Philips Staande ventilator 2000-serie CX2550/00R1

Philips Staande ventilator 2000-serie CX2550/00R1

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 34,00Bekijk alle aanbieders
Splynt01-07-2024
9.0

Fijne ventilator!

9.0
Mooie en stijlvolle ventilator die ook nog eens erg goed is. De ventilator komt in delen in een doos aan. Het in elkaar zetten is snel gedaan. Met de duidelijke handleiding erbij duurt dit nog geen 20 minuten. Het bedienen van de ventilator gaat via de drukknoppen bovenop de ventilator. Als je net als wij kleine kinderen hebt word je blij van het kinderslot die je kunt activeren. Zo blijven de instellingen staan, ook al zitten de kinderen aan de knoppen. Je kunt verschillende timers instellen; van 1 tot en met 12 uur. De ventilator kun je automatisch heen en weer laten draaien, zodat je overal in de kamer frisse lucht krijgt. Verticaal kun je de ventilator handmatig verstellen, zodat je luchtstroom wat lager of hoger gaat. De stille slaapstand maakt dat de ventilator weinig geluid maakt wat prettig is wanneer je 'm in de slaapkamer hebt staan tijdens het slapen. Je blijft 'm natuurlijk wel horen, maar minimaal. Vergeleken met onze andere ventilator is het een wereld van verschil. Op de hoogste stand krijg je echt een stevige wind. Op erg warme dagen is dat erg fijn om een verfrissend briesje te hebben in de woonkamer. Samenvattend in erg fijne ventilator waar we erg blij mee zijn!
Pluspunten
  • Slaapstand
  • Mooi design
  • Kinderslot
  • Krachtig