Rowenta X-Clean 4 GZ5035 Vloerreiniger

Rowenta X-Clean 4 GZ5035 Vloerreiniger

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 229,00Bekijk alle aanbieders
MHouben2420-12-2024
10.0

Veelzijdige en krachtige steelstofzuiger!

10.0
De Steelstofzuiger Wet&Dry X-Clean 4 heeft mij positief verrast. Het is een veelzijdig apparaat dat zowel natte als droge oppervlakken moeiteloos schoonmaakt. De stofzuiger is lichtgewicht en eenvoudig te hanteren, wat ideaal is voor dagelijks gebruik. Ik vond vooral de combinatie van krachtige zuigkracht en de mogelijkheid om vloeistoffen op te nemen erg handig. Het apparaat heeft meerdere standen die makkelijk te wisselen zijn, afhankelijk van de ondergrond. De batterijduur is prima voor een grondige schoonmaakbeurt van een gemiddeld huis, en het opladen gaat relatief snel. Het ontwerp voelt stevig aan en de stofcontainer is makkelijk te legen zonder dat er een rommel ontstaat. Een puntje om rekening mee te houden is dat het apparaat iets minder stil is dan verwacht, maar dit weegt niet op tegen de voordelen. Het is fijn om een steelstofzuiger te hebben die zoveel flexibiliteit biedt en waarmee ik snel kan schakelen tussen verschillende schoonmaaktaken. Kortom, een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte stofzuiger!
Pluspunten
  • Snoerloos
  • Nat en droog reinigen in één
Minpunten
  • Beperkte gebruiksduur