De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 143 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV6169NWIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooie grote vriezer. Past veel in, ideaal dus.
No frost, dus geen gedoe met ontdooien.
Kan met koude en warme temperaturen in een schuur geplaatst worden. Dat kan niet met iedere vriezer. Deze dus wel, daar ben ik blij mee, zo mooi extra ruimte, in mijn keuken.
En de prijs, die is ook mooi. €399, waar koop je daar tegenwoordig nog een vriezer voor?
Bij Etna dus! 😀😀😀
we hebben uitgebreid gezocht en vergeleken. aantal lades, hoe het bovenaan toch afsluitbaar is. het stroomverbruik, hoe snel hij hoeveel kan invriezen, de looks en natuurlijk de prijs. daar kwam deze etna royaal als beste uit.
ook was hij snel te leveren.
keurig verpakt in een doos die je makkelijk er af schuift. goede gebruiksaanwijzing.
én, je hoort hem niet.
helemal tevreden!
De prijs kwaliteit van deze vrieskast is gweldig. Zeer eenvoudig aan te sluiten en in te stellen. Veel ruimte. De wieltjes aan de achterkant zijn erg handig bij het verplaatsen. Ik heb de draairichting van de deur gewijzigd en dat is ook een fluitje van een cent.
Enige aan merking die ik heb is dat de stelpootjes aan de voorkant iets stabieler mogen zijn en ten opzichte van de wiltjes aan de achterkant zou het fijn zijn als de stelmogeijkheid iets ruimer zou zijn. Verder kan ik iedereen deze No Frost vrieskast aan raden.
De vrieskist is naar behoren ontvangen en functioneert uitstekend, met een minimaal geluidsniveau. Over het algemeen presteert het apparaat conform verwachting.
Uitstekende, betrouwbare vriezer voor in een schuur
Reviewscore10.0
Algemene indruk
Tot nu toe presteert deze vriezer boven verwachting. Het vinden van een vriezer die probleemloos blijft werken in een onverwarmde ruimte is niet altijd even makkelijk, maar dit model klaart de klus zonder enige moeite.
Belangrijkste pluspunten:
Geschikt voor de schuur: Waar veel standaard vriezers moeite krijgen of zelfs uitvallen als de omgevingstemperatuur daalt, blijft deze vriezer stabiel en betrouwbaar koelen. Perfect voor in de schuur of garage.
No Frost (geen omkijken naar): De No Frost functie werkt uitstekend. Er vormt zich geen ijs aan de binnenwanden of op de producten, waardoor handmatig ontdooien niet meer nodig is. Ook blijven de lades hierdoor altijd soepel open- en dichtgaan.
Ideaal formaat: Qua afmetingen valt hij precies in de sweet spot. Hij is ruim genoeg voor al je voorraden, maaltijden en extra zakken ijs, maar neemt niet meteen de halve schuur in beslag. De binnenruimte is efficiënt ingedeeld.
Prijs-kwaliteitverhouding: Voor de functies die je krijgt met name de combinatie van schuurgeschiktheid en No Frost is de prijs erg scherp. Je krijgt absoluut veel waarde voor je geld vergeleken met vergelijkbare modellen op de markt.
Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een ruime, onderhoudsvrije en betaalbare vriezer voor buiten het woonhuis.
Ik geniet heel erg van deze vrieskast. Het is heel ruim. Het was heel gemakkelijk in gebruik nemen. Ik heb van anderen gehoord dat Etna een hele goede merk is en heb ik daarom voor deze vrieskast gekozen. Ik geen spijt van mijn aankoop en ga dit ook aan mijn familie en vrienden aanbevelen.
Mooi product. Ziet er goed en solide uit. En de prijs is ook goed. Pas precies op de plek waar we hem hadden willen hebben. Enig min punt is de de verstelpootje er een beetje gammel uit ziet.
Deze vriezer voldoet volledig aan de verwachting. is stil, en vriest goed en snel. De deur heeft een sterke magneet, waardoor de deur snel en goed sluit. kost iets meer kracht om te openen, maar het feit dat ie goed sluit is belangrijker. Voor de betaalde prijs een goed, en mooi product gekregen. Ik ben helemaal tevreden.
WIj hadden eerst een diepvries kist in de garage beneden in de garage ,
WIj wonen in een appartement op de 2 e etage omdat wij erg beberkt zijn hebben we deze compacte diepvrieskast gekocht en op het kleine kamertje gezet we zijn erg tevreden hiermee en hoeven niet eerdere keer naar beneden.
Update op 09-06-2026:
+ Perfecte vrieskast.
- Pootjes had een beter anti schuif rubber mogen zijn.
Verder top.
Review van 30-05-2026:
Zeer mooi afgewerkte diepvrieskast.
Toppertje voor een goede prijs.
Ik had bij de oplevering van mijn woning een koelkast met een kleine vriesvak. Ik heb hierdoor een diepvries gekocht.
Voor de prijs heb ik een best grote diepvries gekregen en ik ben hier heel tevreden mee.