Samsung WW11DB7B34GBU3 / 11 kg

Samsung WW11DB7B34GBU3 / 11 kg

9.2(5)
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 761,00Bekijk alle aanbieders
Vera04629-06-2024
Algemene score
9.0

Luxe wasmachine van alle gemakken voorzien

Reviewscore
9.0
De afgelopen weken heb ik deze wasmachine met veel plezier mogen testen via review.nl. Mijn eigen wasmachine is van een lagere prijsklasse, en het verschil in gebruiksgemak en wasresultaat tussen de twee is significant. Naar mijn mening is deze wasmachine de meerprijs dan ook meer dan waard. Deze wasmachine is zo stil dat ik soms twijfel of ik ‘m wel heb aangezet. Gelukkig hoef je in dat geval alleen maar even in de SmartThings app te kijken die je precies laat zien in welke stap van het wasprogramma de wasmachine zich bevind en hoe lang het wasprogramma nog duurt. Ik had niet verwacht dat ik een app voor mijn wasmachine zou gebruiken, maar het is toegegeven enorm handig. Je kunt via de app een wasprogramma kiezen en naar de wasmachine verzenden om de wasmachine op afstand aan te zetten. Daarbij heb je buiten de reguliere wasprogramma’s ook nog verschillende extra opties zoals een SuperSpeed-programma, extra weektijd voor hardnekkige vlekken, extra zorg voor kwetsbare was of het instellen van een begin of eindtijd. Wanneer de wasmachine klaar is ontvang je een melding (en vergeet je ook niet om de was eruit te halen). Vind je het gebruiken van een app voor je wasmachine helemaal niets dan kan dit natuurlijk ook allemaal via het mooie, gebruiksvriendelijke display op de wasmachine zelf. Al mijn was komt perfect schoon uit de wasmachine. Er is voor elk soort wasgoed of moment wel een geschikt wasprogramma. Je kunt elk programma ook nog eens volledig naar wens aanpassen. Bij het hygiënisch stoomprogramma wordt er na het wasprogramma vanuit onderin de trommel stoom geïnjecteerd in je wasgoed om hardnekkig vuil te verwijderen of bacteriën te doden. Het geeft mij een goed gevoel om te weten dat bijvoorbeeld het beddengoed weer helemaal fris is. De wasmachine heeft een grote capaciteit van 11kg. Een heerlijke luxe voor grote gezinnen of het wassen van beddengoed. Wel verschilt het per wasprogramma hoeveel kg er in te trommel mag. De wasmachine laat dit zien bij het kiezen van het programma zodat je hier rekening mee kunt houden. Minder belangrijk maar deze wasmachine is met de zwarte kleur en het mooie design daarnaast ook nog eens een genot om naar te kijken.
Pluspunten
  • Luxe
  • Gebruiksvriendelijk
  • Grote capaciteit
  • Veel wasprogramma’s
  • Perfect wasresultaat
Ja, ik beveel dit product aan