Oral B elektrische tandenborstels besteld. Dat heb ik donderdagavond gedaan en het afleveradres van hun opgegeven. Ze had het zaterdagochtend bezorgd gekregen.
Super!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franc 12-11-2018 Via de website gekocht

Superservive

Algemene score

10,0
Ging iets mis met een levering (één tandenborstel geleverd i.p.v twee) maar dit was op een nette manier binnen één dag opgelost.
Geweldig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 12-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop. Snelle levering en keurige verpakking. Mijn pakje was ergens blijven 'hangen' bij Post NL. Is uiteindelijk goed gekomen. Het bedrijf benadrukte tijdens ons telefoongesprek dat - mocht het écht fout gaan - zij het altijd oplossen. Beter kan toch niet!?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie 11-11-2018 Via de website gekocht

Dit is pas service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor aankoop van een product dat helaas niet meer leverbaar was. Geen probleem voor Tandenborstel.com. Zij waren bereid om voor dezelfde prijs een duurdere versie te leveren. Petje af voor Tandenborstel.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 11-11-2018 Via de website gekocht

Veel aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat de elektrische tandenborstel ook in een losse body te koop is zonder lader en opzetborstel. Verder snelle levering! Ik zou deze webshop zeker aan raden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nele 11-11-2018 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met producten aan de meest voordelige prijzen. Ook een hele snelle levering! Al verschillende keren producten besteld en nog nooit problemen gehad.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 11-11-2018 Via de website gekocht

Snel en uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zijn goedkoop, hebben een overzichtelijke site en een snelle levering. Duidelijke communicatie over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 11-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede aanbieding van opzetborstels en snelle levering. Paste door de brievenbus dus niet thuis zitten wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lissy 11-11-2018 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk site, snelle levering, goed verpakt.
Zeker een webwinkel om aan te bevelen. Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gilles 10-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.
De levering was snel en de monddouche was goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk V 10-11-2018 Via de website gekocht

Aankoop mond douche

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs,snel geleverd .maakt waar wat ze schrijven .vandaag bestellen morgen geleverd ,dat is dus gewoon zo,prima!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ynze 09-11-2018 Via de website gekocht

Zeer echte levering

Algemene score

1,0
Dinsdag besteld, donderdag zou die geleverd moeten worden. Nu zaterdag en nog steeds niets ontvangen ondanks belofte voor 15:00 besteld, morgen geleverd.
Je krijgt wel mailtjes alsof het al geleverd is, en om reviews te geven. Bewijs van een onkundig bedrijf

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Tandenborstel.com 12-11-2018

Beste heer Ynze,

Bedankt voor uw beoordeling. Zoals ook telefonisch aangegeven heeft u een artikel besteld waar een levertijd bij vermeld stond van 5 werkdagen. U heeft zelf gekozen voor het "vooruit bestellen", wat dus inhoudt dat uw bestelling gereserveerd wordt. Zodra het artikel op voorraad is leveren wij het uit. Wellicht kunt u de volgende keer beter geen artikelen bestellen waar een levertijd bij vermeld staat.

Met vriendelijke groet,

Het Tandenborstel.com Team

Reageer

Spanner 09-11-2018 Via de website gekocht

Snelke levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne duidelijke website waarop ik snel mijn produkt kon vinden. Verder scherpe prijzen en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart De Wilde 09-11-2018 Via de website gekocht

Echt zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling verliep heel vlot. Hierbij werd ik heel goed op de hoogte gehouden van het verloop. Het tijdsbestek tussen de bestelling en de levering was bijzonder snel! Alles werd keurig en correct geleverd. De factuur zat op hetzelfde moment in mijn mailbox. Geen enkele negatieve opmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 09-11-2018 Via de website gekocht

Grote keuze en hele snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijke site met grote keuze aan tandenborstels en toebehoren.
De bestelling was de volgende dag al thuis.
Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Wassenburg 09-11-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens het betalen dacht ik dat er iets mis was gegaan, op mijn mail die ik hierover stuurde kreeg ik binnen 2 uur antwoord, super netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri de Kort 08-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte en snelle service met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste,
Een duidelijke site, goede foto's met heldere uitleg, snelle levering en bij een foute levering een zeer goede en snelle service en dit alles met een glimlach!
Ga zo door tandenborstel.com.
Mvg. Henri de Kort

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 08-11-2018 Via de website gekocht

Vlekkeloze levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verliep prima tegen een mooie prijs. Meer kan een mens niet wensen.
Met alles bedoel ik het gehele proces inclusief de verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofia 07-11-2018 Via de website gekocht

Mooie site, geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik beveel deze site/shop aan, mooie producten, makkelijke site alles goed te vinden.
Goede service,snelle levering en mooi ingepakt en verstuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zinzi 07-11-2018 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijzen, ook voor de kleinere beurs.
Achteraf bleek bestelde niet op voorraad, goed vervangend/ gelijkwaardig product geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos B 07-11-2018 Via de website gekocht

Prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onderdeel van de waterpic in het weekend op zaterdag besteld, dinsdagmorgen in de bus. Dus supersnelle service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gebruiker 07-11-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Ontvangen op aangegeven tijd. Suggesties onderaan het product kwam goed van toepas. Hoefte niet verder te zoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tina 07-11-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
3 tandenborstels gekocht omdat deze goedkoper waren dan elders. Heb er wel enkele dagen op moeten wachten.
Tevreden over de ganse lijn.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Waldman 07-11-2018 Via de website gekocht

Down wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering van het product zelf een dag eerder dan vermeld.
Het enige minpuntje is dat er alleen een buitenlandse beschrijving bij zat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews